Dodaj do ulubionych

Zycie papieza Jana Pawla II jako anty-semity

19.02.02, 03:20
Wedlug Zydow w Ameryce, oczywiscie

W nastepnym odcinku przedstawimy zyciorys nastepnego slawnego “Polskiego anty-
semity” Ojca Franciszka Kolbe.

www.post-gazette.com/forum/20000305rodgers3.asp

przetlumaczone przeze mnie kawalki:

Ja uslyszalem to po raz pierwszy w blednym filmie dokumentalnym, ktory nie
przedstawil poprawnie nawet najbardziej elementarnych faktow o rodzinie
Wojtyly. W moim reportazu dla Post-Gazette, ja napisalem czy to rozsadne pytac
czy Wojtyla mogl zrobic wiecej aby popoc Zydom – ale organiczenia dlugosci nie
pozwolily mi dodac ze film nie zbadal rozsadnych odpowiedzi na to pytanie.

Potem, w niedawnej wypowiedzi, zyjonistyczny badacz Rabi Arthur Hertzberg,
ktory byl zrodlem dla filmu dokumentarnego PBSu – podkreslil ze Wojtyla zyl
spojojnie podczas wojny, nie przeciwstawial sie nazistom, I wstapil w stan
kaplanski joko ucieczke z zycia normalnego. On prezentuje Walese jako dziecko
Polskiego antysemityzmu, ktore pozniej sie nawrocil I zaczal bronic Zydow.

Ja nie jestem katolikiem, ale przez 20 lat byl to doslownie moj biznes aby sie
nauczyc wszystkiego o Janie Pawle Drugim. Opis Wojtyly jako “godzacego sie” na
Holokaust (albo “przyjmujacego po cichu” Holokaust [tlumacz]) – jak to New York
Times podsumowal – zupelnie nie jest w stanie rozwazyc okolicznosci albo jego
zrozumienie kaplanstwa.

Obserwuj wątek
    • dwamiecze Re: Pan Yidele 19.02.02, 03:30
      Jak sie Pan prawdopodobnie domyslil to jest ten odcinek dla Pana.

Piec lat temu nas dwoje moglibysmy sie dogadac. Teraz jest to niemozliwe.
      Zydowskie organizacje w USA i Izraelu sa zdominowane przez zupelnych kretynow w
      porownaniu do ktorych Stalin wyglada jak rozsadny czlowiek. W tym samym czasie
      oni postanowili wypowiedzec wojne na wszystkich "gojow" - Muzulmanow,
      Katolikow, Slowian, itd.

Kiedy po raz pierwszy bronilem Polski bylem bardzo kulturalny (niech Pan sobie
      to wyobrazi!!!)
      • Gość: jojo Re: Pan Yidele IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 03:47
        dwamiecze napisał(a):

> Jak sie Pan prawdopodobnie domyslil to jest ten odcinek dla Pana.
        >
        > Piec lat temu nas dwoje moglibysmy sie dogadac. Teraz jest to niemozliwe.
        > Zydowskie organizacje w USA i Izraelu sa zdominowane przez zupelnych kretynow w
        >
        > porownaniu do ktorych Stalin wyglada jak rozsadny czlowiek. W tym samym czasie
        > oni postanowili wypowiedzec wojne na wszystkich "gojow" - Muzulmanow,
        > Katolikow, Slowian, itd.
        >
        > Kiedy po raz pierwszy bronilem Polski bylem bardzo kulturalny (niech Pan sobie
        > to wyobrazi!!!)
      • Gość: York Re: Pan Yidele IP: *.246.100.81.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.02.02, 04:14
        dwamiecze napisał(a):

> Jak sie Pan prawdopodobnie domyslil to jest ten odcinek dla Pana.
        >
        > Piec lat temu nas dwoje moglibysmy sie dogadac. Teraz jest to niemozliwe.
        > Zydowskie organizacje w USA i Izraelu sa zdominowane przez zupelnych kretynow w
        >
        > porownaniu do ktorych Stalin wyglada jak rozsadny czlowiek. W tym samym czasie
        > oni postanowili wypowiedzec wojne na wszystkich "gojow" - Muzulmanow,
        > Katolikow, Slowian, itd.
        >
        > Kiedy po raz pierwszy bronilem Polski bylem bardzo kulturalny (niech Pan sobie
        > to wyobrazi!!!)
        • quickly He, he, he 19.02.02, 04:17
          jojo intelektualista!!! he, he, he, he, he...
          jeszcze dodaj York - nastepny intelektualista he, he, he, he, he, he...

(ale sie dziaj usmialem,
          to najlepszy kawal jaki od dawna slyszalem)
          • Gość: jojo Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 04:20
            quickly napisał(a):

> jojo intelektualista!!! he, he, he, he, he...
            > jeszcze dodaj York - nastepny intelektualista he, he, he, he, he, he...
            >
            > (ale sie dziaj usmialem,
            > to najlepszy kawal jaki od dawna slyszalem)

cos ci odbija pomyju?
            • quickly Re: He, he, he 19.02.02, 04:30
              jojo intelektualista!!! he, he, he, he, he, he, he, he, he, he........
          • Gość: York Re: He, he, he IP: *.246.79.236.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.02.02, 04:29
            quickly napisał(a):

>
            > (ale sie dziaj usmialem,
            > to najlepszy kawal jaki od dawna slyszalem)

Zauwazylem kiedys nicka twojego,tam gdzies podczas dyskusji o zoofilach . zal mi
            sie zrobilo zwierzatek przez ciebie gwalconych, a wiec ostrzegam cie goraco! Nie
            wkrzaniaj mojego nicka do glowy twojej tepej,bo jests dla mnie dnem rzeki
            wyschnietej! Zrozumialo chalno sobacze ?
            • quickly Re: He, he, he 19.02.02, 04:32
              York yntylektualistwa!!! he, he, he,he, he, he, he, he, he....
              • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 04:35
                quickly napisał(a):

> York yntylektualistwa!!! he, he, he,he, he, he, he, he, he....

Ladny usmiech masz gnoju szczerbaty !
          • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 04:39
            quickly napisał(a):

Tak jest - klub Zydowskich "intelektualistow" w forumie GW jest bardzo szeroki.

Moze pora oglosic olimpiade Zydowskiego intelektualisty w GW. Probuje sobie tutaj
            wyobrazic rozgrywke finalowa o zloty medal. Hmmmmmmmmmm....
            • Gość: York Re: He, he, he IP: *.246.91.41.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.02.02, 04:46
              dwamiecze napisał(a):

> quickly napisał(a):
              >
              > > jojo intelektualista!!! he, he, he, he, he...
              > > jeszcze dodaj York - nastepny intelektualista he, he, he, he, he, he...
              >
              > Tak jest - klub Zydowskich "intelektualistow" w forumie GW jest bardzo szeroki.
              >
              > Moze pora oglosic olimpiade Zydowskiego intelektualisty w GW. Probuje sobie tut
              > aj
              > wyobrazic rozgrywke finalowa o zloty medal. Hmmmmmmmmmm....

ZACIEMNI JESTESCI ABY SEDZIAMI BYC! WASZ KOCHANY EGON,JOJO I YORK!!!!!!! HE HE HE
              HE PEDALY NIEDOROZWINIETE DO COMPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Egon KTOS SIE PODE MNIE PODSZYWA ! IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 04:52
                Gość portalu: York napisał(a):

> dwamiecze napisał(a):
                >
                > > quickly napisał(a):
                > >
                > > > jojo intelektualista!!! he, he, he, he, he...
                > > > jeszcze dodaj York - nastepny intelektualista he, he, he, he, he, he.
                > ..
                > >
                > > Tak jest - klub Zydowskich "intelektualistow" w forumie GW jest bardzo sze
                > roki.
                > >
                > > Moze pora oglosic olimpiade Zydowskiego intelektualisty w GW. Probuje sobi
                > e tut
                > > aj
                > > wyobrazic rozgrywke finalowa o zloty medal. Hmmmmmmmmmm....
                >
                > ZACIEMNI JESTESCI ABY SEDZIAMI BYC! WASZ KOCHANY EGON,JOJO I YORK!!!!!!! HE HE
                > HE
                > HE PEDALY NIEDOROZWINIETE DO COMPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 04:54
                Gość portalu: York oficjalnie zglosil swoja kadydature w olimiadzie Zydowskiego
                intelektualisty Swiata z nastepujaca praca:

> ZACIEMNI JESTESCI ABY SEDZIAMI BYC! WASZ KOCHANY EGON,JOJO I YORK!!!!!!! HE HE
                > HE
                > HE PEDALY NIEDOROZWINIETE DO COMPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ocena sedziow na skali 0 do 10:
                dwamiecze daje - 1.2
                (kiepsko, kiepsko - jojo jest w stanie lepsze obelgi wypluc polykajac baggel -
                tez szkoda ze Eva zostala usunieta)
                • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.246.104.58.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.02.02, 04:59
                  dwamiecze napisał(a):

> Gość portalu: York oficjalnie zglosil swoja kadydature w olimiadzie Zydowskiego
                  >
                  > intelektualisty Swiata z nastepujaca praca:
                  >
                  > > ZACIEMNI JESTESCI ABY SEDZIAMI BYC! WASZ KOCHANY EGON,JOJO I YORK!!!!!!! H
                  > E HE
                  > > HE
                  > > HE PEDALY NIEDOROZWINIETE DO COMPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  >
                  >
                  > Ocena sedziow na skali 0 do 10:
                  > dwamiecze daje - 1.2
                  > (kiepsko, kiepsko - jojo jest w stanie lepsze obelgi wypluc polykajac baggel -
                  > tez szkoda ze Eva zostala usunieta)

ZA GLUPI JESTESCIE,ABY MNIE PRZECHYTRZYC! HE HE HE ! A PAJAC QUICKLY DO KONCA
                  GLUPKIEM DLA MNIE POZOSTANIE ! A TY VIST POCALUJ MNIE W DUPE ,OK !?
                  • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 05:05
                    Gość portalu: Egon oficjalnie zglosil(a) swoja kadydature w olimpiadzie
                    Zydowskiego intelektualisty Swiata z nastepujaca praca:

> ZA GLUPI JESTESCIE,ABY MNIE PRZECHYTRZYC! HE HE HE ! A PAJAC QUICKLY DO KONCA
                    > GLUPKIEM DLA MNIE POZOSTANIE ! A TY VIST POCALUJ MNIE W DUPE ,OK !?

dwamiecze daje - 0.5

Szokujacy brak slynnej Zydowskiej kolorowosci i stylu. Program takze zbyt krotki.
                    Sedziowie podejrzewaja zalosne proby podszywania sie za Zyda.
                    • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.152.170.251.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.02.02, 05:14
                      dwamiecze napisał(a):

> Gość portalu: Egon oficjalnie zglosil(a) swoja kadydature w olimpiadzie
                      > Zydowskiego intelektualisty Swiata z nastepujaca praca:
                      >
                      > > ZA GLUPI JESTESCIE,ABY MNIE PRZECHYTRZYC! HE HE HE ! A PAJAC QUICKLY DO KO
                      > NCA
                      > > GLUPKIEM DLA MNIE POZOSTANIE ! A TY VIST POCALUJ MNIE W DUPE ,OK !?
                      >
                      > dwamiecze daje - 0.5
                      >
                      > Szokujacy brak slynnej Zydowskiej kolorowosci i stylu. Program takze zbyt krotk
                      > i.
                      > Sedziowie podejrzewaja zalosne proby podszywania sie za Zyda.
                      >

A twoj kolega popierdolony z australijskiej prerii wylewu zoltaczki dostal ? Ten
                      oszolom ? Tak szybko morde swoja wyedukowana zamknal,kiedy Egon do niego glosem
                      ludzkim przemowil ? A moze to bydle bezbozne Boga sie boi ?
                      • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 05:24
                        Gość portalu: Egon oficjalnie ponowil(a) swoja kadydature w olimpiadzie

> A twoj kolega popierdolony z australijskiej prerii wylewu zoltaczki dostal ? Te
                        > n
                        > oszolom ? Tak szybko morde swoja wyedukowana zamknal,kiedy Egon do niego glosem
                        >
                        > ludzkim przemowil ? A moze to bydle bezbozne Boga sie boi ?

dwamiecze daje - 1.0

Trzeci program zaprezentowany przez wybitego Zydowskiego intelektualiste Egona.
                        Dobra dedykacja ale wciaz poziom daleki od olimpijskiego - jednak wystarczajacy
                        dla Knessetu. Sedziowie sugeruja wystapienie z Olimpiady i pogodzenie sie z
                        kariera w Izraelskiej polityce.
                        • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 05:27
                          dwamiecze napisał(a):

> Gość portalu: Egon oficjalnie ponowil(a) swoja kadydature w olimpiadzie
                          >
                          > > A twoj kolega popierdolony z australijskiej prerii wylewu zoltaczki dostal
                          > ? Te
                          > > n
                          > > oszolom ? Tak szybko morde swoja wyedukowana zamknal,kiedy Egon do niego g
                          > losem
                          > >
                          > > ludzkim przemowil ? A moze to bydle bezbozne Boga sie boi ?
                          >
                          > dwamiecze daje - 1.0
                          >
                          > Trzeci program zaprezentowany przez wybitego Zydowskiego intelektualiste Egona.
                          >
                          > Dobra dedykacja ale wciaz poziom daleki od olimpijskiego - jednak wystarczajacy
                          >
                          > dla Knessetu. Sedziowie sugeruja wystapienie z Olimpiady i pogodzenie sie z
                          > kariera w Izraelskiej polityce.

Szkoda mi twojego zlomu komputerowego mr.Yidele! Bedziesz mial za co kupic
                          nowego skladaka ? Ponial ?
                          • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 05:39
                            Gość portalu: Egon oficjalnie ponowil(a) swoja kadydature w olimpiadzie

> Szkoda mi twojego zlomu komputerowego mr.Yidele! Bedziesz mial za co kupic
                            > nowego skladaka ? Ponial ?

dwamiecze daje - 0.0

Konkurencja przeciwko Mr.Yidele bedzie mozliwa tylko po tym jak on oficjalnie
                            zglosi swoja kandydature. Czekamy!!!
                  • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 05:05
                    Gość portalu: Egon napisał(a):

> dwamiecze napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: York oficjalnie zglosil swoja kadydature w olimiadzie Zydows
                    > kiego
                    > >
                    > > intelektualisty Swiata z nastepujaca praca:
                    > >
                    > > > ZACIEMNI JESTESCI ABY SEDZIAMI BYC! WASZ KOCHANY EGON,JOJO I YORK!!!!
                    > !!! H
                    > > E HE
                    > > > HE
                    > > > HE PEDALY NIEDOROZWINIETE DO COMPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    > >
                    > >
                    > > Ocena sedziow na skali 0 do 10:
                    > > dwamiecze daje - 1.2
                    > > (kiepsko, kiepsko - jojo jest w stanie lepsze obelgi wypluc polykajac bagg
                    > el -
                    > > tez szkoda ze Eva zostala usunieta)
                    >
                    > ZA GLUPI JESTESCIE,ABY MNIE PRZECHYTRZYC! HE HE HE ! A PAJAC QUICKLY DO KONCA
                    > GLUPKIEM DLA MNIE POZOSTANIE ! A TY VIST POCALUJ MNIE W DUPE ,OK !?

Sluchaj pajacu York! Zostaw mnie w spokoju ! Bo jak ci dopierdole,to nawet Vista
                    nie poznasz po trzezwemu !
                    • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 05:12
                      Gość portalu: Egon oficjalnie odnowil(a) swoja kadydature w olimpiadzie

> Sluchaj pajacu York! Zostaw mnie w spokoju ! Bo jak ci dopierdole,to nawet Vist
                      > a
                      > nie poznasz po trzezwemu !

dwamiecze daje - 0.9

Lekko wyzszy poziom niz poprzednia praca. Wciaz brak glebokosci. Trzesienie mycka
                      bylo nieprzekonujace.
                      • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 05:21
                        dwamiecze napisał(a):

> Gość portalu: Egon oficjalnie odnowil(a) swoja kadydature w olimpiadzie
                        >
                        > > Sluchaj pajacu York! Zostaw mnie w spokoju ! Bo jak ci dopierdole,to nawet
                        > Vist
                        > > a
                        > > nie poznasz po trzezwemu !
                        >
                        > dwamiecze daje - 0.9
                        >
                        > Lekko wyzszy poziom niz poprzednia praca. Wciaz brak glebokosci. Trzesienie myc
                        > ka
                        > bylo nieprzekonujace.

Zaprezentuj swoj poziom pajacu,a zobaczymy czyja nacja na szczycie swiata tego
                        jest !? Zaczynaj !
                        • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 05:35

> Zaprezentuj swoj poziom pajacu,a zobaczymy czyja nacja na szczycie swiata tego
                          > jest !? Zaczynaj !

dwamiecze daje - 0.01

Niesamowicie niskie przedstawienie. Zupelny brak artystycznego przygotowania.
                          Proba konkurowania z sedzia zamiast z innymi uczestnikami olimpiady. Przypominamy
                          tylko "Zydowscy Intelektualisci" i "Zydowskie Ofiary" maja prawo uczestniczenia w
                          olimpiadzie. Sedziowie sa automatycznie zdyskwalifikowani.
                          • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 05:38
                            dwamiecze napisał(a):

>
                            > > Zaprezentuj swoj poziom pajacu,a zobaczymy czyja nacja na szczycie swiata
                            > tego
                            > > jest !? Zaczynaj !
                            >
                            > dwamiecze daje - 0.01
                            >
                            > Niesamowicie niskie przedstawienie. Zupelny brak artystycznego przygotowania.
                            > Proba konkurowania z sedzia zamiast z innymi uczestnikami olimpiady. Przypomina
                            > my
                            > tylko "Zydowscy Intelektualisci" i "Zydowskie Ofiary" maja prawo uczestniczenia
                            > w
                            > olimpiadzie. Sedziowie sa automatycznie zdyskwalifikowani.

Goj bez mozgu ! I bez przyszlosci jako takiej!
                            • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 05:46

> Goj bez mozgu ! I bez przyszlosci jako takiej!

dwamiecze daje - 0.5

"Goj bez mozgu" to watek dobrego programu ale trzeba dodac troche przymiotnikow
                              aby poziom byl olimpijski.
                              • Gość: Egon Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 05:54
                                dwamiecze napisał(a):

>
                                > > Goj bez mozgu ! I bez przyszlosci jako takiej!
                                >
                                > dwamiecze daje - 0.5
                                >
                                > "Goj bez mozgu" to watek dobrego programu ale trzeba dodac troche przymiotnikow
                                >
                                > aby poziom byl olimpijski.

Idz chamie owce pasac,bo ci twoje warchlaki z glodu zdechna,kiedy chleba z
                                margaryna polska do mordy splesnialej nie wetkna! Pfuj wy nieudaczne swinie
                                przepite !!!!
                                • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 06:01

> Idz chamie owce pasac,bo ci twoje warchlaki z glodu zdechna,kiedy chleba z
                                  > margaryna polska do mordy splesnialej nie wetkna! Pfuj wy nieudaczne swinie
                                  > przepite !!!!

dwamiecze daje - 4.1

Nareszcze cos na poziomie olimpijskim!!! O wiele wiecej przymiotnikow i nawet
                                  onomatopeja!!! Wspaniala praca!!! Mamy kandydata na zloto!
                                • quickly Re: He, he, he 19.02.02, 06:04
                                  No daj Egonowi z pol punkta wiecej. Co nie widzisz jak Egon z wysilku
                                  intelektualnego az monitor oplul?
                                  • dwamiecze Re: He, he, he 19.02.02, 06:24
                                    quickly napisał(a):

> No daj Egonowi z pol punkta wiecej. Co nie widzisz jak Egon z wysilku
                                    > intelektualnego az monitor oplul?

Po uwaznym zbadaniu sprawy, konkurent Olimpiady Zydowskiego Intelektualisty Egon
                                    dostaje dodatkowe 0.5 punkta za pokrycie calego biurka slina i w skutku tego
                                    porazenie wysokim napieciem z monitora. Sedzia z Francji zostal usuniety.

Za uznane rany i sparalizowany jezyk, obywatel Egon takze dostaje medal
                                    Honorowego Przetrwanca Holokaustu co przyznaje mu uczestnictwo w pozwach
                                    klasowych przeciwko Niemcom, Polsce, Anglii, Francji, Ameryce i reszczie
                                    antysemickiego swiata.

Gratulacje dla naszego czampiona!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka