Dodaj do ulubionych

Panie Obama...

15.05.13, 22:28
- co z tym Guantanamo , ktore obiecal pan zamknac ? -Pan felusbaum wytlumaczyl mnie , ze to wina Kongresu,ktory nie lubi obiecanek Obamby.-Do czego , wobec tego , sluzy prezydent Jueseja , skoro ten wstretny Kongres rzuca preziowi belki pod stopy ?-Pewnie ow Kongres , wbrew prezydenckim obiecankom , kazal zabic Benka Ladena.-To nie byl Bulgar ? -Benek Ladenow -brzmi swojsko.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Panie Kaszebe... 15.05.13, 22:33
      A co Panu do obiecanek mojego przyjaciela? Malo li on co obiecal? To wszystko z niewiedzy.Obamycz myslal,ze jak go wybiora na Prezydenta,to on bedzie rzadzic.
      Nie on pierwszy i nie on ostatni byl tak naiwny.
      • kaszebe12 Re: Panie Igor... 15.05.13, 22:52
        -Obamycz ? -Pachnie raczej Bialorusia albo Ukraina (ta poludniowa).- Nie wiem, ale przynajmniej jakies pozory powinni zachowywac w tej cywilizowanej Hameryce. -Taki krwawy , dziki satrapa , jakim jest Putin ,nawet odbebnil Pussy Riots proces , wyslal dziewuchy na swiezyj wazduch...ale zeby je za druty pakowac ? -Nieeee....
    • xsplit Re: Panie Obama... 15.05.13, 22:51
      Benjamin jeszcze lepiej ;) ,...
      ----------------------
      Benek Ladenow -brzmi swojsko.
      • kaszebe12 Re: Panie Obama... 15.05.13, 22:53
        Benjamin Ladengold...-jeszcze lepiej , xsplit.
    • felusiak1 panie kaszeb 16.05.13, 01:41
      znowuzaczynasz szydzić a to objaw niemocy.
      wszczynasz pustą dyskusję pustym wpisem i otrzymujesz jeszcze puściejsze odpowiedzi.
      napisałem ci, ze kongres uchwalił ustawę zabraniajacą wydać złamaneg o centa na przygotowanie nowego wiezienie na terenie usa i na transport z guantanamo.
      tłumaczyłem ci, ze w usa pieniedzmi zarzadza kongres a nie prezydent.
      do prezydenta należy władza wykonawcza i ma wolną rekę w polityce zagranicznej.
      HR 2346
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka