Dodaj do ulubionych

Projektant Diora zatrzymany...

25.02.11, 12:20
Może stracił kasę w jakimś przekręcie? Może jakiś Żyd mu coś niemiłego powiedział? A para, której nabluzgał była w niewłaściwym czasie, w niewłaściwym miejscu i, w sumie jest to osobista sprawa, nie mająca nic wspólnego z antysemityzmem?
Dlaczego jeśli jakiś durny, ortodoksyjny rabin mówi, że goje zostali stworzeni do pracy dla żydów, to jest to wypowiedź człowieka niespełna rozumu, a nie ksenofobiczne oświadczenie, które powinno być ukarane z całą surowością prawa?
Dlaczego jeśli jakiś czarny, albo Arab nazywa mnie 'białasem" lub wręcz "białą świnią", to jest to "słuszny gniew ciemiężonego przez wieki" sqrwysyna, a nie rasistowska napaść, która swój finał powinna znaleźć w sądzie?
Kiedy skończy się polityczna poprawność dla politycznej poprawności, a zacznie się jednakowe prawo i obowiązek jego przestrzegania dla wszystkich?
Obserwuj wątek
    • nihil-istka dobry zydulek nie jest zly... 25.02.11, 14:26
      ... i w sumie nie ma sie czego zoladkowac. ha,ha,ha,ha,ha
      • kaszebe12 Galliano... 25.02.11, 14:44
        ...jest nastepna ofiara "antysemickich polowan na czarownice", ktore organizuje sie we Francji.-Juz , kilkakrotnie, poruszylem ten temat , na forum. -Kazdy tydzien przynosi nowe oskarzenia o rasizm , antysemityzm i inne "wezwania do nienawisci rasowej". -Ofiarami padaja intelektualisci , aktorzy , dziennikarze,przemyslowcy. -Nawet nie wolno poddawac krytyce Freuda , by nie zostac oskarzonym o antysemityzm...-serio !
      • nihil-istka A Polska oaza wolnosci.... 25.02.11, 16:03
        ..... patrz jak w Polsce duzo wolno: '' Adas to pedzio i pol-zydulka"". No widzisz, uszlo mi to na sucho i jeszcze w pierdlu nie siedze. ha,ha,ha,ha,ha,ha
        • kaszebe12 Re: A Polska oaza wolnosci.... 25.02.11, 16:19
          Dobre ,nihil , dobre , ha,ha...
          Najzabawniejsze jest to , ze w "walce z rasizmem" nie biora udzialu Azjaci , arabowie ,czy Murzyni posiadajacy prezne i liczne organizacje.-We wszystkich akcjach medialnych i sadowych stronami sa , wylacznie,organizacje zydowskie , nawet ,gdy "afera" ich nie dotyczy....
          • kaszebe12 Re: A Polska oaza wolnosci.... 25.02.11, 17:35
            Ostatnio doprowadzili , nawet , do skazania ich braciszka , niejakiego Zemmoura...-paranoja.
    • kaszebe12 Re: Projektant Diora zatrzymany... 25.02.11, 20:46
      I juz jestescie niepoprawni politycznie ,obywatelu amen...-Gdybyscie , chociaz,wyrazili skruche za holocaust , za uprawianie niewolnictwa,za Guernike,za wybicie Indian , za kolonizacje , za homoseksualizm fok i za wyginiecie pufunetki srebrzystoszarej...wasze slowa brzmialyby wiarygodniej.
      • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Projektant Diora zatrzymany... 26.02.11, 12:41
        Mój stryjeczny dziadek walczył w Legionach, dalszy kuzyn ojca poległ we Francji,a nie pod Lenino, a ja jestem biały, hetero, nieobrzezany, ateista, w średnim wieku. Całe, qrwa, życie, niepoprawne politycznie. I nie ma najmniejszego znaczenia, że nie miałem w rodzinie ani szmalcownika, ani handlarza niewolników, ani kolaboranta z hitlerowcami.
        Podobno nie ma odpowiedzialności zbiorowej, ale ja mam całe życie przepraszać za kogoś.
        Nie czuję nienawiści do homo tak długo, jak długo oni szanują to, że jestem hetero. Współczuje Żydom z powodu holocaustu. Żałuję, że Indianom nie dane było żyć spokojnie, jak to robili przez wieki, póki nie pojawili się biali. Boli mnie to, że wybito jak szkodniki wszystkich Tasmańczyków.
        Czas więc, do qrwy nędzy, by inni zrozumieli, że ani ja, ani moje dzieci nie mamy nic wspólnego z krzywdami (rzeczywistymi czy też wyimaginowanymi), które ich spotkały.
        PS. Śmieci w domu też segreguję.
        • mara571 Re: Projektant Diora zatrzymany... 26.02.11, 12:49
          a dales juz skladke na odszkodowania dla wszystkich wymienionych pokrzywdzonych?
          Pewnie nie i dlatego oni nie chca zrozumiec, ze nie masz nic wspolnego z opisanymi faktami.
        • kaszebe12 Obywatelu Amen... 26.02.11, 15:39
          Wy sie ,jednak , przyznajcie (szczerze , szczerze , bez wahania)...-ten Wasz kuzyn...-czy on polegl od kuli niemieckiej , czy nazistowskiej ? -Bo ,jak od nazistowskiej ,to milo na Was spojrzymy , ale ,jak od niemieckiej....ujujuj...zginal , tak jakos...nie po europejsku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka