abstrakt2003 26.02.04, 17:39 Więc dlaczego nie wycinasz ewidentnie chamskich postów naunteligentniejszego z forumowiczów adresowanych do mnie!? Więc dlaczego pisząc o jednym z forumowiczów użyłaś przezwiska używanwgo przez jego wrogów!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Abstrakcie szanowny ! 26.02.04, 17:52 abstrakt2003 napisał: > Więc dlaczego nie wycinasz ewidentnie chamskich postów naunteligentniejszego > z forumowiczów adresowanych do mnie!? > Więc dlaczego pisząc o jednym z forumowiczów użyłaś przezwiska używanwgo > przez jego wrogów!? Abstrakt nudnawy jestes.Jestem tu od czasu do czasu, ale sama ilosc Tompsonow i do tego ciagle skargi na Tompsona wygladaja tak jak byscie nie dawali sobie z nim rady na argumenty... Smieszne to troche.Walkujesz jedna i te sama sprawe, idiotyczna w koncu , od kilku dni. Ta twoja crasula tez aniolem nie jest , po za tym jest was kulku panowie.... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini 26.02.04, 18:02 abstrakt2003 napisał: > ty masz dankę a ja tomsona! Nie ja mam Danke, tylko Danka mnie to pierwsze .To ona za mna lazi a nie ja za nia. Czepiam sie wtedy Danki gdy przeholuje, a nie za kazdym razem.Histeryzujesz troszke jakby... Ale czego mozna sie spodziewac po mezczyznach, u Was lekki katar to ciezka choroba. Mnie jak cos wytna to sie dre w nieboglosy, nie czepiam sie zas, ze nie wycieli tego czy tamtego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson No, no!!! Uważaj z tym "mam": IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.02.04, 18:09 abstrakt2003 napisał: > ty masz dankę a ja tomsona! Już jeden nowy.men/marcus_crassus na forum wystarczy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: szanowna piessna! 26.02.04, 17:59 dużo wątków do mnie masz jeszcze zamiar założyć? Postaraj się pisac w jednym, bo to forum Świat, a nie Piessna dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A co ja mam powiedzieć ;o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.02.04, 18:07 piessna napisała: > bo to forum Świat, a nie Piessna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Ale jak podejmiecie jakieś ostateczne środki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.02.04, 18:11 co do "Tomsonów" , to pamiętajcie że ten ze słupskim i gdańskim IP był pierwszy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: Ale jak podejmiecie jakieś ostateczne środki 26.02.04, 18:19 czy to znaczy, że Tomson IP Gdańsk i Tomson IP SŁupsk to Ty, jeden i ten sam? Jesteś tego absolutnie pewien? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Oczywiście bo to ja jestem :o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.02.04, 18:24 raz nadaję z domu: IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl a innym razem z akademika: IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl Jestem tu już prawie od roku. Reszta "tomsonów" (jak na razie naliczyłem 3) pojawiła się dopiero niedawno. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus przykro mi piessna ale nia ma zadnego 26.02.04, 18:34 uzasadnienia dla zostawienia tomsonowi nicka. bzdura do kwadratu. nicka rezerwuje sie rejestrujac go. tomson nie ma uprawnien do wylacznosci korzystania z tego nicka. ktos juz pierwszy go zarejestrowal i juz.fakt ze tomson go uzywa nic nie znaczy. mozna ewentualnie pogadac o "zasiedzeniu" ale rok to za malo zeby mowic o czyms takim. fakt ze tomson tego nicka chce nic nie znaczy. niech sobie zarezerwuje innego. ******************************************************************************* poza tym nie chce zebym byl kasowany gdy nadaje z innego ip/bez zalogowania. bo tak sie pare razy stalo. mam ochote pisac pod roznymi ip i nie musze zdawac raportu oryginalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: do Marcusa-Crassusa 26.02.04, 18:43 "własnymi ręcami" wywaliłam Marcusa-Crassusa, który nie był zalogowany. Byłam pewna, że to Twoja podróba, tym bardziej, że niemal jednoczesnie pojawił się inny Tomson. Jesli to byłeś Ty, przepraszam. Na drugi raz krzycz głośno "to ja! to ja!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus kazdy moze uzywac nicka marcus crassus 26.02.04, 18:51 i nie widze w tym zadnego problemu. na tym polega zasada rejestracji nicka.jak ktos bedzie sie podpisywal w ten sposob ukaze sie jego nick niezalogowany juz.jak bedzie mi zalezalo zebym byl rozpoznany bede pisal pod nickiem zalogowanym. lamanie "dobrych obyczajow" ma miejsce tylko i wylacznie jesli ktos logujac nicka zachowuje sie niezgodnie z zasadami wspolzycia spolecznego (mozna to tak nawiazujac do terminologii prawnej) nazwac i rejestruje nicka ludzaco podobnego do danej osoby. w tym momencie musze uznac ze nickami takimi sa wszelkie goidbaumy i goldbaurny etc bo jeden forumowicz zarejestrowal swoj nick a <ktos inny< stara sie go imitowac. ******************************************************************************** daje pelna zgode zeby kazdy podpisywal sie nickiem marcus crassus pod warunkiem ze bedzie niezalogowany.co do zalogowania podobnego nicka napisalem wyzej jak moze byc to oceniane. granica jest plynna w tego typu sprawach ale sadze ze mozna latwo zasada racjonalnosci stwierdzic gdzie na pewno mozna takie sprawy oceniac. ******************************************************************************* podobnie do tomsona.tomson nie ma praw do tego nicka.gdzies jest ktos kto zarezerwowal sobie nicka /konto/ tomson i on jest wlascicielem nicka tomson. tomson zas jest tylko osoba sie tak podpisujaca.kazdy wiec moze byc tomsonem. jak tomson chce niech sobie wymierze nicka np tomson_student i go zarezerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: przykro mi piessna ale nia ma zadnego 26.02.04, 18:53 marcus_crassus napisał: > uzasadnienia dla zostawienia tomsonowi nicka. nie masz racji. Po to istnieje opcja: gość, zeby każdy mógł pisać, czy ma stałe konto, czy też nie. Bez żadnego uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus po to istnieje opcja rejestracji zeby dokonac 26.02.04, 19:04 formalnego zabiegu "zajecia" nicka. kazdy moze byc gosciem.takie jest zreszta uzasadnienie rejestracji nicka bodajze w regulaminie.zeby miec pewnosc ze nick bedzie uzywany tylko przez "x" jak tomson chce byc rozpoznawalny to jak mowie : tomson_student tomson_komuch tomson_gdansk tomson_slupsk fakt ze tomson chce miec nicka tomson nie ma zadnego znaczenia.ja chce miec 1 mln $.i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Do marcussa IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 19:04 Nie masz racji. Chyba ze twoim celem jest glupia zabawa i pisanie czegobadz. Krotko mowiac nie interesuje cie czy czytaja ciebie inni. To niezbyt sensowne zalozenie jesli zalezy ci na jakiejkolwiek dyskusji albo jeszcze lepiej wyciaganiu jakichs wnioskow. Zalozmy ze wszyscy tu obecni chca sie w taka zabawe bawic. Tzn prowokuja innych do dyskusji stosujac np ataki ad personam, zmieniajac nicki, starajac sie jak najbardziej ukryc swa osobowosc. To w internecie jest mozliwe. Jaki widzisz sens takiej dyskusji? Rodzaj pasjansa? Bo chyba nie traktujesz internetu jako zrodla wiedzy i niepodwarzalnych danych? Wiec jesli wszyscy sie bawia a zadna osoba nie traktuje przynajmniej czesci pytan powaznie to jaki jest sens sluchac tych odpowiedzi? Zalozmy ze w kazdym moim poscie jestem kims innym- w jednym rasistka, w innym komunistka, w trzecim chinka. Jakie wnioski wyciagniesz z moich tekstow? Na co Ci sie przydadza? Dlaczego np nie czytasz postu niestarannie zredagowanego, albo przestajesz czytac osobe ktora pisze tak straszliwie nieortograficznie?- Czy tylko dlatego ze Ci sie nie chce? A moze tej osobie sie nie chce szanowac partnera w dyskusji wystarczajaco by napisac starannie, lub uzyc jakichs argumentow zamiast kogos obrazac? Moze nie wiesz ale ja tez nie moge sie zalogowac jako ANka. To akurat nie jest dziwne. Dziwna jest nieco podpowiedz hasla, ktora ktos wpisal pod tym nickiem, gdy sobie go rezerwowal. Ale to tez drobiazg. Kadzy moze rowniez krasc, jesli tego mu sie nie udowodni. Czy to chciales powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Do ANki 26.02.04, 19:14 Szanowna Aniu! Tak pobieżnie przyjrzałem się pani działalności na forum i zrobiło to na mnie miłe wrażenie (szczególnie pani aktywnośc na forum nauka) Wykazuje pani spore zainteresowania szeroko pojętą nauką. W związku z tym proponuję aby zajrzała pani na forum ogród forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus logika 26.02.04, 20:30 a)jestes powazna osoba.rejestrujesz sie pod dowolnym nickiem.chocby pimpus_sadelko (taka bajeczka byla kiedys).masz nick zarezerwowany.administracja wycina kazda podszywke. b)maaaaaaaaaaaama!!!!!ja chce byc ANKA!!!,ja chce miec nicka Anka,MAAAMA!!! albo bede Anka albo sobie pojde po te dzieciaki sie podszywaja!! mamaa!!!! odpowiedz wiec sobie sama czy jestes "a" czy "b" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Logika - czyzby IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 21:02 jesli sie logujesz mozesz miec 5 zarezerwowanych nickow- prawda? Jesli piszesz z jednego IP to przy niektorych tez ale jesli o mnie mowisz to tak sie sklada ze mam ten komfort iz znam osoby ktore z tego IP moga pisac po polsku wiec jest troszke inaczej. Nie mam chyba obowiazku sie logowac? To nie chodzi o ´mama´. Chodzi o to, ze sa procz tego osoby ktore loguja sie wielokrotnie w ciagu jednego dnia jako kto inny. Wiec moj drogi nie chodzi o to czy chronisz siebie- bo w tym przypadku bardziej chroni cie login, ale chodzi o zasady, ktore pozwalaja funkcjonowac na kazdym forum. Czy widzisz roznice miedzy wystepowaniem jako mc, oraz wystepowaniem jako mc, fretka, strzelec, bak i co tam jeszcze chcesz w ciagu tego samego dnia? I zmieniaja nicki wowczas gdy dochodzisz z nimi do jakichs konkretow w dyskusji? Widzisz w tym sens? Jest jeden- ucieczka. Takie osoby psuja innym przyjemnosc z dyskusji i wzbudzaja podejrzliwosc ze kazdy sie tak zachowuje. To banal- ale tak jest. Mozna miec dwa nicki i do nich sie przyznawac. Gorzej gdy ktos pod wieloma stara sie po prostu i naprawde ukryc. Poza tym nie chodzi tu o mnie- bo ja czasem pisze jako Biedronka24 i nie mam powodu tego ukrywac. Gorzej jest za to porozmawiac z innymi osobami ktore moze np mnie juz kiedys czytaly i tlumaczyc im od nowa ze teraz jestem biedronka :) Sorki MC- ale zmykam. Ty mowisz o bezpieczenstwie- z tym sie zgadzam, ale ja mowie o uczciwosci, ktora niestety bardzo pomaga w dogadywaniu sie- a ty nie chcesz jakos tego przyjac do wiadomosci- zupelnie nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus aniu i piessno,odsylam do regulaminu 26.02.04, 21:14 najwidoczniej ten kto go pisal mial podobny tok myslenia jak ja :))) Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci Internet. Ci z użytkowników, którzy założyli uprzednio konto w serwisie internetowym Gazeta.pl mogą używać na stronach Forum Gazeta.pl zarezerwowanych dla nich loginów. ******************************************************************************** z tego punktu widzimy rzecz bardzo jasno.regulamin wspomina o loginie.ani slowem nie wspomina o zadnym nicku etc. nick ANKA wiec nie ma zadnych uprawnien.kazdy go moze miec i uzywac. regulamin zas wspomina o rejestracji i loginie.w takim momencie mozna uznac ze osoba piszaca z takiego nicku bedzie szczegolnie chroniona przed podrobami. ******************************************************************************** jak nie mozesz zalogowac nicka anka przykro mi ale w takim razie lipa. zrob sobie Anka32,anka25,anka_franka,Wanka_wstanka lub cokolwiek innego. ******************************************************************************* taki jest regulamin forum.mozna od biedy z niego wyprowadzic zasade ochrony nickow rejestrowanych.zasady ochrony kazdego nicka nie mozna i byc takiej nie powinno.a co jak na innym forum ktos uzywa podobnego etc??? tomson ma 100 mozliwosci wyboru nicka.jak nie chce i sie jak dzieciuch trzyma swojej sorki ale bedzie lipa. z Toba podobnie,jak chcesz miec na sile nick Anka to licz sie z podrobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Alez ja sie z nimi licze. Tyle ze nie z mojego IP IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 21:21 to raz- a dwa- widzisz nie kazda mozliwosc czyni przestepce. Bo to wlasnie wyroznia jednych ludzi od drugich. I to mnie akurat bardzo interesuje. Ciebie zas tylko regulaminy. Mnie cos wiecej. Lipa jest dobra- masz grype? A to ze nie moge byc anka juz mnie nie martwi. Anek moze byc wiele. Jesli ktos na sile pisze ANka to wiem ze ZALEZY mu na podszywaniu sie. A mi zas nie zalezy na opiniach tej osoby. Rozumiesz? To banalnie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Poza tym na razie IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 21:26 nikt jeszcze zadnych innych anek nie wycinal. O czym swietnie wiesz- prawda? Czy ty przypadkiem nie uprawiasz jakiejs ukrytej reklamy? Juz ci mowilam jezeli ktos naprawde chce moze przekrecac twoje teksty, udawac ciebie bedac zalogowanym. Bo nie ma zasady ze kazdy moze miec jeden login - prawda? O to i tylko o to mi chodzi. Cos ty sie tak uwzial? Oczywiscie piesne zobowiazuje regulamin - li tylko mnie zas byc moze cos wiecej- np przewidywanie skutkow lamania pewnych ogolnoludzkich zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie rozumiem 26.02.04, 21:30 albo mowimy o regulach generalnych albo o konkretnym przypadku gdy mowimy generalnie takie sa zasady forum.i juz.mamy "forumowe prawo" i trzeba sie do niego stosowac. gdy mowimy o przypadku tomsona tomson sam czesto jest kasowany a wiec lamie zasady forum a prawie zawsze porusza sie na granicy "netykiety" i regulaminu... ochrona jego nicku nie jest wiec dozwolona z punktu "a" a poniewaz on sam nie jest w zadnej mierze "uosobieniem uczciwosci" --> sam podszywal sie wielokrotnie za mnie "rnarcus_crassus" i kilka innych podszywek --> administracja moze sprawdzic IP osoby zalogowanej nie widze sensu ani logiki czynienia dla niego wyjatkow. o ile jestes wzorem uczciwosci indywidualne rozpatrzenie twojego "nicka" byloby dla mnie na miejscu administracji mozliwe. o ile go dlugo uzywalas.jakie nicki powinny byc chronione??roczne???2-letnie?5- letnie??? koniec tematu.mam robote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka No dobrze IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 21:37 nie chodzi o administracje. Masz racje- to nie powinno isc z gory. Chodzi o to ze takich form mozna uniknac. Wzorem chyba nie jestem, ale poniewaz nie lubie jak mi sie zycie utrudnia staram sie sama innym tego nie robic. Jasne ze nie zawsze wychodzi. Mysle ze sami powinnismy tego unikac. Ale to pewno tez bedzie pobozne zyczenie. Mozna tez pozwolic zadzialac naturalnej selekcji. Ona czasem dziala :) No nic - milego- nie udalo sie skonczyc jak chcialam. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 26.02.04, 18:34 Dobra! Pas! Przyrzekam uroczyście że nigdy więcej nie poruszę sprawy Tomsona na forum świat, a odpowiedzi (nawet uszczypliwych, drwiących i szydzących z jego poglądów) będę udzielać wyżej wymienionemu Tomsonowi nie używając obraźliwych epitetów! Abstrakt2003 vel ogniomistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ja wiem ze to trudna praca, IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 18:13 ba moim zdaniem przerasta mozliwosci bycia sprawiedliwym- nawet wg przyjetych zasad (to w kwestii tego rasizmu). Ale mam pytanie- skoro juz Pania tu zahaczyli. Czy moge spytac o te wypowiedz slynnego Fredzia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10905915&a=11020130 Czy wypowiedzi kompletnie niezrozumiale, tzw. blabling, ktory w dodatku jest agramatyczny, aortograficzny i co tam jeszcze lingwisci moga tu znalezc nie sa przypadkiem spamem? Bo o zawartosc ´merytoryczna´ nie pytam nawet. Fredzio sam sobie narzucil realizacje pewnej postawy ideologicznej i domyslam sie ze zamierza byc konsekwentny chocby wbrew jakimkolwiek zasadom logiki czy zdrowego rozsadku. Niestety najwyrazniej zamierza rowniez byc niezrozumialy- stad moje pytanie.. W oczekiwaniu na rychla odpowiedz. Niezbyt juz czesto tu sie pojawiajaca. ANka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Czy nie prosciej np byloby IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 18:16 gdyby takie osoby zalozmy napisaly swoj manifest jednorazowo jak niejaki Krzys52, bo przynajmniej wtedy nie byloby pozorow ze maja cos konstruktywnego do wniesienia na to forum poza swoja nienawiscia? Moze przyjacielskie szturchniecie w lopatke cos by pomoglo w tym przypadku? :)))) Byloby tam zapewne jestem Fredzio, polakozerca, a potem k... Polska, k... Polacy, sk....em Polke i tym podobne i po takowym rzygnieciu jegomosc ten moze zaznalby wreszcie spokoju? Naprawde az serce boli gdy spojrzec na taka poniewierke biedaka... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 O bełkocie fredzia nie da się nic powiedzieć 26.02.04, 18:20 ponieważ jest niezrozumiały! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Najwyrazniej doznaje tym swoistego oczyszczenia IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 18:31 musi mu to w czyms pomagac bo czy inaczej by pisal? Czyz wiec musimy to znosic? :))) No coz jakkolwiek brzydkie wyrazy sa latwe do wyluskania, i tak samo do ominiecia o tyle poglady sa nie do wytarcia :))) Ja uwazam ze powinno sie prowadzic cenzure na potencjalna zrozumialosc, ale wtedy podlegalibysmy dryfowi, poniewaz wszystko zalezaloby od zdolnosci do odczytywania przekazow pisanych przez ewentualnych cenzorow. Jesli bylaby wysoka- rownalibysmy w gore- jesli niska w dol. I to bardzo szybko. Wyobrazmy sobie na ten przyklad ze wszyscy tu na forum zaczeliby pisac jak Fredzio:))))) No wlasnie dlatego (mimo ze w tym przypadku sprawiedliwa ocena to utopia) twierdze ze bycie takim spolecznym cenzorem to trudne zadanie. Stad mimo wszytko moja zyczliwosc i sympatia. A nie byloby jej gdyby sie cenzor nie ujawnial. To podstep ale jakze ludzki. Panom tez zycze troche wyrozumialosci. Nadal twierdze ze kogos takiego jak Tomson w zyciu nie spotkalam. Poniewaz spotykam tu na forum jego poglady to sadze ze ten ewenement jest szalenie istotny dla funkcjonowania tego forum wogole. Mysle ze sklania do wielu refleksji. Na pewno nie moze zaszkodzic. Z uszanowaniem i pozdrowieniami ANka :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Ja fredzia "znosze"- 26.02.04, 18:42 bo go zwyczajnie nie czytam (parę razy próbowałem, raz zrozumiałem - coś niepochlebnego mu odpisałem) A co do Tomsona To też mnie bawił. Ale przestał. Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: Ja wiem ze to trudna praca, 26.02.04, 18:30 zdarzają się dłuuuuuuugie epistoły różnych autorów, których - przyznaję, czytanie i doszukiwanie się sensu przerasta moje możliwości intelektualne. To nie jest spam, tylko... odzwierciedlenie duszy. I wtedy myślę o Norwidzie: by język giętki powiedział, co pomyśli głowa (czy cos takiego) Podkreslam: za treść postu odpowiedzialny jest autor. Jesli nie narusza n-etykiety i regulaminu, może pisać... co pomyśli głowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To brzmi wielkodusznie :) IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 18:35 no coz dusza ma to do siebie ze nawet w okowach najpotezniejszej ideologii czasem cos jej sie zapisnie. A tu (u Fredzia) ani widu, ani slychu.. Ale nic to. Przyjmuje to wyjasnienie za dobra monete. Jesli nie lamie netykiety. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: To brzmi wielkodusznie :) 26.02.04, 18:48 Gość portalu: ANka napisał(a): > Jesli nie lamie netykiety. rzucanie monetami (szczególnie dobrymi) nie łamie :-) > Pozdrowienia :) odpozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ja wiem ze to trudna praca, 26.02.04, 18:36 piessna napisała: > Podkreslam: za treść postu odpowiedzialny jest autor. Jesli nie narusza > n-etykiety i regulaminu, może pisać... co pomyśli głowa :) ...wzglednie inna czesc ciala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil a moze bys tak o SŁOWACKIM, piessna, pomyslala??? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.02.04, 20:38 goraco polecam "beniowskiego" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > To nie jest spam, tylko... odzwierciedlenie duszy. I wtedy myślę o Norwidzie: > by język giętki powiedział, co pomyśli głowa (czy cos takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum nieladnie Anuszko... 26.02.04, 18:35 Gość portalu: ANka napisał(a): > Czy moge spytac o te wypowiedz slynnego Fredzia > Czy wypowiedzi kompletnie niezrozumiale, tzw. blabling, ktory w dodatku jest > agramatyczny, aortograficzny i co tam jeszcze lingwisci moga tu znalezc nie sa > przypadkiem spamem? > Bo o zawartosc ´merytoryczna´ nie pytam nawet. Fredzio sam sobie narzucil > realizacje pewnej postawy ideologicznej i domyslam sie ze zamierza byc > konsekwentny chocby wbrew jakimkolwiek zasadom logiki czy zdrowego rozsadku. > Niestety najwyrazniej zamierza rowniez byc niezrozumialy- stad moje pytanie.. > W oczekiwaniu na rychla odpowiedz. Niezbyt juz czesto tu sie pojawiajaca. > ANka Nieladnie nabijac sie z ludzi ulomnych i domagac sie przesladowania ich tylko z powodu ich kalectwa... Nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Czy znawca seksu IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 18:36 chcial sie wlaczyc do dyskusji? Jako kobieta- przyznaje - bywam tez czasem okrutna. Nie na dlugo, ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum dziekuje za komplement Anuszko 26.02.04, 18:41 ....ale do dyskusji - jak nietrudno dostrzec - juz sie wlaczylem. Traktuj fredzia jak flore tego forum. Czasem trzeba go przystrzyc. Ale z reguly najlepiej go ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To juz wolno mi tu pisac? IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 19:12 nie jestem aby kretynka? - Ten komplement to nie moj a Twoj wlasny o sobie z watku do niejakiej/niejakiego lee. miller, ktora chce byc kobieta ale zalogowala sie jako facet. Wiec zrobila to calkiem swiadomie i widac chetnie w blad wprowadza, by w ostatecznej rozgrywce tego sie chwycic. Za chwilowe wsparcie dzieki- lecz obawiam sie ze zmieni Ci sie gdy poczytasz o tym co napisalam o zdaniu mojej Zydowki na temat niemieckich sasiadow :)))) Nie wiem wowczas czy Twojej szanownej cierpliwosci to nie nadwerezy :) PS- z Lee Miller tez sie ostro spieramy gdyz, albowiem mamy rozbiezne zdanie na tematy religijne. Nijak jednak nie czyni to wrogow moich wrogow moimi przyjaciolmi, choc partnerow w dyskusji nie wykluczam- pod warunkiem uroczystych przeprosin za wyrazy i glebszego zastanowienia nad jej istota (dyskusji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Kilku osobników tu na forum twierdzi że IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.02.04, 18:06 popełnianie literówek jest oznaką upośledzenia umysłowego. Więc pytam się jednego z tych abstrakcyjnych osobników co to znaczy "naunteligentniejszego". Bo coś czuję że to kolejny przytyk do mojej osoby i niewiem czy mam się obrazić czy nie :o) > Więc dlaczego pisząc o jednym z forumowiczów użyłaś przezwiska używanwgo > przez jego wrogów!? Ale już innego faktu, że Piessna w tym poście wyraziła, iż do czasu mojej obietnicy o zaprzestaniu spamerskich prowokacji uznawała mnie za taką samą zakałę forum jak crassulę, to już szanowna abstrakcja nie raczyła zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kilku osobników tu na forum twierdzi że 26.02.04, 18:35 Gość portalu: Tomson napisał(a): > popełnianie literówek jest oznaką upośledzenia umysłowego. Dzieki, ze mi uswiadomiles, ze jestem uposledzona umyslowo.Nie wiem jak ja to przezyje .Chyba sie obwieszem. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Czytaj dokładniej. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.02.04, 18:42 Pisałem jakie zapatrywanie na tą kwestię ma paru oszołomów (w tym abstrakt), ja mam na ten temat zupełne inne zdanie, bo mi też się literówki zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gini 26.02.04, 18:44 Nie chodziło o literówki a o stosunek jednego z forumowiczów do polskiej ortogrfii. P.S. Szanowny forumowiczu mam podać łącza do pańskich wypowiedzi na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus do abstrakta 26.02.04, 18:30 a)do abstrakta: tomson jest rzniety porzadnie... wlacz sobie wyszukiwarke,a to tylko wierzcholek gory lodowej,nie wiadomo ile jego postow "po prostu zniknelo bez sladu"... zarzuty ze tomson ma jakies przywileje sa nieuzasadnione i sie piessny nie ma co czepiac... zobacz np na przyklad: [17] Nie dojże mordercy to jeszcze pospolici rabusie. autor: Gość portalu: Tomson data: 26-02-2004 00:47 *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl wiadomosc usunieta. i takich jest mnostwo.tylko tomson twierdzi ze nie jest usuwany a to co twierdzi tomson ma niewielka wartosc.chyba mu uwierzyles ;)))))) (swoja droga co to znaczy "nie dojze"??/:)))))))))) ******************************************************************************* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Piessna, M_C wprowadza cie w blad !! IP: *.dialup.xtra.co.nz 26.02.04, 21:53 Jest to zasada w prawie Intellectual Property (przepraszam nie pamietam odpowiednika po polsku) ze nawet jesli ktos zarejestruje "trademark/tradename" ale go nie uzywa, a jest ktos kto uzywa taki sam niezarejestrowany trademark konsekwentnie i zbudowal sobie reputacje swojego businessu i produktow pod tym trademark to temu drugiemu prawo przyzna wlasnosc tego trademark. Tak to Z Tomsonem ze Slupska. Ktos zarejestrowal, ale nie uzywa. Tomson zas uzywa regularnie, od dlugiego czasu i publicznie jest rozpoznawany na tym forum jako Tomson. Wiec slusznie, moim zdaniem, Pani zaklada ze jego prawa do tego nicka biore preferencje. Nawet gdyby jeden z tych zlosliwych podszywek teraz tego nicka dla siebe zarejestrowal to i tak Tomson ze SLupska mialby preferencje ze wzgledu na jego wczesniejsze uzycie. Uszanowanko ABE Odpowiedz Link Zgłoś