Dodaj do ulubionych

Popularnosc NZ paszportow

IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.04.04, 01:18
Jak, cholera, nie Izraelski MoSSad to islamistyczna AlQaeda podszywaja sie
pod Nowo Zealandczykow!
I sie tu dziwic, ze anty-Semityzm rosnie. Semici po prostu nie zdaja sobie
sprawy, ze ich cechy fizyczne wykluczaja "mieszanie sie z tlumem".
xtramsn.co.nz/news/0,,3882-3297652,00.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio Re: Popularnosc NZ paszportow IP: *.ipt.aol.com 29.04.04, 01:31
      Ciekawi mnie dlaczego MoSSad (te dwa duze S)
      • Gość: ABE Maja z Guciem nie gada. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.04.04, 01:34
        • Gość: Gucio Re: Maja z Guciem nie gada. IP: *.ipt.aol.com 29.04.04, 01:35
          ale jednak gada. A zes glupiutka to nie bedziesz gadala bo sie boisz ze ci
          nerwy poleca i potna cie jak gdzie idziej, Ha Ha Ha

Tak to jest jak nienawisc wylazi ci oczyma
          • Gość: ABE Zydzie X0000, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.04.04, 01:40
            Ja was tak naprawde to wciaz tylko traktuje z przymruzeniem oka. Jestescie
            zabawni. Takie smieszne kreaturki, ktore wkolko musza walczyc o przetrwanie i
            akceptacje.
            Nie szkoda mi was jeszcze, ale mnie bawicie.
            narazie Zydzie0000
            • Gość: Gucio Re: Zydzie X0000, IP: *.ipt.aol.com 29.04.04, 01:43
              No i znowu nie trafilas. Nie jestem Zydem. Widocznie dla ciebie wszyscy co nie
              nienawidza zydow sa zydami. Jak mi jest ciebie zal. Nie wlasciwie nie jest mi
              ciebie zal. Zal mi jest chorych ludzi. A twoja glupota nie jest wrodzona.
              Wynika ona z czystej nienawisci. Nawet nie potrafisz zobaczyc ze niektorzy nie
              sieja nienawisc jak ty
              • Gość: chala Re: Zydzie X0000, IP: *.rdu.bellsouth.net 29.04.04, 03:02
                Postawila na eksploatacje kafirow i przegrala, musiala zwiewac. Teraz bez
                renty i zasobow, nienawidzi swoja starosc i zalosny los. Stad umiejscowila
                swoja nienawisc tam, gdzie wielu innych przegrancow w historii kierowalo sie
            • Gość: chala Re: Zydzie X0000, IP: *.rdu.bellsouth.net 29.04.04, 02:50
              a ty, slowianka tradycja, zasypiasz na przypiecku. potem dziwisz sie ze
              nalezysz do przegrancow, ktorzy szoruja nasze kible, a sama przedziesz tez
              kiepsko, bo nie zabiegalas, a w raju rasistowskiego nici zostaly.
              Porownaj wplywy jewish community i polish community , np. w Auckland, czy
              Christchurch, a zobaczysz skutki nie dbania.
              • Gość: ABE [...] IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.04.04, 03:11
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka