Dodaj do ulubionych

islamista z tasakiem agentem MI5 i ofiarą...

25.05.13, 14:34
...programów/projektów typu MK-ULTRA (kreacja terrorystów/zamachowców poprzez pranie mózgu oraz narkotyki i psychotropy), a mord brytyjskim inside job? Torysi (bądż angielski establishment i/lub bezpieka) poczuli się zagrożeni sukcesem partii Nigela Farage i sami sprokuraowali to wydarzenie?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,13978845,Znajomy_o_zabojcy_zolnierza__chcial_go_zwerbowac_MI5.html
niezalezna.pl/41677-morderca-z-londynu-szpiegiem
Obserwuj wątek
    • gambit_smolenski7 post scriptum... 25.05.13, 14:43
      PS. Przypomniało mi to odrazu polską sprawę niejakiego Brunona K., niedoszłego terrorysty, planującego niby wysadzić Sejm. Okazało się, że 4 jego pomocników z 5 osobowej grupy, którą miał kierować, to podstawieni mu agenci ABW, hehe. Przez kilkanaście miesięcy go nakręcali na zamach, a on się opierał... ;-)
      • igor_uk gambit. 25.05.13, 14:46
        jak ja bede mial chec z toba ozenic sie :-) ,czy to bedziee uprawniac kogokolwiek do tego,zeby on powiedzial,ze jestesmy z toba malzenstwem?
    • mara571 Ja byłabym ostrożna w komentowaniu 25.05.13, 19:28
      takich sensacji.
      BBC tez powinna lepiej dobierać rozmówców. O jednym ze sprawców wiadomo, ze jego nigeryjska rodzina jest chrześcijańska. On sam jest konwertyta, ma kontakty z radykalnymi muzulamani i zakładam, ze rozmówca BBC tez sie z tej sceny wywodzi.
      Oni tez potrafią niezłe grać i używać do tego mediów.
      • kaszebe12 To staje sie modne ? 25.05.13, 20:30
        -Dzisiaj "nieznany osobnik" zaatakowal , nozem , od tylu, umundurowanego zolnierza w Paryzu.- Zolnierz oberwal w kark , wyladowal w szpitalu.-Wylize sie.
    • kylax1 Nie chce nic mówić, ale 25.05.13, 23:38
      miałem wizje, że to wina CIA, Mossadu, MI5 i Rockefellera, pod nadzorem Rothschilda z Tel Awiwu i gejowskich organizacji z paskudnej Ameryki....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka