Dodaj do ulubionych

Soluvert i Starwax

24.07.11, 11:15
Korzystacie z środków tego producenta?
Obserwuj wątek
    • julk_a33 Re: Soluvert i Starwax 24.07.11, 13:03
      na innych forach autor watku wiele opowiada o tych ekologicznych produktach smile
      • agava07 Re: Soluvert i Starwax 24.07.11, 14:51
        Naturalny olej lniany, soda itd. są tańsze i skuteczniejsze o dziwo wink
    • allija Re: Soluvert i Starwax 24.07.11, 23:43
      kiedyś kupiłam Starwax, do czyszczenia kabiny. Nie zachwycił mnie, to było nasze jedyne spotkanie.
      Przeciętny.
      Drugiego nie znam.
      • hela6 Re: Soluvert i Starwax 26.07.11, 21:41
        starwaxa polecił mi monter sanitarny/glazurnik. Kupiłam właśnie ten do kabin. Kiszka.
        • gosza26 Re: Soluvert i Starwax 27.07.11, 12:02
          starwaxa używałam do odnawiania mebli (bejce itp). natomiast z chemii mąż lubi go dla siebie kupować ja nie używam. Ostatnio kupił środek do czyszczenia metalowych powierzchni -twierdzi,ze jest ok. kupił też do czyszczenia tapicerek. Na mój gust woda z płynem daje taki sam efekt smile
          • demarrage Re: Soluvert i Starwax 28.07.11, 13:30
            Gosza,

pomyśl o SOLUVERT. Zupełnie inny rodzaj środka, do tego przyjaznego (nam- użytkownikom) i skutecznego. Starwaxa nie skreślaj ponieważ to na prawde dobry produkt w porownaniu do znanych nam wszystkim z reklam srodkow czystosci. W kazdym razie dla szukajacych czegoś innowacyjnego zdecydowanie SOLUVERT.

gosza26 napisała:

> starwaxa używałam do odnawiania mebli (bejce itp). natomiast z chemii mąż lubi
            > go dla siebie kupować ja nie używam. Ostatnio kupił środek do czyszczenia metal
            > owych powierzchni -twierdzi,ze jest ok. kupił też do czyszczenia tapicerek. Na
            > mój gust woda z płynem daje taki sam efekt smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka