Gość: no Sharon chce ulokowac zydow w gazie. IP: *.dial.froggy.com.au 03.02.04, 12:52 temu to wszystko plazem uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.T. Gross USA też. Mordują więźniów w komorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:11 gazowych. Czyżby popełniali jakiś niegodziwy czyn? Shalom. Odpowiedz Link Zgłoś
torbiel Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow 03.02.04, 20:06 rowzwiazac i uniewaznic koree poludniowa, ludzi przesiedlic, teren zaorac i wyasfaltowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Brak reakcji??! IP: *.dialin.buffalo.edu 03.02.04, 22:06 To jest niezwykle - pozostale artykuly wzbudzaja tyle emocji, a tu nic... Jednych LUDZI MORDUJA W KOMORACH GAZOWYCH a inni ludzie siedza cicho - nie ma odpowiedzi politykow, ani z Polski, ani z innych panstw, ani pisarzy, ani zwyklych ludzi... Oczekiwalam burzy artykulow w odpowiedzi na ten, ale ciagle cisza. To strasznie smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: Brak reakcji??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 06:06 > Oczekiwalam burzy artykulow w odpowiedzi na ten, ale ciagle cisza. > To strasznie smutne. Po prostu ten news wydrukowała tylko Wyborcza i niektóre polskie media za Wyborczą. Nie znajdziesz go w żadnym zagranicznym serwisie. Ani słowa w BBC, na które powołuje się Gazeta! Znalazłem jedynie podobny artykuł w Guardianie, ale... sprzed dwóch lat. W tamtej historii zamiast pana występowała pani i nie mówiła o komorach gazowych tylko o doświadczeniach z chemikaliami na ludziach. *** Osobiście uważam, że ktoś w Wyborczej mógłby się z tego wytłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: 63.82.101.* 03.02.04, 22:12 I ten psychol ma jeszcze czelnosc stawiania warunkow Amerykanom w sprawie zaprzestania pracy nad bomba A? Co za tupet.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa KOMUNIZM !!! KOMUNIZM !!! KOMUNIZM !!! IP: *.zamosc.mm.pl 03.02.04, 22:52 KOMUNIZM !!! KOMUNIZM !!! KOMUNIZM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: 217.96.3.* 04.02.04, 10:37 nikt nie reaguje,zawsze tak jest,opadną emocje i wszyscy zapomną a dalej będą mordować.to dzieje się nie tylko w K.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosq noico? IP: 150.254.99.* 04.02.04, 12:07 najbardziej zbrodniczym reżimem współczesnego świata jest reżim stanów zjednoczonych(ze sobą poyebów) bo nie dość, że mordują własnych obywateli pod pretekstem "kary śmierci" (a do niedawna robili to także w komorach gazowych) to jeszcze robią najazdy na wolne państwa i mordują cywili w tym dziennikarzy (ostatnio w irakckim hotelu) nie mówiąc juz o ciągłym wtrącaniu się i ingerowaniu w polityką większości państw- a Korea Północna tego nie robi, więc proszę tego kraju reżimem nie nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salceson Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.shef.ac.uk 04.02.04, 15:29 Ogladalem to wczoraj w BBC. Chyba odkryto kolejna tajemnice Poliszynela. W Korei Polnocnej nie ginie najwiecej osob od gazu, ale z glodu. cala pomoc humanitarna idzie do wojska..!! Bush chyba tutaj nic nie pomoze. Korea nie ma ropy, ani gazu ani super strategicznego polozenia, choc znajduje sie wrecz honorowo w osi zla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 21:15 Pytanie - kiedy Amerykanie zaatakują Koreę? Kiedy rozpocznie się ten czarny scenariusz ludzkości? Pozostaje nam wierzyć że może ktoś z "wielkich" tego świata w porę coś zrobi zanim rozpęta się wojna atomowa lub chemiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepita Jade do korei polnocnej IP: *.telia.com 04.02.04, 21:27 Wlasnie zlozylem wniosek o wize do Korei polnocnej. Przejde kraj w zduz i w szez. I zobacze czy znajde te komory. Jak wroce to opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia niebios Fredzio wytlumaczyl o USA IP: *.telia.com 04.02.04, 21:34 Dzieki ci Fredziu za link do nowego testamentu. Dzieki za swiatlo co mnie ogarnelo. Przeczytalem i zrozumialem wszystko o USA. Apokalipsa mowi wyraznie: Wklejam z linka Fredzia: (1) Potem przyszedł jeden z siedmiu aniołów, mających siedem czasz, i tak odezwał się do mnie: Chodź, ukażę ci sąd na Wielką Nierządnicę, która siedzi nad wielu wodami, (2) z którą nierządu się dopuścili królowie ziemi, a mieszkańcy ziemi się upili winem jej nierządu. (3) I zaniósł mnie w stanie zachwycenia na pustynię. I ujrzałem Niewiastę siedzącą na Bestii szkarłatnej, pełnej imion bluźnierczych, mającej siedem głów i dziesięć rogów. (4) A Niewiasta była odziana w purpurę i szkarłat, cała zdobna w złoto, drogi kamień i perły, miała w swej ręce złoty puchar pełen obrzydliwości i brudów swego nierządu. (5) A na jej czole wypisane imię - tajemnica: "Wielki Babilon. Macierz nierządnic i obrzydliwości ziemi". (6) I ujrzałem Niewiastę pijaną krwią świętych i krwią świadków Jezusa, a widząc ją zdumiałem się wielce. (7) I rzekł do mnie anioł: Czemu się zdumiałeś? Ja ci wyjaśnię tajemnicę Niewiasty i Bestii, która ją nosi, a ma siedem głów i dziesięć rogów. (8) Bestia, którą widziałeś, była i nie ma jej, ma wyjść z Czeluści, i zdąża na zagładę. A zdumieją się mieszkańcy ziemi, ci, których imię nie jest zapisane w księdze życia od założenia świata - spoglądając na Bestię, iż była i nie ma jej, a ma przybyć. (9) Tu trzeba zrozumienia, o mający mądrość! Siedem głów to jest siedem gór tam, gdzie siedzi na nich Niewiasta. (10) I siedmiu jest królów: pięciu upadło, jeden istnieje, inny jeszcze nie przyszedł, a kiedy przyjdzie, ma na krótko pozostać. (11) A Bestia, która była i nie ma jej, i ona jest ósmym, a jest spośród siedmiu i zdąża na zagładę. (12) A dziesięć rogów, które widziałeś, to dziesięciu jest królów, którzy władzy królewskiej jeszcze nie objęli, lecz wezmą władzę jakby królowie na jedną godzinę wraz z Bestią. (13) Ci mają jeden zamysł, a potęgę i władzę swą dają oni Bestii. (14) Ci będą walczyć z Barankiem, a Baranek ich zwycięży, bo Panem jest panów i Królem królów - a także ci, co z Nim są: powołani, wybrani i wierni. (15) I rzecze do mnie: Wody, które widziałeś, gdzie Nierządnica ma siedzibę, to są ludy i tłumy, narody i języki. (16) A dziesięć rogów, które widziałeś, i Bestia - ci nienawidzić będą Nierządnicy i sprawią, że będzie spustoszona i naga, i będą jedli jej ciało, i spalą ją ogniem, (17) bo Bóg natchnął ich serca, aby wykonali Jego zamysł i to jeden zamysł wykonali - i dali Bestii królewską swą władzę, aż Boże słowa się spełnią. (18) A Niewiasta, którą widziałeś, jest to Wielkie Miasto, mające władzę królewską nad królami ziemi. (Apokalipsa (Objawienie) 17:1-18) Chcesz wiedzic reszte o zniszczeniu USA. Czytaj reszte apokalipsy co Fredzio dal link o religi chrzescijanskiej. Uwarzajcie tylko polscy katolicy abyscie sie z bestia ta nie kumali bo padniecie razem z nia jak bog wyda na nich sad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50 latka + Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.tailor.com.pl / *.dzierzoniow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 09:52 To jest pomysł dla SLD i Pana Hausnera , może z nami powinien tak zrobić . Nie będzie problemu ze świadczeniamu przedemerytalnymi.Usmiercić nas jak w KOREI - bo przeciez w budzecie pusto , a gaz nie jest drogi ........... Zyc się nie chce zasiłek płacą przez rok a co pózniej... Czy ktoś przyjmie do pracy stara styraną 50 latke czy może młodą bezrobotną ładną panienkę ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Korea Północna morduje >ᡪ-LATKA IP: *.dial.froggy.com.au 06.02.04, 14:23 troche wyobrazni i inicjatywy.To wlasnie 50-latka powinna zatrudnic mloda i piekna panienke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep_blue Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.02.04, 19:30 Czy normalnym jest ze czlowieka pracujacego w takim obozie (zolnierza) wysyla sie pozniej z jakas misje za granice?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 06.02.04, 10:26 Stare informacje . Tylko czemu ujawnione są dopiero teraz, czyżby administracji Busha mało było wojny w Iraku ( przypominam że chodziło o "uzasadnione" podejrzenia iż Irak posiada broń masowej zagłady). Świat ma obejrzeć Wietnam 2 do jasnej cholery - po co wogóle te państwa utrzymują dyplomatów, jeśli jedynym sposobem dialogu jest "operacja wojskowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstrzaśnięty kim dzong ill to zbrodniarz aKorea to hanba Swiata IP: *.softbank.pl 06.02.04, 13:08 Trudno dorównać komunistom w zbrodniach. Dyktatura, terror, strach i zbrodnia to podstawowy sposób sprawowania władzy przez czerwonych. Zbrodniarze faszystowscy sie od nich wiele nauczyli, ale chyba mimo wszystko zostali w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: kim dzong >>WSTRZASNIETY IP: *.dial.froggy.com.au 06.02.04, 14:18 MASZ WSTRZASNIETY MOZG.CZY NIE WIDZISZ CIEMNA MASO CO SIE NATYM SWIECIE WYRABIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n5 Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.04, 18:58 i kiedy ktos sie oficjalnie do tego ustosunkuje? mam na mysli jakichs przedstawicieli rzadów krajów biorących udział w wojnie z terroryzmem. piękne słowa na temat praw człowieka, broni masowego rażenia itp itd... doczekam sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kev Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.ds14.agh.edu.pl 17.02.04, 12:25 Ciekawe ile w tym artykule prawdy. Pewnie bedzie tak jak z Irakiem i bronia chemiczna :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tresmax Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 21:22 dziny jest ten swiat...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek z Krakowa Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: 80.48.154.* 01.07.04, 22:41 Ja juz sam nie wiem co o tym wszystkim sądzic .Ludzie sobie zadaja pytanie czemu dlaczego tak jest i po co oni to robia Czasay 2wojny swiatowej mineły i czeba Myslec o tym jak ZYc dobrze i zeby ulebszac swiat .Sadze ze To co Korea Robi z ludzmi to jest duoza przesada ..ja juz nie wiem co dalej napisac bo nie umiem uzyc słowa ktorym mogłbym okreslic to wszystko ... Tym powinien KTos sie zajac zeby nie było tak ...Jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Korea Północna morduje ludzi w komorach gazow IP: 80.48.154.* 01.07.04, 22:48 Dziwny jest Ten swiat:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś