kombrig 21.06.12, 09:34 podwyzszono poziom gotowosci o jeden stopien wzmocniono stan ochrony premiera oraz objektow rzadowych odkryto materialy wybuchowe na terenie elektrowni atomowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeitgeist2010 Balanga 21.06.12, 14:20 kombrig napisał: podwyzszono poziom gotowosci o jeden stopien, wzmocniono stan ochrony premiera oraz objektow rzadowych, odkryto materialy wybuchowe na terenie elektrowni atomowej Cwaniacy. Wybrali ten jeden dzien, gdzie caly kraj jest na balandze. Ale, den svenska tigern czuwa! a ja ci mowie: wez skrzynke Prips Blå, jagnie na gryla i ciesz sie zyciem. Nie jestes co prawda dziewica ale i tak na wszelki wypadek wlóz pod poduszke 7 ziól i zapamietaj ten sen :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Balanga++ 21.06.12, 16:40 czy pan to juz wszystko,co pan proponuje,uzyl? Balanga jak balanga,ale kosztuje. W elektrowni atomowej bywalem-kontrola byla niepodobna do balangi. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 dlaczego jest plus przy twoim nicku? 22.06.12, 12:16 bywszy1 napisał: czy pan to juz wszystko,co pan proponuje,uzyl? Jak najbardziej. Ale nikt nie musi isc w moje slady :) Na wszystko jest w zyciu czas. teraz na przyklad zyje, jem i pije jak mnich. Balanga jak balanga,ale kosztuje. Midsommar jest tylko raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Re: Balanga++ 22.06.12, 12:25 bywszy1 napisał: W elektrowni atomowej bywalem-kontrola byla niepodobna do balangi. Bylo to jakies 10 lat temu i niestety nie potrafie podac dokladnego zródla. Rutynowa inspekcja w reaktorze atomowym, nie pamietam juz czy Barsebäck czy Forsmark, stwierdzila, ze 90 % zalogi bylo pod wplywem alkoholu. I to nie byl zart prima- aprilisowy. Natomiast sluzby specjalne biora swoje zadanie na powaznie, gdy jest 350 tysiecy muzulmanów zawsze sie znajdzie jakas czarna owca. Dbaja tez o podwyzszona czujnosc funkcjonariusze z amb izraelskiej i amerykanskiej. tu masz juz 2 plusy!!! za co? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Balanga++ 22.06.12, 18:19 dwa plusy przez pomylke. "+" i "?" znajduja sie na jednym klawiszu.Przegapilem przycisniecie "shift" Wplyw alkoholowy-tez kaczka. Pracowalem jako konsult od urzadzen maszynowych. 90% - alkocholowcow? Nawt w Polsce czy Rosji to sie nie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 znalazłem zródło ++ :) 24.06.12, 12:41 bywszy1 napisał: Wplyw alkoholowy-tez kaczka. Pracowalem jako konsult od urzadzen maszynowych. > 90% - alkocholowcow? Nawt w Polsce czy Rosji to sie nie zdarza. Pól kaczki. Chodzilo tu o Ringhals i Forsmark.Po niemiecku. Ale znajdziesz napewno jakiegos sąsiada, ktory zna ten jezyk. Ja sam slyszalem o tym w jakims niemieckim kanale telewizji. Widzisz węc, ze ja nie zmyslam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: nie mowilem,ze pan zmysla+ 24.06.12, 14:04 1.Jest takie cos,jak kaczka dziennikarska. 2.Jest takie cos,jak klamstwo dzinnikarskie. 3.Jest takie cos,jak piepszenie kotka za pomoca mlotka. 4.Nic tutaj nie znalazlem 5.Jak by to byla prawda,to byla by rozruba na calego. 6.A to byla jednak prawda. 7.To tez prawda 8.Troche wiecej-przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: nie mowilem,ze pan zmysla+ 24.06.12, 14:06 rozruba-pisze sie rozroba. Tez przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś