Dodaj do ulubionych

Kwach twierdzi ze pan B. go oszukal

IP: *.lv.lv.cox.net 18.03.04, 16:29
Czy wszyscy byli czerwoni sa tak tepi? Nie sadze, patrzac na przyklad na
urbana mozna powiedziec ze wypudlowal cala Polske i to nie jeden raz.
Wracajac do Kwacha, czy ten facet moze jeszcze mowic co ma sens a co go
niema? Najwiekszym sensem bylby poprostu posadzic go przed sadem za ... bycie
kundlem i ponizenie Polski przed Swiatem.

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1974498.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.crowley.pl 18.03.04, 16:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Wqrwiony2 Powtarzam, Piessna: SLD zdycha i kij im w d_pę IP: *.crowley.pl 18.03.04, 17:14
        Co, łezka komusza w oku się zakręciła?
    • Gość: Kwach [...] IP: 5.1.* / 204.101.196.* 18.03.04, 16:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • indris Nie przeceniasz Kwasa ? 18.03.04, 16:35
      W cytowanym tekście użyta jest forma bezosobowa "WPROWADZONO w błąd". Wydaje mi
      się, że Kwas prędzej zdobyłby się na odwagę wysłania do Iraku jeszcze 5000
      Polaków, niż na to, żeby powiedzieć otwartym tekstem "mr Bush wprowadził mnie w
      błąd". Bo wtedy naraziłby SIEBIE.
      • Gość: J.K.2 Aznar tez oszukal? IP: 195.70.208.* 18.03.04, 16:53
        • indris Raczej Aznara ? 18.03.04, 19:43
          Ale pytanie jest ciekawe. Zupełnie nie wiem, jak Aznar uzasadniał swoje
          posunięcia w sprawie irackiej przed własną opinią publiczną, a przecież jakoś
          to musiał robić. Protesty przeciw wojnie w Hiszpanii były w lutym 2003
          największe na świecie, we wszystkich większych miastach a nawet na Wyspach
          Kanaryjskich. Coś na to musiał odpowiedzieć, ale nie wiem co.
      • Gość: senior Re: Nie przeceniasz Kwasa ? IP: *.31.174.73.Dial1.Denver1.Level3.net 18.03.04, 17:35
        indris napisał:

> W cytowanym tekście użyta jest forma bezosobowa "WPROWADZONO w błąd". Wydaje
        > mi się, że Kwas prędzej zdobyłby się na odwagę wysłania do Iraku jeszcze 5000
        > Polaków, niż na to, żeby powiedzieć otwartym tekstem "mr Bush wprowadził mnie
        > w błąd". Bo wtedy naraziłby SIEBIE.

---

Kwach reprezentuje pewna grupe, mowiac czy piszac Kwach, ma sie na mysli
        wlasnie ta grupe nie samego kwacha, a to czy on by kogos tam wyslal czy nie,
        nie ma zadnego znaczenia. Napewno juz nie wysle, mam tylko nadzieje ze razem ze
        swoim przyjacielem panem B. i drugim panem B. reszte zycia spedza w
        kamieniolomach.
    • Gość: Kruk Jak klamie oszust - po angielsku IP: *.proxy.aol.com 18.03.04, 18:31
      www.moveon.org/censure/caughtonvideo/
      • Gość: ABE Powoli wycofujemy sie z Iraku IP: *.directories.co.nz 21.03.04, 22:35
        Z jednej strony Rumsfeld i Bush - zaklamane pacany, ktore teraz probuja
        zaprzeczaczac wlasne sformuowania ("immediate threat" itd), z drugiej strony
        naiwniacy jak Kwach, ktorym sie wydawala ze wskocza na bandwagon nastepnej
        krucjaty i przywiaza do domu lupy (w postaci kontraktow, taniej nafty) i
        zdobeda poparcie katolickiej Poslki. WRRRRRRONG!
        Teraz cala ta zgaja jest na spalonych pozycjach. Za kazdym razem jak Bush
        otworzy geba w kampanii wyborczej, ktos mu wepchnie spowrotem jego klamstwa
        o "immediate threat", "WMD", "satelite photographs of weapon arsenals". Facet
        sie dusi i dlawi wlasnymi odchodami.
        Po zupelnie nieudanej misji do USA Kwach probuje sie rehabilitowac w oczach
        wlasnego elektoratu, ale za dlugo i za gleboko siedzial w Bushowej d*pie aby
        ktokolwiek wierzyl w jego mozliwosci wynegocjowania czegos namacalnego dla
        Polski.
        Na dodatek rosnace zagrozenie terrorystyczne w Polsce popycha go do
        nieuniknionej decyzji: WYCOFANIE Z IRAKU!!!!!!

Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy wzieli udzial w demonstracjach anty-
        wojennych w ten weekend
        ABE :)
    • Gość: Tysprowda Re: Kwach twierdzi ze pan B. go oszukal IP: 5.5R* / 213.189.83.* 18.03.04, 20:25
      Kwach zrobil z Polski Amerikane, tfuj....psy Ameryki.

Jak Dominikana, Domini cane, psy Pana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka