free-d0m 10.04.11, 08:38 images.google.com/images?source=ig&hl=en&rlz=&=&q=chernobyl%20birth%20defects%20pictures&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi&biw=1133&bih=409 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystans4 Re: post-atomowa ludzkosc 10.04.11, 13:18 Duże dawki promieniowania prowadzą do takich skutków. Podobnie było w Kazachstanie (wybuchy bomb). W ogóle, gorzej było w latach sześćdziesiątych, wtedy też były katastrofy. buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: post-atomowa ludzkosc 10.04.11, 17:59 dystans4 napisał: > Duże dawki promieniowania prowadzą do takich skutków. > Podobnie było w Kazachstanie (wybuchy bomb). W ogóle, gorzej było w latach sześ > ćdziesiątych, wtedy też były katastrofy. > > buldog. Bez przesady. Hiroszima i Nagasaki nie są dziś pustyniami z rzadka nawiedzanymi przez wykoślawione monstra a tętniącymi życiem miastami. A i rezultaty czarnobylskiej katastrofy wcale nie były aż tak straszne. Chyba tylko nieco zwiększyła się zapadalność na raka tarczycy a reszta to tylko w ruskiej grze Stalker. Ja zawsze twierdzę, że jak ktoś chce żyć zdrowo i ekologicznie to niech jedzie na wieś i żyje wśród zdrowych włościan, którzy w wieku 30-40 lat wyglądają i czują się jak miejscy sześćdziesięciolatkowie. Ja tam nie biorę niczego do ust co nie ma w składzie jakiegoś E. Konserwanty konserwują i pozwalają dłużej żyć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
free-d0m twoje potomstwo tez takie bedzie 11.04.11, 10:49 fajne, prawda? www.youtube.com/watch?v=4fCCVU4y7oE Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: twoje potomstwo tez takie bedzie 11.04.11, 11:37 Moje potomstwo ma 2 metry wzrostu i jest calkiem przystojne. Jakiegos nowego juz sie nie spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś