madohora2 10.09.13, 17:13 NA WESOŁO ANEGDOTY, DOWCIPY I COŚ WIĘCEJ 2008 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: DOWCIPY 10.07.22, 17:31 Pani Mądralowa jedzie z panią lksińską pociągiem. - Dziwię się - mówi do swej współtowarzyszki podróży - że ten maszynista tak dokładnie trafia w tunele, przez które przejeżdżamy! Mnie się nigdy nie udaje, kiedy próbuję wjechać naszym maluchem do garażu... Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 13.08.22, 21:04 Kowalski kupił sobie nowe buty Nazajutrz w pracy Koledzy pytają go jak mu się w nich chodzi - Mają bardzo cienkie podeszwy – stwierdza krytycznie Kowalski - kiedy dziś rano stanąłem niechcący na monecie od razu zauważyłem że leży reszką do góry! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 01.10.22, 16:06 Jak nazywa się ser, który wypadnie za burtę Ser topiony Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 01.10.22, 16:12 Co robi obieraczka w więzieniu? Obiera plan ucieczki Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 02.10.22, 15:02 — Nie będę z panem tańczyć, boś mi pan 2 razy nade- ptał na odcisk. — Gdyby pani nosiła z mojego warsztatu śtyblety, toby pani odcisków nimiała i udepnięcie by pani nijakiej do legliwości nie sprawiło, z czem się polecam na przyszłość. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 25.11.22, 17:41 Obóz harcerski. Noc. Słychać płacz. Wpada do sali drużynowy. - Co się dzieje?! - Druh Roman płacze i płacze. - Czemu? - Mówi, że zawsze przed snem dostaje czekoladę... - Ch*j mu du*ę, a nie czekoladę! - Próbowaliśmy, ale płacze dalej... Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 01.12.22, 00:25 Chcę pani coś powiedzieć, pani Ga- włowo! Jeślibym pani miała opowiedzieć, co mój mąż dowiedział się o państwie Fioł- kach, co mieli powiedzieć do państwa Grzy- cholików... godzinami mogłabym opowia- dać. Człowiek ledwo uwierzy! Lecz, broń Boże, nikogo nie chcę obmawiać Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 02.12.22, 19:17 Roz w sądzie skarżyli takiego jak to padają recydywistę. Sędzia tak patrzy na niego i rzekł: - Jak widać to musicie być zepsutym człowiekiem. W jakim to towarzystwie sie wychowali i obracali? - No wiedzą, od młodości mom ino z sędziami i adwokatami do czynienio! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 20.12.22, 23:34 - Dlaczego ten łosoś taki drogi? - Kochana, łosoś nie jest drogi, to ty kiepsko za mąż wyszłaś.. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 31.12.22, 18:16 Mąż z żoną w kuchni. Za ścianą słychać krzyk sąsiada: - Ku*wa ja pie*dolę, co za je*ane pe*ały! Mąż raptem doznaje olśnienia: - Rany boskie! Mecz! Reprezentacja dziś gra! Zapomniałem!!! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 31.12.22, 18:16 Piękna kobieta cieszy oko mężczyzny, brzydka - kobiety. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 02.01.23, 00:38 Przychodzi wędkarz nad jezioro. Wycina przerębel i zarzuca wędkę. Mija godzinę i nic. Dupa mu zmarzła, wnet przychodzi drugi wędkarz, obok niego wycina przerębel i zarzuca wędke. Po chwili: jedna rybka, druga, trzecia... Ten pierwszy wkurzony mówi: - Ja już tu jestem godzinę, dupa mi zmarzła, nic nie złowiłem, a ty sobie tu przychodzisz i po chwili złowiłeś tyle ryb. Jak to robisz?! - Łołałumłae młemłe! - Co?! - Łołałumłae młemłe! Cooo?!!! Ten drugi wypluwa co ma w ustach i krzyczy: - Robaki muszą być ciepłe! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 03.01.23, 21:23 - Dlaczego Bóg najbardziej lubi ateistów? - Bo mu dupy nie zawracają. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 03.01.23, 22:33 Stirlitz budzi się z okropnym bólem głowy. Mętnym wzrokiem spogląda wokół: na stole bateria pustych butelek, obok naga posiniaczona kobieta, poza tym potworny bałagan, połamane meble... Uśmiecha się radośnie. W tym dniu, dniu Armii Czerwonej, zachował się jak prawdziwy radziecki oficer. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 04.01.23, 17:46 Napis na drzwiach do gabinetu psychiatrycznego: "Proszę zachować ciszę. Nie jesteście sami. Oni was słyszą i są wszędzie!" Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 24.08.22, 13:55 Podczas wizytacji w przedszkolu zapytano dzieci z grupy „Motylki”, czy same mogą wybierać zabawy. Na to Szymon odpowiedział: – Są burze mózgów, to znaczy, że mózgi wylatują z głowy. Dopytany w późniejszym czasie, co to oznacza, Szymon stwierdził: – Bo mózgi muszą się przewietrzyć, wtedy lepiej działają i wybierają zabawy. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 03.01.23, 21:23 Trzecioklasista Jasio przeczytał po raz osiemnasty bajkę o Czerwonym Kapturku, ale nadal nie przypominała ona filmu pod tym samym tytułem, który znalazł w laptopie ojca. Odpowiedz Link
madohora2 Re: DOWCIPY 10.09.13, 17:50 CZY GDYBY PUSZKIN ŻYŁ OPOWIADAŁBY KAWAŁY O ZŁOTEJ RYBCE? Odpowiedz Link