Dodaj do ulubionych

Pytanie (glownie) do admina forum:

13.10.11, 03:32
Probowalem wyslac post na jakims forum i dostalem wiadomosc:

Nie masz wystarczających uprawnień aby wysyłać posty na to forum. Jeśli jest to forum prywatne, zgłoś się do jego właściciela aby zostać uprawnionym moderatorem lub uczestnikiem.

Jak odnalezc wlasciciela forum by zapytac go o pozwolenie bycia uczestnikiem tegoz forum ?
Obserwuj wątek
    • kropka Re: Pytanie (glownie) do admina forum: 13.10.11, 10:30
      właściciel forum prywatnego jest wpisany na górze po prawej stronie. Np na tym forum założycielem/właścicielem jest xenofant i do niego piszesz mail xenofant@gazeta.pl
      forum.gazeta.pl/forum/f,89075,Forum_ze_Dworum.html
      jeśli nie ma założyciela, to pewnikiem jest to forum gazetowe i wtedy mail
      forum@agora.pl
      • j-k Kropa ? :) 13.10.11, 13:00
        Jak z moja stara prosba odblokowania mozliwosci pisania na forum Osla Lawka ?

Przeciez szkoda psuc FS, a forum Osla Lawka jest wlasnie idealnym miejscem,
        by naparzac tam rozne forumowe bidulinki :)
        • kropka Re: Kropa ? :) 13.10.11, 14:03
          nie ma takiej opcji. Dla bidulinek można założyć forum prywatne, tam linkować watki z oślej i dowolnie komentować (nie łamiąc prawa, oczywiście, ponieważ właściciel forum bierze za nie całkowitą odpowiedzialność prawną :)
          • j-k Kropa : 14.10.11, 16:49
            Ty sie tu migasz.

Hyde Park nie jest miejscem prywatnym, lecz publicznym.

Gdybym zalozyl wlasne foro - tobym uprawial prywate.

A przeciez chodzi to, by kopac forumowe bidulinki - pro publico bono :)
            • igor_uk Jasiu. 14.10.11, 17:17
              Alez ty calkiem niezle sie kopiesz i na tym forum.Juz wiekszego bidulinke nie potrafisz z siebie zrobic.W tym tobie i Osla lawka nie pomoze.

p.s. Spodobala sie mnie wczorasznia dyskusja,w ktorej ty wykazales sie,po raz kolejny,"wspaniala wiedza" z historii wlasnej Ojczyzny.
              • j-k Goria. Zawsze mnie cieszy ten Meczet w Czeczni 14.10.11, 17:28
                - chociaz islamu nie znosze .

i Putin na koniu w Tuwie
                i jakby ja (Tuwe) nie kochal, t
                to przeciez nawet ten kon mu nie pomoze :)

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
              • walter622 Re: Jasiu. 14.10.11, 18:33
                igor_uk napisał:

> Alez ty calkiem niezle sie kopiesz i na tym forum.

Osiołek stepowy, okazując bliźnim swoje "chrześcijańskie" uczucia, nie raz łamał sobie nogi
                (zresztą nie tylko nogi).

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
                Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
                • igor_uk Re: Jasiu. 14.10.11, 18:42
                  maly_jasiek
            • kropka Re: Kropa : 14.10.11, 17:41
              Nic się nie mogam. Hyde Park jest na Aquanecie. Tam można znacznie więcej niz na innych forach, tam nie ma aesa, a moderacja jest tylko na żądanie mailem do administracji.
              Na oślej nie da sie pisać. Nie ma zaprogramowanej mozliwości pisania. To proste forum, jak każde ogólne wysypisko. Bez możliwości sortowania śmieci :)
              • rusek111111 Re: Kropa : 14.10.11, 18:04
                bla, bla.
                hajdy parki som w wasim buduarze moderaci jedni

he...he...
            • g-48 Re: "Kropa" i "Osla lawka" i Jontek 14.10.11, 22:20
              A przeciez chodzi to, by kopac forumowe bidulinki - pro publico bono :)
              No to ta bidulinka bylbys ty osobiscie i nikt by ci tam dupy twojej nie bronil!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka