Dodaj do ulubionych

Je to dobre.

IP: *.gis.net 03.03.02, 17:38
Tom Daschle,wodz wiekszosci w Congressie skarzyl sie dzisiaj,ze nic nie wiedzial,ze istnieje "secret
government".Komentarze chyba nie sa potrzebne.Przedstawiciel najwyzszej wladzy w
Ameryce,ktora powinna decydowac minn.w sprawie wypowiedzenia wojny-Congressu-w ktorej jest
liderem wiekszosci prosi o informacje n/t dzialanosci ciemnych sil za jego plecami.

Czy ktos jeszcze ma zludzenia co do znaczenia slowa "Ameryka".Zacznijcie zagladac za fasade,ta z
NYTimes,TV,CNN...przejrzyjcie jeszcze raz liste plac gabinetow "prezydenta"z czasow Moniki.Ja
zrobilem to dawno i dzis nie mam zludzen....Brrrrrrrrrr...czuje dreszcze i cos jeszcze. Takze,mam duzo
uciechy.Wystarczy wziac do reki NYTimes,obejrzec CNN i znajc fakty, zaczniesz zanosic sie od
smiechu....i zaczynasz ryczec ze smiechu na widok wybuchu patriotyzmu tych,ktorzy w dobrej wierze
uwierzyli w worek klamstw.I bedzie ci jednoczesnie smutno...bo nic nie mozesz zrobic..........
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: cytat J. Korwina- Mikke IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.02, 18:07
      Sąd w Waszyngtonie DC, który do tej pory tak chętnie orzekał w sprawie budynków
      w Krakowie, banków w Genewie i zbrodni w Kosowie, nieoczekiwanie oświadczył, że
      ramię amerykańskiego sądownictwa nie sięga do bazy w Guantanamo, gdyż znajduje
      się ona na obcym terytorium. W związku z tym US Army może schwytanych
      muzułmanów podejrzanych o to, że są kumplami p. Osamy ibn Ladena, torturować i
      pokroić na kawałki. Sądom w USA nic do tego. Sądom na Kubie, oczywiście, też.

Skóra cierpnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka