Dodaj do ulubionych

Drogi ,... Z daleka !

IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 17.01.04, 16:58
Interwancja Dany czy na wyzszym szczeblu ? Zauwaz ze jesli leca wyzwiska ,
szambo miedzy Polakami i Zydami (Dana zauwayla kiedys i pisala do admina) to
nikt nie interweniuje , natomiast zaczep jakis temat ktory rzuca niekorzystne
swiatlo na polityke na wyzszym szczeblu i dostajesz kopa , i jesli grasz
troche w szachy to szybko zauwazysz prawidlowoss ze nie o osobe tu chodzi .

Robi sie czystke niewygodnych tematow , zaraz pozniej leci spam i za
kilkanascie minut jestes gdzies na oslej lawce (minimum) na 6 tej stronie :)

uklony

Oczywiscie ze tu nie o Dane chodzi , a o dobro "wiekszej sprawy" :))) Ten kij
ma dwa konce , widzialem juz jak cenzura wykonczyla calkiem dobre fora .

=============================================================================

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10193917
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10210835
Obserwuj wątek
    • Gość: z daleka Re: Drogi ,... Z daleka ! IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 18.01.04, 06:55
      Mam dosyc dziwne zasady, wiec zanim wdam sie z Toba w dyskusje na ten temat chcialbym byc
      pewiem, ze rozmawiam o faktach a nie fantazjach. Badz wiec laskaw jakos udowodnic swoje
      oskarzenia, przeciwnie nie mamy o czym gadac.

Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Interwancja Dany czy na wyzszym szczeblu ? Zauwaz ze jesli leca wyzwiska ,
      > szambo miedzy Polakami i Zydami (Dana zauwayla kiedys i pisala do admina) to
      > nikt nie interweniuje , natomiast zaczep jakis temat ktory rzuca niekorzystne ................

• Gość: sp;lit Re: Drogi ,... Z daleka ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 18.01.04, 19:53
        Ty nie chcesz rozmawiac na temat i szukasz wymowki ,... Przeczytaj linki i tam
        jest sedno sprawy , mianowicie ; Dana imputuje ze ja pochwalam zbrodnie na
        ludziach i ucieka sie do apelu do was po imieniu ,... Twierdziles ze nic o tym
        nie wiesz , Wyciagnalem z oslej lawki i podaje na tacy ,... Reszte olewam .

uklony
        • Gość: Z daleka Re: Drogi ,... Z daleka ! IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 18.01.04, 20:26
          Sp;licie , nie bardzo rozumiem na co sie uskarzasz. W okrzyku Drogi,...Z
          daleka!zarzucasz Danie konszachty z Adminem i wspolodzial w usmiercaniu
          niewygodnych watkow. Gdy prosze cie o udowodnienie tego , jakby nigdy nic
          pomijasz te kwestie milczeniem i skarzysz sie na to, ze imputuje Ci historie o
          ktorych nawet nie zdarza Ci sie pomyslec, a co dopiero powiedziec na glos.
          O co wiec wlasciwie chodzi? Bo na moj gust to z wielkiej afery zrobila sie
          mala pyskowka.
          Nasze forumowe dyskusje prowadzone na zywo i na bardzo niebanalne tematy, sila
          rzeczy zaogniaja sie i przypominaja czasem zawody bokserskie, a czasem wolna
          amerykanke. Zdarzaje sie wiec faule, ale raczej nie posuwamy sie do
          dyskwalifikacji. Albo sie w to bawimy, albo nie. Bron Boze nie namawiam do
          faulowania, donoszenia ani bluzgania, ale nie jestem swietym i wiem, ze inni
          tez nie sa. Powinnismy wiec dazyc do doskonalosci (czemu nie), ale czy nam sie
          to uda to zupelnie inna sprawa.
          • Gość: sp;lit Re: Drogi ,... Z daleka ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 18.01.04, 21:01
            Jesli to pomowienie to niewinna pyskowka , to nie bede zadawal ci pytan nawet w
            przyblizeniu dotykajacych ten temat :)

Kiedys zadales pare pytan i w tych linkach odpowiedzialem , nie wiem czy
            dostatecznie przejrzyscie , ale nie mialem szansy sie tego dowiedziec .

uklony

tomek, z daleka, oozie, marcuss i heinz
            Autor: Gość: dana33 IP: *.adsl.actcom.co.il
            Data: 14.01.2004 20:36 + odpowiedz na list

-------------------------------------------------------------------------------
            nu, heinz mial racje, ze szkoda tracic czas: zobaczcie co te gowna na tym watku
            powypisywaly: slowa chwalebne o niemieckich zolnierzach: takich lsnicych,
            mordowali z koniecznosci, to bylo ich "zadaniem, niemilym ale koniecznym."
            i do tego nie byli zupelnie sadystyczni i zlosliwi, skad, ustawiali ludzi do
            dziesiatkowania zeby im zycie ulatwic, zostawiali wiezniow na placu apelowym
            zima tylko w pasiakach godzinami, zeby tym nieszczesliwym zapewnic dosyc
            swiezego powietrza. wieszali ludzi za nogi i rece i przystawiali do grdyki
            palke zelazna zeby sie dusili tez tylko i wylacznie z troski o wieznia, nie
            wspomne tu o zabijaniu dzieci uderzeniem o sciane na oczach matek, bo to juz
            naprawde samozrozumiala troska o te biedne kobiety, zeby mialy latwiejsze zycie
            w obozach.... nu, moge wam oczywiscie tylko zaproponowac olewac tego goldbauma,
            splita i u, ale decyzja jest wasza. ja w kazdym razie od dzisiaj olewam ich i
            to dokladnie.

• Gość: z daleka Re: Drogi ,... Z daleka ! IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 18.01.04, 21:41
              Ja Ci tlumacze Sp:lit jaka jast moja "filozofia forumowa", a ty z uporem
              domagasz sie zebym zaczal zabawiac sie inkwizytora. Wierz mi, ze to nie bardzo
              w moim stylu. Ja moge sie wadzic lub naparzac z kims, np z Toba, z X-em, czy Y-
              grekiem, ale byc czyimkolwiek sedzia, czy prokuratorem nie zamiarzam i od
              innych tez tego nie wymagam. Jest tu na tym forum mnostwo osobliwosci
              przeroznych, ale nie przyszloby mi do glowy zadac od np. od Ciebie abys byl
              sedzia ktoregokolwiek z nich. Jezeli uwazasz ,ze Dana skrzywdzila cie tym
              watkiem, to wyluszcz jej to i po ptokach. Gdybym ja mial sie obrazac na kazdy
              wyskok kolegow nie palajacych do mnie miloscia, pewnie z polowa juz bym nie
              rozmawial. Ale to ja. Kazdy inny robi jak uwaza.
              • Gość: sp;lit Re: Drogi ,... Z daleka ! Po ptokach :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 18.01.04, 23:01
                Nie bede nic wyluszczal Danie ,... W sumie masz racje ,... Przyznaje :(

Troche za mocno mnie to ubodlo , ale z perspektywy czasu i doswiadczenia mysle
                ze zrobila to celowo ,i jak to kiedys Sheakspeare powiedzial ;

Obiecuje !!! Zemsta bedzie moja !!! Na sama mysl japa mi sie smieje :)

uklony
    • koszer_marudzi Z Daleka! Natychmiast skończ ze Sp;litem rozmawiać 19.01.04, 00:01
      Bo stracę cały ten szacunek, który mam dla Ciebie, a zapewniam Cię, że jest on
      niemały!

Sp;lit jest prymitywnym prostakiem. Plebejskie pochodzenie i to pochodzenie z
      najgorszego gatunku plebsu wyłazi z niego w każdym jego poście. Człowiekowi
      reprezentującemu pewien poziom nie wypada po prostu z nim rozmawiać. Proszę
      Cie, ignoruj odtąd tego prymitywa totalnie.

Weź sobie do serca słowa naszego wielkiego poety, Ignacego Krasickiego, z
      drugiej strofy jego wiekopomnego arcydzieła, 'Hymnu do miłości Ojczyzny':

>Wolności! Której dobra nie docieka
      >Gmin jarzma zwykły, nikczemny i podły...

Sp;lit niewątpliwie z takiego gminu jarzma zwykłego pochodzi, a nikczemność i
      podłość wyłazi z niego 'każdą szparą'.

Dziwie się też Danie33, że wdaje się w dyskusje z tym prostakiem.

• Gość: sp;lit Re: Z Daleka! Natychmiast skończ ze Sp;litem rozm IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.01.04, 00:33
        A od sp;lita dodam ;

Pocaluj sp;lita w gola dupe w chwili jak uraczy reszte swiata niekoszrnym
        baczkiem ,... I nie chwal sie ze dostapiles tego zaszczytu ,... Kosher :)

uklony
      • kosel_maruwi Re: Z Daleka! Natychmiast skoncz ze Sp;litem rozm 19.01.04, 00:44
        koszer_marudzi napisala:

> Bo strace caly ten szacunek, który mam dla Ciebie, a zapewniam Cie, ze jest
        on
        > niemaly!
        >
        > Sp;lit jest prymitywnym prostakiem. Plebejskie pochodzenie i to pochodzenie z
        > najgorszego gatunku plebsu wylazi z niego w kazdym jego poscie. Czlowiekowi
        > reprezentujacemu pewien poziom nie wypada po prostu z nim rozmawiac. Prosze
        > Cie, ignoruj odtad tego prymitywa totalnie.
        >
        > Wez sobie do serca slowa naszego wielkiego poety, Ignacego Krasickiego, z
        > drugiej strofy jego wiekopomnego arcydziela, 'Hymnu do milosci Ojczyzny':
        >
        > >Wolnosci! Której dobra nie docieka
        > >Gmin jarzma zwykly, nikczemny i podly...
        >
        > Sp;lit niewatpliwie z takiego gminu jarzma zwyklego pochodzi, a nikczemnosc i
        > podlosc wylazi z niego 'kazda szpara'.
        >
        > Dziwie sie tez Danie33, ze wdaje sie w dyskusje z tym prostakiem.

Nie martw sie pajacu.
        Kiedys moze znajdzie sie ktos, kto z toba bedzie chcial pogadac.
        Tylko zastanawiam sie o czym mozna z takim zakomleksiony,postubeckim zerem
        rozmawiac.

• Gość: sp;lit Re: Z Daleka! Natychmiast skoncz ze Sp;litem rozm IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.01.04, 07:09
          Zeby sie nie powtarzac , odsylam do poprzedniego postu ,...

Wlasnie sie klaniam gleboko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka