Dodaj do ulubionych

Agencja TASS donosi.

12.10.12, 16:39
Na głównej stronie swojej witryny internetowej RT informujei z kim sypiała w przeszłości żona obecnego prezydenta Francji.

rt.com/art-and-culture/news/hollande-trierweiler-sarkozy-174/
Obserwuj wątek
    • kylax1 No i co z tego? 12.10.12, 16:43

• malkontent6 Re: No i co z tego? 12.10.12, 17:00
        Pasjonująca informacja.
    • igor_uk malkontent. 12.10.12, 16:50
      Znow cos kombinujesz.
      Glowna strona wyglada tak:
      rt.com/.
      I jedna z wiadomosci jest ta,ktora ciebie zainteresowala,zreszta w rubryce :Art & culture .
      I wlasnie to mnie bardziej interesuje,jak to ona robila,ze to miesci sie w tej rubryce?
    • eva15 Radio Erewań donosi. 12.10.12, 16:50
      Radio Erewań, czy malkontencik, donosi, że obecny prezydent Francji ma żonę.
      • igor_uk Nie Ewa. 12.10.12, 16:52
        Sadzac po temu,ze ta informacja jest podana,jako wydarzenie kulturowe. Erewan do tego nie ma nic. Teraz bede caly czas myslec o tym,jak ona to robi.
        • malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:01
          igor_uk napisał:

> Teraz bede caly czas myslec o tym,jak ona to robi.

Mnie tez to interesuje, bo podobno Francuzki są pod tym względem ciekawe.

Niestety na końcu artykułu nie zauważyłem notatki - To be continued. :(
        • eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:07
          Radiem Erewań jest malkontencik, to on zmyśla "fakty".
          • malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:11
            Ewciu, poddajesz w wątpliwość treśc artykułu RT???
            • eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:28
              Nie, ty nie wiesz, co mówisz. RT nigdzie nie pisze, ona jest żoną Hollanda.
              • malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 18:18
                "France’s first lady was sleeping with now President Francois Hollande and Patrick Devedjian"
                • eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 18:46
                  Dla ciebie "first lady" znaczy "wife"? Gdzie takiego angielskiego uczą?

W Hameryce to niemożliwe, ale we Francji obecny prezydent nie jest żonaty, w Niemczech z kolei jest żonaty, ale first lady nie jest jego żoną.
                  Wiem, to za trudne, ale tak jest.
                  • malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 18:51
                    W Rosji to niemozliwe, ale ja w Hameryce o swojej żonie mówiłem żona zanim została moją żoną.
                    • eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 19:19
                      Mówić to ty sobie dużo możesz, ale chodzi o Hollanda, wskaż, GDZIE on tak mówi, tak ty?
                      • igor_uk malkontent. 12.10.12, 19:30
                        Mam nadzieje,ze tylko mowiles do swojej przyszlej zony -zona,nic wiecej.Bo przed slubem bylo by to grzechem.

p.s. faktem jest to,ze w zalinkowanym przez ciebie tekscie ,a nie razu nie padlo slowo - wife.
                        • malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 19:34
                          Ale padło określenie first lady a to więcej niż wife.
                          • igor_uk Re: malkontent. 12.10.12, 19:40
                            E tam.First lady ,to tylko jedna z wielu,nawet jak i pierwsza.

p.s. Widze,ze jednak grzeszyles,bo nic o tym nie napisales.
                        • eva15 Re: malkontent. 12.10.12, 19:57
                          Biedak nie wiedział, że oni nie mają ślubu.
                          Jeszcze weselej jest w Niemczech, Gauck ma co prawda ślub, ale iz inną kobietą, niż first lady - czyli jego kochanka.

• igor_uk Re: malkontent. 12.10.12, 20:00
                            Ten caly Zachod,to Sodoma i Gomora,jak widze.
                            ja po innemu bylem wychowany.Ledwie potrzymal sie za raczke z kobieta,odrazu sie zenilem na niej.
                            • malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 20:02
                              igor_uk napisał:

> ja po innemu bylem wychowany.Ledwie potrzymal sie za raczke z kobieta,odrazu s
                              > ie zenilem na niej.

Za rączkę? :)
                              • igor_uk Re: malkontent. 12.10.12, 20:04
                                Oczywiscie,przed slubem na nic wiecej nie moglem sobie pozwolic.
                                • malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 20:10
                                  igor_uk napisał:

> Oczywiscie,przed slubem na nic wiecej nie moglem sobie pozwolic.

Współczuję.
                            • eva15 Re: malkontent. 12.10.12, 20:05
                              igor_uk napisał:

> Ten caly Zachod,to Sodoma i Gomora,jak widze.

To prawda i jeszcze jest dumny z tego. Takie wzorce rozwalają więzi rodzinne, nazywa się to postępem.
                          • malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 20:01
                            eva15 napisała:

> Biedak nie wiedział, że oni nie mają ślubu.

Ewciu, pisałem już, że dla mnie ślub ma małe znaczenie. Tylko formalne.
                            • igor_uk malkontent,slub to nie formalnosc 12.10.12, 20:09
                              To najwieksze przezycie dla czlowieka.Wiem o tym bardzo dobrze (mam trzy sluby na karku).
                              A dla czlowieka wierzacego,jest jeszcze czyms wiecej.Z tego co wiem,jest jednym z sakramentow.
                              • malkontent6 Re: malkontent,slub to nie formalnosc 12.10.12, 20:12
                                Dla mnie to była formalność i uspokojenie rodziców moich i żony.

No i żeby córka nie była dzieckiem nieślubnym. :)
                      • malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 19:32
                        Ewciu, zdanie Hollanda nie ma tu najmniejszego znaczenia. Najbardziej prestiżowy portal internetowy określił tę panią jako pierwszą damę.
                        • eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 20:06
                          Bo ona JEST 1. damą Francji. Widzę, że nie pojmujesz, w czym rzecz, ale to mnie nie dziwi...
                          • malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 20:14
                            A agencja TASS podaje, że w młodości kopulowała z innymi mężczyznami.
                            • igor_uk Re: Nie Ewa. 12.10.12, 20:17
                              malkontent.A wiesz co moze kryc sie za slowami "Firs Lady " w Rosji?
          • igor_uk Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:16
            malkontent, nie swiadomie, pokazuje,ze RT jest stacja na poziomie swiatowym.
        • mongolszuudan Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:45
          igor_uk napisał:
          > Sadzac po temu,ze ta informacja jest podana,jako wydarzenie kulturowe. Erewan
          > do tego nie ma nic.

Trzeba rozumiec, ze odmowiasz Ormianom w obecnosci u tego naroda jakiejkolwiek kultury? Jestes szowinista.
          • igor_uk Aleksandr. 12.10.12, 17:52
            Zginelo mnie jedno slowo,mialo byc radio Erewan,czyli calosc powinna wygladac tak:
            Sadzac po temu,ze ta informacja jest podana,jako wydarzenie kulturowe. Radio Erewan do tego nie ma nic.
          • mara571 Radio Erewan w PRL to byl kult 12.10.12, 17:54
            a dowcipy mozna dzisiaj znalezc w sieci:
            www.kaila.pl/humor/erewan.htm
            www.stalin.tv/dowcipy/radio.html
            www.teksty.jeja.pl/523,radio-erewan.html
    • j-k Po niedawnej wizycie w Alzacji 12.10.12, 17:57
      dodam, ze Francuzki sa piekniej ubrane od Wloszek :)
      - czysta revelacja.

A extra dla Evelein dodam jeszcze, ze na ulicach zupelnie nie slychac niemieckiego
      (pominawszy turystow)
      mimo, ze (wedlug oficjalnych danych) - 80 % ludnosci jest tam niemieckojezyczna.
      chyba sie sfrankizowali ? :)))

PS. Generalnie lubie te Francje :)
      znaja angielski podobnie jak ja - wiec rozmawiamy jak rowny z rownym :))))
      • malkontent6 Re: Po niedawnej wizycie w Alzacji 12.10.12, 18:23
        j-k napisał:

> znaja angielski podobnie jak ja - wiec rozmawiamy jak rowny z rownym :))))

Ja ich zawsze pytam "Sprechen Sie English?". Uwielbiam to zdumienie na ich twarzach. :)
      • ukos Tak bywa 12.10.12, 19:38
        j-k napisał:

> na ulicach zupelnie nie slychac niemieckiego (...)
        > mimo, ze (...) - 80 % ludnosci jest tam niemieckojezyczna.
        > chyba sie sfrankizowali ? :)))
        >
        W 1918 w Poznaniu było słychać najczęściej niemiecki, a wybuchło Powstanie Wielkopolskie. Po prostu z poznańskimi Niemcami nie dało się rozmawiać inaczej niż po niemiecku. Ten sam problem mają Niemcy z alzackimi Francuzami. Mniejszościowy wielkorządca zwykle jest dość tępy.
    • ukos TASS otrzymała wyprzedzający znak jakości Q 12.10.12, 19:43
      Jeszcze w czasach Breżniewa i "Solidarności", w 1980, od polskiej prasy niezależnbej za jakość "inmformacji".
      • wojciech.2345 Re: TASS otrzymała wyprzedzający znak jakości Q 12.10.12, 19:47
        Dawną agencję TASS ceniłem.
        Należało zamienić "tak" na "nie"
        i miałeś właściwe info.

Teraz kłamią wybiórczo, tak jak GW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka