malkontent6 12.10.12, 16:39 Na głównej stronie swojej witryny internetowej RT informujei z kim sypiała w przeszłości żona obecnego prezydenta Francji. rt.com/art-and-culture/news/hollande-trierweiler-sarkozy-174/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk malkontent. 12.10.12, 16:50 Znow cos kombinujesz. Glowna strona wyglada tak: rt.com/. I jedna z wiadomosci jest ta,ktora ciebie zainteresowala,zreszta w rubryce :Art & culture . I wlasnie to mnie bardziej interesuje,jak to ona robila,ze to miesci sie w tej rubryce? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Radio Erewań donosi. 12.10.12, 16:50 Radio Erewań, czy malkontencik, donosi, że obecny prezydent Francji ma żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie Ewa. 12.10.12, 16:52 Sadzac po temu,ze ta informacja jest podana,jako wydarzenie kulturowe. Erewan do tego nie ma nic. Teraz bede caly czas myslec o tym,jak ona to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:01 igor_uk napisał: > Teraz bede caly czas myslec o tym,jak ona to robi. Mnie tez to interesuje, bo podobno Francuzki są pod tym względem ciekawe. Niestety na końcu artykułu nie zauważyłem notatki - To be continued. :( Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:07 Radiem Erewań jest malkontencik, to on zmyśla "fakty". Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:11 Ewciu, poddajesz w wątpliwość treśc artykułu RT??? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:28 Nie, ty nie wiesz, co mówisz. RT nigdzie nie pisze, ona jest żoną Hollanda. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 18:18 "France’s first lady was sleeping with now President Francois Hollande and Patrick Devedjian" Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 18:46 Dla ciebie "first lady" znaczy "wife"? Gdzie takiego angielskiego uczą? W Hameryce to niemożliwe, ale we Francji obecny prezydent nie jest żonaty, w Niemczech z kolei jest żonaty, ale first lady nie jest jego żoną. Wiem, to za trudne, ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 18:51 W Rosji to niemozliwe, ale ja w Hameryce o swojej żonie mówiłem żona zanim została moją żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 19:19 Mówić to ty sobie dużo możesz, ale chodzi o Hollanda, wskaż, GDZIE on tak mówi, tak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk malkontent. 12.10.12, 19:30 Mam nadzieje,ze tylko mowiles do swojej przyszlej zony -zona,nic wiecej.Bo przed slubem bylo by to grzechem. p.s. faktem jest to,ze w zalinkowanym przez ciebie tekscie ,a nie razu nie padlo slowo - wife. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 19:34 Ale padło określenie first lady a to więcej niż wife. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: malkontent. 12.10.12, 19:40 E tam.First lady ,to tylko jedna z wielu,nawet jak i pierwsza. p.s. Widze,ze jednak grzeszyles,bo nic o tym nie napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: malkontent. 12.10.12, 19:57 Biedak nie wiedział, że oni nie mają ślubu. Jeszcze weselej jest w Niemczech, Gauck ma co prawda ślub, ale iz inną kobietą, niż first lady - czyli jego kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: malkontent. 12.10.12, 20:00 Ten caly Zachod,to Sodoma i Gomora,jak widze. ja po innemu bylem wychowany.Ledwie potrzymal sie za raczke z kobieta,odrazu sie zenilem na niej. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 20:02 igor_uk napisał: > ja po innemu bylem wychowany.Ledwie potrzymal sie za raczke z kobieta,odrazu s > ie zenilem na niej. Za rączkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: malkontent. 12.10.12, 20:04 Oczywiscie,przed slubem na nic wiecej nie moglem sobie pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 20:10 igor_uk napisał: > Oczywiscie,przed slubem na nic wiecej nie moglem sobie pozwolic. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: malkontent. 12.10.12, 20:05 igor_uk napisał: > Ten caly Zachod,to Sodoma i Gomora,jak widze. To prawda i jeszcze jest dumny z tego. Takie wzorce rozwalają więzi rodzinne, nazywa się to postępem. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malkontent. 12.10.12, 20:01 eva15 napisała: > Biedak nie wiedział, że oni nie mają ślubu. Ewciu, pisałem już, że dla mnie ślub ma małe znaczenie. Tylko formalne. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk malkontent,slub to nie formalnosc 12.10.12, 20:09 To najwieksze przezycie dla czlowieka.Wiem o tym bardzo dobrze (mam trzy sluby na karku). A dla czlowieka wierzacego,jest jeszcze czyms wiecej.Z tego co wiem,jest jednym z sakramentow. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malkontent,slub to nie formalnosc 12.10.12, 20:12 Dla mnie to była formalność i uspokojenie rodziców moich i żony. No i żeby córka nie była dzieckiem nieślubnym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 19:32 Ewciu, zdanie Hollanda nie ma tu najmniejszego znaczenia. Najbardziej prestiżowy portal internetowy określił tę panią jako pierwszą damę. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 20:06 Bo ona JEST 1. damą Francji. Widzę, że nie pojmujesz, w czym rzecz, ale to mnie nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nie Ewa. 12.10.12, 20:14 A agencja TASS podaje, że w młodości kopulowała z innymi mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Nie Ewa. 12.10.12, 20:17 malkontent.A wiesz co moze kryc sie za slowami "Firs Lady " w Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:16 malkontent, nie swiadomie, pokazuje,ze RT jest stacja na poziomie swiatowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mongolszuudan Re: Nie Ewa. 12.10.12, 17:45 igor_uk napisał: > Sadzac po temu,ze ta informacja jest podana,jako wydarzenie kulturowe. Erewan > do tego nie ma nic. Trzeba rozumiec, ze odmowiasz Ormianom w obecnosci u tego naroda jakiejkolwiek kultury? Jestes szowinista. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Aleksandr. 12.10.12, 17:52 Zginelo mnie jedno slowo,mialo byc radio Erewan,czyli calosc powinna wygladac tak: Sadzac po temu,ze ta informacja jest podana,jako wydarzenie kulturowe. Radio Erewan do tego nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Radio Erewan w PRL to byl kult 12.10.12, 17:54 a dowcipy mozna dzisiaj znalezc w sieci: www.kaila.pl/humor/erewan.htm www.stalin.tv/dowcipy/radio.html www.teksty.jeja.pl/523,radio-erewan.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Po niedawnej wizycie w Alzacji 12.10.12, 17:57 dodam, ze Francuzki sa piekniej ubrane od Wloszek :) - czysta revelacja. A extra dla Evelein dodam jeszcze, ze na ulicach zupelnie nie slychac niemieckiego (pominawszy turystow) mimo, ze (wedlug oficjalnych danych) - 80 % ludnosci jest tam niemieckojezyczna. chyba sie sfrankizowali ? :))) PS. Generalnie lubie te Francje :) znaja angielski podobnie jak ja - wiec rozmawiamy jak rowny z rownym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Po niedawnej wizycie w Alzacji 12.10.12, 18:23 j-k napisał: > znaja angielski podobnie jak ja - wiec rozmawiamy jak rowny z rownym :)))) Ja ich zawsze pytam "Sprechen Sie English?". Uwielbiam to zdumienie na ich twarzach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Tak bywa 12.10.12, 19:38 j-k napisał: > na ulicach zupelnie nie slychac niemieckiego (...) > mimo, ze (...) - 80 % ludnosci jest tam niemieckojezyczna. > chyba sie sfrankizowali ? :))) > W 1918 w Poznaniu było słychać najczęściej niemiecki, a wybuchło Powstanie Wielkopolskie. Po prostu z poznańskimi Niemcami nie dało się rozmawiać inaczej niż po niemiecku. Ten sam problem mają Niemcy z alzackimi Francuzami. Mniejszościowy wielkorządca zwykle jest dość tępy. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos TASS otrzymała wyprzedzający znak jakości Q 12.10.12, 19:43 Jeszcze w czasach Breżniewa i "Solidarności", w 1980, od polskiej prasy niezależnbej za jakość "inmformacji". Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: TASS otrzymała wyprzedzający znak jakości Q 12.10.12, 19:47 Dawną agencję TASS ceniłem. Należało zamienić "tak" na "nie" i miałeś właściwe info. Teraz kłamią wybiórczo, tak jak GW. Odpowiedz Link Zgłoś