Dodaj do ulubionych

post-atomowa ludzkosc

10.04.11, 08:38
images.google.com/images?source=ig&hl=en&rlz=&=&q=chernobyl%20birth%20defects%20pictures&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi&biw=1133&bih=409
Obserwuj wątek
    • dystans4 Re: post-atomowa ludzkosc 10.04.11, 13:18
      Duże dawki promieniowania prowadzą do takich skutków.
      Podobnie było w Kazachstanie (wybuchy bomb). W ogóle, gorzej było w latach sześćdziesiątych, wtedy też były katastrofy.

buldog.
      • vladexpat Re: post-atomowa ludzkosc 10.04.11, 17:59
        dystans4 napisał:

> Duże dawki promieniowania prowadzą do takich skutków.
        > Podobnie było w Kazachstanie (wybuchy bomb). W ogóle, gorzej było w latach sześ
        > ćdziesiątych, wtedy też były katastrofy.
        >
        > buldog.

Bez przesady. Hiroszima i Nagasaki nie są dziś pustyniami z rzadka nawiedzanymi przez wykoślawione monstra a tętniącymi życiem miastami. A i rezultaty czarnobylskiej katastrofy wcale nie były aż tak straszne. Chyba tylko nieco zwiększyła się zapadalność na raka tarczycy a reszta to tylko w ruskiej grze Stalker.
        Ja zawsze twierdzę, że jak ktoś chce żyć zdrowo i ekologicznie to niech jedzie na wieś i żyje wśród zdrowych włościan, którzy w wieku 30-40 lat wyglądają i czują się jak miejscy sześćdziesięciolatkowie.
        Ja tam nie biorę niczego do ust co nie ma w składzie jakiegoś E. Konserwanty konserwują i pozwalają dłużej żyć! :)
        • free-d0m twoje potomstwo tez takie bedzie 11.04.11, 10:49
          fajne, prawda?

www.youtube.com/watch?v=4fCCVU4y7oE
          • vladexpat Re: twoje potomstwo tez takie bedzie 11.04.11, 11:37
            Moje potomstwo ma 2 metry wzrostu i jest calkiem przystojne. Jakiegos nowego juz sie nie spodziewam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka