Dodaj do ulubionych

bawole oko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:26
mam problem czy ktos moze korzystal z "bawolego oka"? bo ja jestem
przewlekle chora i to mi siadlo na erotyzm. jestem oziebla...
moze bawole oko mi pomoze osiagnac orgazm. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: obierzyna Re: bawole oko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:31
      mam mylne info. chodzi o bawolego penisa. mozna kupic sztucznego w sklepie z
      akcesoriami erotycznymi, od biedy moze byc prawdziwy, suszony, ale rodzimego
      byka.
      • pierozek_monika Re: bawole oko 06.07.04, 09:50
        zasuszone bycze penisy do dostania w zoologicznym - do memłania dla psów.
        Natomiast widziałam w reklamie z akcesoriami erotycznymi - że jest coś takiego
        jak bawole oko
        • Gość: obierzyna Re: bawole oko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:56
          do jedzenia to oko czy do wkladania?
          • pierozek_monika zdaje się że to taki pierścień na penisa z włosami 06.07.04, 09:57
            czyli chyba nie do jedzenia, chociaż....... :)
            • kopov Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:17
              do memłania?
              • pierozek_monika Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:19
                do memłania zasuszony penis bawoła - a nie jakieś bawole oko ;)
                • Gość: obierzyna a moze to zasuszone bawole oko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:28
                  kobieta wklada sobie do pochwy zeby cwiczyc miesnie Koegla?
                  • kopov Re: a moze to zasuszone bawole oko 06.07.04, 10:45
                    do pochwy po gałce ocznej? to takie jest dla inwalidów?
                • kopov Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:44
                  dla psa penis a dla suczki oczko a moze odwrotnie no nie wiem juz sam:)
                  • pierozek_monika Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:49
                    napiązując do tematy penisa wołowego:
                    w książce kucharskiej o kuchni żydowskiej jest taki fantastyczny przepis na
                    zupę z wołowego penisa......
                    fantastyczny jest opis sposobu przygotowania zupki - ale co wraźliwsi
                    mężczyśni, mogą nie doczytać do końca.
                    • kopov Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:54
                      regeneracyjna zupa z wkładka dla Pań, które od dłuzszego czasu nie miały nic
                      ciepłego w ustach?
                      • pierozek_monika Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:55
                        niestety jak w tym kawale o zakonnicach i ogórkach w plasterkach.
                        "(...)Penisa umyć, odrzeć ze skórki, i pokroić w małe kosteczki(...)"
                        • kopov Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:57
                          lećmy dalej brzmi apetycznie:))
                      • Gość: obierzyna Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:57
                        nie zapominaj tez o panach o odmiennej preferencji. im tez nalezy sie coś
                        pozywnego.
                        • kopov Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 11:00
                          ci razej wola cos nie koniecznie ciepłego z drugiej chyba strony?
              • Gość: obierzyna Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:26
                a co ty kopov tak sie dziwisz? nie probowales jeszcze? to jest przysmak kazdego
                szanujacego sie psa!
                • kopov Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:46
                  nie mam tego typu problemów, to po co miałem próbować a Ty?
                  • Gość: obierzyna Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:55
                    byczy penis dobrze robi na zęby. a slyszalam, ze ty masz problemy z uzębieniem,
                    wiec radze wyprobowac.
                    • kopov Re: zdaje się że to taki pierścień na penisa z wł 06.07.04, 10:59
                      a ja słyszałem, ze na hemoroidy, odpowiednio stosowany jest ponoc b.
                      skuteczny.a ja mam problemy z dentystka a nie z uzebieniem:)
    • Gość: obierzyna mialo byc "masz mylne info" n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:32
      • Gość: niki tak to taka forma pierscienia z wloskami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:12
        niezla dyskusja sie wywiazala w zwiazku z bawolim okiem...
        ale widze, ze nikt nie testowal.
        a moze w koncu sie taki ktos znajdzie i powie jak to sie obsluguje...
        pozdrawiam
        pa
        • kopov Re: tak to taka forma pierscienia z wloskami... 06.07.04, 20:13
          a po co i bez tego jest smiesznie, jak ktos poda instukcję obsługi zaczą sie
          mdłości:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka