Dodaj do ulubionych

Al Sadr: nie będzie kompromisu

IP: 212.180.158.* 16.04.04, 15:06
Te Buraki/Arabusy nawet nie chcą gadać, to jak uniknąć rozlewu krwi.
Wycofać wojska z Iraku. Teraz jak ma powstawać iracki rząd?
Ten facet chce ustanowić kolejną dyktaturę.
Obserwuj wątek
    • Gość: MAHDI Kolonializm - stop!!! IP: *.localdomain / 202.52.212.* 16.04.04, 15:13
      Muktada trzymaj sie!!!
      Yankesi trzesa portkami, w Faludzy nie posuneli sie nawet o kilometr, ugrzezli
      w miescie. Przeciez nie od dzis wiadomo, ze oni nie potrafia walczyc oko w
      oko z przeciwnikiem, gdy zdobywali Niemcy w 45 - tym wzywali wsparcie bombowe
      gdy przed dywizja pancerna stal mlodziak z hitlerjugend z panzerfaustem.
      oblezenie drugiego miasta to dla nich katastrofa. Otaczanie miasta przez
      oddzialy u"SS" army to czysty bleff. Poczekajmy az pijaczek bush z zalosci
      siegnie znowu po flaszke i udlawi sie w koncu precelkiem.
      ps. lepszy islamski fundamentalista niz amerykanski neokolonialista.
      • Gość: ZZ a właśnie odwrotnie IP: *.top.net.pl 16.04.04, 15:35
        Kraje trzeciego świata trzeba podbić i ustanowić zarząd kolonialny, bo w
        przeciwnym razie do władzy dojdą takie kacyki jak Mugabe, Bokassa, Idi Amin,
        Mobutu, Castro, Husajn, Chomeini, Arafat czy inni. W XIX pod rządami
        kolonialnymi, zwłaszcza brytyjskimi, ludność Afryki i Azji żyła o wiele lepiej
        niż teraz. Poza tym w Europie jest wielu dresiarzy, skinów i kiboli, którym
        trzeba dać zajęcie zgodne z ich umiejętnościami i zainteresowaniami.
        To nie żaden rasizm, to tylko spostrzeżenie.
        Panowanie kolonialne w XIX wieku wcale nie niszczyło lokalnej kultury np. Indii.
        • Gość: me again BU$H i SLD PRZYSPAWANI DO FOTELI, WON DO IRAKU ! IP: *.ght.iadfw.net 16.04.04, 15:48
        • Gość: Mahdi Brytyjczycy zniszczyli Indie!!! IP: 202.52.212.* 16.04.04, 18:00
          ZZ ty glabie kapusciany, Czasy kolonialne - ten drenaz kapiatalu, kiedy
          bogactwa Indii, Azji Pld wschodniej zostaly zrabowane i przkute na bogactwo
          Londynu, Paryza i Brukseli nazywasz dobrymi czasami dla podbitych krajow. Czy
          wiesz czym byl Bengal jeszcze w XVII wieku - kwitnaca indyjska prowincja, a
          wiesz kto go zniszczyl brytyjski poborca podatkowy, brytyjskie cla, ktore
          wyniosly Manchester do rangi glownego producenta tkanin. Monopole, monokultura
          to tylko niektore blogoslawienstwa kolonializmu. Czy wiesz dlaczego brytyjczycy
          opuscili Indie bo juz nie wiele udalo sie ukrasc, bo w latach 40 - tych w
          Benaglu panowal wielki glod, ginely miliony, ale o tym Polscy ignoranci w
          rodzaju ZZ racza nie pamietac. Czy mlotku ZZ wiesz co to neokolonializm, co to
          polityka dziel i rzadz, zajrzyj do powaznych ksiazek nie tylko do Kiplinga.
          • Gość: splidarny Re: Brytyjczycy zniszczyli Indie!!!A USA INDIAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 07:46
            popieram słuszny gniew.Anglosasi to spadkobiercy morderców i złodziei
      • Gość: Rojowski Mylisz sie - NYT artykol IP: 63.150.57.* 16.04.04, 17:55
        Doinformuj sie zanim zaczniesz komentowac na temat Amerykanskigo wojska i ich
        operacyjnych mozliwosci.

www.nytimes.com/2004/04/15/international/middleeast/15URBA.html
        Szacujac z twoich glebokich przemyslen, podejzewam ze jezykiem obcym nie
        wladasz. Tlumaczenie jest mniej wiecej takie take: Amerykanscy zolnierze zabili
        100 fanatykow/prymitywow nie trazac ani jednego ze swoich. Bravo!!!
    • Gość: Snajper Al Sadr kochamy Cie i popieramy z calego serca, no IP: 199.243.74.* 16.04.04, 15:14
      Al Sadr kochamy Cie i popieramy z calego serca, normalni Polacy!
      • Gość: lmark Re: Jesteś tak normalny jak morderstwa i rzezie IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 02.05.04, 11:51
        Normalny jesteś dla al smroda i zakały świata. Jeżeli w polsce mielibyśmy
        więcej islamskich wiernych sekcie zła to polska byłaby rzeką krwi. Serce swe
        zostaw w słusznej sprawie w iraku chroniąc świat od zarazy i oczyszczając
        polskę od islamskiego zła. Pozdrowienia od islamskich hurys.
    • Gość: Piotr Jan Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: 212.180.158.* 16.04.04, 15:22
      Nie nie jestem napływowy.
      Byłem w Iranie i Indiach i poznałem mentalność Arabów.
      Nawet wykształcony Arab pod wpływem demagoga robi się otępiałym zombie/fanatykiem.
      Islam jako religia jest bardzo płytka i nadaje się do sterowania tempymi masami.
      Dlatego pozwoliłem sobie ich nazwać burakami, bo sprawiają takie wrażenie.
      Pzdr.
      • Gość: Andrzej Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 15:55
        Gość portalu: Piotr Jan napisał(a):

> Byłem w Iranie i Indiach i poznałem mentalność Arabów

W Indiach? No tak, jednak chyba naplywowy. Ja bylem w Nepalu i tez tam poznalem
        mentalnosc arabow. Buhahaha
        • Gość: Piotr Jan Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: 212.180.158.* 16.04.04, 15:58
          Co ty? Nie wiesz, że 20% ludności w Indiach to arabowie? Nie lubiłeś chyba
          geografii, co?
          • Gość: Andrzej Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:10

> Co ty? Nie wiesz, że 20% ludności w Indiach to arabowie? Nie lubiłeś chyba
            > geografii, co?

A skad te dane? Z twojej glowki?
            • Gość: Piotr Jan Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: 212.180.158.* 16.04.04, 16:22
              Mała poprawka: W Indiach żyje 1 014 003 tys. mieszkańców (2000) z czego 11% to
              muzułmanie.
              • Gość: Andrzej Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:38
                81.3% Hindu, 12% Muzulmanow, 1.049.700.118 ludnosci z czego 97% to Hindusi.
                Dane ze strony CIA. A gdzie te 20% arabow?
                • Gość: Piotr Jan Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: 212.180.158.* 16.04.04, 16:47
                  Przyznaję, że jestem lekko skołowany.
                  Czym według ciebie różni się wyznawca islamu w indiach a krajach takich jak Iran.
                  Bo z moich doświadczeń niczym. Te same obrzędy, obyczaje, uroczystości. Różni
                  ich tylko odległość w kilometrach i środowisko krajów,w jakich żyją. Mentalność
                  ta sama.
                  • Gość: Andrzej Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:55
                    porownaj sobie np. Indonezje z Iranem.
                    • Gość: Piotr Jan Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: 212.180.158.* 16.04.04, 16:57
                      Ibn Laden też porównał. Uznał Indonezję za wyznawców gorszej jakości.
                      Ps. Zajrzyj do archiwum Forum/Świat.
                      • Gość: antek Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 17:13
                        Ibn Laden też porównał. Uznał Indonezję za wyznawców gorszej jakości

A co ma piernik do wiatraka?
    • Gość: Andrzej Życze powodzenia Amerykanom IP: *.bas1.prp.dublin.eircom.net 16.04.04, 15:36
      Al Sadr wyczuł, że atak Amerykanów na Nadżaf może sprowokować umiarkowanych
      szyitów do rewolty, dlatego idzie w zaparte. Jednocześnie jego odrzucenie
      kompromisu może być zwykła zagrywką na podniesienie własnej pozycji w
      rokowaniach. Amerykanie są rzeczywiście w trudnej sytuacji: jeśli bojówki al
      Sadra nie poddadzą się - do czego zmierzają negocjacje- Amerykanie muszą
      uderzyć na Nadżaf i doprowadzić do ujęcia al Sadra i rozbrojenia Armi Mahdiego.
      Czy uda się wygrać z al Sadrą w Nadżafie bez eskalacji konfliktu? Trudno
      przewidzieć. Natomiast jeśli Amerykanie nie zrobią porządku z al Sadra utracą
      kontrolę w Iraku, a wtedy również można oczekiwać eskalacji konfliktu. Trudno
      też zgodzić się z radami niektórych polityków, że al Sadra trzeba politycznie
      zagospodarować. To tak, jakby chcieć w Polsce zagospodarować Leppera. Al Sadr,
      podobnie jak Lepper, chcą wziąć całą pulę. To jest albo albo. Natomiast w
      demokratycznych wyborach w Iraku ludzie pokroju al Sadra powinni walczyć
      pokojowo o swe miejsce na mapie politycznej Iraku. Taka jest istota demokracji,
      że nawet radykałowie mają w niej swe miejsce. Ale wówczas al Sadr powinien
      pozwolić rozbroić swe bojówki i stanąć do walki politycznej bez kałasznikowa.

Osobiście myślę, że jeśli rozmowy z al Sadrą nie dadzą rozultatu w najbliższych
      dniach, Amerykanie powinni uderzyć w jego bojówki i jak najszybciej pokonać i
      robroić je. Wcześniej powinni zapewnić sobie maksymalny pokój ze strony
      umiarkowanych szyitów. Życze Amerykanom powodzenia w tej trudnej misji.
      • Gość: Rojowski Re: Życze powodzenia Amerykanom IP: 63.150.57.* 16.04.04, 18:02
        Zgadzm sie z twoja ocena jak rowniez ogolnymi sympatiami. Sytuacja jest trudna
        ale do wygrania. Amerykanie nie beda czekali bez konca. Sytuacja sie w krotce
        rozwiaze. Ja rowniez zycze Amerykanom powodzenia w tej trudnej misji.
    • Gość: krok durnie:)))...posluchajcie IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 15:56

--------------------------------------------------------------------------------

...to forum pokazuje dobitnie na jak niskim poziomie wyrobienia politycznego
      sa jego uczestnicy ..i jednoczesnie zupelne chamstwo Polakow,tak widoczne
      WSZEDZIE gdzie sie tylko pokaza na swiecie....posune sie dalej...Polacy
      niestety reprezentuja wyjatkowo zacofany punkt widzenia PRZY KAZDEJ
      okazji....co w polaczeniu z ich lenistwem,nieposzanowaniem prawa,brakiem
      tolerancji,brakiem wiedzy....i PYCHA!!!!!!...stawia ich w jednym rzedzie z
      zacofanym krajem ameryki srodkowej.
      ...a jesli ktos uwaza ,ze przesadzam to prosze popatrzec na Polske..ktora
      odwiedzilem po 20 latach....i zastalem zupelna degrengolade moralna i zalamanie
      sie wszelkich norm politycznych...ZGROZA ZE PRZEDSTAWICIELE TAKIEJ POSTAWY (W
      MASOWY SPOSOB) MAJA NA TYLE TUPETU ABY INNYM DAWAC RADY.
      PS...tak sie zlozylo ,ze kiedys pracowalem w Iraku a dzis z Irakijczykami w
      Canadzie...wiec mam rowniez nieco inne zrodlo ZROZUMIENIA TYCH SZALENIE
      SKOMPLIKOWANYCH SPRAW.Mulla Sadar nie jest nawet blisko tego czym byl jego
      ojciec (Wielki Ajatolach - zamordowany przez Sadama)..do takiej pozycji
      dochodzi sie reprezentujac wybitne zdolnosci w polaczeniu z latami studiow...to
      pozycja ,ktora sie osiaga juz w zaawansowanym wieku....ajatollach to pozycja
      WYSOKA i b. odpowiedzialna...jako ciekawostke mozna podac,ze uzywaja oni bardzo
      wyszukanego ,literackiego jezyka,co jest wynikiem bardzo dlugich
      studiow,rozmyslan i dzialalnosci publicystycznej-------------
      • Gość: Neszczu do kroka gluptaska IP: *.swiftdsl.com.au 17.04.04, 16:24
        > KONKLUZJA....
        > SLUCHAJCIE GLUPTASKI:)))) I ZAPAMIETAJCIE ZE:
        > 1
    • Gość: a psik Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.zrpa.com 16.04.04, 15:58
      mediatorzy z Iranu - czyzby koniec amerykanskich marzen o demokratycznym Iraku ?
    • Gość: Piotr Jan Re: Durny Andrzeju. IP: 212.180.158.* 16.04.04, 16:04
      Twój poziom prowadzenia dyskusji można porównać do kłótni pięciolatków w
      piaskownicy. Jesteś ŻAŁOSNY!
      • Gość: Andrzej Re: Durny Andrzeju. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:13

> Twój poziom prowadzenia dyskusji można porównać do kłótni pięciolatków
        Tak samo jak twoja znajomosc geografii
        • maaac Re: Durny Andrzeju. 16.04.04, 16:26
          www.dookolaswiata.pl/kraje/azja/indie/indie.htm
          14% muzułmanów - czy ich miał na myśli pisząć o arabach Piotr Jan?
          A Andrzej z kolei nie wiedział że jednak tacy również tam mieszkają?
          • Gość: Andrzej Re: Durny Andrzeju. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:44
            Andrzej wiedzial, bo tam byl. A lepsze dane znajdziesz na stronie CIA.
        • Gość: Piotr Jan Re: Durny Andrzeju. IP: 212.180.158.* 16.04.04, 16:27
          Nie krytykuję twoich poglądów, ani nie łapię za słówka tylko nie podoba mi się
          styl Twoich komentarzy.
          • Gość: Andrzej Re: Durny Andrzeju. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:51

> Nie krytykuję twoich poglądów, ani nie łapię za słówka tylko nie podoba mi się
            > styl Twoich komentarzy.
            Mnie natomiast nie podoba sie glebokosc Twojej wiedzy. A jesli chodzi o arabow
            to poglady mamy chyba takie same. A..., zapomnialem napisac, W Nepalu spotkalem
            dwoch Zydow i tez poznalem ich mentalnosc.
            • Gość: kryska Re: Durny Andrzeju. IP: 192.39.228.* 17.04.04, 08:56
              rzeczywiscie glebokoscia swojej wiedzy pan nie grzeszy p. Andrzeju.
              poznal mentalnosc zydowska po spotkaniu dwoch Zydow w Nepalu???
              Pewnie w ten sam sposob zglebil pan mentalnosc arabska..

pan Piotr Jan tez robi wrazenie swoja doglebna wiedza na temat arabow w Iranie
              i Indiach ????!!! No, ale jak sie nie wie co sie pisze, to sie pisze co sie
              wie, czyli arabowie i islam do jednego worka, czy z Maroka, czy z Indii, czy z
              Indonezji..
    • Gość: pytajnik Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.cogeco.net 16.04.04, 16:31
      Czy ty jestes zrobiony z miesa armatniego?
    • Gość: Andrzej Re: Durny Andrzeju.UWAGA:ANDRZEJ to AGENT IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:39
      A jasne, ze agent. Tylko czego? Moze mossad?
      • Gość: wykrywacz Re: Durny Andrzeju.UWAGA:ANDRZEJ to AGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 16:49
        Gramatyka cię zdradza.Gdyby j.polski był twoim ojczystym,na pytanie:" czego"
        odpowiedź byłaby w dopełniaczu(2.przypadek-dla ścisłości),czyli nie:"mossad"
        ale "mossadu".Na tym -oczywiście obok akcentu- m.in. wpadają obcokrajowcy.Jest
        jeszcze kilka innych haków.
        • Gość: Andrzej Re: Durny Andrzeju.UWAGA:ANDRZEJ to AGENT IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:52
          No to czekam na te haki.
    • Gość: Andrzej Re: ANDRZEJ to AGENT - poznać po stylu IP: *.ny325.east.verizon.net 16.04.04, 16:41
      Przyznaje sie, jestem agent. I co?
      • Gość: zbyszek Re: ANDRZEJ to AGENT - poznać po stylu IP: *.158.54.149.Dial1.Chicago1.Level3.net 16.04.04, 17:00
        Andrzej! dobrze ze jestes agentem. Jestes agentem ROZSADKU, TOLERANCJI i
        wszystkiego czego te "zakapiory" nie uznaja. Ale miarka sie przebiera. Juz
        nawet podobno Polscy zolnierze przejawiaja odrobine zdrowego rozsadku. Apeluje
        do nich aby jak nakazuje polska tradycja staneli po stronie ciemiezonych.
        Pamietajcie:"Bog, Honor, Ojczyzna" i "Za nasza i wasa wolnosc".

Ponizej text ktorego nie mam czasu w tej chwili tlumaczyc, ale sedno jest takie
        ze: "najwyzsi przywodcy duchowi Szyitow ostrzegli, ze napad US na ktorekolwiek
        ze swietych miast szyickich spowoduje dla okupanta niezwykle powazne
        konsekwencje">

english.aljazeera.net/NR/exeres/1D57146B-355F-4EF5-BB13-C695B35DB255.htm
        Al-Sadr's statements
        Meanwhile al-Sadr said on Friday a compromise with the US-led occupation "will
        not work", in his first public appearance in two weeks.
        "We will not allow the forces of occupation to enter Najaf and
        the holy sites because they are forbidden places for them," said al-Sadr in a
        fiery sermon at the grand mosque of Kufa,"I say that they are here to stay and
        will occupy us for many
        years and as such compromise will not work."
        Backing al-Sadr's statement, representative of the spiritual leader Grand Ayat
        Allah Ali al-Sistani said Iraq's two Muslim holy cities, Najaf and Karbala,
        are "red lines" that the US occupation forces must not cross in its
        confrontation with al-Sadr.
        "Up to now the marjaiya (the four top clerics, who include
        Sistani) were able to prevent occupation forces from violating the two holy
        cities," said Abd al-Mahdi al-Karbalai in his weekly prayer sermon at the Imam
        Hussayn shrine in Karbala.
        "But if they pursue this option, then this will have very grave
        consequences because these two cities are red lines that can't be crossed."

• Gość: BURAK PO PIERWSZE PISZ PO POLSKU. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 16:44
      Po drugie pisz od siebie a nie kopiuj bezmyslnie cudzych opinii nawet jeśli ich
      poglądy sa takie same jak twoje.
      A po trzecie to pisz z sensem.
    • Gość: von Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 17:41
      Jakiego kompromisu trzeba ich bić jak oni mordują z podwójną siłą
    • Gość: aliant Al Sadra trzeba zabić! IP: 193.0.117.* 16.04.04, 17:52
      I po problemie...
      Resztę jego zwolenników też.
    • Gość: Rojowski Re: Durny kroku IP: 63.150.57.* 16.04.04, 18:07
      Bo nic nie zrozumiales z tego co on pisal. Krok nie jest durny.
    • Gość: KROK kolej na pana Jareckiego....posluchajcie madrego IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 19:06
      "Moim pierwszym odczuciem bylo przerazenie, lek na mysl, ze naleze do tego
      samego narodu, którego czyny pokazano na ekranie. Czy ktokolwiek inny mialby te
      okrutna odwage, by tak przedstawic wlasny naród? Nikt na swiecie chyba nie jest
      do tego zdolny, do tej straszliwej ekshibicji, do tej prezentacji: patrzcie,
      jacy jestesmy - okrutni, glupi, lecz wierni. Jacy odwazni! Jak pieknie umiemy
      ginac - a jednak jacy jestesmy niesmiertelni, w mysl piesni, która otwiera
      film: "Jeszcze Polska nie zginela, póki my zyjemy...". Naród bez mózgów, bez
      polityków, bezmyslnie idacy na zgube, na smierc - naród zaopatrzony tylko w
      serca i ciezkie lapy do bicia".

Andrzej Jarecki
      "Sztandar Mlodych", Warszawa, 25 X 1965

• Gość: Joe z psiskasu Re: zwrucic husaina IP: *.25-151.libero.it 16.04.04, 19:07
      Tu muwi Joe glos z ameryki. Chciec dopisac jescze to co ja zpomniec jak ja
      ostatnio do was pisal. Nie napisal ja odrazu bo sie posprzeczal z moim helper
      co mnie moja maszyna robi on zeby ja mogl pisac. On powiedzial ze ja glupi a ja
      swuj rozum mam. Glupi to on jest ino sprytny i wi co nacisnac. Teraz przyszed
      ale muwi co ostani raz. To ja dopisuje ze jak husaina do wladzy by dopuscic to
      on by mug odebrac od somsiada te straszna bron co mu na przechowanie kazal
      zawiesc i te kochane dolary co synek wywiuz. Jego to przechowanie musi
      strasznie kosztowac ja to wiem bo jak dalem przechowac ta maszyna do storage
      to mnie zydki psiajuchy ze skury chcieli obedzec.Tak to bylo.A najwazniesze ze
      co swoje to sie trzyma u siebie a nie u somsiada ino jak mus to mus. Ten husain
      to ma tera duza brode to on moze byc krulem i ichnim biskupem najwazniejszym bo
      te bardzo wazne maja duze brody. I zadzil by dla zadowolenia tych na dole i
      tych na guze. Amen A ten ichni jakis sader to sczul jakis malowazny psiajucha
      bo mu dopiero broda rosnie ino ze jest tlusty to prawda. A husain to jeszcze by
      dziecioka zrobil zeby ponim zadzil. Une te biskupy moga miec baby i bez gzechu,
      takie sprytne juchy wiedza jak se przyjemnosc zrobic.
      Jak tam wasz chlopina liper co go szanujeta bardzo, czy on ma brode a morgow u
      niego wiela a jest on pobozny. Pewnie i tak jest Amen.
      Co chodzi o ten pasztet co sie nazywa cat food to mnie powiedzial muj helper za
      my sie z szanownym panem zgadali bo ja go mam w domu duzo i on jest bardzo
      dobry do chleba bozego a najlepszy jes co nazwany sheba. To go wam tez polecam.
      Tera juz koncze bomnie to duzo kosztuje ale mam jeszcze rozne mysli co wyzsza
      sila moglaby wysluchac i uzyc. Bede teraz spiewal godzinki bo jusz na to pora
      Amen.
      • Gość: Andrzej Re: zwrucic husaina IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.04.04, 19:21
        Brawo Joe, to dobre
        • Gość: wykrywacz nie masz przyszłości AGENCIE ps.ANDRZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 21:06
          Jesteś spalony i tyle.Choćbyś nie wiem jak się starał,to wzięte to zostanie za
          ujadanie pieska.Pomerdaj jeszcze ogonkiem i wiernie służ swoim mocodawcom za
          michę śmieciowego żarcia.
    • Gość: zygzag Re: ZBYSZEK to też AGENT i kapuś IP: *.dpg.devry.edu 16.04.04, 19:09
      Zbysze3k, Andrzej nie przejmujcie sie tymi krwiozerczymi psami, dupolizami WW
      Ble-powietrza. Wydupcza ich tak jak to juz wiele razy zrobili. Np. w Jalcie.

Przeciez ta cala, w tym watku, ujadajaca zgraja to platne slugusy wielkich
      korporacji szmacace sie za pare srebrnikow. Przeciez ta idiota WW nawet nie
      potrafi wystapic na konferencji prasowej.

Zauwazcie Andrzeju i Zbyszku i inni trzezwo myslacy, ze jezyk uzywany przez
      tych debili nie dopuszcza uzywania argumentow tylo uzywa inwektyw. (Wyjasnie
      im, ze inwektywa to miedzy innymi obrazliwe slowa). Musialem tym ciemniakom to
      wyjasnic.

Sposobem na nich jest opuszczanie zainfekowanymi nimi watku i rozpoczac nowy.
      Jest niemal pewnym, ze beda szli za nami ale beda musieli przepisywac te same
      teksty bo nie stac ich na nic nowego.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich przeciwnikow agresywnej, imperialistycznej wojn
      • Gość: nien ZYGZAG Re: ZBYSZEK to też AGENT i kapuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 21:35
        zygzag ty jesteś pijany,nie czytałeś wogóle ,co ci polskojęzyczni agenci
        wypisuja,to oni stoja po stronie korporacji,to oni łakną krwi ,to ich nazwałem
        psami wojny,a może ty nie wiesz czego chcesz,może ujestes napany?
    • Gość: Tomosn A o czym tu do cholery gadać!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 16.04.04, 19:25
      Amerykańce to mordercy, najeźdźcy i okupanci. Bezwarunkowe wycofanie się tych
      gnoi z Iraku nie podlega dyskusji, dyskutować można jedynie o wysokości
      odszkodowania jakie zbrodniarze z Białego Domu zapłacą za doszczętne
      zniszczenie Iraku, oraz za pomordowanych i zagłodzonych przez US-bydło.
      • Gość: niegoraczkuj sie.. Tomson-ZOMO dalo ci prace,teraz sie wsciekasz. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.04, 16:53
        Twoja komuna nie wroci,taksamo jak twoj rozum...!!
    • Gość: roa NIE POPUSZCZAC OKUPANTOM - BANDYTOM IP: 209.183.23.* 17.04.04, 15:02
      • Gość: Bush go,go,go go! Racja ,bandytom islamskim niepopuszczac..!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.04, 16:51
    • Gość: Krzys52 No to trzeba bedzie zrownac z ziemia swiete miasto IP: *.proxy.aol.com 17.04.04, 17:19
      nie mozna pozwolic na egzystencje charyzmatycznego lidera w obozie smiertelnego
      wroga. Znacznie bardziej charyzmatycznego niz zaledwie miesiac temu.
      .
      K.P.
      • Gość: Kolo Idiota IP: *.chello.pl 17.04.04, 20:04
        Ten debil Al Kasadr jest skonczony tylko durny arab moze byc tak durny,wielkie
        powstanie idiocie sie mazylo a tu niedaleko do jego konca.Amerykanie szybko z
        nim i jego bojuwkami zrobia porzadek.
    • karrhe Re: Al Sadr: nie będzie kompromisu 02.05.04, 11:55
      Nie będzie Al Sadra
      hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka