Dodaj do ulubionych

PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA

IP: *.pop.bezeqint.net 12.01.04, 07:24
PREZYDENT IZRAELA ZAPROSIL NA WIZYTE W IZRAELU PREZYDENTA SYRII. JAK
WIADOMO, HISTORYCZNA WIZYTA PREZYDENTA EGIPTU SAADATA BYLA PIERWSZYM KROKIEM
DO UMOWY POKOJOWEJ MIEDZY EGIPTEM I IZRAELEM. CZY PREZYDENT SYRII POJDZIE W
SZLAKI PREZYDENTA EGIPTU?
Obserwuj wątek
    • Gość: sp;lit Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.01.04, 07:39
      Sharon napewno chce mu Golan Hights oddac ,... Niech wywrotke z soba zabierze :)

uklony , OSKAR
    • Gość: sp;lit Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.01.04, 18:00
      Nie moge sie doczekac ,... Po salwie honorowej koszernych baczkow na oficjalnym
      przywitaniu glowy panstwa , sniadanie na tarasie z widokiem na "mur" i wstepne
      rozmowy z uwzglednieniem ilosci wywrotek zwroconego Golanu ,...

Czekamy na relacje , OSKAR

Uklony
      • Gość: OSKAR Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.pop.bezeqint.net 12.01.04, 18:50
        SPLITKU, PRZED WIZYTA PREZYDENTA SAADATA W JEROZOLIMIE BYLY CYNICZNE UWAGI,
        KARYKATURY I DOWCIPY, A JEDNAK DALSZY CIAG JEST NAM WSZYSTKIM ZNANY... ASAD TO
        CIEZKI ORZECH I JUZ POCHYPNIE ODPOWIEDZIAL "NIE, DZIEKUJE..." A WIEC RESZTA TO
        SPEKULACJE. WIDAC, ZE NASI SASIEDZI Z POLNOCNEGO WSCHODU LUBIA NAS TAK SAMO
        JAK TY, PRZYJACIELU.
        PODROWIENIA
        • Gość: sp;lit Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.01.04, 20:04
          OSKAR ,...

Musze przyznac ze macie wyjatkowy dar albo wade , jak wolisz :)
          (staram sie byc dyplomatyczny) Nie rozmawiacie na temat a z poczuciem humoru
          kompletnie na bakier .

Jesli to ma byc taki pokoj jak ten ktory wspomniales (egipt) to z czego my mamy
          sie cieszyc ? Od chwili podpisania tego "pokoju" wy macie wzgledny spokoj a my
          gwarantujemy te parodie ok 2 ma miliardami rocznie ,... Teraz mamy w
          perspektywie nastepny wydatek i nastepnego dziada z pusta sakiewka .

uklony , Wdzieczny i caly w surwionkach na sama mysl :(
          • Gość: U Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.75.4.6.Dial1.Boston1.Level3.net 12.01.04, 20:22
            Ohoho...Allahu,swiec nad jego dusza....
            • Gość: sp;lit Re: Ohoho ... Allahu , swiec nad jego dusza ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.01.04, 21:41
              Ohoho ... Allahu,swiec nad jego dusza ,...

I zlituj sie nad nasza sakiewka ,... A ja podesle ci orginalna Magnalight i
              zapasowe Duracel Battery z gwarancja na cala wizyte . Really !!!

uklony

• Gość: z daleka Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 12.01.04, 21:33
            Wnoskuje z czarnego humoru , ze pstrag zerwal ci sie z haka, a kolory uciekly
            ci z monitora i widzisz swa okolice czarno bilo z odcieniami szarosci .
            Pozdowionka od czlonka holoty, ktoremu pies morde lizal.
            Ps.Wole mordy psie lizanie niz uscick dloni sp;lita. Uklony.
            • Gość: sp;lit Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.01.04, 21:54
              Kompleks nizszosci cy co ? :) Czlowieku , ty i oskar idziecie do nieba ,
              osobiscie zaklepalem ze Sw. Piotrem jako katolik , a jak ktorys z was
              przeskrobie cos w miedzyczasie to mu odstapie swoje miejsce , a ja doszlusuje z
              malym spoznieniem

Bedzie mnie to kosztowac , ma sie rozumiec ale niech sie Dana martwi bo z
              czysca przepustek nie daja ,... Wizyty nie bedzie ,... Ha !

uklony ,... Podalem historyjki i znowu przegapiles :)
              • Gość: z daleka Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 12.01.04, 22:00
                Jestes trzezwy, sp:licie?
                • Gość: sp;lit Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.01.04, 22:06
                  A tobie co ? toz to poniedzialek i poludnie w dodatku ,... Ja tylko w Sabbat
                  polewam ,... Ja jestem porzadny split nie jakas szparka jak ten jojo ,...

uklony
                  • Gość: OSKAR Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.pop.bezeqint.net 12.01.04, 22:48
                    PORZADNY SPLIT: TY JEDEN RAZ GLASKASZ A DZIESIEC RAZY DAJESZ KOPNIAKA. A
                    KOPNIAKI JUZ NIE BOLA LECZ NUDZA. ZYD I PIENIADZE, ZYD I PIENIADZE... TA
                    MANTRA WYPROWADZA CIE Z ROWNOWAGI. ZYD ZEBRA PIENIADZE OD TWOJEGO KRAJU A TY
                    PLACISZ ZA TO Z SWOJEJ KIESZENI. CHCIALBYM ZAGLADNOC KIEDYS DO TWOJEJ
                    KIESZENI... CZY W POLSCE, PRZED EMIGRACJA DO US,MIALES W OGOLE COS W SWOJEJ
                    KIESZENI, CZLOWIEKU, A PRZECIEZ ZYD NIE ZEBRAL GROSZA OD TWOJEJ STAREJ
                    OJCZYZNY. KILKA DNI TEMU DALES CYFRY KTO I GDZIE DOSTAL AMERYKANSKIE DOLARY I
                    PODKRESLILES TO, ZE POLSKA DOSTALA ZERO CZY PRAWIE ZERO. A JA CI MOWIE, ZE W
                    KONCU I POLSKA DOSTANIE BO JEJ SIE NALEZY, ALE WTEDY TO BEDZIE W TWOIM POJECIU
                    OK, BO PIENIADZE NIE POJDA DO ZYDA. BUSH MA ZAMIAR POSLAC NOWYCH ASTRONAUTOW
                    NA KSIEZYC I NA MARS. WTEDY JUZ W OGOLE NIE BEDZIESZ MIAL KIESZENI...
                    • Gość: sp;lit Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 13.01.04, 00:39
                      Bzdury gadasz za przeproszeniem oOskar ,... A skad rzad ma pieniadze , z nieba
                      mu leca ? Oczywiscie z podatkow a jak sie w koncu z tym zgodzisz to przyjmij do
                      wiadomosci ze ja tez place ,... Pamietam 25 lat temu boss w pracy powiedzial 8
                      marca ; Chlopaki od dzisiaj pracujemy na siebie , nie zrozumialem o co chodzi
                      dopiero kolega wytlumaczl mi ze do wczoraj pracowalismy dla "uncle Sam" znaczy
                      na podatki ,... W ubieglym roku zaczalem pracowac na siebie 22 czerwca .

W Polsce mialem kilka razy wiecej niz przecietny Polak , dlatego jestem tutaj
                      bo jezdzilem widzialem i wracalem chory , mialem na tyle ze jak konsul sie
                      spytal skad mam forse na moje podroze (pol roku wczesniej wrocilem z Canady) to
                      mu pokazalem ksiazeczke ubezpieczeniowa z moja przecietna z 3 ostatnich lat ,
                      ponad 27 tys i uwierzyl rowniez jak mu powiedzialem co robie i ze drugie tyle
                      mam na "boku"

Nie my friend ja podkreslilem ze Polska ma idiotow politykow , i nie chodzilo
                      mi o jalmuzne , te 15 miliomow poszlo przelewem do Izraela na uzupelnienie
                      software komunikacji w Hummies zeby zsynchronizowac ich sprzet z amerykanskim .

Pozatym chodzilo mi o karte jaka trzyma Polska w reku w negocjacjach z EU i USA
                      gdyby dobrze zabarali ta karta to mogli wymusic troche ustepst po obu stronach .

Nie Oskar nie bedzie O'K , bedzie mi wstyd ,... Polacy nie gesi , maja rece i
                      glowy i nic im nie stoi na przeszkodzie byc niezaleznym od nikogo ,... Ja moge
                      z zona , nie prosimy sasiada zeby nas podpieral finansowo , ja splacam moje
                      pozyczki i nie czekam zeby je bank umorzyl i bral nastepna ,... Ta sama
                      historia od kilkudziesieciu lat ,... A ty ? Wyciagasz reke do sasiada ? Masz
                      takie chody w banku ? Oczywiscie ze nie ,... Well Twoj rzad tak zyje od
                      poczatku istnienie panstwa .

Zydzi tutaj moga wyslac pieniadze do Izraela na szkoly , szpitale , organizacje
                      i odpisac sobie od podatkow ,... Jak myslisz czy ja , Polak , Italian , Niemiec
                      czy Irish moze to zrobic ? Czy my mozemy pojechac na rok czy dwa do kraju
                      pochodzenia nalozyc mundur i ukatrupic paru sasiadow z za granicy i spokojnie
                      wrocic do Stanow , albo z zyciorysem Morela czu Wolinskiej uzywac spokojnej
                      starosci w kraju ktory nas przygarnal ?

Widzisz my friend , nikt z nas nie ma i nigdy sie nie staral o specjane
                      przywileje , przyjechalismy , ten kraj nas zaadoptowal i jestesmy wdzieczni jak
                      i wiekszosc Zydow ,... sa jednak tacy ; Syjonisci z forsa , przy korycie ,
                      ktorzy wykorzystuja swoje wplywy w taki czy inny sposob , tworzac organizacje ,
                      szantazujac naszych politykow ,... W sumie robia zla robote dla ogolu Zydow i
                      jesli tego nie rozumiesz to nie myslisz o przyszlosci swego potomstwa ,...

Uklony Oskar ,... Jak twoje oczy ? Serio pytam .
                      • Gość: OSKAR Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.pop.bezeqint.net 13.01.04, 11:33
                        MOJE ZDANIE O EKONOMICZNEJ POMOCY US - PATRZ WATEK "A JA PRZEPRASZAM ZA
                        AMERYKANOW..."
                        MOJE OCZY DOPRAWDY MI DOKUCZAJA GDY... CZYTAM CO TY WALISZ O MOZLIWOSCI
                        UBRANIA MUNDURU, ZAKATRUPIC PARE SASIADOW I WROCIC SPOKOJNIE DO STANOW.
                        CZLOWIEKU, TO UBRANIE JEST ZA DUZE NAWET DLA SPLITA...
                        • Gość: sp;lit Re: PREZYDENT SYRYJSKI ZAPROSZONY DO IZRAELA IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 13.01.04, 14:35
                          Kilka tys Zydow z USA zglasza sie na ochotnikow w IDF , ci ktorzy przejda
                          badania lekarskie i sie kwalifikuja dostaja mundur i po przejsciu wstepnego
                          szkolenia wcielani sa do sluzby i wracaja po roku czy dwoch ,...

Zadna tajemnica tutaj . Pytanie ; Co oni robia ? Swetry na szydelku ?

A tak na marginesie , nie masz za duzo do powiedzenia na moje zarzuty oprocz
                          wzroku na reszte ani slowa :) Ja tez bym sie wstydzil w twojej sytuacji
                          rozumiem cie tez bo my swoje a politycy i tak wiedza lepiej ,...

uklony

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka