Dodaj do ulubionych

W cieniu piramid.

14.02.11, 17:58
Ostatnio cicho jest wokol slonca Kaukaza,znanego demokrate,znanego amatora dobrego jedzenia ,ktory jest odwazny,jak lew i majacy nerwy ze stali.Do tego lubianego przez moznych naszego Swiata (ale to,chyba przeszlosc).
Celowo nie wymieniam z nazwiska tego wybitnego polityka,poniewaz ,a kto go nie zna?
Przez klaunade z "rewolucjami" na BW,jakos nam wszystkim umknelo sie,co sie dzieje w Gruzii,a tam naprawda jest wesolo.
Na dniach,ten wybitny polityk ,majacy obcesje na punkcie Rosji,po raz kolejny na temat ostatniej wypowiedziial sie.
Dla tego oglaszam konkurs.
Pytanie pierwsze : Co konkretnie zarzucil tym razem Rosjanam Saakaszwili?
Pytanie drugi : jakie bledy popewnila Rosja,nie proszac o rade pogrobowca Stalina?
pytanie trzecie: czego nie maja prawa robic Gruziny,zdaniem krawatorzerca ?
Pytanie czwarte : Na co nie ma czasu Miszyko Saakaszwili?

Watek powinien byc rozwojowy,poniewaz ostatnio dosc sporo wydarzylo sie w Gruzji.

p.s. Ten,kto odgadnie na wszystkie pytania konkursowe,dostanie nagrode-niespodzianke.
Obserwuj wątek
    • nihil-istka A ty chlopcze gruzinow nie lubisz? 14.02.11, 18:01
      A co oni ci zawinili?
      • igor_uk Re: A ty chlopcze gruzinow nie lubisz? 14.02.11, 18:05
        A czy chociaz z jednego slowa ,w moim poscie,mozno wyciagnac wniosek,ze ja nie lubie Gruzinow?
    • przyjacielameryki Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 18:14
      Igor, odpuść sobie! Masz chociaż odrobinę rozumu? Zostawcie Gruzję w spokoju, nie prowokujecie jej, nie terroryzujcie jej, nie szantażujcie jej. To niepodległe państwo, Gruzja ma prawo do zawierania jej odpowiadających sojuszy i niech Rosja zajmie się swoimi sprawami. Wiemy dobrze, że Rosja jest mistrzem kamuflażu, dezinformacji i prowokacji!!
      • igor_uk Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 18:17
        przyjaciel ty amerykanski,czy ty przeczytales post otwierajacy watek?
        czy ja,jako Rosjanin,cos chce od Saakaszwili?
    • rusek11 [...] 14.02.11, 18:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • przyjacielameryki Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 18:18
      Igor, ogłoś np. konkurs - kiedy Rosja wybuduje autostradę Moskwa - Petersburg:
      1. 2015 r.
      2. 2020 r.
      3. 2040 r.

To jest wasz problem a nie maleńka Gruzja!!! Skupcie się na rozwiązywaniu swoich problemów i przestańcie mieszać się w sprawy swoich sąsiadów!
      • igor_uk Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 18:27
        przyjaciel amerykanski.zaloz sobie watek i ogloszaj tam konkursy jakie chcesz.
        Co cie do mojego konkursu.Jak nie znasz odpowiedzi,to czekaj jak inni odpowiedza.Jak znasz,to odpowiadaj.Nie pozalujesz-nagroda niespodzianka jest zajebista.
        • igor_uk Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 19:49
          Nu i tak,do konkursa steanelo:
          jeden nawiedzony (przyjacielamerykanski) i trojka z wariatkowa(tych nie trzeba wymieniac).
          A nie jeden nawet blisko nie byl z odpowiedzia .
          Prymitywy!
          Dla tej czworki ogloszam konkurs specialny,w ktorym jest tylko jedno pytanie:
          Co was laczy?
          -
      • borrka Juz nie warto budowac. 14.02.11, 19:45
        W 2012 mamy koniec swiata na skutek odwrocenia biegunow ziemskich, a w 2036 przyp....li planetoida .

Lepiej pieniadze wydac na kobiety (mlode Naszystki), wino (gruzinskie) i spiew (moze byc Lube).
        • igor_uk Re: Juz nie warto budowac. 14.02.11, 19:52
          borcia,piles gruzinskie wino?
          Jak juz,to o wiele lepsze moldawskie.
          • borrka Gruzinskie wino pilem ze dwa lata temu. 14.02.11, 20:13
            Z powodow politycznych, by wesprzec opor przeciw Moskwie.
            Ale mi nie smakowalo i przerzucilem sie na Ruskij Standard - to straszne, wspieralem tym samym Kreml !
            • igor_uk Re: Gruzinskie wino pilem ze dwa lata temu. 14.02.11, 20:17
              "Ruskij standart" sprzedaje sie w wielu sklepach w UK.wszystkie supermarkiety go maja,ponoc jest dobra,ale ja nie pilem.
              A wino moldawskie piles? Sa dobre.Zreszta koniaki tez niezly produkuja.
              • borrka Mowiac powaznie. 14.02.11, 20:21
                Wina pijam poludniowoafrykanskie - tylko takie mi smakuja.
                Ruski Standard jest rewelacyjny, ale koniak z jakiejs "respubliki" tez pije.
                W Kaliningradzie, jak sie zna sklepowa, mozna kupic DOSKONALE koniaki.
                • igor_uk Re: Mowiac powaznie. 14.02.11, 20:29
                  Cholera,a ja ostatnio na wina kalifornijskie przerzucilem sie (tez wroga popieram).
                  Cabernet Sauvignon -rewelacja.
                  • eva15 Cudze chwalicie 14.02.11, 22:12
                    igor_uk napisał:

> Cholera,a ja ostatnio na wina kalifornijskie przerzucilem sie (tez wroga popie
                    > ram).
                    > Cabernet Sauvignon -rewelacja.

Bleeee, takie sobie.
                    A swoją drogą wina tak pasują do Anglików jak do Polaków czy Rosjan - nie ten klimat. Do GB pasuje whiskey, do PL i Rosji wódka, Pepiki niech zostaną przy piwie a Węgrzy przy tokaju.
                    • igor_uk Re: Cudze chwalicie 14.02.11, 22:16
                      Ewa,Anglicy uwielbiaja wina.Pija duzo i znaja sie na nich.

p.s. Ewa nie sprobujesz odpowiedziec na pytania konkursowe?
                      • eva15 Re: Cudze chwalicie 14.02.11, 22:43
                        igor_uk napisał:

> Ewa,Anglicy uwielbiaja wina.Pija duzo i znaja sie na nich.

Zawsze oidejrzewałam, że to wynaturzeni zboczeńcy. Wystarczy na nich popatrzeć, nie ma chyba na świecie nacji, która byłaby taka brzydka.

> p.s. Ewa nie sprobujesz odpowiedziec na pytania konkursowe?

Igorek - a o czy, tu gadać. Wiadomo, że Saaka jest obrażony na fakt, że Rosja istnieje,a skoro istnieje to jest z natury imperialna, a skoro jest imperialna, to zasadziła się na stare odwiecznie gruzińskie ziemie. Bo czas w Gruzji mierzy się od wujka Stalina, a on to wszak Abchazję i Osetię do Gruzji przyłączył. Na wieki wieków AMEN.
                        • igor_uk Re: Cudze chwalicie 14.02.11, 22:53
                          Ewa, moi pytania dotycza ostatniego wystapienia Saakaszwili przed gruzunskim parlamentem .Wiesz,ze mam poczucie humora,dla tego to jego wystapienie docenilem.
                          Troche pozniej odpowiem na wszystkie pytania.Na razie zaczekam,moze ktos z wilbicieli Saakaszwilego,jedynego sprawiedliwego wstawszego do walki z Satrapia,slyszal to jego wystapienie.

p.s. Tym razem nic o zagrabionych ziemiach.Ale rowniez chodzi o kradzierz.
                          Aha z ocena "urody" Anglikow-zgadzam sie. Chociaz trafiaja sie naprawda ladne .
                          • eva15 Re: Cudze chwalicie 14.02.11, 23:10
                            igor_uk napisał:

> Aha z ocena "urody" Anglikow-zgadzam sie. Chociaz trafiaja sie naprawda ladne

No ale to już są mieszańce. GB zawdzięcza urodę, jeśli ją ma, tylko koloniom, nie sobie.
                            • igor_uk Re: Cudze chwalicie 14.02.11, 23:13
                              Masz ,ewa,racje.ostatnio tu coraz wiecej malzenstw mieszanych.
                              Znam sporo Litwinek,lotyszek,jak rowniez Polek,co powychodzili za maz za Anglikow-dzieci wychodza calkie,calkiem.
                              Szkoda ,ze nie pije mocnych trunkow,ja by rowniez im troche urody poprawil.
                              • eva15 Re: Cudze chwalicie 14.02.11, 23:16
                                Ha, ha, fakt, bez upicia się nie da rady.
                              • bywszy1 Re: to juz w genach jest+. 15.02.11, 09:51

Jego tez po pijanemu splodzili.
                    • jk2007 Re: Cudze chwalicie 14.02.11, 22:24
                      eva15 napisała:
                      > A swoją drogą wina tak pasują do Anglików jak do Polaków czy Rosjan - nie ten klimat.

roznie bywa - wczesniej bylo bawarskie wino, dzis piwo
                    • borrka Whiskey? 14.02.11, 22:26
                      Nie toleruje anglosaskiej wody na myszach, wiec sie nie znam, ale chyba Ci sie Effcia tradycyjnie poplatalo.
                      Bo whiskey jest raczej amerykanska.
                      • eva15 Re: Whiskey? Owszem. 14.02.11, 22:34
                        Borrci jak zwykle brak wiedzy językowej (i fachowej). Whiskey w irlandzkim english, a whisky w szkockim (i hamerykańskim).
                        • eva15 Re: Whiskey? Owszem. 14.02.11, 22:37
                          Sorry w USA- whiskey.
                          • borrka Trafnie oceniasz swoje bledy jezykowe. 14.02.11, 22:41
                            Anglicy pijaja whisky, np. szkocka.
                            Amerykanie whiskey, Irole wszystko procentowe.
                            • eva15 Trafnie oceniasz borrciowe bledy jezykowe. 14.02.11, 22:44
                              borrka napisał:

> Anglicy pijaja whisky, np. szkocka.
                              > Amerykanie whiskey, Irole wszystko procentowe.

Spójrz na swój poprzedni wpis.
                      • malkontent6 Re: Whiskey? 14.02.11, 22:45
                        borrka napisał:

> Bo whiskey jest raczej amerykanska.

Whiskey to chyba Szkoci zrobili. Skąpy naród więc stworzyli coś czego się nie da pić.
                        • borrka Whiskey, to produkt US, badz irlandzki. 14.02.11, 22:54

Szkoci robia whisky.

Wiec w GB pija raczej whisky i o to mi chodzilo.
                          (chyba, ze Effcia miala na mysli, bliskie jej, G8).

Ale ja sie nie znam na tym anglosaskim eliksirze .
                          • igor_uk Re: Whiskey, to produkt US, badz irlandzki. 14.02.11, 23:01
                            borcia,czy whisky,czy whiskey to jedno gowno.W Anglii pija i jedno i drugie.Z tym,ze Irish whiskeys jest dosc drogie.
                            • eva15 Re: Whiskey, to produkt US, badz irlandzki. 14.02.11, 23:07
                              igor_uk napisał:

> borcia,czy whisky,czy whiskey to jedno gowno.W Anglii pija i jedno i drugie.Z t
                              > ym,ze Irish whiskeys jest dosc drogie.

Ale taka uroda borrci, że lubi się pierdół uczepić i udaje znawcę.
                              • igor_uk Re: Whiskey, to produkt US, badz irlandzki. 14.02.11, 23:10
                                Ewa,zrozum.Dla borci znalezc u ciebie ,nawet zle postawiony przecinek,jest za szczescie.
                                Docen to!
                                • eva15 Re: Whiskey, to produkt US, badz irlandzki. 14.02.11, 23:27
                                  Zle postawione przecinki czy przestawienie liter zawsze można u mnie znaleźć - internet ma swoje prawa, pisze się szybko i jeszcze szybciej klika. Ale biedny borrcia nie znajdzie niczego poza tym.
                                  • igor_uk Re: Whiskey, to produkt US, badz irlandzki. 14.02.11, 23:42
                                    Ewa,ale i to dla niego jest duzo.Ty nawet sama nie wiesz,jak latwo mozesz borcie zrobic szczestliwym.
                  • malkontent6 Re: Mowiac powaznie. 14.02.11, 22:41
                    igor_uk napisał:

> Cholera,a ja ostatnio na wina kalifornijskie przerzucilem sie

Jakie firmy?
                    • igor_uk Re: Mowiac powaznie. 14.02.11, 22:57
                      malkontent6 napisał: Jakie firmy?
                      zawsze szukam napisu " Napa" .
                      • malkontent6 Re: Mowiac powaznie. 15.02.11, 00:02
                        Napa to dobra okolica.

A wiesz jakiej narodowości był człowiek, który pierwszy zaczął robić wino w Kaliforni?
                        • igor_uk Re: Mowiac powaznie. 15.02.11, 00:07
                          malkontent,nie wiem.Ale bede cie wdziecznym,jak to napiszesz.
                          "Napa" to okolica? zawsze uwazalem,ze to producent.Jutro poszukam wiecej informacji na butelce.

p.s.cenowo, to wino jest drozsze od francuskich,ale i bukiet nie porownac.
                          • malkontent6 Re: Mowiac powaznie. 15.02.11, 13:50
                            igor_uk napisał:

> malkontent,nie wiem.Ale bede cie wdziecznym,jak to napiszesz.

Pierwszym producentem wina w Kalifornii był imigrant z Węgier.

> "Napa" to okolica? zawsze uwazalem,ze to producent.Jutro poszukam wiecej infor
                            > macji na butelce.

Napa to okolica w Kalifornii - Napa Valley. Ale wierzę Ci, że jest też wino o takiej nazwie.
        • igor_uk borcia. 14.02.11, 19:53
          A co z konkursem?
          • borrka Nie sledze Gruzji. 14.02.11, 20:05
            Podpadli mi, bo zakazali ruskiej muzyki w knajpach , a ja lubie ruska muzyke, knajpy i dziewczyny.
            • igor_uk Re: Nie sledze Gruzji. 14.02.11, 20:18
              szkoda.Mogl by wygrac nagrode niespodzianke.
              A pytania naprawda proste.
              • borrka Zadam Ci inne pytanie: 14.02.11, 20:25
                Gdzie w bylym CCCP sa najladniejsze dziewczyny ?
                Dwa miejsca sa takie, a ja akceptuje wylacznie blondynki.
                • igor_uk Re: Zadam Ci inne pytanie: 14.02.11, 20:32
                  borcia,tylko szatynki,z zielonymi oczami-wylacznie.
                  Zadne brunetki,zadne blondynki.
                  dla tego w twoim konkursie nie moge uczestniczyc ,nie moj typ.
                  Ale najwiecej ladnych dziewczyn spotkasz w Moskwie.
                  • borrka Zielone oczy sa istotnie super. 14.02.11, 20:41
                    Co do reszty ... blondynki.

W Moskwie jest wszystko i dobrze odpicowane kobity sa.
                    Ale najpiekniejsze blondynki w wielkich ilosciach, sa w Nowosybirsku !
                    Siedzisz sobie w piwiarni nad Obem, a ONE przechodza.
                    Tylko latem trzeba isc nad Ob.

I w Minsku sa ladne blondynki z niebieskimi oczyma.
                    • igor_uk Re: Zielone oczy sa istotnie super. 14.02.11, 20:44
                      Co cie biedaku zanioslo do Nowosybirska?
                      Ja tam nigdy nie bylem
                      • borrka Mowile Ci Igorek... 14.02.11, 20:47
                        Ze Matuszke znam lepiej, niz Ruscy:)

Pojechalem siac rusofobie !
                        • igor_uk Re: Mowile Ci Igorek... 14.02.11, 20:53
                          borcia,to ze gdzies byl w "matuszce" ,to wcale nie znaczy,ze znasz Rosje.Ewentualnie,ty znasz geografie Rosji.
                          • borrka Nie twierdze, ze znam Rosje. 14.02.11, 20:57
                            Znam ja tylko LEPIEJ, niz 99.99999% Rosjan.
                            Skromny jestem i realista.
                      • eva15 Re: Zielone oczy sa istotnie super. 14.02.11, 22:09
                        >Zielone oczy sa istotnie super.

Wcześniej czy później każda dyskusja na mnie schodzi. Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu.
            • eva15 Re: Nie sledze Gruzji. 14.02.11, 22:06
              borrka napisał:

> Podpadli mi, bo zakazali ruskiej muzyki w knajpach , a ja lubie ruska muzyke, knajpy i dziewczyny

No ale knajp i dziewczyn chyba jeszcze nie zakazali?
    • rusek11 hehe, kropka dura 14.02.11, 21:40

konfident mnie zakablowal.
    • rusek11 Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 21:52
      dlaczego igorioszka zakablowales do moderatorni zeby usuneli moj wpis?
      pytalem w nim: za jakie "zaslugi dla polskiego narodu" otrzymales polskie papiery?
      • jk2007 "zaslugi" igorioszki? 14.02.11, 21:58
        znowu robicie moderatorow w bambuko
        • igor_uk Re: "zaslugi" igorioszki? 14.02.11, 22:04
          szkoda ,ze moderator za ciebie,z twoimi linkami, nie zabral sie jeszcze.
          Tu ludzi bawia sie,a ty robisz kase,reklamujac rosyjskojezyczne caйты.
          • jk2007 igorioszka -nadal piszesz skargi? 14.02.11, 22:16
            • bywszy1 Re: igorioszka -nadal piszesz skargi?+ 14.02.11, 22:35
              to siksot.
              i znowu mnie zakablowal.
              • igor_uk Re: igorioszka -nadal piszesz skargi?+ 14.02.11, 22:36
                I siebie tez?
                czy wy durni nie potraficie zauwazyc,ze wycieli calosc naszej pyskowki?
                • bywszy1 Re: A ja kak Aleksandr Matrosow+ 15.02.11, 09:55
                  Siebie poswiecilem,by ciebie wy7cieli.
                  • jk2007 bywszy+ 15.02.11, 10:30
                    mysle, ze igorka jest za glupi na powazna dyskusje - niech pozostaje w piaskownice
                    • igor_uk Re: bywszy+ 15.02.11, 16:41
                      jk2007 napisał:mysle, ze igorka jest za glupi na powazna dyskusje

jebkretacz2007,co podniosles swoja samoocene?A czy przybylo cie od tego wiedzy?

To co wytluscilem,jest klamstwem.ty nie myslisz-ty kopiujesz i wklejasz.To wszystko,do czego jestes zdolny.
            • igor_uk Re: igorioszka -nadal piszesz skargi? 14.02.11, 22:42
              jebnietykretacz2007,bywszy i rusek,zajebista kompania-kazdy cos ma do mnie.
              Ciekawo co ich laczy?
              • jk2007 igorioszka -zalosny z ciebie prowokator 14.02.11, 22:46
                • igor_uk Re: igorioszka -zalosny z ciebie prowokator 14.02.11, 23:02
                  jebkretacz2007, czy to ze pare razy wykazalem,ze jestes nieukiem,to uwazasz za prowokacje?
                  • jk2007 igorioszka -za glupi jestes zeby cos wykazywac 14.02.11, 23:13
                    • igor_uk Re: igorioszka -za glupi jestes zeby cos wykazywa 14.02.11, 23:15
                      i kto by to mowil?Znawca wiez w Smolensku,jak rowniez nazwisk postaci ,juz historycznych,nu i oczewiscie tworczosci Verdi.
                      Pierdola z ciebie.
                      • jk2007 igorioszka -lubie zbytkowac z glupich 14.02.11, 23:20
                        • igor_uk Re: igorioszka -lubie zbytkowac z glupich 14.02.11, 23:23
                          Ha,ha!
                          A co cie,jeb kretacz2007, pozostaje sie powiedziec,jak cie zlapia na glupocie.

twoj nick-jebniety kretacz2007,mowi wszystko o tobie,nigdy nie potrafisz przyznac sie do bledu.
                          • jk2007 igorioszka -znowu wpadasz w euforie 14.02.11, 23:30
                            • igor_uk Re: igorioszka -znowu wpadasz w euforie 14.02.11, 23:45
                              jebkretacz2007,jaka euforia?Wykazujesz sie zbyt marna znajomoscia materii,zeby cieszyc sie z wykazaniem cie bledow.
                              To nie euforia,a tylko ciezka praca. Czy ty nie widzisz,ile czasu poswiecam twojej edukacji?
                              • jk2007 igorioszka -i znowu nie rozumiesz ironii :) 14.02.11, 23:48
                                • igor_uk Re: igorioszka -i znowu nie rozumiesz ironii :) 14.02.11, 23:50
                                  jebkretacz2007,mi sie wydaje,ze to ty nie rozumiesz moich wpisow,adresowanych do ciebie.
                                  To sama ironia i kpiny.
                                  p.s. jak cie prezent?Podoba sie?
                      • igor_uk jebkretacz2007,to dla ciebie. 14.02.11, 23:20

Prezent.
      • igor_uk Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 22:00
        rusek,wywalili cala nasza pyskowke ? Nie zauwazyles?
        po chooj ty mnie jestes potrzebny,zeby ja kablowalem na ciebie.Ja na forum zajebiscie bawie sie ,robiac z oszlolomow durniow.

p.s. nie dostales komunikatu z forum? Ja dostalem-"zolta kartke".
        • rusek11 Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 22:10
          pisales i kablowales, sran gospodnia.
          ty igoriosza jestes latwy do zajebania, bo raz piszesz tak a innym razem sam sobie zaprzeczasz, wystarczy zacytowac, ale cie administracja chroni, nie wygodne dla ciebie wpisy usuwa.

piszy jeszczo owca.
          • igor_uk Re: W cieniu piramid. 14.02.11, 22:14
            rusek11 napisał: "ty igoriosza jestes latwy do zajebania",- Sprobuj !
            "bo raz piszesz tak a innym razem sam sobie zaprzeczasz, wystarczy zacytowac"
            Zacytuj!
    • j-k Rosyjski Imperializm - bezzebny 14.02.11, 23:23
      faktycznie pozostaje w cieniu Piramid.

jednakze malutka , chrzescijanska Gruzje, jeszcze potrafi ugryzc,

Tvoj, kak vsiegda, Dr. J.K.
      • eva15 Januszka uwagi są bez głowy 14.02.11, 23:37
        j
        • j-k Od Glowy, Evcia, to sa kobiety 14.02.11, 23:40

meskie uwagi - wystarczy by mialy - JADRO.
          • eva15 Re: Od Glowy, Evcia, to sa kobiety 14.02.11, 23:46
            Bez jaj, Januszku, bez jaj!
            • j-k Re: Od Glowy, Evcia, to sa kobiety 14.02.11, 23:49
              eva15 napisała:

> Bez jaj, Januszku, bez jaj!

Evcia, jaja to sie miewa, a nie ma :)
              • igor_uk Re: Od Glowy, Evcia, to sa kobiety 14.02.11, 23:51
                Ewa,a ten jeb_kozilek,to ma ksywe Januszek?
                • eva15 Re: Od Glowy, Evcia, to sa kobiety 15.02.11, 00:00
                  igor_uk napisał:

> Ewa,a ten jeb_kozilek,to ma ksywe Januszek?

Ano owszem tak.
              • eva15 Re: Od Glowy, Evcia, to sa kobiety 14.02.11, 23:52
                Czemu opowiadasz publicznie o swoich przypadłościach?
      • igor_uk rozstrzygniecie konkursu. 14.02.11, 23:41

Niestety,nikt nawet nie probowal odpowiedziec na pytania.Dla tego zwyciezcy niema,a co za tym idzie nagroda niespodzianka dostala sie najglupszemu.
        A to prawidlowe odpowiedzi na postawione pytania.
        1. Co konkretnie zarzucil tym razem Rosjanam Saakaszwili? Odpowiedz:
        9 lutego Rosjanie ukradli u Ministra Oswiaty reforme kadrow inzynieryjnych i oprocz tego reforme policyjna (ta ostatnia duzo wczesniej).
        2.jakie bledy popewnila Rosja,nie proszac o rade pogrobowca Stalina? Odpowiedz:
        Rosja popewnila blad,rozmieszczajac dodatkowe uzbrojenie na wyspach Kurylskich ,nie poprosiw rady na ten temat u Gruzji.
        3.czego nie maja prawa robic Gruziny,zdaniem krawatorzerca ? Odpowiedz:
        Gruzini nie maja prawo patrzec w lustro ,poniewaz maja na to za malo czasu.
        4.Na co nie ma czasu Miszyko Saakaszwili?
        On nie ma czasu na to,zeby myslec.

Wszystkie pytania,jak rowniez odpowiedzi,powstali na podstawie ostatniego wystapienia Michalka Saakaszwilego w gruzinskim Parlamencie.Trzeba zaznaczyc,ze opozycja gruzinska docenila humor swojego Prezydenta,smiala sie do rozpuku.Zeby bylo smieszniej,to byla mowa,podsumuwujaca prace rzadu za ubiegly rok,jak rowniez plany na przyszlosc.
        • eva15 Re: rozstrzygniecie konkursu. 14.02.11, 23:45
          Na, ha, na to faktycznie bym nie wpadła. Ale z drugiej strony - czego się spodziewać po tym szaleńcu?
          • igor_uk Re: rozstrzygniecie konkursu. 14.02.11, 23:49
            ewa,ale mogla by sprobowac.Ja by tam troche wynik naciagnal i ta nagroda byla by twoja.
            • eva15 Re: rozstrzygniecie konkursu. 14.02.11, 23:51
              Zielonoki złośliwcze, czemu mnie nie lubisz?????
              • igor_uk Re: rozstrzygniecie konkursu. 14.02.11, 23:53
                Ewa,zielonooka,wrecz przeciwnie.Baaardzo lubie.
                • eva15 Re: rozstrzygniecie konkursu. 14.02.11, 23:59
                  No co mi tu na noc podrzucasz? Chcesz bym miała upiorne sny?
                  • igor_uk Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:02
                    Ewa,ale to nie dla ciebie.To ja cie pokazalem tylko,co by ty mogla wygrac,jako nagrode-niespodzianke,a tak to jebkretacz2007 (jk2007) dostal ,jako prezent .
                    • eva15 Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:07
                      No to niezłośliwie, ale jednak postraszyłeś mnie po nocy. Lepiej wyślij swoje zdjęcie.
                      • igor_uk Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:09
                        Juz wcisnelem go jk2007.niech dzieciak cieszy sie z motylka.
                        • eva15 Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:17
                          Igor, Ty mnie nie strasz. Sugerujesz, że na zdjęciu byłeś TY?
                          • igor_uk Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:25
                            Ewa,jak moglas o tym pomyslec? Ja tak mysle,ze to jorl. On jakas chwalil sie,ze na silownie swoja figure jakas nietypowo rzezbi.Jak chcesz,to moge to poszukac.
                            • eva15 Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:27
                              Ha, ha, dobre, lepiej nie szukaj. Ja muszę iść spać i nie chcę nocnych upiorów. Chwalić Boga mary dzisiaj nie ma, więc to już i tak dobrze.
                              • eva15 Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:29
                                Ale, ale - jorl jest bardzo dumny z tego, że jest łysy (sic!) , więc o tyle zdjęcie nie pasuje. No chyba, że ma perukę!
                                • igor_uk Re: rozstrzygniecie konkursu. 15.02.11, 00:38
                                  nu fakt.jorl zawsze chwali sie nadmierem meskich hormonow.czyli musi byc lysym.Ale peruka by wszystko zalatwila.
    • bywszy1 Re: W sukurs Kropce.Donos:+ 15.02.11, 10:28
      Om brzydkie slowa uzywa.
      A tutaj damy sa
      Ja sasiadce pokazalem,to sie zaczerwinila,nieboga:
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122176131,Re_igorioszka_nadal_piszesz_skargi_.html
      …………….2007,bywszy i rusek,......... kompania-kazdy cos ma do mnie.
      Ciekawo co ich laczy?

forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122176847,Re_igorioszka_zalosny_z_ciebie_prowokator.html
      -------------
      2007, czy to ze pare razy wykazalem,ze jestes nieukiem,to uwazasz za prowokacje?

forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122178130,Re_igorioszka_znowu_wpadasz_w_euforie.html
      ..............2007,jaka euforia?Wykazujesz sie zbyt marna znajomoscia materii,zeby cieszyc sie z wykazaniem cie bledow.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122178254,Re_igorioszka_i_znowu_nie_rozumiesz_ironii_.html
      ………….2007,mi sie ……

forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122177413,jebkretacz2007_to_dla_ciebie_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122177413,...............2007_to_dla_ciebie_.html

forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122174259,Re_W_cieniu_piramid_.html
      rusek,wywalili cala nasza pyskowke ? Nie zauwazyles?
      po ……… ty mnie jestes potrzebny,zeby ja kablowalem na ciebie.Ja na forum ………… bawie sie ,robiac z oszlolomow durniow.
      • bywszy1 Re: Pieknosc forumowa o innych.Donos:+ 16.02.11, 09:04
        Zawsze oidejrzewałam, że to wynaturzeni zboczeńcy. Wystarczy na nich popatrzeć, nie ma chyba na świecie nacji, która byłaby taka brzydka.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,122163542,122176154,Re_Cudze_chwalicie.html
    • jk2007 igor_uk (konfident cenzorski) ma przywelej 15.02.11, 10:38
      moze sie wyzywac na calego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka