Gość: tomek 1 Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: 5.5D* / 213.40.3.* 18.02.04, 16:41 Szkoda, bardzo szkoda wszystkich ofiar, zwłaszcza zabitych Irakijczyków, tego terrorystycznego zamachu. Śmierć człowieka z ręki drugiego człowieka zawsze jest ogromną tragedią, ciosem wymierzonym w to co najlepsze w naszej ludzkiej naturze. Jak na ironię to polskie służby specjalne przedstawiły Amerykanom prawdziwy obraz - prognozę z dużym wyprzedzeniem - tego co się teraz w dzieje w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 16:53 jak do tej pory najlepiej sie tutaj na ten temat wypowiedzial niejaki Szopen z z Poznania,Boze chron nas przed takimi ludzmi,nastepny pajac napisal,ze polskie chlopaki sa bardzo dobrze zorganizowane,okopane i nie wychylaja nosa ze swej bazy w zwiazku z tym sa tylko troche pokaleczeni odlamkami szkla,nasuwa sie pytanie,jak nie wysuwaja nosa poza swoja baze bo jest bardzo niebezpiecznie ,to po co oni tam w ogole sa,kto za to placi i jaki sens jest to wszystko utrzymywac,moze ktos zna trafna odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: 63.82.101.* 18.02.04, 16:47 Teraz to sa "tylko" zamachy. Jakby okupanci sobie poszli stamtad dopiero by sie zaczelo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: za interest bialej i protestanckiej ameryki IP: *.cable.mindspring.com 18.02.04, 17:01 umierac za interes bialych protestantow ze srodkowej ameryki, naiwniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do europy? I tacy sympatyzanci terrorystycznych mordow chca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 17:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BANG Re: glownie interes panstwa Izrael, "borku"!!! IP: 129.81.192.* 18.02.04, 17:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiK Niech żyje Polska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 17:10 Nasi żołnierze udowodnili swój profesjonalizm. Czapki z głów! A zdrajcom popierającym terroryzm życzę spotkania z ich nafaszerowanym dynamitem "przyjacielem" z Al-Kaidy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z broni! Wolnosc!! Szkoda !Polska mafia do Iraku-Terrorysci okradzeni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczucia wiecej!!!! Polak potrafi:krasc.narzekac,wysmiewac ileniuchowa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek ZA CO? IP: 195.117.7.* 18.02.04, 17:18 - Za Ziemie Polska? - Za niepodleglosc Polski? - Za Zycie i bezpieczenstwo Polakow? - Za pieniadze ewentualnie zarobione (Bumar, Ostrowski,...)? - Za wzgledy Amerykanow? - Za wolnosc, pokoj i demokracje na swiecie? -....? ile rodzin polskich nie bedzie spalo dzisiaj w nocy? - Ale napewno nie politycy - oni mysla tylko o notowaniu w sondazy wszyscy znamy powiedzenie " POLAK MADRY PO BLEDZIE", ale przypominam, ze NIKT NIE BEDZIE MADRY PO SMIERCI. Zrobmy cos, by nie bylo za pozno. P/S nie mowmy o "tchorzctwo czy bohaterstwo". Jestem na to za stary. Mowmy o tym jak walczymy na, i o Ziemie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze spac!!!!!!! Re: ZA CO?ZA TO By Swiat i Polska mogla spokojnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: ZA CO?ZA TO By Swiat i Polska mogla spokojnie IP: *.zrpa.com / *.zrpa.com 18.02.04, 18:00 a czemu Polska musi spac spokojnie w Iraku ? u siebie nie moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZYSCY!!!!!!!!!!! OKUPANCI SLASKA PRECZ Z WAMI_DO IRAKU IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 17:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: *.merck.com 18.02.04, 18:26 Juz mamy Bonaparte i zimie Wloska w hymnie, potrzeba jeszcze Iraku? Moze zajmiemy sie interesami tak jak Szwedzi, Szwajcarzy, Holendrzy, Dunczycy, itp, itd. Dosyc ulanskich szarzy za czyjs balagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 19:02 kolega INDRYS ma racje,towarzysz Kwasniewski i s-ka postapili niezgodnie z konstytucja wysylajac wojsko polskie do Iraku.Decyzje o tym powinien podjac Sejm,a towarzysz magister powinien wraz z Millerem stanac przed Trybunalem za udzial Polski w nielegalnej burdzie wojennej u boku USA i poniesc wszelkie zwiazane z tym konsekwencje,zobaczcie jak wyglada aktualne zaufanie spoleczenstwa do tych dwoch wyzej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snajper To jankesi sie zemscili za ostrzelanie przez Polsk IP: 199.243.74.* 18.02.04, 19:28 To jankesi sie zemscili za ostrzelanie przez Polskich herosow tydzen temu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja MONGOŁ lepszy od GROMU IP: *.wmc.com.pl 18.02.04, 21:05 Może zamiast Gromu zatrudnić paru Mongołów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Brawo dla partyzantki irackiej!!!! IP: *.med.yale.edu 18.02.04, 19:30 Szkoda ze AK nie miala takich mozliwosci by walczyc z najezdzca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Won ze slaska! Pozygac te gorolska falszywa bande sprzedawczykow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zecie go sami! Bigos Slaski-kapusta z pola i leb z gorola,jesc mo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glupi ten narod! Te zolnierze to terz polaczki,i wy ich przeklinaci IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.04, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Re: Brawo dla partyzantki irackiej!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 20:50 Brawo- 11 zabitych irackich cywili! Wielkie zwycięstwo pacyfistów i lewaków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Brawo dla partyzantki irackiej!!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.02.04, 21:24 Zadziwia mnie to, ze "bohaterowie" zrobili swoja baze wsrod miejsca gdzie mieszkaja cywile, narazajac ich tymsamym na smierc. Czyzby pustyni im brakowalo? Jezeli ci bohaterowie postoja tam troche dluzej, to z czasem pewnie wroca z podwinietymi ogonami do Polski, albo w workach ich przywioza. Nie jest tez wykluczone, czego mozna sie spodziewac, ze takie akcje jak ta, moga sie rozgrywac np. w Warszawie. Zasada prosta: Polakom wolno bylo zajsc do Arabow z bronia bez zaproszenia, wolno tez przyjsc Arabom do Polakow, z bronia (ta czy inna - nie wazne) w celu podobnym, i tez bez zadnego zaproszenia. Sprawiedliwosc powinna miec rowna i podobna swoja okazalosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hawk Re: Brawo dla partyzantki irackiej!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:53 A nie bardziej cie dziwi, że przyjezdni teroryści maja w d... swoich braci w wierze, dobrych muzułmanów, w imieniu których podobno występują? A nasi są tam także po to, by za X lat nie trzeba było walczyc z islamskim terroryzmem w Warszawie. Lepiej walczyc z nimi tam, w Iraku. Jesteś po stronie terrorystów? Syndrom Sztokholmski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polunchu Re: Brawo dla partyzantki irackiej!!!! IP: 169.207.178.* 18.02.04, 23:21 Gadasz jak z trybuny Ludu ... Nawet slow nie przestawiles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Brawo dla partyzantki irackiej!!!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.02.04, 23:25 Nie spiewaj nutki bushowskiej administracji. Najpierw Irakijczycy mieli przywitac ich wojska jako wyzwolicieli, co nie nastapilo i musieli napisac nowe nuty (czytaj melodie) dla takich jak Ty. Pozniej z ich wojskami niby walczyli ludzie Saddama. Teraz kiedy go juz maja (czyli ludzi Saddama praktycznie juz nie ma) trzeba wciskac glupkom kolejna ciemnote, ze to obcokrajowcy walcza w Iraku z okupantami. Jezeli bys choc troche myslal, to powinienes dojsc do rozjasnienia, ze gdyby Irakijczykom ci obcokrajowcy (wg. ciebie i Busha -terrorysci) przeszkadzali, to oni by z nimi zrobili porzadek szybciej anizeli Tobie moze sie to wydawac. A tak........stworzyli i tworza dalej antyokupacyjna, swoja arabska koalicje, ktora sklada sie z roznych narodow, podobnie jak koalicja amerykanska. Ja uwazam ze slusznie. Nie jestem za terrorystami ani tez przeciw. Najpierw trzeba byloby wyjasnic kto tak naprawde obecnie w Iraku jest tym terrorysta, a pozniej poszerzac temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Brawo dla partyzantki irackiej!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 00:50 Jeśli chodzi o ścisłość, to swoje poglądy mam dłużej, niz kadencja Busha, są niezależne od kadencji któregokolwiek z prezydentów, więc niczyich nutek nie śpiewam, od czasu, gdy komuna usilnie chciała wcisnąć mnie do chóru (niektórzy w tym chórze zostali i śpiewaja według starych, odkurzonych nutek, jak widzę). Może więc to raczej Bush śpiewa moje nutki, jeśli trzymac sie twojej poetyki ;-)) Nie jestes za, ani przeciw terrorystom. OK, ale ja jestem PRZECIW terrorystom i myślę, że mam rację. Mamy byc po stronie wahhabitów? Dla nich i ty i ja jesteśmy jednakowi, niezależnie od twojej dla nich sympatii- obaj do odstrzału. Myślę też,że bierność i nadzieja, że wszyscy będą równie pokojowi, jak my i zostawią nas w spokoju jest wielką naiwnością pacyfizmu na przestrzeni całego XX wieku. Było naiwnościa we Francji w 39, jest naiwnością teraz. Można się długo spierac, co jest skutkiem, a co przyczyną- OK, pewnie zostaniemy przy swoim zdaniu. Nasze prawo, ale mamy sytuację taka , jaka mamy- bomby wybuchaja na całym świecie i jest ślepota udawać, że to nic takiego. Któregoś dnia będziesz leciał samolotem i jakiś fanatyk pośle cie do Bozi w imię Allaha. I co, tez będziesz ani za, ani przeciw? Kiedyś wybierzesz się na wczasy w ciepłe kraje i znajdziesz się w złym miejscu i złym czasie. Myślisz, że terroryści sa maprawdę tylko wirtualni, jak , zdaje sie uważasz? Z racji zawodu jestem w pewnym sensie uwikłany w te wszystkie alarmy, ostrzeżenia, mam ciągłe informacje na temat zagrożeń, wykrytych prób, uwierz mi, że do opinii publicznej trafia ledwie ułamek rzeczywistości. Nie jest to propaganda i wyolbrzymianie, a raczej przemilczanie wielu rzeczy , by nie wywoływać psychozy. Jeśli więc słyszę, że terroryzm to właściwie nic takiego, bushowska propaganda, to mogę sie tylko smutno uśmiechnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzein Brawo "hawk" IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 19.02.04, 05:11 Posluchaj hawk, teoretycznie masz racje i to nie zaleznie od tego jaki rodzaj pracy wykonywac musisz. Ale czy choc przez chwile zastanowiles sie nad tym,gdzie jest PRZYCZYNA tego swiatowego problemu, o jakim tu toczy sie dyskusja. Jesli chodzi o skutki, nie musisz nas tu uswiadamiac, mysle ze wiekszosc umie czytac i pisac, jak i posiada w domu TV. Popisz sie madroscia i zacznij analizowac PRZYCZYNE, a nastepnie pomysl jak w przyszlosci zapobiec temu , czego tak bardzo sie obawiasz. Jesli uwazasz ze tylko sila mozesz ten problem rozwiazac, to faktycznie zgadzam sie z Toba w 100%, masz prawo obawiac sie o wlasne zycie i raczej do cieplych Krajow sie nie wybieraj. Natomiast jesli chodzi o Rzad RP, to nie staraj sie nawet sugerowac o racji decyzji jaka ci POLITYKIERZY podjeli, poprostu nie zdaja sobie ci ludzie sprawy , na co narazaja wlasne spoleczenstwo. Propagandowa spiewke o sojuszniczych zobowiazaniach, mozesz schowac miedzy ksiazki, w takie bajki oni sami nawet nie wierza. Jesli masz odrobine wyobrazni(mysle ze masz skoron masz tak odpowiedzialna prace), to powinienes wiedziec co bylo przyczyna wyslania polskiego kontyngentu do Iraku. Jesli jednak ciezko ci to przychodzi, zacznij przegladac polskojezyczna prase, a tam bedziesz mial napisane (czarno na bialym)co lezy najbardziej na sercu Prezydentowi RP, Premierowi RP, jak i ich partyjnym kolesiom. Mysle ze rowniez zdajesz sobie sprawe, co bylo osobistym powode Prezydenta USA jak i jego zastepcy do inwazji na Irak. Mozesz darowac sobie wszelkie wyjasnienia, jesli masz zamiar uzyc oficjalnej propagandowej spiewki, "WALKA ZE SWIATOWYM TERRORYZMEM", to moze tylko wywolac wspomniany przez ciebie "smutny usmiech". Gość portalu: hawk napisał(a): > Jeśli chodzi o ścisłość, to swoje poglądy mam dłużej, niz kadencja Busha, są > niezależne od kadencji któregokolwiek z prezydentów, więc niczyich nutek nie > śpiewam, od czasu, gdy komuna usilnie chciała wcisnąć mnie do chóru (niektórzy > w tym chórze zostali i śpiewaja według starych, odkurzonych nutek, jak widzę). > > Może więc to raczej Bush śpiewa moje nutki, jeśli trzymac sie twojej poetyki > ;-)) > > Nie jestes za, ani przeciw terrorystom. OK, ale ja jestem PRZECIW terrorystom i > > myślę, że mam rację. Mamy byc po stronie wahhabitów? Dla nich i ty i ja > jesteśmy jednakowi, niezależnie od twojej dla nich sympatii- obaj do odstrzału. > > Myślę też,że bierność i nadzieja, że wszyscy będą równie pokojowi, jak my i > zostawią nas w spokoju jest wielką naiwnością pacyfizmu na przestrzeni całego > XX wieku. Było naiwnościa we Francji w 39, jest naiwnością teraz. > > Można się długo spierac, co jest skutkiem, a co przyczyną- OK, pewnie > zostaniemy przy swoim zdaniu. Nasze prawo, ale mamy sytuację taka , jaka mamy- > bomby wybuchaja na całym świecie i jest ślepota udawać, że to nic takiego. > Któregoś dnia będziesz leciał samolotem i jakiś fanatyk pośle cie do Bozi w > imię Allaha. I co, tez będziesz ani za, ani przeciw? Kiedyś wybierzesz się na > wczasy w ciepłe kraje i znajdziesz się w złym miejscu i złym czasie. Myślisz, > że terroryści sa maprawdę tylko wirtualni, jak , zdaje sie uważasz? > > Z racji zawodu jestem w pewnym sensie uwikłany w te wszystkie alarmy, > ostrzeżenia, mam ciągłe informacje na temat zagrożeń, wykrytych prób, uwierz > mi, że do opinii publicznej trafia ledwie ułamek rzeczywistości. Nie jest to > propaganda i wyolbrzymianie, a raczej przemilczanie wielu rzeczy , by nie > wywoływać psychozy. Jeśli więc słyszę, że terroryzm to właściwie nic takiego, > bushowska propaganda, to mogę sie tylko smutno uśmiechnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
oztywzyciu To nie był żaden zamach 18.02.04, 22:55 To nie był żaden zamach. To polscy żołnierze spowodowali wybuch przy czyszczeniu broni. Wiecie jaką taktykę stosują iraccy partyzanci w walce z polskimi okupantami? Siadają przy herbatce i cierpliwie czekają, aż polacy sami się powystrzelają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irak WALIĆ W OKUPANTÓW ILE WLEZIE !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 23:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakju Re: WALIĆ W OKUPANTÓW ILE WLEZIE !!! IP: *.tnt8.den4.da.uu.net 19.02.04, 07:27 hujem jestes i to miekkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaka TLUC TO ARABSKIE SCIERWO.... IP: *.chcg3.il.corecomm.net 19.02.04, 01:40 ....co to nawet swoich wlasnych kobiet uszanowac nie umie, trzeba tych cameli na sile do cywilizacji nawrocic, batem i piescia bo inaczej sie nie da. Niech Zyje wolny swiat i sprzymierzone wojska w Iraku!!!!!! Zwyciestwo jest po naszej stronie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakju Re: TLUC TO ARABSKIE SCIERWO...-pelna racja. IP: *.tnt8.den4.da.uu.net 19.02.04, 07:26 malaka - damy rade! ---a tych wszystkich liberalno demokratycznuch hujkow co stoja po stronie piaskowych nigrow wyslemy do iraku zeby im ich kolega arab jaja obcial ,zone zgwalcil i zrobil kolumbijski krawat -bo to scierwo arabskie tylko do tego jest zdolne......sand niggers do piachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer hej malaka pusty kerita IP: 80.50.5.* 19.02.04, 12:52 a czy grecy nie nadaj sie do tego samego wora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzein Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 19.02.04, 02:36 W pierwszej kolejnosci nalezy zrobic pozadek z tymi terrorystami. whatreallyhappened.com/fakealqaeda.html A dopiero potem pisac o Irackich Terrorystach. Powstancy i AK podczas II wojny tez byli TERRORYSTAMI, prawda?????????? Kto szuka klopotu ten go zapewne znajdzie, tak tez jest z polskimi POLITYKIERAMI, ktorzy zamiast dbac o dobro Kraju, poswiecili sie w calosci wlasnym karierom jak i interesom ich mocodawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton KWASNIEWSKI - PSEUDOMACHIAVELLI !!! IP: *.proxy.aol.com 19.02.04, 06:18 Kwasniewski, maly przepity kalmuk powinien popatrzec sie w lustro i wyrzygac! Zero z krwia na rekach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedenjan Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: *.d0.club-internet.fr 19.02.04, 08:18 "Gazeta" coraz czesciej spada na psy! "zamach terorystyczny" -? jesli tym sposobem sie patrzy to czym byly walki w okupowanej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: *.tvkg.net / *.isp.tvkg.net 19.02.04, 09:59 Zapewne komunikaty o podobnej treści ukazywały się podczas II wojny światowej wniemieckich gazetach (np. po ataku na posterunek w Sieczychach). Cóz, to koszty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnichowski Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 19.02.04, 11:04 No tak, odzywa sie nad Wisla moralnosc Kalego: walka narodowo-wyzwolencza narodu Irackiego przeciwko bezprawnej okupacji ich kraju przez obrzydliwych okupantow znad Potomaku, Tamizy i Wisly nazywa sie w polskich mediach zamachem terrorystycznym. A moze cofnijmy sie o 60 lat i w tym samym swietle i stylu ocenmy okupacje hitlerowska. Nalezaloby wtedy napisac w stylu obecnych polskich mediow: Terrorysci i bandyci z AK zrobili zamach na milujacych pokoj i demokracje zolnierzy Wehrmachtu, ktorzy w misji pokojowej krzewia wsrod potomkow Pilsudskiego zasady demokracji i pokojowego wspolistniena. Tak jak nasi rodzice zyczyli sobie wybic do nogi kazdego hirlerowca, takie samo prawo maja Irakijczycy wybic do nogi kazdego umundurowanego polskiego okupanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnichowski Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 19.02.04, 11:06 No tak, odzywa sie nad Wisla moralnosc Kalego: walka narodowo-wyzwolencza narodu Irackiego przeciwko bezprawnej okupacji ich kraju przez obrzydliwych okupantow znad Potomaku, Tamizy i Wisly nazywa sie w polskich mediach zamachem terrorystycznym. A moze cofnijmy sie o 60 lat i w tym samym swietle i stylu ocenmy okupacje hitlerowska. Nalezaloby wtedy napisac w stylu obecnych polskich mediow: Terrorysci i bandyci z AK zrobili zamach na milujacych pokoj i demokracje zolnierzy Wehrmachtu, ktorzy w misji pokojowej krzewia wsrod potomkow Pilsudskiego zasady demokracji i pokojowego wspolistniena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 ...gozej niz w Czecznie. IP: 195.70.208.* 19.02.04, 11:14 W Iraku jest gozej niz w Czecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista trwa paranoja Busha i Kwasniewskiego.. IP: 213.17.162.* 19.02.04, 11:14 Polscy zolnierze okupuja Irak. Placa polscy podatnicy. UE odeslala nas do II ligi. Bush nie chce za nic placic a sprawe qwiz ma w nosie.. czyli paranoja. www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narodu polskiego! Pacyfow jak terrorystow za nogi i na drzewo-Wrzody IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.02.04, 11:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Pacyfow jak terrorystow za nogi i na drzewo-W IP: 80.50.5.* 19.02.04, 12:54 niemiaszku nie miotaj sie tak na ciebie tez przyjdzie kolej zrobimy porzadek w iraku to zaopiekujemy sie wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he-zboczencu! E,killer wsac se granat w dupe i rozerwij sie troc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.02.04, 15:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szufladkowy jak wyzej IP: 5.3.1R* / *.cogeco.net 19.02.04, 16:18 Tys sie zle zaszufladkowal. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAGGER wie ktoś może co się stało z meerkatem???? IP: 80.51.247.* 19.02.04, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietliwy USA oskarzalo Saddama o instalacje wojskowe w pobl IP: *.rasserver.net 19.02.04, 14:16 i to mialo byc be, bo narazalo cywili na niebezpieczenstwo i byli "niby" zywymi tarczami, pamietacie? I jakos usa nie przejmowalo sie tymi cywilami, tylko ich rznelo jak sie dalo potem - collateral damage. Wiec pytam sie, co robi "najemnicza" baza Babilon tak blisko zwyklych domow cywilnych, co? Dlaczego nie za miastem, na pustkowiu? Ja mysle, ze jest to ta sama strategia - liczenie na to, ze jak sie umiescimy blisko cywili, to nie bedzie atakow na nas, psich najemnikow. Tak jak "amerykanski" bandyta do wynajecia, Saddam i jego chowanie rakiet w szpitalach i szkolach. Bazy w USA TEZ sa otoczone domami mieszkalnymi dookola i jakos nikt nie narzeka. Bo Amerykanie wspolczesni nigdy nie mieli wojny na swoim terytorium i nie wiedza co to jest obrona przed najezdzca. Takim jak USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozleniwieni!!!!!! Mniej Irakijczykow wiecej pracy dla was gorole- IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.02.04, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku 19.02.04, 17:45 w polskich mediach to "polska baza", ale tylko w polskich. Juz u naszych wielkich sojuszników to był atak na międzynarodową baże w wielonarodowej strefie pod polskim dowództwem. Na warcie stali mongolscy żolnierze i to oni zastrzelili najeźdźców, a dowódcą bazy jest filipińczyk. Jak juyz chcemy pokazać swój wkłąd w okupacje i stabilizację Iraku to powalczmy też trpoche o nasz wizerunek u Aliantów. W 1941 polscy lotnicy obronili Londu=yn przed inwazją Luftwaffe, ale przez dziesięciolecia anglicy nie mieli ochoty się do tego przyznać. Obecnie amerykanie też nie maja zamiaru przyznawać, ze opróćz ich armii są jeszcze jakieś inne wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: *.proxy.aol.com 19.02.04, 19:01 maja wojsko polskie w Iraku dokladnie tam gdzie slonce nie dochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 Re: Zamach terrorystyczny na polską bazę w Iraku IP: 195.70.208.* 20.02.04, 10:54 Ciekawie jak tam Polacy wspolpracuja z Mongolami? (w latach 70 Polacy budowali stolice Mongolii Ulan Bator. Moze dlatego wielu Mongolow ma niebieskie oczy?). Odpowiedz Link Zgłoś