Dodaj do ulubionych

Dana opowiada smieszne kawaly

09.07.04, 09:55
Re: Dana wycieruchu
Przeczytaj komentowany artykuł »
Autor: Gość: dana33 IP: 192.114.44.*
Data: 08.07.2004 19:15 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

------------------------------------------------------------------------------
--
gini zlotko, widze, ze sie szalenie zdenerwowalas. chce ci wyjasnic sytuacje,
bo jak zwykle jej nie znasz. bardzo, bardzo malo dziewczat znajduje sie na
pierwszej linii po ktorejs tam wojnie, kidey pare dostalo sie do niewoli
arabow
i zostaly tam zgwalcone przez dziesiatki zolnierzy. moja corka nie znajduje
sie
na pierwszej linii. natomiast od niej zalezy, kto wejdzie w granice israela a
kto nie. wlasnie mnie zawiadomila, ze gini nie dostanie wstepu do israela.

Po pierwsze nie staram sie wcale o wyjazd do Izraela.
Po drugie,nie mam paszportu wystawionego na gini,wiec obietnice coreczki, ze
mnie do Izraela nie wpusci, rozbawily mnie do lez.
Dana, pisz dalej wprawilas mnie w bardzo dobry humor.
Podaj liste kogo to jeszcze z tego forum twoja coreczka do Izraela nie
wpusci, niech i inni sie troche posmieja.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Dana opowiada smieszne kawaly 09.07.04, 10:01
      Wychodze teraz, dopisz jeszcze pare dowcipow, jak przyjde to sie troszke
      posmieje.
    • mirmilek gini, to podstep! 09.07.04, 10:03
      mnie tez tak pisala! tej pani chodzi o to, aby sprowokowac nas do "na zlosc
      danie pojade do izraela" i wydac tam nasze euro.

nie, dana! poki izreal jest okupantem, nawet 20 centymow z cervantesem nie
      zobaczysz na syjonistyczne oczy! prowokuj ile chcesz. jak tak ci zalezy na mojej
      obecnosci w izrelu, to pracuj na rzecz pokoju. wtedy bardzo chetnie pojade i
      wydam czesc moich przychodow na chwale izraelskiego przemyslu turystycznego.

poki izrael jest okupantem - od moich euro prosze sie od-cze-pic

gini, pozdrawiam
      m.
    • Gość: dana33 Re: Dana opowiada smieszne kawaly IP: *.jazo.org.il 09.07.04, 10:04
      nu, gini zlotko, co ja ci moge powiedziec? nu, ja ci ide powiedziec, ze jak bog
      nie dal, to nie dal. tobie nie dal. straaaaszne... ciebie czytac, to ciarki
      przechodza do jakiego stopnia moze dojsc glupota.
      • gini Re: Dana opowiada smieszne kawaly 09.07.04, 10:12
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, gini zlotko, co ja ci moge powiedziec? nu, ja ci ide powiedziec, ze jak
        bog
        >
        > nie dal, to nie dal. tobie nie dal. straaaaszne... ciebie czytac, to ciarki
        > przechodza do jakiego stopnia moze dojsc glupota.

No widzisz a ciebie ja odbieram na wesolo , bo rozrywkowo piszesz .
        Smieje sie do tej pory jeszcze z tego, ze mnie coreczka do Izraela nie wpusci .
        Wymysl cos jeszcz dana , nie daj sie prosic.
      • pan.scan Najgorszą karą 09.07.04, 10:40
        dla plotkarsko-maglarskiego charakteru gini - Violetty Villas Forum Aktualności
        jest brak audytorium.
        Dlatego też przyjeżdża na bezpłatne występy na FŚ. Ktoś może się jeszcze na nią
        skusi.

• Gość: ABE Szkoda ze za chamstwo nie ma kar IP: *.dialup.xtra.co.nz 09.07.04, 10:56
          bo bys nie nadazyl ze splacaniem
          • pan.scan Kochasz mnie, prawda? 09.07.04, 11:05
            Ja ciebie też, co prawda platonicznie. Miłością do blondynki.
        • Gość: Tomek44 Re: Najgorszą karą IP: 213.8.97.* 09.07.04, 11:13
          gini mysli, ze mysli.
          A swoja droga sama zyje w kraju gdzie dzieja sie znacznie gorsze rzeczy niz u
          nas, tylko ten kraj nie jest na szczycie mediow i nie nazywa sie krajem Zydow,
          bo inaczej swiat nie pozostawilby na nim suchej nitki. Zamieszkujaca tam juz
          nie mniejszosc tez niedlugo da sie we znaki, ale gini lubi takich pikantnych
          chlopakow i nawet bedzie szczesliwa jezeli, ktorys zostanie jej zieciem.
          Nie przyjezdzaj gini do nas,wyrecze cie i osobiscie wloze karteczke pod sciane
          placzu, aby wypisac na niej twoje marzenia. Nie musisz pisac jakie. Sam wiem.
          Mam nadzieje, ze Bog mnie wyslucha.
          • pan.scan Obiecane 09.07.04, 11:26
            tegoroczne opinie o FKŻ.

tygodnik.onet.pl/1548,1173901,dzial.html
            w "Polityce"

polityka.onet.pl/162,1173672,1,0,artykul.html
            niestety tylko tyle. Reszta w papierowym wydaniu.
            • Gość: Tomek44 Re: Obiecane IP: 213.8.97.* 09.07.04, 12:42
              Dziekuje. Poprzednie linki dotarly do mnie za pomoca "sluzb specjalnych".
              Zagraly. Dzieki wielkie.
            • jarek_grzyb Re: Obiecane 09.07.04, 13:02
              pan.scan napisał:

> tegoroczne opinie o FKŻ.
              >
              > tygodnik.onet.pl/1548,1173901,dzial.html
              > w "Polityce"
              >
              > polityka.onet.pl/162,1173672,1,0,artykul.html
              > niestety tylko tyle. Reszta w papierowym wydaniu.

To sie moze dorzuce.
              Tu tez troche "kultury zydowskiej" godnej festiwali:

____________________________________________________________________
              Re: malo nie peklem ze smiechu, w pierwszej chwil
              Data: 08.07.2004 23:38 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

gini zlotko, spier...aj, juz ci forum aktualnosci do szczekania nie wystarcza?
              dostalas tam dobrze w twoja szanowna

Re:Dana wycieruchu
              Data: 08.07.2004 23:36 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

gini zlotko, to ci sie tak wydaje, ze my skomlilmy jak psy (ladne wyrazenie).
              my zupelnie nie skomlimy. my dajemy im w dupe. ale za malo. jeszcze ich tam
              pelno, tych terrorystow i ich wspolnikow. jeszcze nie koniec zabawy

Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
              Data: 08.07.2004 22:30 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

rachelko szmatelko, takmalo potwora znalazl ciebie, amatora. albo inaczej,
              takmalo garnek znalazl sobie rachelke szmatelke pokrywke. teraz farsztejst?
              ___________________________________________________________________________

Trzeba te kulture tylko zaniesc pod strzechy.

• Gość: rachelka Re: Obiecane IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 16:20
                > Trzeba te kulture tylko zaniesc pod strzechy.
                a raczej zaniesc pod mur bo to poziom betonu
          • gini Re: Tomcio jasnowidz 09.07.04, 12:55
            Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> gini mysli, ze mysli.

Tak wiadeomo, ze mysla tylko Zydzi forumowi i nikt wiecej,najwiecej slawna dana
            myslicielka.

> A swoja droga sama zyje w kraju gdzie dzieja sie znacznie gorsze rzeczy niz u
            > nas, tylko ten kraj nie jest na szczycie mediow i nie nazywa sie krajem
            Zydow,
            > bo inaczej swiat nie pozostawilby na nim suchej nitki.

Co ty nie powiesz co takiego strasznego sie w tej Belgii dzieje?I ten swiat ,
            ktory Zydow nie lubi, trzeba swiat chyba zmienic, bo Zydzi sa ok.

Zamieszkujaca tam juz
            > nie mniejszosc tez niedlugo da sie we znaki, ale gini lubi takich pikantnych
            > chlopakow i nawet bedzie szczesliwa jezeli, ktorys zostanie jej zieciem.

Masz pecha nie mam corki , ale gdybym miala to pewnie sama zadecydowalaby o tym
            za kogo ma wyjsc za maz.

> Nie przyjezdzaj gini do nas,wyrecze cie i osobiscie wloze karteczke pod
            sciane
            > placzu, aby wypisac na niej twoje marzenia. Nie musisz pisac jakie. Sam wiem.
            > Mam nadzieje, ze Bog mnie wyslucha.

Tomciu przebiles Dane, ty wiesz nawet jakie sa moje marzenia , jasnowidz jestes
            czy co?Nie wiem czy Bog cie wyslucha, jak ktos juz pisal to Bog jest chyba
            antysemita skoro toleruje to, ze tych Zydow tak nie lubia.
            • Gość: z daleka Re: bladzisz Gini IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.07.04, 13:01
              gini napisala:Tomciu przebiles Dane, ty wiesz nawet jakie sa moje marzenia ,
              jasnowidz jestes
              >
              > czy co?Nie wiem czy Bog cie wyslucha, jak ktos juz pisal to Bog jest chyba
              > antysemita skoro toleruje to, ze tych Zydow tak nie lubia.
              Milisz sie, Bog nas doswiadcza.
            • Gość: Tomek44 Re: Tomcio jasnowidz IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.07.04, 14:19
              Dlaczego nie dyskutujesz na ten temat?
              serwisy.gazeta.pl/swiat/0,34191.html
              • pan.scan Gdyż lepiej, 09.07.04, 14:27
                zgodnie ze starą tradycją, Żyda za brodę potarmosić i lagą przyłożyć.
                Nigdy się nie opierał, w grupie zawsze tarmosić bezpieczniej, śmielej no i
                można nieźle porechotać. "The show must go on", gawiedź się bawi.
                • gini Re scan pan klamie 09.07.04, 14:48
                  pan.scan napisał:

> zgodnie ze starą tradycją, Żyda za brodę potarmosić i lagą przyłożyć.
                  > Nigdy się nie opierał, w grupie zawsze tarmosić bezpieczniej, śmielej no i
                  > można nieźle porechotać. "The show must go on", gawiedź się bawi.

Pisujesz na aktualnosciach i czytujesz je na biezaco, to wiesz dokladnie , ze
                  pisuje w bardzo roznorodnych watkach.
                  Jak tylu Zydow na forum, trudno sie nie wypowiadac w watkach zydowskich, gdyby
                  nie Zydzi, pewnie pisaliby ludzie o czym innym.
                  Co do grupy, to calkiem spore grupki Zydow ladnie atakuja, ty pierwszy,
                  zaczales na FA , tam wlasciwie wybiles polowe piszacych wraz z grupka kolesiow.
                  • pan.scan Fakt 09.07.04, 15:07
                    antysemitów i durni na FA zdecydowanie mniej. Pochowali się po kątach. Ciężko
                    samej, co?
                    • gini Re: Fakt 09.07.04, 15:32
                      pan.scan napisał:

> antysemitów i durni na FA zdecydowanie mniej. Pochowali się po kątach. Ciężko
                      > samej, co?

Wcale nie jestem sama i wcale nie ciezko.Antysemici to Ci, ktorych Ty uznasz za
                      antysemitow prawda?
                      A poniewaz nie umiesz dyskutowac na argumenty, wiec jedyne co stosujesz to
                      inwektywy, pomowienia itd...
                      Poza tym donosy z gminy, strach ludzi oblecial i tyle moj panie.

Wybudowales w koncu ten mur w Grodzisku?Jak nie to bierz sie za budowanie , w
                      koncu dziecko rosnie po co ma ogladac tych wstretnych polskich antysemitow, a
                      i zonie pewnie widok polskiego sasiada nie w smak.
                      • gini Re: Dla Tomka 09.07.04, 15:36
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9305527&wv.x=1&a=9305527
                        Amerykańska konstytucja, gwarantując każdemu prawo do wolności słowa oraz
                        zrzeszania się, zezwala obywatelom na tworzenie takich stowarzyszeń, jakie
                        uważają za stosowne. NAMBLA stawia sobie za cel legalizację pedofilii lub —
                        jeżeli wolno mi zacytować fragment ich publikacji — „zaprzestania prześladowań
                        ludzi, którzy kochają małych chłopców”. Podobnie jak pokrewne jej zrzeszenia
                        homoseksualistów, które jawnie ją wspierają, jest instytucją wpływową.
                        Dysponuje dużymi pieniędzmi i rzeszami działaczy oraz mniej lub bardziej
                        niejawnych sympatyków — często pochodzą oni z tak zwanych środowisk
                        opiniotwórczych. Do grona ludzi ją popierających zaliczał się na przykład
                        zmarły niedawno Alan Ginzburg — poeta i guru kontestatorów lat
                        sześćdziesiątych. Gdy kilka lat temu odwiedził Polskę, był przez ważniejsze
                        gazety traktowany jak wybitna osobistość świata kultury. O jego poparciu dla
                        NAMBLA media wolały dyskretnie milczeć, bo po co informować czytelników i
                        słuchaczy o prywatnych sprawach kogoś, kogo chcemy wykreować na autorytet
                        moralny.

Jak bym sie tak bardzo uparla moglabym pisac o pedofilii zydowskiej, na
                        przykladzie Ginzburga, a ja wole, widziec tez postacie takie jak pani Laura
                        Schlessinger , ktora bez wzgledu na pochodzenie i wyznanie, darze szacunkiem za
                        odwage, za to ze sie przeciwstawila ohydnym probom zalegalizowania pedofilii.
                        www.mateusz.pl/wdrodze/nr319/319-11-wlodek.htm
              • gini Re: Tomcio nie jasnowidz jednak 09.07.04, 14:34

> Dlaczego nie dyskutujesz na ten temat?
                > serwisy.gazeta.pl/swiat/0,34191.html

Alez dyskutuje, dyskutuje na wiele tematow.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14060196&wv.x=1&a=14065123
                Pisze na kilku forach, o Belgii pisze czesto , nie bede wszystkiego cytowac.
            • vivaisraela Re: Tomcio jasnowidz 09.07.04, 14:25
              Dawno nie pisałam. Jenak nie mogłam wytrzymać kiedy przeczytałam tą zboczoną
              gini.
              Jej sie podobają pedofile (moze ma to w domu) i na dodatek ma zboczenie
              dodatkowe. Nienawidzi wszystkiego co dotyczy Zydów, a uwielbia Arabów. Nawet
              jeżeli są mordercami. Cos tu śmierdzi od tej gini. Tomciu napisz coś sensownego
              na tej karteczce do Pana Boga.
              • gini Re: vivaisreala pudlo 09.07.04, 14:41
                vivaisraela napisał:

> Dawno nie pisałam. Jenak nie mogłam wytrzymać kiedy przeczytałam tą zboczoną
                > gini.
                > Jej sie podobają pedofile (moze ma to w domu) i na dodatek ma zboczenie
                > dodatkowe. Nienawidzi wszystkiego co dotyczy Zydów, a uwielbia Arabów. Nawet
                > jeżeli są mordercami. Cos tu śmierdzi od tej gini. Tomciu napisz coś
                sensownego
                >
                > na tej karteczce do Pana Boga.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14034441&wv.x=1&a=14044294
                Moich wypowiedzi na temat pedofilii i innych tematow jest duzo, tyle , ze z
                wami o czym dyskutowac?
                To wy jestescie monotematyczni, bo waszym zadaniem jest tu propaganda
                proizraelska, dlatego z taka nienawiscia atakujecie kazdego, kto wam
                przeszkadza w jej uprawianiu.

Nie radz Tomciowi pisania karteczek bo jeszcze Bog zechce go doswiadczyc, i
                zesle mu jakies nieszczescie na glowe.

• Gość: Tomek44 Re: vivaisreala pudlo IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.07.04, 14:56
                  Jakos mniej zazarcie dyskutujesz o pedofilstwie belgijskim, a juz bez
                  porownania slabiej od pietnowania Izraelczykow.
                  Przerwalem chwilowo olewatorstwo w stosunku do ciebie, ale widze, ze nie warto
                  z toba wstrzynac jakiekolwiek dyskusje. Jestes zawzieta i zajadla. I sprawiasz
                  wrazenie sfrustrowanej samotnej baby.
                  • gini Re: vivaisreala pudlo 09.07.04, 15:21

> Jakos mniej zazarcie dyskutujesz o pedofilstwie belgijskim, a juz bez
                    > porownania slabiej od pietnowania Izraelczykow.

A skad wiesz jak ja dyskutuje o pedofilstwie belgijskim? Jak wyszlo w tym watku
                    nie masz pojecia o czym ja dyskutuje, i jakie mam poglady.
                    Kolezanka viva zdaje sie, ze to Twoja kolezanka za wszelka cene chciala zrobic
                    ze mnie wielbicielke zboczencow, tyle, ze sie nie udalo.
                    Brudne metody, oczernianie inwektywy itd...
                    Poza tym nie ma czegos takiego jak "pedofilia belgijska" czy polska czy tez
                    zydowska.Nie wszyscy Belgowie sa pedofilami bo byla afera Dutroux, nie wszyscy
                    Polacy sa pedofilami , choc mamy ostatnio brzydkie afery pedofilskie w Polsce.
                    Zaraz cos Ci jeszcze podrzuce.

Izraelczykow wszystkich napewno nie pietnuje, a to, ze nie zgadzam sie z
                    prezentowanymi tu przez Was pogladami to inna sprawa, Wy nie reprezuntujecie
                    ani Zydow ani Izraelczykow moi mili panstwo.
                    Ponad 70 % jest za wycofaniem sie z okupowanych ziem zdaje sie.

> Przerwalem chwilowo olewatorstwo w stosunku do ciebie, ale widze, ze nie
                    warto
                    > z toba wstrzynac jakiekolwiek dyskusje. Jestes zawzieta i zajadla. I
                    sprawiasz
                    > wrazenie sfrustrowanej samotnej baby.

Tomku, a jakie dyskusje?Poza wypisywaniem bzdur, na moj temat nie podajecie
                    zadnych argumentow, dana pisze, ze ja jestem glupia, ale to ja ja osmieszam jej
                    wlasnymi postami .

Co do frustracji, to zwroc uwage na to jak i co pisze kolezanka Dana, to to
                    jest dopiero frustracja.

• Gość: Tomek44 Re: Tomcio jasnowidz IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.07.04, 14:42
                Dam jej szanse. Moze Pan Bog sie zlituje i tez ja doswiadczy.
                Ona widzi zlo, jedynie w Narodzie Wybranym, ale zapomina, ze Najswietsi ze
                Swietych wywodza sie z tego narodu. Wiec bluzni i powinna zostac doswiadczona,
                chyba, ze ona z tych na miotle. Wtedy bedzie jej odpuszczone.
        • gini Re: Najgorszą karą 09.07.04, 12:47
          pan.scan napisał:

> dla plotkarsko-maglarskiego charakteru gini - Violetty Villas Forum
          Aktualności
          >
          > jest brak audytorium.
          > Dlatego też przyjeżdża na bezpłatne występy na FŚ. Ktoś może się jeszcze na
          nią
          >
          > skusi.
          >
          Ciekawe komu brak audytorium, ja pisze na swiecie od czasu do czasu od dosc
          dawna, tak samo jak na kraju, i jeszcze w innych paru miejscach, ale ty?
          Scanie wpuscisz mnie do Polski, czy tak jak dana tez nie wpuscisz?Postawisz
          snajpera na granicy, bym nie wjechala?
          Ciekawe czy posiadlosc w Grodzisku juz ogrodziles murem by nie czuc smrodu
          brudnych Polakow.
          Jak nie to ogrodz koniecznie.
          • guciowa Re: Najgorszą karą 09.07.04, 14:34
            gini, nie przeleciał cię mój gucio? On ma zepsute jaja od myślenia. Można się
            nabawić od niego takiej zarazy co się głupotą nazywa.
            Ja kocham mojego gucia. On mnie przeleciał wiele razy.
            • Gość: rachelka Re: Najgorszą karą IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 16:58
              guciowa napisała:

> gini, nie przeleciał cię mój gucio? On ma zepsute jaja od myślenia. Można się
              > nabawić od niego takiej zarazy co się głupotą nazywa.
              > Ja kocham mojego gucia. On mnie przeleciał wiele razy.
              wyglada raczej,ze to ty nabawilas sie tej choroby bedac przeleciana przez fredka
              vel frycka.ten sam styl,polot i temat.
          • wtracalski do Gini 09.07.04, 16:14
            Gini,
            Nie wykazujesz ździebka tolerancji.
            Nie stać cię nawet na porządny antysemityzm.
            Sztandar, którym wywijasz, jest jak ścierka od podłogi.
            Chyba cię zakwalifikuję jako wredny babsztyl.
            Pozdrowienia z Tel-Awiwu.
            Wtrącalski
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie IP: *.fastres.net 09.07.04, 16:27
      wjechal, musisz najpierw nauczyc sie przez MUR skakac.
      • Gość: rachelka Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 16:33
        juz widze te tysiace turystow spieszacych wydac swe pieniazki w goscinnym
        izraelu.gospodarze jak na tym forum nie potrzebuja nic wiecej dodac aby zachecic
        te rzesze.chyba weselej w kazdym wiezieniu mozna spedzic czas niz w tym raju za
        murem, a gini jak chce zobaczyc folklor zydowski to moze pojechac do
        brukseli,tam sie az roi od czarnych cowboys,nie musi wcale leciec za morze.
        • wtracalski Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie 09.07.04, 16:50
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> juz widze te tysiace turystow spieszacych wydac swe pieniazki w goscinnym
          > izraelu.gospodarze jak na tym forum nie potrzebuja nic wiecej dodac aby
          zacheci
          > c
          > te rzesze.chyba weselej w kazdym wiezieniu mozna spedzic czas niz w tym raju
          za
          > murem, a gini jak chce zobaczyc folklor zydowski to moze pojechac do
          > brukseli,tam sie az roi od czarnych cowboys,nie musi wcale leciec za morze.

W pierwszych 5 miesiącach tego roku gościło w Izraelu 560 000 turystów. Jeszcze
          nie tyle, ile przed arafadą, ale jakby nie było, to o 75% więcej, niż w tym
          samym okresie zeszłego roku.
          Jednym słowem, Rachelko, bzdury piszesz i bzdurami się popisujesz.
          Twój Wtrącalski
          • jarek_grzyb Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie 09.07.04, 16:55
            wtracalski napisał:

> W pierwszych 5 miesiącach tego roku gościło w Izraelu 560 000 turystów.
            Jeszcze
            >
            > nie tyle, ile przed arafadą, ale jakby nie było, to o 75% więcej, niż w tym
            > samym okresie zeszłego roku.

A skad ci turysci wtracalski ?

Czy to nie ci, ktorych kiedys nazywano "doradcami" ?
            • wtracalski Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie 09.07.04, 17:27
              jarek_grzyb napisał:

> wtracalski napisał:
              >
              > > W pierwszych 5 miesiącach tego roku gościło w Izraelu 560 000 turystów.
              > Jeszcze
              > >
              > > nie tyle, ile przed arafadą, ale jakby nie było, to o 75% więcej, niż w ty
              > m
              > > samym okresie zeszłego roku.
              >
              > A skad ci turysci wtracalski ?
              >
              > Czy to nie ci, ktorych kiedys nazywano "doradcami" ?

Oczywiście.
              Wielu z nich przybywa tu aby zamoczyć się w Jordanie i pochodzić po Via
              Dolorosa, inni zaś śpieszą do Ejlatu aby się poopalać na brązowo i popływać z
              delfinami, a są też dość liczni tacy, którzy wskakują do nas, żeby coś kupić
              lub sprzedać.
              W wolnych od tych zajęć chwilach, mają czas na doradzanie.
              My bardzo cenimy tych doradców i świetnie ich gościmy.
              Wtrącalski
              • Gość: rachelka Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 22:33
                wtracalski napisał: > My bardzo cenimy tych doradców i świetnie ich gościmy.
                > Wtrącalski
                w to nie watpie,tylko jakos tak jeczycie w tych reklamach tv,pokazujac biednych
                przyjezdnych z rosji,puste autobusy,nie mowiac juz jak jeczycie do kongresu usa
                o pomoc, bo gospodarka wasza cierpi.jak tak patrze kto wsiada w wasze
                samoloty,to za chiny ludowe nie widze miedzynarodowego towarzystwa.co do
                opalania i poplywania to wybor wielki i to bez dodatkow zapraszajacych w postaci
                dany&company.chyba,ze wszyscy naokolo klamia i tv mowi nieprawde:))
                • wtracalski Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie 10.07.04, 11:01

> wtracalski napisał: > My bardzo cenimy tych doradców i świetnie ich gościmy
                  > .
                  > > Wtrącalski
                  > w to nie watpie,tylko jakos tak jeczycie w tych reklamach tv,pokazujac
                  biednyc
                  > h
                  > przyjezdnych z rosji,puste autobusy,nie mowiac juz jak jeczycie do kongresu
                  usa
                  > o pomoc, bo gospodarka wasza cierpi.jak tak patrze kto wsiada w wasze
                  > samoloty,to za chiny ludowe nie widze miedzynarodowego towarzystwa.co do
                  > opalania i poplywania to wybor wielki i to bez dodatkow zapraszajacych w
                  postac
                  > i
                  > dany&company.chyba,ze wszyscy naokolo klamia i tv mowi nieprawde:))

Twój obraz jest bardzo skrzywiony, ale coż, każdy widzi, na miarę swoich
                  wzrokowych możliwości.
                  Pustawe autobusy bywają, ale nie więcej niż dzień po wybuchu (a tego już nie
                  było kilka dobrych miesięcy). Odwrotnie, normalnie autobusy są bardzo
                  przepełnione, a to choćby dlatego, że nasza komunikacja satelitarna jest ciągle
                  lepsza od kolejowej.
                  Samolotu El-Alu są dzisiej również dość pełne, a to z dwóch powodów: pierwszy -
                  turystyka się ruszyła, a drugi - El-Al uważany jest za jednego (skromnie
                  mówiąć) z najbezpieczniejszych przewoźników (no, może nie jak te arabskie).
                  Poza tym, popatrz proszę nie tylko na "nasze" samoloty. W Tel-Awiwie ląduje
                  dziennie znacznie więcej obcych samolotów niż w Warszawie (wiem, że to nie
                  porównanie), i sprawdź kto nimi przylatuje (chyba, że interesują cię
                  tylko "nasze" samoloty...)
                  Fakt,"jęczymy" do kongresu USA, ale kto nie "jęczy" do kongresu USA? Jesteśmy w
                  bardzo dobrym towarzystwie.
                  Biednych rzeczywiście mamy za dużo - kapitalizm u nas galopuje, a socjalizm
                  ledwo za nim podąża. (A jak u was?)
                  Zyczę ci poprawy wzroku (nie oglądaj tyle TV!)
                  Wtrącalski
          • Gość: rachelka Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 17:05
            a skad ci goscie sa wtracalski,nie czasem swoi co odwiedzaja ten raj,bujac to my
            ale nie nas. nie wiem czy widziales kto wsiada w wasze samoloty,ale nikogo
            oprocz rodzimych zydow nigdy nie widzialam,czemu takie rzewne reklamy widze w
            TV,o opustoszalych hotelach i pustych autobusach czekajacych na turystow.czy
            myslisz,ze ktos normalny chce pojechac tam gdzie nikt cie nie chce, i wojna sie
            toczy co dzien.jak mowie sadzac po waszych odpowiedziach az sie chce wsiasc w
            samolot i poleciec...do pacanowa
            • wtracalski Re: Nie potrzeba corki Dany abys do israela nie 09.07.04, 18:24

> a skad ci goscie sa wtracalski,nie czasem swoi co odwiedzaja ten raj,bujac to
              m
              > y
              > ale nie nas. nie wiem czy widziales kto wsiada w wasze samoloty,ale nikogo
              > oprocz rodzimych zydow nigdy nie widzialam,czemu takie rzewne reklamy widze w
              > TV,o opustoszalych hotelach i pustych autobusach czekajacych na turystow.czy
              > myslisz,ze ktos normalny chce pojechac tam gdzie nikt cie nie chce, i wojna
              sie
              > toczy co dzien.jak mowie sadzac po waszych odpowiedziach az sie chce wsiasc w
              > samolot i poleciec...do pacanowa

Rachelko,
              Kilka tygodni temu gościowi mojej firmy z Australii nie moglem przesunąć o
              dzień terminu hotelu - wszystkie 500 pokoi tego hotelu były zajęte.
              Fakt, jest jeszcze daleko od poziomu sprzed arafady, ale dzięki "murowi"
              sytuacja turystyki się zdecydowanie poprawia.
              Oczekiwałem niedawno na lotnisku gościa z Polski i przypadkiem widziałem całą
              grupę Arabów, chyba z Kataru, która właśnie przybyła.
              Mamy tu gości z całego świata.
              Izrael według Racheli - nie dla wszystkich.
              Wtrącalski
    • gw_bush do zgrai z daleka 09.07.04, 16:40
      w normalnych domach w normalnych krajach rodzice zaczynaja niemowlaki uczyc
      mowic od slow takich jak "mama" lub "tata"
      Ciekawy jestem jak jest u was.
      Nie ulega watpliwosci, ze kazdy "z daleka" najczesciej uzywa
      slowa "antysemita".
      Czy jest to tez pierwsze slowo, ktorego uczy sie niemowleta by mogly go
      dluzej
      uzywac ?
      Z gory dziekuje za powazna odpowiedz.
      • Gość: rachelka Re: do zgrai z daleka IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 16:49
        to zalezy jak definiujesz normalnosc.jesli chodzi o to forum to fredka uczyli,ze
        goje to gnoje,dane chyba uczyli jak ladnie lzyc po polsku bo ma u mnie zloty
        medal,innych prozydowskich pisarzy uczyli jak pluc na wszystko co sie polska
        zwie i zwalac wine na drugich ,polakow uczyli zeby sie nigdy nie poddawali tym
        co na nich skacza,palestynczykow i zydow rodzimych jak ladnie sie zabijac jako
        ze obie strony sa terrorystami, a mnie zeby wszystko traktowac z przymruzeniem
        oka i nigdy nie tracic poczucia humoru,bo ponuractwo to najgorszy grzech.
      • Gość: z daleka Re: do zgrai z daleka IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.07.04, 16:55
        odpowiedz dla ciekawskiego.
        Ja swoje male od pierwszego dnia uczylem : badzcie dumne, ze jestescie Zydami.
        Dlaczego?
        A dlaczegozby nie?
        • gw_bush Re: do zgrai z daleka 09.07.04, 17:05
          Gość portalu: z daleka napisał(a):

> odpowiedz dla ciekawskiego.
          > Ja swoje male od pierwszego dnia uczylem : badzcie dumne, ze jestescie Zydami.
          > Dlaczego?
          > A dlaczegozby nie?

Pewnie.
          Jest to znana metoda leczenia z kompleksow.
          Jestes psychologiem ?
          • Gość: z daleka Re: do zgrai z daleka IP: *.inter.net.il 09.07.04, 18:13
            gw_bush napisał:

> Gość portalu: z daleka napisał(a):
            >
            > > odpowiedz dla ciekawskiego.
            > > Ja swoje male od pierwszego dnia uczylem : badzcie dumne, ze jestescie Zyd
            > ami.
            > > Dlaczego?
            > > A dlaczegozby nie?
            >
            > Pewnie.
            > Jest to znana metoda leczenia z kompleksow.
            > Jestes psychologiem ?
            ---------------
            Nie.Zydem.
            • gw_bush Re: do zgrai z daleka 09.07.04, 22:17
              Gość portalu: z daleka napisał(a):

> gw_bush napisał:
              >
              > > Jestes psychologiem ?
              > ---------------
              > Nie.Zydem.

O !!

Teraz rozumiem.
    • maek_karpinski Re: Dana opowiada smieszne kawaly 09.07.04, 17:39
      Dana bogata!

story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=530&e=4&u=/ap/20040709/ap_on_bi_ge/dana_parts_sale
      • Gość: dana33 Re: Dana opowiada smieszne kawaly IP: *.broadband.actcom.net.il 09.07.04, 23:07
        nareszcie. mareczku!!! jeden co sie poznal na moich wartosciach.....

tak sobie wieczorkiem w swiety szabes czytalam, co moje najlepsze przyjaciolki
        gini i rachelka szmatelka tu wypisuja..... no i paru moich najlepszych
        przyjaciol, inclusive bushowski w buszowic i grzybek z grzybkowic i oczywiscie
        mirmilek, moj najlepszy przyjaciel z przyjacielowic. to ja wam ide
        natychmiastoto powiedziec, ze moje ego juz mnie przerasta. caly watek
        specjalnosciowo dla mnie. pierwsza klasa. you made my szabes. tak trzymac. jak
        nie wytrzymam, to jeszcze wam posle moje zdjecie. na pamiatke. cus takiego jak
        na dole roze na gorze bez..... albo na odwrot.
    • szlomo.oberluft smiac sie czy plakac??oto jest pytanie 10.07.04, 03:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka