polski_francuz 25.11.11, 19:59 jest ze wschodu, jest doktorem Politechniki Wroclawskiej i chyba zgodzi sie na eurobonds. Eh, gdybym nie byl juz zonaty... PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Angie da się zarżnąć 25.11.11, 20:09 Atak na resztę niemieckiej kasy jest tak zmasowany, że Angie pewnie się zgodzi. Pytanie jest inne - co da Europie doprowadzenie Niemiec do ruiny, jaki jest sens zarżnąć jedyną (dużą) dojną krowę, jaką się posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Popatrz sie pozytywnie 25.11.11, 20:13 jest wielu Francuzow, jak ja, ktorzy chca porzadku u siebie. I nie lubia burdelu finansowego. PF Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Popatrz sie pozytywnie 25.11.11, 20:17 Gdyby nie chcieli burdelu finansowego, to by nie żądali eurobonds. Eurobonds pozwolą im kontynuować ten burdel przez następne kilka miesięcy, party będzie przez jakiś krótki czas szła dalej, a później wszystko padnie z hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Jaki jest twoj plan 25.11.11, 20:30 pozytywny? Pominawszy pijackie majaki o unii z Rosja. PF Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jaki jest twoj plan 25.11.11, 20:36 polski_francuz napisał: > pozytywny? > > Pominawszy pijackie majaki o unii z Rosja. Zuipełnie ci odbija? Jednocześnie chcesz być traktowany poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Powtorze pytanie 25.11.11, 20:38 jaki jest twoj plan pozytywny? PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Angie da się zarżnąć 25.11.11, 20:20 eva15 napisała: jaki jest sens zarżnąć jedyną (dużą) dojną krowę, jaką się posiada? Taki sens Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Angie da się zarżnąć 25.11.11, 20:23 Owszem, masz rację, o to chodzi. Ale to krótkowzroczne - raz się stek zeżre i co dalej? Kto zapracuje na następnego? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 instant death 25.11.11, 20:15 eurobond w konsekwencji przyspieszy śmierć. francuski napisał: Eh, gdybym nie byl juz zonaty... Really? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz First step to nirwana 25.11.11, 20:25 jakos trzeba zaczac sie zmieniac. Tak to widze. Felusiak: a) odczuwam to obrazliwie jak zwracasz sie do mnie francuski. Nie jestem francuski, jestem Polakiem rodem z Litwy, ktory stal sie obywatelem Francji. b) piszac o pozytywnych uczuciach w stosunku do Angie uzylem metafory. Kocham moja zone i moja rodzine. Ale lubie Angie, ktora analizuje powoli ale rozsadnie i stawia na rozsadek Europejczykow. c) sadze, ze masz kompleksy w stosunku do profesorow. Nie musisz miec kompleksow w stosunku do mnie. Ja jestem prostym czlowiekiem. PF Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ale powiedz mi , Evcia 25.11.11, 20:28 Kto za tym stoi ? Bo ciagle nie moge sie dowiedziec. Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ale nie muv mi, hloopcze :) 25.11.11, 20:56 viem, ze mysle nie jest twoja mocna strona, ale nie boj zaby: od tego sie nie umiera. Tfu(j), jak zawsze, Doctor, J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiek jest temu przykladem. 25.11.11, 21:03 j-k napisał: mysle nie jest twoja mocna strona, ale nie boj zaby:od tego sie nie umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wpisz do kartoteki. 25.11.11, 21:06 igor_uk napisał: > j-k napisał: mysle nie jest twoja mocna strona, ale nie boj zaby:od tego sie > nie umiera. Polak Dzierzynski i ruska Czeka wiedzialy - jak zbierac dane :) Odpowiedz Link Zgłoś