polski_francuz 13.11.11, 09:05 powaznego i kochajacego swoj narod i odejscie politycznego blazna. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mara571 Lula nie odszedl 13.11.11, 09:28 tylko usunal sie w cien. Wlosi na razie wiwatuja, ale chyba jeszcze sobie nie zdaja sprawy z tego co ich czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pozytywny przyklad 13.11.11, 09:36 mial raka gardla i zycze mu wyzdrowienia i powrotu do polityki. Nie wiem jak Ty, ale ja potrzebuje pozytywnych przykladow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:30 dominuja klamcy wiec jesli ktorys z blazenstwem to polaczy, zapomna kiedys o nim jako polityku , beda pamietac cygaro Clintona czy.... bunga bunga Berlusconiego kto wspomina dzis premierow-smutasow III RP Mazowieckiego,Pawlaka,Buzka..i podobnych za granica??? niczym sie nie zasluzyli o czym warto wspominac choc blaznili sie nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wlasnie 13.11.11, 09:41 myslalem o Walesie piszac o Luli: tez zwiazkowiec, tez bojownik. Ale jeden skonczyl z nieslychanym poparciem 80 % populacji swoja prezydencje a drugiego narod juz nie kocha. Skad ta roznica? Moze Lula uczciwszy? moze bylo wiecej do zrobienia w Brazylii? Moze Brazylia to wielki kraj i moze olewac sasiadow i ich sluzby (ktore swoimi pomyjami zanieczyszczaja nawet to forum)? Jak myslisz. Wroce pozniej bo ogrod mnie wzywa. PF Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:42 Coz , melord...-polityka stala sie zawodem , profesja ... bardzo intratna profesja. -Zdanie "Robie kariere w polityce" stalo sie , juz , banalne , ogolnie przyjete , a "Sluze spoleczenstwu , sluze Narodowi" stalo sie zapomnianym archaizmem.-Czy oni ,w ogole , rzadza ? -Kim rzadza , nad kim dominuja ? - Stali sie zwyklymi marionetkami slynnego "1-ego procenta" - niczym wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:50 Jak mawia Schetyna - do biznesu idzie się dla pieniędzy, do polityki dla wielkich pieniędzy. To chyba najważniejsze hasło Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: dzis prawdziwych.....politykow juz nie ma 13.11.11, 09:54 Najwazniejsze i.....prawdziwe w swej szczerosci. "Serce rosnie ze Ojczyzna rosnie i sie rozwija. Ciagle szukam jakiegos sensu kartezjanskiego w tym rozwoju ale nie znajduje"...-pef poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mozesz 13.11.11, 11:51 tez atrakcyjne 40-stki poderwac. Jak den 67-jähriger Oskar. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 16:02 jeden tak kocha swój naród, że płacze łzami a drygi to błazen, nie pokazał się na demonstracji. oj francuski jakiś ty naiwny. ale niedługo odejdzie inny prezydent, który kocha swój naród i krórego naród kocha dozgonną miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Lula 13.11.11, 16:13 odszedl majac 80% poparcie populacji po dwoch kadencjach, Sarkozy ma 35 % poparca po niecalej jednej. Roznice slepy zauwazy. Ale nie gringo. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Lula 13.11.11, 16:59 znowu piździsz. co kazdy, nawet niegringo potrafi zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Felusiak 13.11.11, 17:11 obrazasz mnie a ja ani nie nawyklem ani nie mam zamiaru. Za nastepnym chamstwem wygasze cie w niebyt i gadaj se z jaczejka. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felusiak 13.11.11, 17:19 jeśli czujesz się obrażony to wygaś mnie już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Czuj sie 13.11.11, 18:22 czuj się jakbyś wygrał milion w lotka. ja nie chcę się czuć wygaszony. ja chcę i domagam się wygaszenia. strażacy gaszą a nie sprawiają abyśmy sie czuli..... Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 16:20 czyzbys myslal o twoim prezydencie? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 17:00 mój oscyluje wokół 40%. miałem na mysli hugoczawesa. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 17:26 nikt nie wie czy Lula tez szybko nie odejdzie (rak gardla). Brazyliska gospodarka ma sie niezle, a po Hugo bedzie placz i zgrzytanie zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Odejscie polityka 13.11.11, 18:13 Pszestanta , do holery , zucac temy zagramanicznemy nazwyskami , bo siem pefomi zacznie z uszu dymic. "...jest w nim jakas dzika zacieklosc niedozrozumienia" -z pefa wieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś