Dodaj do ulubionych

WSZYSTKO WSKAZUJE NA ETA mowi.... no wlasnie

IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 00:09
kto mowi? mowi wlasnie o tym (0:02) RZECZNIK RZADU HISZPANII. powtorzyl to juz
5 razy. ze WSZYSTKO WSKAZUJE NA ETA. i ze trop al-kaeda to dezinformacja.

hmmmm no i co teraz? nie wykluczyl al kaedy (choc powiedzial, ze to
prawdopodobnie dezinformacja), ale zaraz znow dodal, ze WSZYSTKO WSKAZUJE NA ETA.

ciekawe, dlaczego nasi drodzy forumowicze wykluczaja ETA? ciekawi mnie, jakie
(chyba brzydkie) uczucia wami powoduja???

ja osobiscie od samego rana trzymam sie wersji hiszpanskiego msw: dochodzenie
trwa, niczego nie mozna wykluczyc, ale wszystko wskazuje na eta. czego
trzymacie sie wy? jakich przesadow?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus mirmil,czy ty jestes przyglupi????? 12.03.04, 00:13
      co to kogo obchodzi kto co teraz mowi,islamisci,eta czy marsjanie...

odbilo ci czlowieku???jestes nienormalny???od tego przyglupie jest forum zeby
      analizowac rozne hipotezy...cos ci sie we lbie pomieszalo...

jutro/pojutrze/za tydzien okaze sie jaka jest prawda...pojawila sie rowniez
      pogloska ze ETA dostarczyla materialow a al-kaida wykonala sama koncowke...

co to ma za znaczenie kto jakie wersje dopuszcza.liczy sie koniec!!!

czy ty nie rozumiesz tego?
      • Gość: mirmil oooo, juz nie "wszystko jasne" szowinisto???? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 00:18
        w takich przypadkach wychodzi z ludzi ich prawdziwa natura. ty sie z radosci
        rzuciles na arabow. widac jaki masz do nich stosunek... :(((((

co gorsza twierdziles, ze jesli to eta to "nie ma sprawy"!!! guzik cie obchodza
        ci ludzie, widzisz tylko okazje, zeby pluc na islam, arabow, muzulmanow. dla
        ciebie "sprawa" sie zaczela, kiedy pojawili sie arabowie. maly, nienawistny
        szowinisto.

• marcus_crassus stuknij sie w leb kretynie 12.03.04, 00:26
          mowimy zupelnie o roznych sprawach.ja jestem ciekawy kto tego dokonal.ty zas
          nie wiem o czym bredzisz pajacu.myslisz kategoriami tak dla mnie durnymi ze
          nawet nie chce mi sie z toba gadac.nie wiem co ci tak wypralo mozg.mam nadzieje
          ze nie to co jest motorkiem twojego chorego "dzihadu"...przestan sie wyglupiac
          durniu.niedlugo kazdy pozna prawde.nie pojmujesz tego ze prawda bedzie
          niezalezna od zarowno mojego jak i twojego sadu???bedzie taka jaka jest!!!czy
          do ciebie nie dociera o czym ja mowie???

pierdolnij sie w leb popaprancu.
          • Gość: mirmil nie jestes ciekawy - dla ciebie to "jasne" :(((( IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 00:52
            i to jest wlasnie obrzydliwy przejaw obrzydliwego rasizmu.

nie bylo zadnych kilku wersji jak twierdzisz - az do 21 mowa byla WYLACZNIE O ETA.

cieszyles sie, ze masz okazje pojezdzic po arabach, ale tym razem sie
            przejechales. w sumie nie powinienes sie tak denerwowac, to nie pierwszy raz,
            jak sie swoja nienawiscia popisales, wiec to nic nowego.
    • vinter-sorg Re: WSZYSTKO WSKAZUJE NA ETA mowi.... no wlasnie 12.03.04, 00:23
      al-QAIDA

1) znaleziono zapalniki
      2) a w tym samym aucie wersety koranu
      3) list w kt. przyznaja sie do zamachu
      4) typowo arabski sposob dokonania tego: zamachowiec samobojca (wlasnie podaly
      dzienniki ze jednego juz zidentyfikowano jako samobojce)
      5) al-qaida zawsze bawi sie wa takie masowki (najwiekszy zamach Eta to 21 osob)
      6) Eta dokonuje zamachow na politykow pzrewaznie a islamisc na wszystkich
      niewiernych nie wylaczajac dzieci...

ETA:
      1) no ugrupowanie terrorystyczne z hiszpanii tzn jest pod reka- NO BO JAK NIE
      ONI TO KTO.....

WIEC POKAZ MI MIRMIL GDZIE JEST TO WSZYSTKO CO WSKAZUJE NA ETA?
      • maniekxxx Re: WSZYSTKO WSKAZUJE NA ETA mowi.... no wlasnie 12.03.04, 00:34
        udokumentujac allahow w tej akcji- Bush ma wygrana w
        kieszeni, i oto towarzyszom chodzi zepchnac wine na ETA -
        ktora niejest powiazana z wojna w Iraku czy Afgaistanie.
        • vinter-sorg o patrz na to nie wpadlem...... 12.03.04, 00:41
          i tak mirmil & Co stwierdza, ze dowody sa sfabrykowane przez rasistow albo
          syjonistow)))

tak sobie mysle, gdyby taki zamach byl zorganizowany w Polsce.... na kogo by
          zwalili...na Leppera, zwolennikow oderwania Ślaska od Polski?
      • Gość: mirmil zapytaj sie pana ministra IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 00:49
        co przemawia za eta? ano to, ze tak twierdzi hiszpanski minister spraw wewnetrznych.

co do rewelacji o samobojcach, to te informacje zostaly zdementowane przez
        rzecznika rzadu.

tak naprawde, to "kto" powinno byc sprawa drugorzedna - a tutaj zamiast oznak
        wspolczucia co mamy? nagonke na arabow. wyglada na to, ze to nastepny pretekst,
        zeby sobie towarzycho szowinistow moglo po arabach / muzulmanach pojezdzic. ale
        tym razem sie pospieszyliscie. i w takich sytuacjach wychodzi wlasnie, kto jest
        rasista, a kto nie....

a tak juz na marginesie: wstydzisz sie swojego zwyklego nicka? az tak jest na
        forum skompromitowany?
        • vinter-sorg Re: zapytaj sie pana ministra 12.03.04, 00:59
          cale twoje dowody.... no minister zdementowal, rzecznik zaprzeczyl....ble ble
          ble...smieszny jestes naprawde

sluchaj a moze jak nie chodzi o to KTO TO ZROBIL- to niech ich wogole nie
          szukaja, po co? kogo obchodzi kto!!gdyby to byla Eta i ich by scigano to ok!
          ale jak sciagaja winnych Arabow to juz jest rasizm!! to co kazdy Arab na ziemi
          ma byc nietykalny? bo mirmilkowi ich zal takie sierotki przesladowane an tle
          rasowym....
          • alborada Re: zapytaj sie pana ministra 12.03.04, 01:26
            Za Eta przemawia to, że:
            1. Kilka dni temu znaleziono furgonetkę należacą do ETA na trasie lini
            kolojowej Alcala de Henares i Madyt w której było mase ładunków wybuchowych
            2. Nie było żadnych samobójców
            3. Jedni terroryści nie działaja na terytorium drugich (chyba, że współpracują)
            Przyznanie się do zamchów nie było by ETa na rękę więc jeśli to oni i tak nic
            nie powiedzą.
            • Gość: mirmil alborada, querida mía: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 01:33
              sprawa juz zostala zakonczona. kto mogl byc winny? no kto? wylacznie arabowie /
              muzulmanie. wszystko jedno co twierdzi prowadzacy dochodzenie rzad, jesli nie
              pasuje to do pieknego rasistwskiego obrazka, to to musi byc klamstwo. teraz sie
              okazuje nagle ze buszowaty rzad aznara to jednoczesnie czesc spisku islamskiego.
              paranoja.

swoja droga to jestem ciekaw, jakie to informacje posiada aznar, jesli pomimo
              wszystko uwaza, ze dowody wskazuja na eta.
            • vinter-sorg Re: zapytaj sie pana ministra 12.03.04, 01:35
              pi, IAR, AFP 12-03-2004, ostatnia aktualizacja 12-03-2004 00:22

Jednym z czterech pociągów, w których rano w Madrycie przeprowadzono serię
              zamachów, jechał zamachowiec-samobójca - podało prywatne hiszpańskie radio
              Cadena Ser, powołując się na źródła antyterrorystyczne

W Turcji, gdzie dziala Islamski Front Jeźdźców Wielkiego Orientu al-Qaida tez
              zorganizowala zamach...

poprosze o jakies namiary na argument nr 1 (nie slyszalem o tym wiec prosze o
              jakis link),
              • Gość: mirmil buhahahahahah IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 01:44
                wejdz sobie na strone tego radia i przeczytaj :))))))) co myslisz, ze ja ci
                klamie? po co mialbym to robic?????????
              • Gość: mirmil powiedz, jaki byl twoj poprzedni nick? prosze :))) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 01:47
                dlaczego sie go wstydzisz?
          • Gość: mirmil Re: zapytaj sie pana ministra IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.03.04, 01:27
            > cale twoje dowody.... no minister zdementowal, rzecznik zaprzeczyl....ble ble
            > ble...smieszny jestes naprawde

doprawdy tak sadzisz? ze wiesz lepiej niz prowadzace sledztwo hiszpanskie
            wladze? pewien jestes, ze to ja jestem smieszny? :)))))

bo wyobraz sobie ze hiszpanski minister spraw wewnetrznych twierdzi, ze ze
            wzgledu na sposob podlozenia ladunku, uzyty material wybuchowy (pamietaj, ze
            policja miala czas juz przeanalizowac ladunek, ktory zostal rozbrojony) oraz
            INNE INFORMACJE, ktorych hiszpanskie msw nie moze ujawnic,
            najprawdopodobniejszym sprawca zamachu jest eta. wyklucza to al kaede? nie. ale
            pomimo wszystkich twoich genialnych uwag (w tym tez tej o zamachowcu samobojcy,
            ktora zdementowal rzad hiszpanii - pewnie wie mniej niz gazety, ktore
            przeczytales...) nadal uwaza, ze najprawdopodobniejszym sprawca jest eta.

jak nie chcesz, to nie wierz. pewnie rzad hiszpanii jest czescia spisku
            arabskiego....

> sluchaj a moze jak nie chodzi o to KTO TO ZROBIL- to niech ich wogole nie
            > szukaja, po co?

tak. w pierwszym momencie nie chodzi o sprawcow tylko o ofiary. chodzi o to,
            zeby pojsc na manifestacje, oddac krew, zapalic znicz pod hiszpanska ambasada.
            tylko nienawistne potworki wykorzystuja taka sytuacje do atakowania arabow /
            islamu. tak sie wlasnie zachowal crassus na tym forum. co gorsza, "watek
            arabski" pojawil sie dopiero o 21 - a on juz wczesniej wiedzial, kto byl winny.

>kogo obchodzi kto!!gdyby to byla Eta i ich by scigano to ok!
            > ale jak sciagaja winnych Arabow to juz jest rasizm!!

kto tak uwaza? ty? ja? ja niczego takiego nie powiedzialem, wiec przestan
            zmyslac. widzisz, jak mowisz "winnych arabow"??? dlaczego? skad wiesz, ze to oni
            sa winni? co toba powoduje?

to co kazdy Arab na ziemi
            > ma byc nietykalny? bo mirmilkowi ich zal takie sierotki przesladowane an tle
            > rasowym....

a tak. info o arabach jest z godz 21 - wczesniej rzad "z cala pewnoscia"
            zapewnial, ze to eta. BEZ MIEJSCA NA ZADNE WATPLIWOSCI. w takiej sytuacji
            przypisywanie tego zamachu arabom bylo pieknym dowodem na nastawienie danej
            osoby do tej wlasnie grupy narodowosciowej i religijnej. przyklad na rasizm i
            szowinizm.

nie odpowiedziales mi na proste pytanie: po co ci nowy nick? starego sie wstydzisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka