Dodaj do ulubionych

Wszechpolacy za USA !

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.04, 21:20
www.wszechpolacy.pl/t.php?id=211
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHA!!!! To mnie rozbawiłeś :oD IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 07.03.04, 23:44
      Myślałem że i za ciebie ktoś się podszywa, ale to twoje Wrocławskie IP!!! :o)
      Czyżbyś trajan był już przeciw USA, czy może jak crassula popierasz USA za ich
      fanatyczne neonazistowskie odchyłki????? Poparcie neonazistowskiej bojówki,
      katofanatycznej LPR pokazuje jednoznacznie czym są USA!! :oD
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! :oD
      Czy to chwila niedysponowania po weekedn'owej popijawie czy na trzeźwo walnąłeś
      proamerykańcom takiego samobója? :oD
    • Gość: ABE Re: Wszechpolacy za USA ! IP: *.dialup.xtra.co.nz 08.03.04, 08:48
      Co to za banda wyplochow?Q?Q? Skad sie te neandertalczyki wziely?
      Co za brak wiedzy podstawowej? Czy to tak teraz traiany polska mlodziez ucza?
      Powinni cie z pracy wyrzucic traian bos niekompetentny
    • Gość: Tomson Masz traian swoich wojujących homoseksualistów, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.03.04, 16:39
      którzy nienawidzą kobiet i kochają USA!
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5003263&kat=1342
      • abstrakt2003 Tomson!? 08.03.04, 17:41
        O co ci chodzi!?
        To co mówisz to czyste brednie!
        Opanuj się dzieciaku!
        Traian napisał bardzo logiczny post, ty natomiast w swoich insynuacjach
        opsunąłeś się tak daleko iż przekroczyłeś wszelkie granice absurdu i
        śmieszności!
        P.S.
        Tomson czy przeczytałeś tekst do którego łącze podał Traian?
        Chyba nie!
        • Gość: Tomson O co ci chodzi abstrakcjo? Ty także, podobnie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.03.04, 18:45
          jak traian, cieszysz się że wszechpolskie fanatyczne kato-pedały popierają USA?
          Ja tak, bo może to, że wasalstwo wobec USA popierają takie oszołomy, wyleczy z
          tego myślących ludzi.
          • abstrakt2003 Tomsonio 08.03.04, 20:58
            Wszechpolacy pogobnie jak Feministki nic a nic mnie nie obchodzą!
            (czasem nieźle mnie bawią te dwie bandy oszołomów)
            Ja przeczytałem post traiana i twój, i doszedłem do wniosku że trajan napisał z
            sensem i logicznie (inna sprawa czy się z nim należy zgadzać czy nie)
            Ty natomiast zwyczajnie bredzisz w swoim poście, mijasz się jak zwykle z prawdą
            i wyciągasz kuriozalne wnioski!!! Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad
            tobą!!! Chłopie zastanów się co piszesz bo przekraczasz wszelkie granice
            komizmu, niedorzeczności i dobrego smaku!
            P.S.
            kato-pedały :))))))))))))))
            Tomson módl się żeby żaden z wszechpolaków nie przeczytał twoich postów bo oni
            ci wybija z głowy takie durne pomysły! :))))))
            • Gość: Tomson Zamieniłbym to nazistowskie ścierwo na miazgę, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.03.04, 21:10
              gdyby tylko się odważyli. :o>

> kato-pedały :))))))))))))))
              > Tomson módl się żeby żaden z wszechpolaków nie przeczytał twoich postów bo
              oni
              > ci wybija z głowy takie durne pomysły! :))))))

• abstrakt2003 Tomson 08.03.04, 21:25
                jaki ty dziecinny jesteś!!!
                Jednak miałem rację :)))
    • Gość: Ring A moze Wszechpolacy za OPEC ? IP: *.havering-college.ac.uk 08.03.04, 17:48
      Bedziecie swiatu dyktowali ceny ropy, coz za pokusa a z waszymi zropialymi
      mozgami macie szanse byc potentatem naftowym.

Ring
    • Gość: ABe Wykladnik inteligencji IP: *.directories.co.nz 08.03.04, 21:38
      Zrobione gdzies kiedyz badania, z ktorych wyniklo ze poziom inteligencji spada
      w bezposredniej proporcji do wzrostu sympatii konserwatywnych, szczegolnie w
      extremalnych/ortodoksyjnych wydaniach.
      Ten text by to mniej wiecej udowadnial:
      "Zwraca się uwagę, że tak wielki postęp osiągnięto mimo ponoszenia olbrzymich
      kosztów związanych z okupacją Iraku"
      Tu widac brak podstawowego zrozumienia regul rynku. Wydatki rzadowe na wojne w
      Iraku sa dokladnie jedna z najwazniejszych przyczyn ozywienia amerykanskiego
      rynku. Wkoncu wiekszosc tych wydatkow stanowila dochody amerykanskiego
      businessu ktory sklada sie na amerykanski rynek.

"Jedną z podstawowych przyczyn wzrostu gospodarczego we wspomnianym okresie
      było zwiększenie wydatków przez konsumentów. To efekt kolejnej obniżki podatków
      dokonanej przez prezydenta Busha."
      W tym fragmencie IQ autora stoczylo sie do liczb ujemnych. Obnizka podatkow
      dokonana przez Busha odnosila sie do podatkow dochodowych z ktorych skorzystal
      business amerykanski (szczegolnie w najwyzszym przedziale dochodowym), nie
      przecietni konsumenci.

"na samej tylko tzw. ofercie offsetowej związanej z zakupem samolotów F-16
      Polska zyska bardzo wiele"
      Na zakupie broni z USA korzystaja tylko amerykanscy producenci, a w prrzypadku
      zakupy broni przez Polska, korzysta rowniez amerykanski rzad ze wzgledy za
      zaangazowanie militarne Polski w amerykanskich konfliktach zbrojnych. To tak
      jak zbrojenie wlasnej armii tylke tylko,ze Polacy na dodatek Ameryce za to
      placa.

"A to przecież pojedynczy przykład dobrej transakcji z USA. " Miejmy nadzieje,
      ze pojedynczym przykladem on pozostanie.

"Bush (senior) proponował Polakom wejście do tworzonej wówczas
      Północnoamerykańskiej Strefy Wolnego Handlu (...)do grupy najbardziej
      uprzywilejowanych partnerów USA (należą już do nich: Izrael, Jordania, Kanada,
      Meksyk i Singapur, Chile" Jak widaz z listy, jest to elita panstw z pierwszej
      osemki najbardziej rozwinietych krajow. Korzysci musza wiec byc
      niekwestionowalne jak takie kraje jak GB, Francja, Niemcy, Australia, NZ jakos
      sie do tego jednostronnego paktu nie kwapia. Tyle tam przywilejow dla partnerow
      USA, cholera nie wiadoma gdzie zaczac wybierac!!
      • abstrakt2003 ??? 08.03.04, 21:41
        Ja być knserwatysta a aaaa aa beba abbbeeee.....
        Ja nie wiedzieć aabbbeeeeaaaabbb...
        co ty mądra chcieć powiedzieć bbbbllleeeeeeeeeeeeeeeee.........
        • Gość: ABE Re: ??? IP: *.directories.co.nz 08.03.04, 21:53
          Ok then, gadaj sam ze soba i wariantami swego wlasnego zwierciedlanego odbicia
          w krzywych mordach traiana, caralucha, jotki i tego calego wyploszonego sejmiku
          spod Mrocznej.
          Bedzie taki ubaw ze az drzazgi beda lecialy.

Uszanowanko
          Ameba
      • Gość: traian ABE nieuku nie ma IQ ujemnego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.04, 21:49
        jak się ma ok. 60 (myśle ze nawet tyle nie masz) to juz sie jest totalnym
        kretynem
        • Gość: ABE See above, I'm off IP: *.directories.co.nz 08.03.04, 21:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka