Dodaj do ulubionych

Widmo anty-semityzmu ,... Potrzebna bron !

IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.03.04, 10:32
Dr. Josef Kastein jeden z najslawniejszych zydowskich historykow w "History
and destiny of Jews" uzywa wyrazenia: "Zapamietajmy raz na zawsze ogromna
nauke plynaca z naszej historii, ze ANTYSEMITYZM nie jest naszym zydowskim
problemem ,... To jest problem GOIM".

To samo zdanie powtarza inny znany pisarz zydowski Louis Golding w "The
Jewish Problem".

Utajony rasizm praktykowany przez Zydow w stosunku do obcoplemiennych,wsrod
ktorych przyszlo im zyc, predzej czy pozniej powoduje otwarta i oczywista
reakcje dotknietych tym gojow . Reakcja taka natychmiast zostaje skarcona
jako ??? Antysemityzm !!!".

Ciekawe spostrzezenia artykuluje Sir Arthur Keith w "A new theory of Human
Evolution" , piszac:

Postepowanie Zydow jest regulowane przy pomocy "podwojnego kodu moralnego",
ich zachowanie w stosunku do innych Zydow bazuje na przyjazni, w stosunku do
innych na wrogosci. Poslugiwanie sie podwojnym kodem moralnym jest cecha rasy
evolujacej."

Potwierdza to z rozbrajajaca szczeroscia dr. Nahum Goldman w swej
ksiazce "The Jewish Paradox", gdzie wyjasnia na czym polega ow
paradox: "Jestesmy w tym samym czasie najbardziej odseparowana grupa i
najbardziej uniwersalnymi ludzmi na swiecie." Otoz i cala tajemnica!

Separatyzm dla "Nas"- Uniwersalizm dla "Reszty"
Nacjonalizm dla "Nas"- Internacjonalizm dla "Reszty"
Lad i stabilizacja dla "Nas"- Rewolucja dla "Reszty"

uklony

Obserwuj wątek
    • goldbaum swietne cytaty 04.03.04, 10:49
      ...i tyle wyjasniaja, wszystko to, z czym jestesmy tutaj konfrontowani dzien w
      dzien.

Ze swojej strony dorzucilbym jeszcze jedna wlasciwosc: brak jakiejkolwiek
      umiejetnosci do refleksji nad samym soba. "nasi" forumiani Zydzi zyja i
      praktykuja ten swoj "podwojny kod moralny" nawet tego u siebie nie dostrzegajac!

Fenomenalne!
      • Gość: dana33 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 11:02
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
        • Gość: zssyp Re: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah IP: *.ihit.waw.pl 04.03.04, 11:28
          Smiech to zdrowie, ale ignorancja moze zabijac...
        • goldbaum tak wlasnie wyglada smiech wariata :) 04.03.04, 11:30
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

>
          hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
          > a
          >
          > a
          >
          > a
          >
          > a
          > hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
          • Gość: sp;lit Re: tak wlasnie wyglada smiech wariata :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.03.04, 14:11
            To nie smiech ,... To stara drynda "zapalic" nie moze :)

Na zapych ostatnio startuje i to nie zawsze . Gaznik trzeba zmienic a podwyzki
            nie dostala i co sie bedzie wysilac ,... Jaka placa taka praca !

uklony
      • Gość: Heinz Re:Ha,ha..to nawet bije Monty Python na glowe IP: *.telia.com 04.03.04, 11:31
        ...ale panow "s" i "g" to hyba podnieca..
        • goldbaum czyzbyscie jednak zdawali sobie sprawe? 04.03.04, 11:41
          z waszego "podwojnego kodu moralnego" i to was tak podnieca? :))))
    • Gość: ANka Do milego IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 11:41
      panie split. Polubilam panski nonkonformizm. Nie wiem na ile Pan realny bo w tym
      niezbyt zaludnionym- sztucznym swiecie trudno trafic na ludzkie poglady-
      czesciej na wyglupy dziennikarsko- administracyjne.

Na odchodnym (naprawde bo dzieciaki mam u siebie i swiat jest znow piekny- i mam
      naprawde co robic a na to forum juz ani czasu ani checi)-
      Pozdrowienia- serdeczne.
      Oprocz Zydow jest jeszcze bardzo wiele innych ciekawych nacji na swiecie, a
      swiat nie kreci sie wylacznie wokol problemu palestynsko- izraelskiego.
      Wkrotce bedziemy miec calkiem inne- naprawde wazne problemy przy ktorych ten to
      pryszcz- a juz dzis jest wiele wazniejszych spraw.
      Zycze wielu sukcesow, czulosci kobiet, niskich podatkow i radosci z zycia, gdy
      bedzie Pan kiedys na emeryturze :)

Z najlepszymi zyczeniami
      ANka- a tu zapachnialo wiosna- pare cieplych promieni czasem wystarcza na bardzo
      dlugo:)
      • Gość: dana33 Re: Do milego IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 12:11
        do widzenia, aniu....
        czekam, kiedy pozegnasz sie nastepnym razem, zapewniajac forum, ze naprawde,
        naprawde masz duzo innych, ciekawszych rzeczy do zrobienia i na to forum ani
        checi ani czasu.....
        • Gość: ANka Dyzur? IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 12:13
          A gdzie twoje ´kochanie´?
          ´Forum to ja - Dandana´? Tej twojej czesci forum nie uznalam za cos z czym warto
          sie zegnac. Wiec nie masz na co czekac- mozesz sobie jeszcze tam przeczytac pod
          palikami, kamilkami itd- to ta sama rubryczka i ten sam rozdzial.
          Pa.
          • Gość: Tomek44 Re: do Dany33 IP: 5.5R* / 213.8.97.* 04.03.04, 12:24
            ANka jest na forum dyzurna idiotka. Moze w zyciu nie, ale widac tutaj ma taka
            funkcje, wiec daj jej popracowac i nie przeszkadzaj.
          • Gość: dana33 do anki IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 12:33
            idz prosze na watek "listy do anki" i odpowiedz na moj post.
    • gemara Split - nowy Rosenberg - gratulacje! 04.03.04, 18:41
      Chyle glowe przed umiejetnoscia wyszukiwania, wyciagania z kontekstu, tropienia
      wszystkiego, co u zydow i Zydow zle i potwierdzajace ich chec zapanowania nad
      swiatem. Split jest fantastycznie zawodowym antysemita, do pewnego stopnia
      godnym podziwu w swej fanatycznej zajadlosci. Oczywiscie jest ona pokrywana
      polorem zawodowca, zrecznie tlumaczacego pilnie wyszukiwane cytaty. Znakomicie
      gra role prawie-ze-naukowca i tylko czasem, kiedy go Dana obsmieje, wylazi z
      niego zwykly cham. Jest bardzo typowym przypadkiem Polaka w US, ktory nagle
      jest skonfrontowany z realnie istniejacymi zydami, czy Zydami, ktorzy po prostu
      przyznaja sie do swej religii i pochodzenia. W Polsce otrzymal z domu lekcje o
      straszliwych zydach, ktorzy robia mace z krwi malych dzieci. Nagle okazuje sie,
      ze to sa na oko przynajmniej tacy sami ludzie, jak on. Ale czesto bogaci,
      inteligentni, musi u nich sprzatac, albo wykonywac inne polecenia. Jesli jest
      inteligentny i posiadl porzadnie angielski, zaczyna racjonalizowac swoja
      dotychczas nieracjonalna nienawisc. Szuka zrodel potwierdzajacych jego
      wdrukowane przekonania, bo przeciez nic straszniejszego, niz zobaczyc, ze od
      dziecinstwa bylismy oszukiwani. W odroznieniu od typowych dla bokserow,
      zrywaczy eternitu i ogolnie rzecz ujmujac, gorali (casus PolisHam) inwektyw i
      klasycznego endeckiego zydozerstwa, stara sie podpierac tekstami zrodlowymi,
      zrecznie je preparujac. Nie kryje sie ze swoim antysemityzmem, ale jasno stawia
      sprawe - zydzi sa tak zli, ze trzeba ich wyeliminowac.
      Splicie - zacznij wreszcie dzialac czynnie - zabijaj, gazuj , badz mezczyzna.
      Przeciez wiesz, ze i tak zydzi rzadza swiatem, po co jeszcze nas chcesz
      uswiadamiac. Jedz i walcz w Jerozolimie a moze po prostu wysadz sie w powietrze
      w Knesecie. Coz za piekna smierc w imie wlasnych, choc glupich, przekonan!
      • Gość: sp;lit Re: Split - nowy Rosenberg - gratulacje! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.03.04, 19:52
        Czy trzeba byc antysemita zeby nie kochac syjonistow ? W/g ciebie oczywiscie ,
        a ja twierdze ze nie i kto ma racje ? Ty ?

Wasze "latki" dawno przestaly mnie draznic i cos jeszcze , stracily na wartosci
        ostatnio bo zasypaliscie rynek tym "towarem"

A z braku argumentow osobista wycieczka , kim jest sp;lit i co robi ,... To tez
        sie przejadlo :( A na temat ? Oczywiscie geba w kubel .

Zydzi ktorych ja znam nie przypominaja niczym znakomitej wiekszosci Zydow na
        tym forum i tak samo kochaja syjonistow jak sp;lit , albo jeszcze wiecej :)

If you can't take a heat , get out of kitchen ,... gemara

uklony
        • gemara Re: Split - nowy Rosenberg - gratulacje! 04.03.04, 20:09
          Text o niekochaniu syjonistow jest taka odwieczna przykrywka dla normalnego
          antys. Ale przeciez znasz, jak piszesz, Zydow i co? Tez chca cie przerobic na
          mace? To takie klasyczne, ze az malo ciekawe. Ty przeciez ciagle piszesz -
          Zydzi, zydzi i jak tam jeszcze. Nie mowisz o roznorodnosci postaw, wybierasz
          tylko te texty, ktore potwierdzaja twoje prymitywne konkluzje, ktorych
          ukoronowaniem sa oczywiscie "Protokoly..." czemu nie zacytujesz np. Jaffa
          Schatza "The generation:The rise and fall of the generation of Jewish
          Communists of Poland ' . Lund. 1989. Chociazby? Tam jest mnostwo konkluzji,
          ktore kompletnie nie potwierdzaja twoich zalozen. No, Zyd to napisal, ale
          odwolujac sie do zrodel. Osobiste wycieczki to tylko konkluzja o typowej drodze
          Polakow w Stanach. Znam co najmniej kilkanascie osob, ktore po czarnej robocie
          w Ameryce przyjezdzaly z geba pelna anysemickich tekstow, z odreagowania po
          bawieniu dzieci, sprzataniu, budowaniu, strozowaniu itd. itp. Wszystkie bez
          wyjatku byly fajnymi ludzmi, skazonymi polskim podejsciem "antysemityzmu zez
          zydow" wyniesionym z domu, po prostu. Wiec cie zgeneralizowalam, jesli ci
          przykro, to przepraszam. Dobrze robi na to psychoanaliza, niestety, tez
          zydowski wynalazek :))) Trauma dziecinstwa to ciezka sprawa. A "Protokoly
          Medrcow syjonu' naprawde nie sa zrodlem historycznym tylko normalna falszywka.
          Tylko tyle i az tyle.
          • Gość: sp;lit Re: Split - nowy Rosenberg - gratulacje! IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.03.04, 00:21
            Przypominam ,... Latki autorstwa krypto-nazistow bo tak nazywam syjonistow i
            wszystkich tych , ktorzy popieraja bezkrytycznie polityke okupacji syjonistow
            Izraela przestaly mnie podniecac . Nie trac czasu :)

z sondazu przeprowadzonym przez ADL w NYC wynika ze co czwarty New Yorker jest
            antysemita , a biorac pod uwage ze 1/4 N Yorkers to Zydzi to mozesz sobie tylko
            wyobrazic jaki procent antysemitow jest poza NYC i jak daleko zaszla dewaluacja
            tego terminu , a ty dalej swoje :) Hej , nazywaj to jak chcesz ,moze byc anty :)

Moj nowy nick twego autorstwa dal wskazowke z kim rozmawiam i jak z toba
            rozmawiac ,... Moje przestepstwo jest takie ze mialem czelnosc podac na tacy
            kilka cytatow ojcow Izraela ,... Cale szczescie , ze za to nie stawiaja pod
            sciana i dzieki Bogu zyje w kraju gdzie mi to nie grozi a nieszczescie
            Rosenberga ze byl Niemcem po przegranej wojnie bo w Izraelu dzis takie teorie w
            stosunku do Muzulmanow sa nie tylko na miejscu ale wprowadzone w zycie .

Lekcji moralnosci mi nie dawaj , bo jesli juz , komu sa potrzebne to polowie
            Zydom w Izraelu , nie mnie .

Apropo's podszywek ,... Orginal tytulowej strony Atlanta Constitution widzialem
            na wlasne oczy w gablocie B Franklin Muzeum w Philadelphia w "78 roku , a teraz
            zobacz co ADL pisze na ten temat - Na temat Protokolow nie zabieram glosu .

===============================================================================

www.adl.org/special_reports/franklin_prophecy/franklin_intro.asp
      • Gość: Heinz Re: Split - nowy Rosenberg - gratulacje! ++++ IP: *.telia.com 04.03.04, 20:27
        Split jest fantastycznie zawodowym antysemita, do pewnego stopnia
        > godnym podziwu w swej fanatycznej zajadlosci. Oczywiscie jest ona pokrywana
        > polorem zawodowca, zrecznie tlumaczacego pilnie wyszukiwane cytaty.
        Znakomicie
        > gra role prawie-ze-naukowca i tylko czasem, kiedy go Dana obsmieje, wylazi z
        niego zwykly cham.

Jest on tylko i wylacznie uszkodzonym rasista.
        Cytaty ktore tak pilnie wyszukuje znajdziesz na kazdej nasistowskiej stronie w
        internecie,ktora ma akademickie "ambicje" wyszukiwania prawdy o winach Zydow za
        wszelkie nieszczescia tego swiata.
        Jest to zalosna figura spedzajaca dobe (od rana do poznej nocy) na obrzygiwanie
        tego forum swa chorobliwa nienawiscia .
        • gemara Re: Split - nowy Rosenberg - gratulacje! ++++ 04.03.04, 20:32
          That`s true, ale staralam sie jakos racjonalizowc :)))
          • Gość: Heinz Re: Split - nowy Rosenberg - gratulacje! ++++ IP: *.telia.com 04.03.04, 20:41
            > That`s true, ale staralam sie jakos racjonalizowc :)))

Ja tez. Waste of time - infantyle nie nadaja na tej czestotliwosci .
        • goldbaum Re: ------------------++++ 08.03.04, 11:41
          Gość portalu: Heinz napisał(a):

> Jest on tylko i wylacznie uszkodzonym rasista.
          > Cytaty ktore tak pilnie wyszukuje znajdziesz na kazdej nasistowskiej stronie

bla bla bla.... I co z tego? Czy dlatego, ze umiescili je tam rowniez nazisci
          ma swiadczyc o tym, ze sa nieprawdziwe?
          Zamiast osmieszac sie waszymi bluzgami i dziecinnym imaginowaniem profili
          psychologicznych (lol) waszych przeciwnikow podajcie zrodla dementujace te
          wypowiedzi lub udowodnijcie, ze to nieprawda.
    • Gość: ABE Re: Widmo anty-semityzmu ,... Potrzebna bron ! IP: *.dialup.xtra.co.nz 05.03.04, 00:38
      Celnie zauwazony zydowski narcyzm.
      A co sie stalo z Narcyzem w mitologii, ktos wogole pamieta?
      • Gość: sp;lit Re: Widmo anty-semityzmu ,... Potrzebna bron ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.03.04, 15:00
        Dzieki ,... Zdaje mi sie ze docieram do niektorych , bo zalozyli mi post z
        wycieczka na temat mojej skromnej osoby , mojego niepodwazalnie kolorowego i
        orginalnego charakteru :)

A ja twierdze uparcie i oglaszam wszem i wobec ; Ze ja da sp;lit nie szukam
        zaczepek ... That I'm just a little fuzzball ,...

Jak mi cholota nie depcze po odciskach :) Jak myslisz , brzmi jak pojednanie ?

uklony
        • Gość: ABE Fuzzball?? he he he :DDDD IP: *.dialup.xtra.co.nz 05.03.04, 23:39
          No pewnie, ze nie szukasz zaczepki. Walisz prosto z mostu, przetaczasz sie po
          cholocie jak "russian tan" i brniesz do przodu. Gdzie tu czas na male zaczepki?
          To wojny gwiezdne!!!
          Szkoda, ze lubisz USA bo bylbys invaluable sojusznik :D
    • Gość: z daleka Re: do Sp;lita i innych takich. IP: *.inter.net.il 05.03.04, 15:32
      Opowiem wam chlopcy krocitka przypowiesc rodem z Talmudu.
      Otoz przy trzodzie byly dwa wciaz walczace z soba psy. Pewnego razu , na
      jednego z nich napadl wilk. Drugi myslal: jesli mu nie pomoge, to wilk go
      zabije, a jutro napadnie na mnie. Rzucil sie wiec na pomoc i obaj zagryzli
      wilka na smierc.
      • Gość: sp;lit do Sp;lita i innych takich ,.. Innych takich ? :) IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.03.04, 16:09
        Nu ty z daleka , ty sobie nie pozwalaj za duzo :)

Znowu piatek a z daleka punktualnie i niezawodny ,.. Nu a co ty z daleka tez
        inny taki , niekoszerny ? Moze syjonista-ateista ? :)

Witaj ! Stesknilem sie za toba , wyobraz sobie ,... Pouczajaca przypowiesc a
        teraz wytlumacz nam jaki ma zwiazek z tym np. cytatem ? :)

===============================================================================

Dr. Josef Kastein jeden z najslawniejszych zydowskich historykow w "History
        and destiny of Jews" uzywa wyrazenia: "Zapamietajmy raz na zawsze ogromna
        nauke plynaca z naszej historii, ze ANTYSEMITYZM nie jest naszym zydowskim
        problemem ,... To jest problem GOIM".
        • Gość: z daleka Re: do Sp;lita i innych takich ,.. Innych takich IP: 83.130.224.* 05.03.04, 16:41
          Wisdzisz Sp:licie. Ja caly tydzien uczciwie pracuje. Czesto do pozna. Jakos
          nikt nawet tu na Swietej Ziemii za darmo pieniedzy nie daje. Nie mam pojecia
          zielonego , gdzie topione sa te wszystkie miliardy potracane z Twojego podatku.
          A przypowiesc? Ona jest odnosnie podwojnego kodu moralnego i solidarnosci
          zydowskiej. Jesli jest pouczajaca, to znaczy ze spelnia swoje zadanie.
          • Gość: sp;lit Re: do Sp;lita i innych takich ,.. Innych takich IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.03.04, 18:25
            I dobrze , tak trzymaj ,... Gdybys jeszcze dobrowolnie sie opodatkowal zeby
            sp;lita nie skubali a Zydzi w Ameryce zeby tez dobrowolnie nie odpisywali sobie
            z podatkow darow wysylanych do Izraela to polowa muru miedzy nami z glowy a na
            tej drugiej az tak mi nie zalezy .

A przypowiesc ? Nic w niej na temat podwojnego kodu moralnego bo wilk w to w
            mieszany , natomiast znam to , nie z Talmudu a z zycia ,... Huzia na Jozia :)

A z ta solidarnoscia to roznie bywa , sam przyznasz . U zwierzat przyznaje jest
            cos na co mozesz liczyc w przeciwienstwie do ludzi .

uklony
            • Gość: ABE Re: do Sp;lita i innych takich ,.. Innych takich IP: *.dialup.xtra.co.nz 05.03.04, 23:44
              Pierwszy pies = muzulmanie
              Drugi pies = chrzescijanie
              Wilk = Izrael
              Stado owieczek = Pokoj.

No to teraz wszystko jasno. Dziekuje Z Daleka :)
          • goldbaum potwierdzenie cytatow 08.03.04, 11:34
            Gość portalu: z daleka napisał(a):

> A przypowiesc? Ona jest odnosnie podwojnego kodu moralnego i solidarnosci
            > zydowskiej. Jesli jest pouczajaca, to znaczy ze spelnia swoje zadanie.

Jest bardzo pouczajaca. Goj i wilk to dla was - jak widac - jedno i to samo.
            Trudno chyba o lepszy dowod podwojnego kodu moralnego: dla nas i dla "wilkow".
      • Gość: dana33 Re: do Sp;lita i innych takich. IP: *.adsl.actcom.co.il 05.03.04, 23:59
        z daleka!!! nu, ja ciebie.... wiesz co.. kocham ogromnie!!! :)
        • Gość: sp;lit Re: do Sp;lita i innych takich. IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 06.03.04, 00:43
          Szczypte dumy dana , moj bum na skrzyzowniu ma jej wiecej niz ty ,... Wyciaga
          reke raz na rok i nie naduzywa mojej woli a wy jak gnidy zyjecie z naszych
          podatkow i pyskujecie ze za malo , co za narod :(

uklony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka