pcx Gratulacje... czy aby zasłużone...? 17.04.08, 13:04 Otóż, po pierwszych dniach i tygodniach działania tego forum, byłem dość sceptycznie nastawiony i nie widziałem perspektyw dla tej formy wymiany poglądów między pracownikami TC, lub też miedzy pracownikami, a dyrekcją i jej przedstawicielami-moderatorami... Z perspektywy czasu widzę, że forum się rozwija, chociaż nie tak znów szybko i nie koniecznie we właściwych kierunkach (niektóre tematy są pożal się Boże). Wielu autorów można też - niestety - określić jednym słowem: ŻENADA... Gdzie są moderatorzy ???!!!??? Odpowiedz Link
d59b Re: Księga gości 24.11.08, 19:48 Z pasją, jaką pracowałem w technicolorze postanowiłem podzielić się z Wami moim doświadczeniem. Nie będą to recepty na Wasze osobliwe sytuacje, bo takie musicie rozwiązać sami. Oferuję Wam studium przypadku, które pokazuje jak radzić sobie z pytaniami, wyzawaniami czy z codzinnym życiem kreującym problemy. Sami ocenicie czy warto zastosować moje porady w pracy, życiu, domu... Odpowiedz Link
jacek_replikacja Re: Księga gości 29.09.08, 07:53 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Jestem pracownikiem z 5 letnim stażem i bardzo interesuje mnie co sie w firmie dzieje.To forum to dobry pomysł pod warunkiem ,że nikt nie bedzie tu nikogo równał z błotem jak ktoś zrobił to ostatnio z moim kolegą Sławkiem.Dziękuje za uwage. Odpowiedz Link
tagio Re: Księga gości 02.12.08, 22:28 ja teżpozostawiam po sobie ślad... pozdro dla : zm. B<skład z Timedu>, magazyn i wejściowa zm.D i R4, zm C- R4 i R5 Odpowiedz Link
misia123.3 Re: Księga gości 04.06.11, 15:25 witam pracuje w tej firmie pozdrowienia dla zm A oczywiscie nie calej bo cala nie zasluguje na to dla lini R5 R4 i pojedyncze osoby piotrek, iza z automatow, ania i monika z polautomatow. Odpowiedz Link
wiola24u Re: Księga gości 28.06.11, 20:22 Hej..to..ja..wiola..la..zwal..i..ła na l..ów.. Odpowiedz Link
obrazubrak174 Re: Księga gości 29.10.11, 12:53 Witam Uściski dla mojej ukochanej drużyny, dla której znany jest mój nick Odpowiedz Link
sw_ainezcyz15 Re: Księga gości 23.12.11, 22:11 ale cisza zaje....sta! prawie martwa! aż włos się jeży i skóra gęsieje Odpowiedz Link