Dodaj do ulubionych

Do Admina tego Forum

IP: *.acn.pl 10.01.04, 05:56
Proszę o uniemozliwienie dostępu do Forum GW uczestnikowi podpisującemu się jako <<jewhater>>.

Dzisiejszy przykład jego codziennej działalności:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10079511&a=10087457

Sądzę, że w tej sprawie nie wyrażam jedynie własnej opinii.

C.
Obserwuj wątek
    • Gość: jewhater Napisz skarge jeszcze tutaj... IP: *.bchsia.telus.net 10.01.04, 06:03
      World Jewish Congress
      21 Arlozorov St.
      P.O. Box 4293, Jerusalem 91042, Israel
      E-mail: wjc@wjc.co.il

No i oczywiscie podkabluj mnie do twojego bozyszcza, 'lapacza nazistow'
      Simona W. Oto jego adres
      1399 South Roxbury Drive
      Los Angeles, California 90035
      310 553.9036
      800 900.9036 (toll-free from within the U.S.)
      310 553.4521 (fax)
      information@wiesenthal.net

• Gość: CCCP Re: Napisz skarge jeszcze tutaj... IP: *.acn.pl 10.01.04, 06:07
        Nie muszę tam pisać, mnie wystarczy, jak wylecisz stąd, gnojku. A że wylecisz, to rzecz pewna.
        • Gość: jewhater Re: Napisz skarge jeszcze tutaj... IP: *.bchsia.telus.net 10.01.04, 06:26
          Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Nie muszę tam pisać, mnie wystarczy, jak wylecisz stąd, gnojku. A że
          wylecisz,
          > to rzecz pewna.
          ------------------------------------------
          pewne sa w zyciu tylko 3 rzeczy.

1. to,ze kiedys wszyscy umrzemy
          2. podatki
          3. grzyb nuklearny nad latryna izrael
    • bam_buko CCCP spoko 10.01.04, 06:29
      Te zdjecia i podobne filmy pokazuja w publicznych TV od czasu do czasu dla
      przypomnienia co sie w tych czasach dzialo- chodzi Ci zapewne w jakim
      kontekscie to bylo podane.
      To jest FORUM i na nasze szczescie cenzura dziala wybiorczo.To jest jedyne
      miejsce ktore znam(Ty rowniez) gdzie kazdy moze wyrazic swoja opinie a zarazem
      nie kazdy musi czytac jak rowniez sie z nia zgadzac.
      Kazdy z nas palnie jakies glupstwo/idiotyzm i nie ma sie czym przejmowac a tym
      bardziej straszyc jeden drugiego.
      Jezeli jednak chcesz walczyc to polecam Tobie wyjatkowego bydlaka i
      polakozerce na tym forum fredzia54 - jezeli jego usuniesz(w co watpie) to masz
      u mnie duza wodke.
      pzdr i oszczedzaj nerwy
      • Gość: CCCP Re: CCCP spoko IP: *.acn.pl 10.01.04, 06:46
        Słuchaj, szlag mnie trafił, jak zobaczyłem, co za dowcip to ścierwo tu umieściło.

Tu nie chodzi o opinię. Ani chwilowy napad głupoty. Ten wpis jest odrażający, zwłaszcza w zestawieniu z ludzką śmiercią. I nie pierwszy taki. Weź też pod uwagę, że nikogo nie straszę. Ja tylko chcę (i mam do tego prawo), żeby Admin skorzystał ze swoich regulaminowych uprawnień i wywalił tego łajdaka na zbity pysk z Forum. Jak to zrobi, to już jego sprawa.
      • Gość: sp;lit Re: CCCP ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.01.04, 06:50
        I dla fredzia miejsce sie znajdzie ,... Wystarczy kara ze mieszka za Odra i
        codziennie musi Niemca majstra po dupie calowac :)

Uklony
    • Gość: CCCP Do uczestników Forum "Świat" IP: *.acn.pl 10.01.04, 06:54
      Złożyłem na Forum o Portalu formalną prośbę o usunięcie <<jewhatera>> z Forum. Proszę wszystkich tych, którzy podzielają moje zdanie w tej sprawie, o umieszczenie swoich wpisów z opiniami pod adresem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=10087495

C.

• Gość: Rabin Jebak do judelover - CCCP IP: *.vc.shawcable.net 10.01.04, 07:03
        Jestem za ,a nawet przeciw .
        Prosze w tej sytuacji o przyznanie NOBLA
        Panu judehater . Sszalom.
      • Gość: sp;lit Re: Do uczestników Forum "Świat" IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.01.04, 07:17
        Jak masz taka cienka skore to sie wynies a nie rob blazna z siebie ,...
        Mnie i nie tylko mnie , twoj nick nie odpowiada i musimy z tym zyc , pacanie !

uklony
        • Gość: CCCP Re: Do uczestników Forum "Świat" IP: *.acn.pl 10.01.04, 07:30
          To do mnie? Dziękuję za pacana. Ostatni raz słyszłaem, jak miałem chyba z 10 lat. Miło było sobie przypomnieć.

Poza tym - dlaczego to ja miałbym się wynosić? Cienkiej skory nie posiadam, widziałem i słyszałem już wiele, ale enough is enough. Tu, kolego, obowiązuje regulamin, i warto o tym pamiętać. Niech się wynosi ten, kto nie ma zamiaru go przestrzegać.

Co do mojego nicka. Przykro mi, że Cię razi: znaczy tyle, co Cep Cepem Cepa Pogania. Uzyłem go raz, i z tym objaśnieniem, ze dwa lata temu jeszcze na Forum Kraj, i jakoś potem przylgnęło. Nie byłem na tyle inteligentny, żeby wpaść na pomysł czegoś takiego jak sp;lit - szczerze Ci zazdroszczę.

Również ukłony.
          • Gość: Rabin Jebak Lubisz niskie uklony ? IP: *.vc.shawcable.net 10.01.04, 07:39
            To podobno ulubiona pozycja pedalow !!!!!
            • wtracalski Re: Lubisz niskie uklony ? 10.01.04, 08:12
              Gość portalu: Rabin Jebak napisał(a):

> To podobno ulubiona pozycja pedalow !!!!!

Nie. Niskie ukony to wobec karłów umysłowych.
              Kłaniam się również.
              Wtr.
              • Gość: Rabin Jebak Re: Lubisz niskie uklony ? IP: *.vc.shawcable.net 10.01.04, 08:16
                Dajcie sobie dupy wzajemnie , jude pedryle !
                • wtracalski zaLecenie 10.01.04, 08:53
                  Gość portalu: Rabin Jebak napisał(a):

> Dajcie sobie dupy wzajemnie , jude pedryle !

Drogi Rabinie Jebaku,
                  Ja bym ci raczej radził ukrywać swoje nieistnienie.
                  Wtr.
          • net4 Re: Do uczestników Forum "Świat" 10.01.04, 09:59
            cienka skorka? zwiedla? ciekawe,
            czy to przypadkiem nie polskiego hujka (wujka?), ktory nie moze dojsc do ladu z
            prawda o Jedwabnym?.

• Gość: dana33 do cccp IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 11:07
              hut ab, cccp. a teraz badz przygotowany, ze jewhatery, splity i reszta tej
              zgraji obwolaja cie zydem...... welcome to the club..... :)
              • Gość: CCCP Re: do cccp IP: *.acn.pl 10.01.04, 11:50
                Gość portalu: dana33 napisał(a):

> hut ab, cccp. a teraz badz przygotowany, ze jewhatery, splity i reszta tej
                > zgraji obwolaja cie zydem...... welcome to the club..... :)

Miła Dano,

To już było, nawet kilka razy. Ja tu już za tzw. żydka robiłem, ale niestety uznanie było tylko jednostronne - inni super-rabini tego Forum odnosili się do tej nominacji z dużą rezerwą.

Czekam jeszcze na przylączenie się potępiających mnie głosów obrońców demokracji.

Ale. Ale dlaczego wymieniasz jednym tchem imię tej glisty i sp;lita? Sp;lit to miły, dobrzxe wychowany młody człowiek. Przeczytaj wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10082768&a=10082768

C.

• Gość: dana33 Re: do cccp IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 12:26
                  taaaak, on rzeczywiscie mily i baaardzo dobrze wychowany mlody czlowiek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9993632&a=10003968&s=1
              • werw Re: do cccp 10.01.04, 12:03
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9955934&a=9960292
                Ciesze sie Dana, że pewien problem społeczny w moim kraju dostarczył ci powodów
                do śmiechu. Jak widać, nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. Z czego by
                tu jeszcze można się pośmiać?
                • Gość: dana33 do werwa IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 12:30
                  nu, werw, widze ze ci cos ostatnio "odbilo" i przestajesz rozumiec co sie
                  pisze....
                  • werw Re: do werwa 10.01.04, 13:23
                    Może nie rozumiem. Wierz mi, ze chciałbym aby tak było. W jaki więc sposób
                    należy to rozumieć?
                    • Gość: dana33 Re: do werwa IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 14:15
                      alez chetnie wyjasnie, jesli nie rozumiesz: dales link do watka na ktorym
                      zezlil cie akurat moj usmieszek ironiczny. bo na tym calym cudownym watku nie
                      ma twojego postu. rozumiem, ze przeczytales ten watek w calosci i nic cie tam,
                      jako osoby objektywnej nie poruszylo. nie te klamstwa i kretactwa i obrazy
                      dotyczace obrzezania, chociaz wiesz, ze wszystko co napisali to jedna zwykla
                      bujda, bo ani nie choroby, ani nie gorsza aktywnosc lozkowa ani nie nic.
                      miliony ludzi, nie zydow, byli, sa i beda obrzezywani i nie wykazalo to
                      absolutnie zadnych szkod ani dla zdrowia fizycznego ani dla zdrowia
                      psychicznego czlowieka. znalazl sie ktos, kto po x tych "cudownych" wypowiedzi
                      "przylozyl" tej zgraji flaviusow i to trafnie, bo wiadomo ze alkoholizm jest
                      problemem w polsce, ale my zydzi jakos nie wytykamy tego flaviusom i goldbaumom
                      tego forum. nu, to usmiechnelam sie ironicznie.... ze wlasnie, jak juz tyle
                      razy pisalam, wlaza na moje podworko zamiast najpierw posprzatac swoje. z tym,
                      ze oczywiscie obrzezanie to nie takie szkodliwe jak alkoholizm..... nu, nie to
                      ze to ich zastanowi, bo przeciez nic tylko szukaja do czego sie przyczepic. ale
                      jestem zdziwiona twoja reakcja, bo ty powinienes wiedziec lepiej.
    • Gość: jarek Niech zostanie, jest prawdziwym dowodem... IP: *.fastres.net 10.01.04, 11:29
      swojej glupoty i "arabskiej" przebieglosci, jezeli oni moga sie podawac
      berkarnie za innych ( CCCP,Berber) to nas to moze tylko cieszyc, w koncu prawda
      zawsze wyplynie...choc im sie to podoba czy tez nie...
      Slawny podpisujacy sie Berber, opowiadajacy glupoty i bajki arabskie z 1001
      jednej nocy, napisal mi cos wedlug jego po Berbejsku, cos co nie tylko moja zona
      nie potrafila przeczytac ale tez dwoje marokkanskich Berberow , ktorych znam,
      pracuja u naszych klientow, jaden z nich jak to probowal przeczytac sie dziwnie
      smial, nie wiem dlaczego....moze mi Berber (2%) to wtlumaczy.
      Ich sposob myslenia, jest chyba juz wyrazony dokladnie w linku , ktory ktos
      wczesnie podal i tez w ostatnich wypowiedziach Arafata i shejka wodza
      Hamasu...jezeli ,ktos w Europie jeszcze im wierzy, to niech potem nie zapomni
      ,ze ich w ten sposob popieral, tak samo jak lewicowcy po II WS popierali Stalina
      a po upadku muru berlinskiego , cos o tym nie chca sobie przypomniec.
      • Gość: BERBER Re: Niech zostanie, jest prawdziwym dowodem... IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 14:51
        Pisalesz gdziesz ze twoja zona umie po berbersku, niech cos pisze.
        Pisalesz ze umie tez po Arabsku,niech cos pisze.
        Podwazylesz moja znajomosc berberskiego,a to moj jezyk.
        Jezeli jestesz taki honorowy zrob to o co cie prosze,i jezeli bedzie to prawda
        no to zwroce honor.
        Ale sadze ze nie dasz rade bo twoje posty nie dosyc ze sa glupie to jeszcze sa
        klamliwymi prowokacjami bardzo niskiej kategorii.
        Chcialesz zaimponowac Polakom twoja zerowa wiedza o swiecie Arabskim,dajac
        przyklady o Berberach nie spodziewajac ze jakis Berber sie znajdzie na tym
        Forum,a tu klaps!Nie udalo sie,i bede cie scigal postami za kazda glupote ktora
        napiszesz.
    • Gość: z daleka do szanownych przedmowcow, IP: *.inter.net.il 10.01.04, 11:45
      wszystkich jak leci. Proponuje przede wszystkim opanowac nerwy i spojrzec na
      to nasze forum jak na mini swiatek w ktorym wszystkie boze stworzenia zyja
      obok siebie w wiekszej lub mniejszej komitywie. Sa wiec i lwy, i ludzie, i
      konie, i muchy, i wszy; sa istoty duze i male, rozwiniete i mniej. Trzeba ten
      swiat i swiatek brac takim jakim jest. Pietnowac nalezy robacrwo i osmieszac
      gluptacwo oraz prostactwo; czynic to nieustannie i bez wytchnienia. Lepsze to
      i skuteczniejsze od ekstrakcji. Z powazaniem, nieustajaco optymistyczny z
      daleka.
    • marcus_crassus nie ma takiej technicznej mozliwosci n/t 10.01.04, 12:08
      • Gość: z daleka Re: nie ma takiej technicznej mozliwosci n/t IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 10.01.04, 12:11
        Slusznie. Dlatego jak wyzej.
      • Gość: CCCP Jest IP: *.acn.pl 10.01.04, 12:22
        Przed jakimś czasem na Forum Kraj dwu takich denatów otrzymało ban na IP; monotematyczne posty innego takiego z Forum Aktualności są obecnie energicznie i bezwzględnie wywalane na Oślą Ławkę. Co za trudność skojarzyć IP bchsia.telus z nickiem jewhater? Co za trudność wywalać równie monotematyczne posty podpisane jewhater, niezależnie od tego pod jakim IP zostaną nadesłane, co za trudność czytać mniej pobieznie wszystkie posty nadchodzące z IP bchsia.telus i wywalać natychmiast wszystko to, co cuchnie? Dla Admina to paręnaście sekund, dla klienta po drugiej stronie oceanu spora strata.

Wszystko zależy od dobrych chęci. Zobaczymy, jak się sprawy potoczą,

C.
        • marcus_crassus zmieni ip,mozna to zrobic na wiele sposobow 10.01.04, 12:34
          zmieni nicka,bedzie pisal pod nickiem "kazik z otwocka",sierotka marysia albo
          marsjanin,spod wszlekich mozliwych ip ktorych nigdy na oczy nie
          widziales...admin musialby caly czas czytac kazdy post..

powtarzam --> technicznie niewykonalne
          • Gość: CCCP Re: zmieni ip,mozna to zrobic na wiele sposobow IP: *.acn.pl 10.01.04, 12:41
            Ale straci swój ukochany znak identyfikacyjny; i to już będzie coś. Pisanie spod różnych proxy z różnymi nickami nie jest chyba zajęciem zbyt zabawnym, a na pewno bardziej czasochłonnym.
            • marcus_crassus roznica 15 sekund...moze nawet mniej...sadze ze 10.01.04, 13:01
              go to rowno wali.
        • Gość: z daleka Re: Jest IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 10.01.04, 12:48
          Powaznie nie rozumiem dlaczego upierasz sie przy srodkach administracyjno-
          prawnych. Mnie rowniez wydaje sie, ze swiat bylby piekniejszy bez takich
          misiow, ale dlaczego nie powalczyc z nimi tradycyjnymi metodami, tj. glownie
          pietnowaniem i osmieszaniem, a w przypadku totalnej tepoty delikwenta
          traktowaniem jego samego i nikow jego jak morowe powierze. Usuwanie misow z
          forum spowoduje, ze na ich miejsce pojawiac sie beda stada nowych misiow,
          zgodnie z zasada, ze pustka musi sie wypelnic(nawet "niczym"). Pozdrawiam.
    • Gość: Tomek44 do powyzszych dyskutantow. IP: 213.8.64.* 10.01.04, 12:41
      To nie o opinie chodzi. Kazdy moze pisac, co mysli i wyrazac swoja opinie, ale
      niech to robi z wlasnym nikiem i niech nie podszywa sie pod innych. Fredzio
      moze pisac co chce, bo ROBI TO POD SWOIM NIKIEM, a nie kradzionym. On nigdy
      nie pisze jako Tomek, czy CCCP, czy inni.
      • Gość: jarek Re: do powyzszych dyskutantow. IP: *.fastres.net 10.01.04, 14:23
        I tutaj jest sedno problemu, ale jak mozna walczyc z 1400 letnimi obyczajami?
        Na szczescie moj prowajder mnie kosztuje 140 euro na miesiac i to mnie chroni
        przed innymi, a pozatym we Wloszech mamy bardzo malo idiotow, tym bardziej
        polsko-arabskiego pochodzenia.
        • Gość: CCCP Re: do powyzszych dyskutantow. IP: *.acn.pl 10.01.04, 14:26
          A ty człowieku musisz wszędzie wtrącić te swoje 3 grosze o Polakach i Arabach? Nudny jesteś jak flaki z olejem.
    • Gość: Tomek44 Re: Do CCCP IP: 213.8.64.* 10.01.04, 12:49
      Poniewaz ja jestem regularnie podpisywany pod "moimi" postami przez
      IP: *.bchsia.telus.net, to na poczatku sie wscieklem, a potem pomyslalem
      sobie, ze ci ktorzy mnie znaja na forum, nie biora tego zboczenca na serio.
      Jezeli ktos, wierzy, ze to ja, to i tak nie warto z nim dyskutowac, bo to
      podobny typek. My dokladnie wiemy, kiedy jest CCCP prawdziwy, a kiedy nie,
      wiec sie nie przejmuj. To samo dotyczy Dany i wtracalskiego. Nik mozna
      podrobic, ale stylu nie. Mysle, ze Tobie zalezy, aby dyskutowac z ludzmi na
      jakims poziomie ( oni wiedza, ze Ty to nie IP: *.bchsia.telus.net ),a nie z
      idiotami, ktorzy i tak nie wiedza o co chodzi, bo celem ich na forum jest
      odreagowanie zlosci, a nie dyskusja.
      Wiec nie masz co sie przejmowac, bo wariaci zyja wsrod nas i takie jest zycie.
      Pozdrawiam
      Tomek44

• Gość: CCCP Ależ Tomku, IP: *.acn.pl 10.01.04, 13:08
        Te niby podróbki akurat tyle mnie obchodzą, co nic.

Ale obchodzi mnie generalnie jakość środowiska, w którym przebywam. Forum ma regulamin, który został skonstruowany tak, by zapewnić uczestnikom właśnie środowisko bezpiecznej wymiany opinii. Nie może być tak, żeby ktoś, powołując się na prawo do swobody wypowiedzi, poniżał wszystkich pozostałych. Rozumiem, że ten bchsia itd., pisze z Ameryki. Niech spróbuje tam realizować, w taki sposób jak tu, swoje prawo do swobodnej wypowiedzi.

Powtarzam: jako uczestnik tego Forum mam prawo domagać się, by Admin (czy ktokolwiek, kto opiekuje się tym kawałkiem GW) egzekwował postanowienia własnego regulaminu. Jak to technicznie rozwiąże - to już jego sprawa. Milczenie w tej sprawie uznałbym za równoznaczne z wyrażeniem zgody na to, że regulamin jest jedynie fasadą i że mozna go bezkarnie łamać.

C.
        • Gość: z daleka Re: Ależ Tomku, IP: *.inter.net.il 10.01.04, 13:18
          Formalnie masz racje. Skutecznosc takiej ingerencji Admina uwazam za wielce
          watpliwa. Byly juz proby. Wszystkie nieudane, a co za tym idzie osmieszaja
          jedynie "akcje" jako nieskuteczna.
          • Gość: CCCP Re: Ależ Tomku, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 14:20
            Drogi Tomku
            Czy moglbs wyslac list po hebrajsku do Micnika (jak by nie bylo, to przeciez
            twoj rasowy ziomal) w sprawie tego bydlaka jewhatera.
            Ja juz nawet w czasie snu w oczach mam widok jewhatera siedzacego przed kompem
            i oczerniajacego was zydow.
            Napisz Adasiowi jak sprawy wygladaja i spytaj sie czy On osobiscie nie moglby
            sie tym zajac.
            • Gość: jarek Re: Ależ Tomku, IP: *.fastres.net 10.01.04, 14:33
              Czy jestes tak naiwny, albo tez nie widzisz roznicy miedzy Jidish a Hebraiskim,
              Michnik tak samo jak Kuron potrafia mowic( Kuron 36 lat temu pisac nie potrafil)
              po jidish, ale ich hebraiski jest tak samo duzo warty jak moj.
            • Gość: Tomek44 dobrze wiem, zes nie CCCP IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 10.01.04, 21:29
              Nie ustosunkowuje sie do podrabiaczy, wiec sie odstosunkuj.
    • Gość: spec informatyk BLOKOWANIE - KILKA RAD PRAKTYCZNYCH DLA CCCP & CO IP: *.office / *.klafu.teleweb.at 10.01.04, 15:25
      POCZYTAJCIE SOBIE, POCZYTAJCIE.

CI, CO TU TAK SIE OBURZAJA NA JEWHATERA I CHCA GO BLOKOWAC, NA INNYCH FORACH
      ROBIA TO SAMO. CI, CO TUTAJ UZALAJA SIE, ZE NIE MOZNA SKUTECZNIE BLOKOWAC,
      PODPOWIADAJA JAK LAMAC ZABEZBIECZENIA NA INNYCH FORACH, ZEBY ODWALAC TAKA SAMA
      BRUDNA ROBOTE, JAK JEWHATER TUTAJ.

CRASSUS: OBLUDA, HIPOKRYZJA, CYNIZM. IDZ TERAZ WYJASNIAJ JEWHATEROWI, CO MA
      ZROBIC, ZEBY GO NIGDY NIE ZABANOWALI...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

PYTANIE KAZIKA/PULSA/WOJO:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=9828919&a=9828919

))Jak obejsc ban na pewnym arabskim forum -pomocy
      Autor: kazik-mustafa
      Data: 23.12.2003 20:42

+ odpowiedz na list

Arabki zbanowaly mnie na jednym arabskim forum za to ze im prawde
      pisalem.
      Mam stale lacze i zamkneli mi dostep do forum , mozna to obejsc ??

Wiecie cos o tym ? Jak wejsc i glosic im prawde ?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ODPOWIEDZ CRASSUSA:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=9828919&a=9848914

sposoby
      Autor: marcus_crassus
      Data: 26.12.2003 03:10

+ odpowiedz na list

a)sciagnij sobie steganos internet anonymizer lub steganos internet privacy
      (nie wiem czy to nie jest to samo ale...korzystalem tylko z anonymizera)...nie
      gwarantuje sukcesu ale moze....zalezy od strony...

b)anonymizer.com -> jak masz kase wykup dostep do anonymizera...masz wstep
      gwarantowany..

c)naucz sie obslugi proxy - liczne artykuly na ten temat sa dostepne m.in na
      polskich forach poswieconych hackingowi - sa tez dobre listy anonimowych proxy
      etc..

fora poswiecone tematowi znajdziesz bodjaze w linkowni www.hacking.pl

tam pojedz po dostepnych artykulach i zbiorach - albo poszukaj w
      googlach...teraz nie bede tlumaczyl.

d)jak masz znajomego informatyka niech ci wytlumaczy co to znaczy "postawic
      tunel" - sam nie dasz rady..za skomplikowane...skutecznosc jednak
      gwarantowana...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka