Dodaj do ulubionych

Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce

30.04.15, 22:15
Ponieważ nasz Naród jest wciąż prześladowany przez Wiadome Siły, to warto wspomnieć, że zbliżające się święto 3 Maja (ha! czy należy je wyróżniać dużą literą?) to wynik knowań masonerii, które zaowocowały bardzo podejrzaną i obcą Nam konstytucją 3 Maja, przynoszącą nam okowy obcych Nam miazmatów. Na szczęście przeciwstawili jej się Prawdziwi Patrioci, którzy wraz z rozumiejącą Ducha naszego Narodu Carycą Katarzyną podpisali konfederację w Targowicy.
Obserwuj wątek
    • braunowiec Re: Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce 02.05.15, 07:53
      Samorodni badacze,?maleńcy uczeni ?,jak mawiał inspektor za równo Rosjanie,Polacy i Żydzi,masakrowali w swych wypracowaniach nieszczęsną ?Polszę ?,opisywali ją na zasadzie książek,dostarczanych przez kierownika,jako dom niewoli, gniazdo rozbestwionej szlachty,mordującej lud ?ruski ?przy akompaniamencie okrzyków ?psiakrew ? i ?psiadusza ?.
      • braunowiec Re: Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce 02.05.15, 07:54
        Oj, coś cytat źle się wkleiłsad
        Ale treść chyba zrozumiała, w razie czego odsyłam do oryginału.
    • ilnyckyj Re: Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce 03.05.15, 17:20
      Fakt. Spisek był i to wspierany przez masonerię.
      • braunowiec Re: Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce 03.05.15, 21:59
        Niesmile
        Przez "maleńkich uczonych" jak ty, Wodzu. Uprzedzam, że ewentualnej odpowiedzi nie przeczytam. To tak samo, jakbym w gównie wczorajszym grzebałsmile) A nie mam zamiaru.
        • ilnyckyj Re: Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce 24.05.15, 17:01
          Nie musisz.
          To nie jest tak, że każdy kto się podaje za wielkiego patriotę naprawdę nim jest. Hetman Branicki uważał się też za wielkiego patriotę.
          Pisowcy uważają się za największych patriotów. A jak dojdą do władzy - najbardziej się ucieszą na Kremlu. Może jeszcze bardziej by się cieszyli gdyby do władzy doszedł Korwin albo Braun. Ale Duda też może być.
          • krzycho1974 Re: Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce 25.05.15, 06:37
            Na poziomie absolwenta 6 klasowej szkoły powszechnej Kreml, Targowica, itp bajędy.
            Daleko mi do PISu, ale jeszcze dalej do tych, którzy odrzucają 3 podstawowe zasady naszej cywilizacji: grecki stosunek do prawdy, zasady prawa rzymskiego i etykę chrześcijańską.
            P.S. Mój stosunek do religii nie jest bynajmniej jednoznaczny i pozostanie moją sprawą prywatną.
            • ole-na W Rosji się cieszą 25.05.15, 11:13
              www.fakt.pl/wydarzenia/wybory-prezydenckie-2015-wyniki-rosja-komentuje-wyniki,artykuly,547452.html
            • ilnyckyj Re: Rocznica kolejnego spisku przeciw Polsce 27.05.15, 19:55
              krzycho1974 napisała:

> Na poziomie absolwenta 6 klasowej szkoły powszechnej Kreml, Targowica, itp baję
              > dy.
              Odpowiedź rzeczowa w każdym calu. No, to sobie pogadaliśmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka