fajnyrobal 28.01.09, 17:26 Taka stara jestem, a dalej mnie rusza jak ludzie są bezinteresownie złośliwi i jadowici. To tyle przemyśleń na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Re: Wiecie 28.01.09, 17:45 A co myślałaś że to z wiekiem mija ??? Nie ma szans. I mam tak jak Ty a parę lat na koncie już mam Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Wiecie 28.01.09, 18:57 Ja też jestem stara ;D I wiem, że na szczęście ludzie potrafią też być bezinteresownie mili i uczynni I tego się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 a no musi tak byc!! 30.01.09, 21:07 inaczej pracy bym nie miala! ale mysle podobnie jak Klarysa usmiech na twarz Robalku! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Wiecie 30.01.09, 21:21 Na ogół myślę podobnie do was. Mam szczęście spotykać tych dobrych i uczynnych, ale czasami przydarzy się taka zołza jedna i jednym pociągnięciem spieprzy cały dzień. I nie tylko mnie, czego przykłady mamy na forum. No nic było minęło. Teraz sceze się niemozebnie i gdyby nie uszy to naokoło głowy Odpowiedz Link Zgłoś