Dodaj do ulubionych

Ha,ha,ha.Ale jaja.

29.11.11, 23:35
Kon Kadyrowa lamal prawa czlowieka.
Obserwuj wątek
    • igor-53uk To jest najlepsze. 29.11.11, 23:41
      Two months earlier the New York State Racing and Wagering Board had also received an application for a racing license for Kadyrov. Such requests are usually approved within a matter of days, but the New York racing officials, who also consulted with the State Department, delayed processing his application and appeared ready to delay the matter for the foreseeable future.

O tym,zeby wydac licenzje dla uczestnictwa w gonitwach,konsultowalo sie z amerykanskim MSZ . Nu czy to nie jaja?
      • bywszy1 Re:nawet jaja kobyly nikogo nie interesuja?+ 29.11.11, 23:55
        sam do siebie piszesz?
        Trenuj,na zdrowie.
      • eva15 Genialne! Koń by się uśmiał. 30.11.11, 00:04
        Czeczeński koń i tak ma szczęście, że go nie postawiono pod jakiś US-trybunał i nie skazano na krzesło elektryczne za łamanie praw człowieka. W kraju, w którym jak w starożytnym Rzymie nawet koń (czyli kompletny idiota) może być konsulem (czytaj: kongresmanem) można powiedzieć, że koniowi czeczeńskiemu się udało! Uszedł z życiem, a przecież władca mógłby kazać go zastrzelić (lub wysłać na krzesło elektryczne). Ludzkie, humanitarne pany w tej Hameryce!
        • igor_uk Re: Genialne! Koń by się uśmiał. 30.11.11, 00:23
          USA co raz bardziej przypominaja ZSRR ,w ktorym o wszystkim decydowali "organy".
          • eva15 Re: Genialne! Koń by się uśmiał. 30.11.11, 00:36
            Igor, toć ja cały czas o tym właśnie piszę. To jest w jakimś sensie fascynujące - USA pokonały ZSRR, ale jednocześnie niszcząc ZALETY ZSRR przejęły wszystkie wady tego systemu!

Niektóre dzikie ludy/ plemiona wierzą, że wraz ze zjedzeniem ciała przeciwnika przejmuje się jego duszę. No i fajnie, Rosja TEJ duszy ie potrzebuje, niech się Zachód nią zapcha.
            • misterpee Re: Sedno orwellizmu 30.11.11, 00:41
              Ja tez to wspominam ! Nietylko Odessa jest tera w USA, ale i Sowiety znalazly dobry klimat na drugiej polkuli.
              • eva15 Re: Sedno orwellizmu 30.11.11, 00:55
                Jak by nie patrzał zasługą Stalina nie było nie tylko wykradzenie bomby atomowej (co chyba najważniejsze) ale także wypędzenie trockistów z Rosji. Czego Stali do kożca nie zdążył, uzupełnił po latach Putin. No i teraz na Zachodzie jest, jak jest.
            • igor_uk Re: Genialne! Koń by się uśmiał. 30.11.11, 00:45
              Ewa, a nie jestes ciekawa tego,co by mogl napisac felus?Napewno znajdzie cos w biografji autora artykula,udowodni,ze farba dla druku miala pochodzenie rosyjskie ,a do tego ,my i tak wszystko zle zrozumieli,bo w jakims zdaniu przecinek powinien byc w innym miejscu.
              • eva15 Re: Genialne! Koń by się uśmiał. 30.11.11, 01:01
                Feluś się tutaj chyba nie włączy. Nie uczyli go na kursach, jak na coś takiego zareagować, ja by nie patrzał ten koń czeczeński nie grał na giełdzie ani nie był bankierem.
          • j-k no tak to jest, goria :) 30.11.11, 01:02
            igor_uk napisał:
            > USA co raz bardziej przypominaja ZSRR ,w ktorym o wszystkim decydowali "organy

no tak to jest, goria.
            tylko tym, razem - to oni maja giwery.
            wy juz tylko zlom :)
            • igor_uk Re: no tak to jest, goria :) 30.11.11, 01:04
              jasiu,a nie pora tebe spat'?
              • eva15 Uparty grzesznik 30.11.11, 01:12
                Ja mu to w kółko prawie codzień mówię, ale on i tak swoje. Ja - że kto śpi, to nie grzeszy (głupotą), a on z uporem chce grzeszyć. Nie ma nic gorszgeo niż zatwardziały grzesznik.
              • j-k no tak to je, ale nie rob za EVcie :) 30.11.11, 01:15
                igor_uk napisał:
                Doctorze , a nie pora tebe spat'?

para, para :)

na dobranoc masz Admirala:)
                bedzie mial piekna smierc :)
                www.moscowtopnews.com/?area=postView&id=926
                buenas noches.
          • przyjacielameryki Re: Genialne! Koń by się uśmiał. 30.11.11, 08:37
            igor_uk napisał:

> USA co raz bardziej przypominaja ZSRR ,w ktorym o wszystkim decydowali "organy
            > ".

Boże, jaki Ty Igorek jesteś ograniczony!!!! Twój antyamerykanizm i gigantyczne kompleksy wobec USA całkowicie paraliżują Twój i tak skromniutki umysłek.
            Takiego absurdu jak ZSRR nic i nikt na tym świcie nigdy nie przebije.
            Ale Ty się umęczysz wymyślaniem kolejnych antyamerykanizmów. Po co to robisz??? Jaki jest sens i cel tych Twoich śmiesznych wypocin.
            Coraz bardziej wątpię w Twoją polską żonę!
            • igor_uk p.a. 30.11.11, 16:22
              najpierw przeczytaj zalinkowany artykul,a dopiero pozniej cos sam pisz.Ale ty,przeciez,angielskiego nie znasz.przetlumaczyc?
              • bywszy1 Re: p.a.+ 30.11.11, 16:29
                dziwna wsza!
                Ja sie przygniata,a on dalej bzyka!
                Jednym slowem:"ajgor niezmeczony".
            • romrus Re: Genialne! Koń by się uśmiał. 30.11.11, 17:05
              przyjacielameryki napisał:
              > Coraz bardziej wątpię w Twoją polską żonę!

A co? Polska zona koniecznie obowiazuje do milosci do USA?
              U Pana Sikorskiego i Pana Juszczenki jakos inaczej to dziala:-)
    • bywszy1 Re:no i co za dyskutanckie jaja?+ 30.11.11, 07:46
      Po moim wpisie mama saksonka w sukurs przyszla.
      Dziecku smarki zalosliwie wytarla.
      Od rzeczy,jak zawsze napisala.
      Kuzyni,Pi z vigilem,jak zawsze sie popluli.
      Ameryke z rzydostwem z blotem zmieszli.
      I razem koniowi jaja umyli.
      Czy ktos jeszcze ajgorowi wniosek zlotymi myslami do gory podbije?
      • igor_uk Re:no i co za dyskutanckie jaja?+ 30.11.11, 16:20
        bywszy,biedaczysko i tak onanizujesz sie publicznie nadal.i nikogo ty nie obchodzisz i nikt na ciebie nie zwraca uwagi.tylko ja tobie pozostal sie,poniwazy z litosci pare slow staremu zboczencu odpisze.

p.s. nu co tam u was slychac?bardzo lubie twoi watki,na nich jest taki spokojnie.
        • bywszy1 Re:no i co za dyskutanckie jaja pana ajgora?+ 30.11.11, 16:27
          No i znowu plagiat,panie ajgor.
          Nie ma pan rozumu,by swego cos wymyslic?
          Nie nauczono pana na kursach zmywania toalet angielskich wlasnego myslenia?

A tutaj jakos nikt nie chce z panem dyskutowac na tema jaj kobyly.
          Podbijam wyzej.
          Moze ktos sie zglosi.
          A moze pan by mnie poprosil bym pana nauczyl,jak watki pisac?
          Moze sie i zzale.
          • igor_uk Re:no i co za dyskutanckie jaja pana ajgora?+ 30.11.11, 16:37
            bywszy, widze,ze czekales na mnie .Chociaz Aleksandr troche cie zabawil,zeby czas tobie szybciej zlecial w oczekiwaniu.
            bywszy,o publicznym onanizowaniu sie pierwszy zaczalem pisac ja,ty dopiero pozniej to podkradles u mnie(zreszta jak i wiekszosc moich odzywek),a teraz z czysto zydowskim pontem udajesz,ze ty cos sam wymysliles. Jedynie co ty jestes sam wstanie wymyslic,to zalozyc watek pod idiotycznym tytulem :"a u nas" .

• nowgorod Re:dyskutanckie jaja pana ajgora+ 30.11.11, 17:47
              ajgorze,ofiaro nieszczesnego wypadku nieumiejetnego onanizowania.
              Podbijam ci watek do gory.
              Moze ktos sie zzali nad toba i o jajach i onanizazacji-twoich ulubionych tematow-podyskutuje.
              Szcze3sc boze.
              Dzialaj dalej,nieobrazowannyj nieuku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka