Dodaj do ulubionych

Odejscie polityka

13.11.11, 09:05
powaznego i kochajacego swoj narod i odejscie politycznego blazna.

PF
Obserwuj wątek
    • mara571 Lula nie odszedl 13.11.11, 09:28
      tylko usunal sie w cien.
      Wlosi na razie wiwatuja, ale chyba jeszcze sobie nie zdaja sprawy z tego co ich czeka.
      • polski_francuz Pozytywny przyklad 13.11.11, 09:36
        mial raka gardla i zycze mu wyzdrowienia i powrotu do polityki. Nie wiem jak Ty, ale ja potrzebuje pozytywnych przykladow.

PF
    • melord dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:30
      dominuja klamcy wiec jesli ktorys z blazenstwem to polaczy, zapomna kiedys o nim jako polityku , beda pamietac cygaro Clintona czy.... bunga bunga Berlusconiego

kto wspomina dzis premierow-smutasow III RP Mazowieckiego,Pawlaka,Buzka..i podobnych za granica???
      niczym sie nie zasluzyli o czym warto wspominac choc blaznili sie nie raz
      • polski_francuz Wlasnie 13.11.11, 09:41
        myslalem o Walesie piszac o Luli: tez zwiazkowiec, tez bojownik. Ale jeden skonczyl z nieslychanym poparciem 80 % populacji swoja prezydencje a drugiego narod juz nie kocha.

Skad ta roznica? Moze Lula uczciwszy? moze bylo wiecej do zrobienia w Brazylii? Moze Brazylia to wielki kraj i moze olewac sasiadow i ich sluzby (ktore swoimi pomyjami zanieczyszczaja nawet to forum)? Jak myslisz.

Wroce pozniej bo ogrod mnie wzywa.

PF
      • kaszebe12 Re: dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:42
        Coz , melord...-polityka stala sie zawodem , profesja ... bardzo intratna profesja. -Zdanie "Robie kariere w polityce" stalo sie , juz , banalne , ogolnie przyjete , a "Sluze spoleczenstwu , sluze Narodowi" stalo sie zapomnianym archaizmem.-Czy oni ,w ogole , rzadza ? -Kim rzadza , nad kim dominuja ? - Stali sie zwyklymi marionetkami slynnego "1-ego procenta" - niczym wiecej.
        • wojciech.2345 Re: dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:50
          Jak mawia Schetyna - do biznesu idzie się dla pieniędzy, do polityki dla wielkich pieniędzy.

To chyba najważniejsze hasło Platformy Obywatelskiej.
          • kaszebe12 Re: dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:54
            Najwazniejsze i.....prawdziwe w swej szczerosci.
            "Serce rosnie ze Ojczyzna rosnie i sie rozwija. Ciagle szukam jakiegos sensu kartezjanskiego w tym rozwoju ale nie znajduje"...-pef poeta.
          • polski_francuz Mozesz 13.11.11, 11:51
            tez atrakcyjne 40-stki poderwac. Jak den 67-jähriger Oskar.

PF
    • felusiak1 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 16:02
      jeden tak kocha swój naród, że płacze łzami a drygi to błazen, nie pokazał się na demonstracji.
      oj francuski jakiś ty naiwny.
      ale niedługo odejdzie inny prezydent, który kocha swój naród i krórego naród kocha dozgonną miłością.
      • polski_francuz Lula 13.11.11, 16:13
        odszedl majac 80% poparcie populacji po dwoch kadencjach, Sarkozy ma 35 % poparca po niecalej jednej. Roznice slepy zauwazy. Ale nie gringo.

PF

• felusiak1 Re: Lula 13.11.11, 16:59
          znowu piździsz. co kazdy, nawet niegringo potrafi zauważyć.
          • polski_francuz Felusiak 13.11.11, 17:11
            obrazasz mnie a ja ani nie nawyklem ani nie mam zamiaru. Za nastepnym chamstwem wygasze cie w niebyt i gadaj se z jaczejka.

PF
            • felusiak1 Re: Felusiak 13.11.11, 17:19
              jeśli czujesz się obrażony to wygaś mnie już teraz.
              • polski_francuz Czuj sie 13.11.11, 17:32
                wygaszony

PF
                • felusiak1 Re: Czuj sie 13.11.11, 18:22
                  czuj się jakbyś wygrał milion w lotka.
                  ja nie chcę się czuć wygaszony. ja chcę i domagam się wygaszenia.
                  strażacy gaszą a nie sprawiają abyśmy sie czuli.....
      • mara571 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 16:20
        czyzbys myslal o twoim prezydencie?
        • felusiak1 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 17:00
          mój oscyluje wokół 40%. miałem na mysli hugoczawesa.
          • mara571 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 17:26
            nikt nie wie czy Lula tez szybko nie odejdzie (rak gardla).
            Brazyliska gospodarka ma sie niezle, a po Hugo bedzie placz i zgrzytanie zebow.
            • kaszebe12 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 18:13
              Pszestanta , do holery , zucac temy zagramanicznemy nazwyskami , bo siem pefomi zacznie z uszu dymic.

"...jest w nim jakas dzika zacieklosc niedozrozumienia" -z pefa wieszcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka