Dodaj do ulubionych

Oko w oko z dr.krisK

06.05.04, 05:24
Dr krisK wparowal na FS z pompa tak wielka, ze sie przedstawic zapomnial. Ale
znalazlam jego material autobiograficzny. Szczegolnie lubie to popijanie
grappy. Jakos to czlowieka zbliza to tego malego warcholka
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=12383819
Obserwuj wątek
    • Gość: ori [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dana33 Re: Oko w oko z dr.krisK IP: *.bb.netvision.net.il 06.05.04, 08:16
        szanowan artystokratko dla biednych. dzieki za ten link. dr. krisk corac
        bardziej sympatyczny.
        • Gość: ABE Krolowa Bona No problem IP: *.dialup.xtra.co.nz 06.05.04, 11:18
          Dla ciebie, Dana, w ogien wskocze.
          A i tak sobie pomyslalam ze Dr Kriska przyblize do mas na FS. Przeciez to nie
          jego wina ze mu byle g*wno imponuje w rodzaju amerykanskich "uniwersytetow"
          • Gość: dana33 Re: No problem IP: *.bb.netvision.net.il 06.05.04, 13:15
            nu, kupilas mnie bono (to wzielas od bone? taka ty koscista?)tym skokiem...
            powiedz mi, a hebew university in jerusalem, to wg ciebie lepszy niz te
            amerykanskie?
            • Gość: ABE Re: No problem IP: *.dialup.xtra.co.nz 07.05.04, 02:32
              Nawet nie wiedzialam, ze wy tam uniwersytety macie na tej pustyni. Wielbladem
              dojezdzasz?
              Przyznaj sie dana, ze to nie zaden uniwersytet tylko poligon wojskowy albo
              stacja nuklearna, he?
              • Gość: dana33 Re: No problem IP: *.jazo.org.il 07.05.04, 08:04
                ah, kostunio, mamy tu pare. poligonow to chyba mamy miliony, a uniwersytwtow to
                mamy pare i to niezlych, moglabys sie doksztalcic na nich.... mamy wlasnie
                hebrew university w jerozolimie, bar-ilan w tel avivie, university of tel aviv
                tez, (to nie to samo), ben-gurion university w beer shevie, university of
                haifa, technion (cus jak politechnika, ale na duzo wyzszym poziomie), nie licze
                tu ogromnej ilosci innych szkol wyzszych....
                www.md.huji.ac.il/campus.jpg

• Gość: ABE Re: No problem IP: *.dialup.xtra.co.nz 07.05.04, 10:22
                  Cos to wyludnione jest?

Po tym marketingu, dana, Ministerstwo Edukacji sie bedzie musialo dolozyc
                  Ministerstwu Propagandy do Twojej pensji. Z torbami ich wkrotce puscisz ;)
                  • Gość: dana33 Re: No problem IP: *.jazo.org.il 07.05.04, 10:26
                    nu, abe zlotko, ty sie lepiej nie pytaj z ilu miejsc mi placa za propagande,
                    jaka ja uskuteczniam. ja juz wogole czuje sie jak rothschild, w banku nie
                    nadazaja za otwieraniem coraz to nowych kont oszczednosciowych....
                    sluchaj, jako ze nie musze sie juz martwic o zarobki, to teraz bym poszla w
                    polityke, bo tego jeszcze nie probowalam. jak sie zglosze u sharona z
                    propozycja oddania mi ministerstwa propagandy to mnie poprzesz?
    • Gość: dana33 Re: Oko w oko z dr.krisK IP: 5.5R* / 192.114.47.* 07.05.04, 18:28
      :)
      ale zauwazylas, ze mnie nie chce poprzec u sharona? to znaczy, ze on sie nie
      zgodzi na moja kandydature.... on bardzo zalzny od zdania abe....
      • gw_bush [...] 07.05.04, 20:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dr.krisk No proszę! 07.05.04, 19:00
      Na chwilę człowiek wyjdzie, a już badacze do życiorysu mu się dobierają.
      Wszystko OK, tylko dlaczego "mały warchołek"? Takie to jakieś infantylne...
      Wyobrażam sobie naszą królową_bonę (to od margaryny Bona, prawda?), jak siedzi
      nad zakurzonym kompem w różowym peniuarze i bamboszkach z pluszowymi
      różyczkami, kawkę chłepce z filiżaneczki wdzięcznie odchylając mały paluszek, i
      pisze takie dziecinno-staropanieńskie inwektywy pod moim adresem....
      Ale zawsze miło poczytać.
      KrisK
      P.S. Co do Technionu - to faktycznie poziom wybitny... Korzystam z ich
      syjonistycznych publikacji dotyczących mechaniki ciała stałego. Doskonali są.
      • gw_bush Re: No proszę! 07.05.04, 20:25
        dr.krisk napisał:

> Wyobrażam sobie naszą królową_bonę (to od margaryny Bona, prawda?), jak
        siedzi
        > nad zakurzonym kompem w różowym peniuarze i bamboszkach z pluszowymi
        > różyczkami, kawkę chłepce z filiżaneczki wdzięcznie odchylając mały paluszek,
        i
        >
        > pisze takie dziecinno-staropanieńskie inwektywy pod moim adresem....
        > Ale zawsze miło poczytać.

Widze, ze tesknisz za mama.
        • Gość: dana33 Re: No proszę! IP: 5.5R* / 192.114.47.* 08.05.04, 13:32
          nu, nie wiem, czy dr teskni za mama, ale slowko peniuar bardzo mi sie spodobalo
          w zwiazku z nasza prawniczka.... :)
          • dr.krisk Tęsknota za mamą.. 08.05.04, 14:04
            Oczywiście, że tęsknię za moimi ś.p. Rodzicami. Dziwne pytanie...
            Co do peniuaru - to jakoś ton wypowiedzi naszej królowej_bony pasuje do klimatów
            kanapowo-peniuarowych. Do kawusi pogryza herbatniczki & czekoladki. Czytuje
            pisma dla kobiet, ale trochę ten fakt ukrywa. Uczuciowa. Wzrusza się łatwo nad
            losem Ojczyzny, i denerwują je bezczelnie racjonalne pytanie dra KrisKa.
            Pozdrowienia.
            KrisK
            • gw_bush Re: Tęsknota za mamą.. 08.05.04, 14:41
              dr.krisk napisał:

racjonalne pytanie dra KrisKa.

ABE to taka KrisKa na MatySka

• dr.krisk ABE? 08.05.04, 14:47
                Absolutny Brak Erudycji...
                Afektowana Baba from England...
                Automatyczna Blokada Edukacji...
                • Gość: dana33 Re: ABE? IP: 5.5R* / 192.114.47.* 08.05.04, 20:31
                  ale te bamboszki, doktorze, te bamboszki... i peniuarek..... ah, co za widok...
                  www.large-size-lingerie.com/detail.aspx?ID=19
                  • dr.krisk Tak!!! Sądzę, że to ona! 09.05.04, 00:12
                    Teraz jednak zaczynam sie wahać: może nosi jednak bamboszki-zwierzątka? Wiesz,
                    takie paputki co przymilnie udają dwa milusie kotki, albo insze tygryski? Coś
                    mi nasza dyskutantka pasuje do owych infantylnych kapci.
                    Cos zresztą zamilkła - albo ją Mosad ciasteczkiem zadławił, albo leży krzyżem w
                    kościele, za Ojczyzne miłą się modląc.
                    • gw_bush Re: Tak!!! Sądzę, że to ona! 09.05.04, 00:27
                      dr.krisk napisał:

> Teraz jednak zaczynam sie wahać: może nosi jednak bamboszki-zwierzątka?

Cos mi sie zdaje, ze w jej jednym "paputku" rozsadku jest wiecej niz w obydwu
                      waszych "tegich" glowach razem wzietych.
                      • dr.krisk Wiem, że ci się tak zdaje. 09.05.04, 00:33
                        Mam nadzieję, że nie przekłada się to jednak na twoje życie codzienne. Czy
                        oprócz tego zdają ci sie inne rzeczy? Np. głosy szepczące do ucha, nagłe
                        olśnienia, itp.?
                        KrisK Zatroskany
                        • gw_bush Re: Wiem, że ci się tak zdaje. 09.05.04, 00:38
                          dr.krisk napisał:

> Mam nadzieję, że nie przekłada się to jednak na twoje życie codzienne. Czy
                          > oprócz tego zdają ci sie inne rzeczy? Np. głosy szepczące do ucha, nagłe
                          > olśnienia, itp.?
                          > KrisK Zatroskany

Chetnie pogawedzilbym sobie z toba o twoich dolegliwpsciach dluzej ale z
                          papuciami nie rozmawiam.

Pa

Napewno znajdziesz w Danie chetna sluchaczke i pocieszycielke.
                          • dr.krisk Nawiedzony przez Papucie? 09.05.04, 00:59
                            Często do ciebie te Papucie przychodzą? Dobrze robisz, że z nimi nie
                            rozmawiasz. Więc, choć słyszysz ich głosy - nie spaceruj nocą po rynnie!
                        • Gość: jojo Re: Wiem, że ci się tak zdaje. IP: *.proxy.aol.com 09.05.04, 00:45
                          wg. mnie - Dana jest wzorem czlowieka Swiata naszego obecnego,God Bless Her !!!
                          • Gość: dana33 Re: Wiem, że ci się tak zdaje. IP: 5.5R* / 192.114.47.* 09.05.04, 15:46
                            jojo!!!! boj sie boga!!!! :)
                    • Gość: jojo Re: Tak!!! Sądzę, że to ona! IP: *.proxy.aol.com 09.05.04, 00:32
                      he he,Mossad gownami like ABE is glow sobie nie zaprzata !!!
    • dr.krisk Jak tam z twoimi paputkami? 09.05.04, 11:17
      Czy rzeczywiście są w różyczki?
      Bo my tu różne mamy przypuszczenia. Niejakiemu gw_bushowi to nawet się zdaje,
      że do niego przemawiają. Ale on z nimi gadac nie będzie!
      KrisK
      • Gość: ABE Panie krisK IP: *.dialup.xtra.co.nz 09.05.04, 11:20
        ten watek to o tobie. Cos ty taki skromny, ze za moimi paputkami sie chowasz.

PS Paputki maja glowki King-konga.
        • dr.krisk Dziękuję! 09.05.04, 11:22
          Gość portalu: ABE napisał(a):

> ten watek to o tobie. Cos ty taki skromny, ze za moimi paputkami sie chowasz.
          Bo one sa znacznie ciekawsze ode mnie.
          >
          > PS Paputki maja glowki King-konga.
          No właśnie! Nigdy bym na to nie wpadł!!!
          Pozdrowienia (dla paputków też) :)
          KrisK
          • Gość: ABE Uszanowanko. n/t IP: *.dialup.xtra.co.nz 09.05.04, 11:24
    • Gość: A.S.F. kriska tutaj ? IP: *.lublin.mm.pl 09.05.04, 11:30
      Co tu porabiasz intelektualny impotencie ?
      • dr.krisk Re: kriska tutaj ? 09.05.04, 12:31
        Gość portalu: A.S.F. napisał(a):

> Co tu porabiasz intelektualny impotencie ?
        Poluję na takich popaprańców jak ty. Nic tak nie poprawia humoru w niedzielę
        jak udane polowanko. Jak tam twój pobyt w Ustrzykach Dolnych z nocnikiem na
        głowie? Przepraszam, że nie dojechałem, ale byłem zajęty. Słyszałem że
        okoliczne chłopstwo bardzo cię sponiewierało. Przykro mi.
        KrisK
        • Gość: A.S.F. Re: kriska tutaj ? IP: *.lublin.mm.pl 09.05.04, 14:20
          Polujesz ?! Chyba na wszy łonowe swojej małżonki. Co do pana z nocnikiem to
          pomyliłeś mnie ze swoim tatusiem, tchórzu.
          • dr.krisk Mocno się gniewasz? 09.05.04, 14:42
            Fakt, może rzeczywiście noc na dworcu w Ustrzykach z nocnikiem na głowie wśród
            okolicznego włościaństwa nadszarpnęła twoje nerwy, ale nic straconego. Jak
            koniecznie chcesz żebym cię sponiewierał, to idź, wskocz do betoniarki i
            wyobraź sobie, że to dr KrisK obija ci boki. Znacznie to będzie taniej dla nas
            obu, a skutek ten sam.
            KrisK
            • Gość: A.S.F. Na ciebie ? IP: *.lublin.mm.pl 09.05.04, 14:58
              Sądząc z tego co napisałeś, to najwyraźniej jesteś idiotą.
              • dr.krisk No, nie dąsaj się tak. 09.05.04, 15:22
                Właź do betoniarki. Dla lepszego efektu weź z soba kilka dużych kamieni.
                Powodzenia!
                KrisK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka