igor_uk33 17.05.12, 20:17 Ciekawe zdjecie mnie trafilo sie w internecie: greenature.ru/wp-content/uploads/2012/02/80.jpg I pomyslalo sie mi,ze wlasnie tak wyglada "wolnosc" na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Trzebaby Putina 17.05.12, 20:20 on juz wie jak tygrysy zniewalac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Od dr hab 17.05.12, 20:24 w gore ma sie prawo, aby tworzyc slowa. W Rosji tak nie jest? PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 20:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Twoje wpadki 17.05.12, 21:13 zgaduje dzieci na lewo. Sza, dzentelman o tym nie mowi. Nawet taki szemrany dzentelman. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Poddajesz sie? 17.05.12, 21:19 Krotki oddech juz u ciebie. Dziadziejesz Wania. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz A co cie bawi? 17.05.12, 21:24 belkotanie niepoprawna polszczyzna? PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Do dyskusji 17.05.12, 21:34 trzeba znac jezyk. To go za slabo znasz. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Drugi warunek 17.05.12, 21:44 Do dyskusji potrzebny jest partner. Mam dobra pamiec Wania, spoko. Tak szybko ci nie zapomne twych intryg. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
spiskowa.teoria.dziejow Re: Trzebaby Putina 17.05.12, 21:18 Franciszku, co ty wypisujesz? To nie tygrysy, to lwice. Wybierz się do ZOO z wnukami, kiedy znajdziesz czas wolny od komputera. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wolnosc zachodniego czlowieka. 17.05.12, 20:21 Dobrze, że nie mieszkasz na Zachodzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz I mieszac 17.05.12, 21:01 beton. Byle nie nie mieszac w glowach. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Anspruch 17.05.12, 21:18 "Mieszać w głowach innych potrafi" manipulator. Ale jedynie idiota probuja to robic slabo znajac jezyk. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Ja tobie 17.05.12, 21:28 poprawiales? Ja sobie nie przypomnialem. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przetlumacz 17.05.12, 21:30 zatem na francuski: "slowa Wanki przerastaja o wiele jego czyny". To pogadamy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tlumaczenie 17.05.12, 21:38 bledne. A gdzie mam siedziec? Na posterunku? PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz W Rosji 17.05.12, 21:47 tez ich kupa (ze tak sie do twego poziomu znize...) PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Tlumaczenie 17.05.12, 21:51 To moze sam to przetlumaczysz. Bez bledow. Chetnie zobacze. PS. Twoj angielski wiele zostawia do zyczenia. Nie raz oczy razil. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie potrafisz? 17.05.12, 21:36 Juz drugi raz sie poddajesz Wania. No to ade! PF Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Ty chyba franky 17.05.12, 21:40 masz inna definicje "poddawania sie":) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Definicja 17.05.12, 21:42 Poddaje sie ten, kto w dyskusji forumowej zamiast dyskutowac zbacza na tematy osobiste i naduzywa niecenzuralnych slow. Zgodnie z te definicja Wania lata na forum ciagle z biala flaga. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Franky! 17.05.12, 22:03 FS to tylko piaskowica! Tylko w piaskownicy mozesz okladac innego dziciaka lopatka i glosno plakac ... mommy (!) jesli dzieciak daje ci lopatka po twarzy, hahaha. W realu, franky, musisz zdejmowac majtki na lotnisku tak samo jak ja czy Igor jak wladza nakaze, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Masz racje,Elka. 17.05.12, 22:37 Powiem, Ci szczerze, Igor, ja, jak na razie, tez nie musialam:) Podkreslam, jak na razie:) Co nie oznacza, ze nie mi nie przyjdzie:/ ... pod przykrywka "bezpieczenstwa" ... Czyjego, to trudno w tej chwili powiedziec. Dzis, to bezsprzecznie bezpieczenstwo zastraszonego francowatego ... A jutro? Jakiegos Igora, labo Elki:) Wszak waadzz sie zmienia, nie? Prawa (czy raczej bezprawie waadzy) zostaje to samo, za pozwoleniem bystrzakow:) Czy francowaty o tym pomyslal? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: malkontent. 17.05.12, 20:46 igor_uk napisał: > Ta klatka jest w ludziach.Jedni jej nie widza i uwazaja,ze sa wolni.Inni(ja wsr > od nich),mieszkajac obok tych w klatce,sa wolni naprawde i widza ,z "zewnatrz" > ,klatke,w ktorej mieszka wiekszosc. Dlaczego nie wracasz do Rosji?? Boisz się reżimu KGB-owskiego, boisz się żeby tak zupełnie bez powodu państwo rosyjskie nie wsadziło cię do psychiatryka? Boisz się, że nie starczy ci na łapówki, że cię zastrzelą albo poturbują bo mieszkałeś długo na Zachodzie i jesteś wrogiem? Dlaczego tak bardzo boisz się Rosji?? To faktycznie nieludzka ziemia??? Ty cały czas udowadniasz, że tak! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Nie piepsz, zombi:-) 17.05.12, 20:54 przyjacielameryki napisał: > Dlaczego nie wracasz do Rosji?? Boisz się reżimu KGB-owskiego, boisz się żeby t > ak zupełnie bez powodu państwo rosyjskie nie wsadziło cię do psychiatryka? Bois > z się, że nie starczy ci na łapówki, że cię zastrzelą albo poturbują bo mieszka > łeś długo na Zachodzie i jesteś wrogiem? > Dlaczego tak bardzo boisz się Rosji?? To faktycznie nieludzka ziemia??? Ty cały > czas udowadniasz, że tak! Nawet staroobrzedowcy z Boliwii nie boja sie wracac:-) www.newstube.ru/media/v-primor-e-vozvrashhayutsya-starovery-iz-bolivii Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Igor 17.05.12, 21:02 zdjecie jest wymowne. Klatka otacza nas wszystkich. Czy tego chcemy czy nie. Dla jednych ta klatka jest widzialna. Dla farbowanych Francuzow, falszywych amigos, mktnet-ow juz nie. Nawet gdy dostaja kopa miedzy oczy gdy wystapia poza granice klatki. Za kopa beda obwiniac Ciebie, Igor, a nie tych co klatke niewiedziec czemu ustawili! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Be aware I am French 17.05.12, 21:05 "Nawet gdy dostaja kopa miedzy..." Nie o noge tu chodzi, ale o inna czesc ciala. PF Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Malky 17.05.12, 21:19 malkontent6 napisał: > Eluś, tobie coś chyba w życiu nie wyszło. A tobie? Mam, na mysli klatke. Tylko sie skup w sobie i wtedy odpisz. Odruchowe wyznania sie nie licza, zwlasza te ...Twoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Malky 17.05.12, 21:23 Wszystkie twoje wypowiedzi na tym forum są pełne goryczy. Mam wrażenie, że przechodzisz przez trudny okres życia. Usmiechnij się, Eluś, będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Ups and downs 17.05.12, 21:26 analiza chyba sluszna ale kazdy ma cykle i drgania. Zyczmy Eli drgan gasnacych. PF Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Malky 17.05.12, 21:34 Nie, malky czyzbys nie byl w stanie zdjac rozowych okularow? Czy moze ci pomoc? Nie, ja nie przechodze przez trudny okres zycia. Powiedzialabym, raczej normalny, stateczny ... Mam za to problem z 20/20 wizja. W moim wieku powinna niedomagac a tu prosze ... sie wyostrza:/ Piszesz : Usmiechnij się, Eluś, będzie lepiej. Powyzsze, jak zapewne wiesz, wymaga udzialu ilus tam miesni. Ja mam lepsze wyjscie, malky, nie wymagajace udzialu miesni .... Ja totalnie olewam ... Ani sie usmiecham, ani chmurze. Ja, olewam. Ty pewnie tez, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: malkontent. 17.05.12, 20:55 nie wraca bo jest na liście, pracuje na zdjęcie z listy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk [...] 17.05.12, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś