demarrage 24.07.11, 11:15 Korzystacie z środków tego producenta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julk_a33 Re: Soluvert i Starwax 24.07.11, 13:03 na innych forach autor watku wiele opowiada o tych ekologicznych produktach Odpowiedz Link
agava07 Re: Soluvert i Starwax 24.07.11, 14:51 Naturalny olej lniany, soda itd. są tańsze i skuteczniejsze o dziwo Odpowiedz Link
allija Re: Soluvert i Starwax 24.07.11, 23:43 kiedyś kupiłam Starwax, do czyszczenia kabiny. Nie zachwycił mnie, to było nasze jedyne spotkanie. Przeciętny. Drugiego nie znam. Odpowiedz Link
hela6 Re: Soluvert i Starwax 26.07.11, 21:41 starwaxa polecił mi monter sanitarny/glazurnik. Kupiłam właśnie ten do kabin. Kiszka. Odpowiedz Link
gosza26 Re: Soluvert i Starwax 27.07.11, 12:02 starwaxa używałam do odnawiania mebli (bejce itp). natomiast z chemii mąż lubi go dla siebie kupować ja nie używam. Ostatnio kupił środek do czyszczenia metalowych powierzchni -twierdzi,ze jest ok. kupił też do czyszczenia tapicerek. Na mój gust woda z płynem daje taki sam efekt Odpowiedz Link
demarrage Re: Soluvert i Starwax 28.07.11, 13:30 Gosza, pomyśl o SOLUVERT. Zupełnie inny rodzaj środka, do tego przyjaznego (nam- użytkownikom) i skutecznego. Starwaxa nie skreślaj ponieważ to na prawde dobry produkt w porownaniu do znanych nam wszystkim z reklam srodkow czystosci. W kazdym razie dla szukajacych czegoś innowacyjnego zdecydowanie SOLUVERT. gosza26 napisała: > starwaxa używałam do odnawiania mebli (bejce itp). natomiast z chemii mąż lubi > go dla siebie kupować ja nie używam. Ostatnio kupił środek do czyszczenia metal > owych powierzchni -twierdzi,ze jest ok. kupił też do czyszczenia tapicerek. Na > mój gust woda z płynem daje taki sam efekt Odpowiedz Link