melord 22.04.12, 10:10 zeby uniknac posadzenia o antyrosyjaska prowokacje ...odpowiem od razu co druga to TANIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk melord. 22.04.12, 10:18 Czy to nie ty pare dni temu szlochal z powodu tego,ze tematyka rosyjska zawladnela forumem Swiat? Odpowiedz Link Zgłoś
melord tak to ja 22.04.12, 10:34 kobiety maja jednak inny status w ich przypadku nie ma znaczenia antysemityzm,rusofobia,rasizm itd jedynie kwestia naszego gustu czy upodoban apropos ...wiesz dlaczego facet ma dwa jajka? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie melord+ 22.04.12, 10:48 Pan mnie zaskakuje. Okazuje sie,ze pan humor posiada. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 nie tanie ale nataszki 22.04.12, 22:09 tak są powszechnie nazywane przez tubylców w krajach bliskowschodnich, na Sri Lance i w Boliwii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mongol0kacap Re: nie tanie ale nataszki 22.04.12, 22:22 Ciekawie ile wsrod tych nataszek dziewczyn z rosji? Napewno 2 procenta bedzie, moze troche wiecej niz z polski. a w ogole kraja pochodzienia tych nataszek moldawia, rumunia, bulgaria, ukraina, litwa, lotwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mongol0kacap Re: Najtansze dziewczyny sa ponoc w Rosji 22.04.12, 21:04 Oj, nie zartuj tak. Pelne imie tych Taniek jest Tat'jana. Po rosyjsku tat' - to morderca, bandyta, jana - po bialorusku znaczy ona. Wiec znajomosc z dziewczyna po imioni Tania moze skonczyc sie dla ciebie zbyt za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Najtansze dziewczyny sa ponoc w Rosji 22.04.12, 22:17 Mój kolega z pracy, rezerwista US Army, bardzo sobie chwali usługi Rosjanek w strefie zdemilitaryzowanej w Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
mongol0kacap Re: Najtansze dziewczyny sa ponoc w Rosji 22.04.12, 22:25 niechaj sprobuje cos zapytac u tych rzekomych rosjanek po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
marcinarcin Re: Najtansze dziewczyny sa ponoc w Rosji 23.04.12, 18:58 Cena = jakość, w tym interesie to również obowiązuje ;) --- Sklep Hummel geolog warszawa fotograf Białystok zabawki edukacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Najtansze dziewczyny sa ponoc w Rosji 23.04.12, 19:31 Rosjanki są ok. To nie ich wina ,że żyły/żyją w tym azjatycko-bandyckim kraju bez perspektyw. Odpowiedz Link Zgłoś