igor-z-uk 06.06.13, 20:03 Dzis Wlodzimierz Putin i Ludmila Putin oglosili,ze ich malzenstwo stalo sie historia . -- =================== Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Jak by ktos nie chcial mnie uwierzyc. 06.06.13, 20:18 Влaдимир и Людмилa Пyтины рaзвелиcь Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak by ktos nie chcial mnie uwierzyc. 06.06.13, 20:30 Ha, ha, GW błyskawicznie to ogłosiła. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,14053070,Rosja__Putin_z_zona_oglaszaja_w_telewizji_koniec_swojego.html Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak by ktos nie chcial mnie uwierzyc. 06.06.13, 20:39 To teraz zaczną się wyścigi... pewnie mnóstwo Rosjanek już jest w bloczkach startowych, no chyba, że Putin ma już w ukryciu nową wybrankę. Kto wie, może w plotkach o Kabajewej coś jednak było? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Jak by ktos nie chcial mnie uwierzyc. 06.06.13, 20:46 Chętnych kobiet do małżeństwa to jest zawsze dużo, ale znaleźć mądra to już jest ciężko nawet dla Putina. Przecież te głupie wychowanie jest wszędzie na świece (nawet w zapadłej wiosce w Federacji Rosyjskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak by ktos nie chcial mnie uwierzyc. 06.06.13, 20:48 Jakby chciał być nowoczesny i zadziwić świat, to powinien sobie znaleźć chłopaka. Dopiero by go Zachód podziwiał:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk A wiesz Ewa,cos w tym jest. 06.06.13, 20:55 Napewno nie u jednego pedala serduszko zaczyna przyspieszac,jak widzi takiego samca-alfa,jak Putin.Putin,jak by chcial byc nowoczesnym,wybor mial by bardzo duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: A wiesz Ewa,cos w tym jest. 06.06.13, 21:48 Ja go Westerwelle odwiedzi, Putin mógłby wykręcić taki numer i pokazać swojego "partnera". Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: A wiesz Ewa,cos w tym jest. 06.06.13, 21:56 Niemiecka wersja RIA pisze, że w ubiegłym roku Kadyrow pogratulował "pierwszej żonie" Putina z okazji urodzin:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk O tym,ze Wowa i Luda sa w separacji.... 06.06.13, 21:59 Pisalo sie wiele razy i to od dawno. Ale dopiero ogloszenie tego przez samych "winowajcow",nadalo tym sluchom wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 O przypuszczalnej separacji, to i ja pisałam 06.06.13, 22:12 Nie o tgo chodzi, o przypuszczalnej separacji to i ja pisałam, bo to można było podejrzewać: forum.gazeta.pl/forum/w,50,128952697,128969198,Domniemane_kochanki_Putina_.html Rzecz w tym jednak, że Kadyrow pogratulował w ub. roku p. Ludmile Putin jako "pierwszej żonie" - czyli uznał, że Putin ma jeszcze i drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Jak by ktos nie chcial mnie uwierzyc. 06.06.13, 20:56 Dokładnie, tak (osobiście mam obrzydzenie, do wszelkich zboczeń). W dzisiejszej Europie już nie wolno mówić, jaka jest kara za to w Piśmie Świętym i oczywiście według EU komisarzy należy się tym zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Mlody. 06.06.13, 20:57 Kobieta madra nigdy nie zdradza swojej madrosci ukochanemu mezczyznie.Bo nic tak nie odstrasza faceta,jak przypuszczenie,ze jego partnerka moze byc madrzejsza od niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Igor 06.06.13, 21:08 Kobieta, która zna swoje miejsce (co jest jej mądrością) jak najbardziej może bez żadnych obaw zdradzać/odsłonić swoja mądrość swojemu mężczyźnie. Igor, ty powtarzasz slogany z mediów, bez zastanowienia, które maja na celu z kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk mlody,przeciez mowimy to samo. 06.06.13, 21:10 Przeciez twoi slowa: "Kobieta, która zna swoje miejsce (co jest jej mądrością) " Podtwierdzaja to,co ja napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: mlody,przeciez mowimy to samo. 06.06.13, 21:13 OK, to co w skrócie jest napisane w PS o pozycji męża i zony, względem siebie w małżeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: mlody,przeciez mowimy to samo. 06.06.13, 21:42 Sorry, ale muszę uciekać/nie mam czasu, być z wami i rozwijać tak ciekawy i ważny watek (to może przytrafić się każdemu/każdej). Jak chcecie szczegółów to odsyłam was do strony, gdzie możecie poprosić o skrypt addycji lub o CD ($5) pt: "Order in the Mome" Part 5. www.scripturesforamerica.org/ W skrócie: Chrystus, powiedział ze: "Jak Kochacie Mnie, To przestrzegajcie Moich Zaleceń/Praw" w ST jest opisane, jak maż powinien szanować swoja żonę itd. Jest też opisane, ze zona maja słuchać męża itd. Jest to bezwarunkowe podporządkowanie zony, bo pomimo ze mąż ma szanować swoja żonę NIE JEST TO WARUNKIEM DO bezwzględnego JEJ posłuszeństwa. Czyli nawet jak ten mąż lamie zalecenia Boga o jej szanowaniu itd, to ona i tak jest mu (mężowi) podporządkowana. PS. Jak sami widzieć, ta nasza chrześcijanka cywilizacja już dawno została wykolejona i potrafi tylko nauczać o jakimś zbawieniu, miłości czy ponownym Jego Przyjściu. Czyli bzdury na korzyść innych, którzy zarabiają na tym tryliony. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Nadajesz się do Arabii Saudyjskiej 06.06.13, 21:46 Chcesz mieć żonę jako posłuszną własność męża? Nic prostszego - wyjedź do Arabii Saudyjskiej i przejdź na islam. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Wyzej podana audycja jest z USA, dla USA. 06.06.13, 23:38 Dzięki zmianie religii z Katolickiej na Islam można nawet skorzystać, bo można uniknąć bycia czyjaś własnością (bycia niewolnikiem, dla banksterow) i co za tym idzie oddania wszystkich swoich zasobów PRYWATNYM BANKSTERA z prywatnych banków centralnych świata. Np. religia katolicka niestety już dawno te prywatne banki centralne zaakceptowała. Na dodatek akceptuje: zboczenia seksualne, "naród wybrany" itd. Katolik dzisiaj to, człowiek bez kręgosłupa i do niczego się nie nadaje. PS. Eva, Z frustrowana i rozczarowana, to możesz być w Europie, bo tam nawet zwykłego niezależnego radia niema, a co dopiero nauki religijne www.scripturesforamerica.org/ itd. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Wyzej podana audycja jest z USA, dla USA. 06.06.13, 23:46 Pisałeś o roli i prawach kobiet i pisałeś tak, jakbyś był żywcem z Arabii Saudyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Wyzej podana audycja jest z USA, dla USA. 07.06.13, 18:50 Jak by słuchać propagandy, to tak by to mogło wyglądać. Ale rzad i oficjalne media ostatnio jakoś nie maja poparcia/paluchu. W samej Ameryce już od pewnego czasu, kobiety szukają facetów na męża, którzy szukają odpowiedzi na życie w Piśmie Świętym (chrześcijaninie). Nawet zdarza się (ale rzadko) ze urodzone tutaj dziewczyny polskiego pochodzenia myślą podobnie. PS. Te Prawa Boskie o małżeństwie, można porównać do prawa posiadania broni. Nie każda bron jest kiedykolwiek użyta, ale skutecznie odstrasza robiących źle, bo może być użyta przeciwko nim. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Bogiem a prawda powinnas przeprosić Herra, 06.06.13, 20:56 Ilekroć o tym pisał besztalas go niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Bogiem a prawda powinnas przeprosić Herra, 06.06.13, 20:59 O czym pisał? Wiedział coś z 1. ręki od Putina, czy powtarzał ploty? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Bogiem a prawda powinnas przeprosić Herra, 06.06.13, 21:15 Dzisiejsze oświadczenie jedynie potwierdziło stara prawdę, ze w każdej płytce jest cześć prawdy. Zobaczymy z kim pokaże sie Putin za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Bogiem a prawda powinnas przeprosić Herra, 06.06.13, 21:20 Nie zawsze, ale czasem tak bywa. Zresztą i ja pisałam jakiś czas temu, że to wcale niewykluczone, że "młodzi" są w separacji. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 to nie były plotki... 06.06.13, 21:51 Putin po prostu kłamał, gdy mówił że z jego małżeństwem jest wszystko w porządku i że nic nie łączy go z Kabajewą. Po prostu dla evci fakty świadczące przeciwko jej ukochanemu Wołodii się nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: to nie były plotki... 06.06.13, 21:54 Ty masz od lat doskonały dostęp do łóżka Putina, nic tylko podziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Re: to nie były plotki... 06.06.13, 21:57 Na temat nieobecności Ludmiły pisano od dawna. A co do jego łóżka to ty się bardziej nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Re: Herr,jak widac. 06.06.13, 22:03 To chyba jeden z rosyjskich ministrów w XIX w powiedział, że on wierzy jedynie w pogłoski, którym zaprzeczono (które zdementowano). Coś w tym jest, a ów minister uchodził za człowieka bardzo inteligentnego i chyba miał sporo racji. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Herr,jak widac. 07.06.13, 10:50 herr7 napisał: > To chyba jeden z rosyjskich ministrów w XIX w powiedział, że on wierzy jedynie > w pogłoski, którym zaprzeczono (które zdementowano). Coś w tym jest, a ów minis > ter uchodził za człowieka bardzo inteligentnego i chyba miał sporo racji. Nawet małe dzieci Czukczów wiedzą, że tę mądrość wymyślił pijaczyna Churchill:) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka "Wiedział z 1. ręki od Putina czy powtarza ploty" 07.06.13, 00:02 Alternatywa zarysowana nader komicznie; stary kagiebista jako krynica prawdy wszelakiej - a wszystko inne to od Złego jest... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Putin wolny! 06.06.13, 20:31 A ona taka niby mądra, a nie czytała Księgi Rodzaju i nic nie wie, ze męża należy słuchać i się go obawiać/szanować? Czyli ma tyle wiedzy co cala rozwodzącego się reszta pospólstwa/prostactwa i jest zbuntowana, udając nowoczesna. Igor, a może się mylę i maja naprawdę inny nie wymieniony przeze mnie powód? Ja oczywiście nie znam sprawy, ale jest super trudno się pomylić, bo takich rozwodów zbuntowanych kobiet jest na miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Putin wolny! 06.06.13, 20:35 A jednak wyszedł z niego komunista-sodomita. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Putin wolny! 06.06.13, 20:35 To kogo teraz Putin będzie lał? Odpowiedz Link Zgłoś
xsplit Re: Putin wolny! 06.06.13, 21:01 Bronek i Radek powinni pojsc jego sladem ,... Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Putin wolny! 06.06.13, 21:24 xsplit napisał(a): > Bronek i Radek powinni pojsc jego sladem ,... A dlaczego? Putin lał swoją żonę a Komorowski i Sikorski stworzyli ze swoimi żonami wspaniałe rodziny. Nie lubisz kochających się rodzin i szanujących nawzajem małżonków? Odpowiedz Link Zgłoś
xsplit Re: Putin wolny! 06.06.13, 22:18 Tak wysoko milosc do ojczyzny bije te do rodziny a dual loyalty nie istnieje - Nie przez przypadek naczalni Sojuzu jesli nie byli Zydami to mieli Zydowki za zony i zydowskie dzieci zgodnie z ich religijnym prawem i tradycja ,... Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Putin wolny! 07.06.13, 12:12 xsplit napisał(a): > Tak wysoko milosc do ojczyzny bije te do rodziny a dual loyalty nie istnieje - > Nie przez przypadek naczalni Sojuzu jesli nie byli Zydami to mieli Zydowki za z > ony i zydowskie dzieci zgodnie z ich religijnym prawem i tradycja ,... No i co z tego split? Masz chore skrzywienie antyżydowskie i wypisujesz potworne bzdury. Ps. Chyba żadna inna żona polskiego polityka nie robi tyle dobrego dla Polski co np. Anna Applebaum Sikorska. To twoje wyjątkowo chore skrzywienie zamula twój mózg i nie pozwala ci na racjonalną ocenę rzeczywistości. Niestety! Liczy się człowiek, jego wiedza, kultura, mądrość, jego wartości a nie pochodzenie narodowościowe split. Mamy XXI w. a nie XIX i mnie nie przeszkadza mądry i wartościowy człowiek z korzeniami żydowskimi czy niemieckimi a przeszkadza mi 100%-owy Polak ale tuman i głupol. Wolałem np. Geremka i Michnika od Świtonia, Macierewicza czy Krystyny Pawłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
xsplit Re: Putin wolny! 07.06.13, 13:34 Jesli myslisz ze zrobisz z nich patriotow to ja mam most na sprzedaz ,... www.jewishjournal.com/community_briefs/article/the_very_few_the_proud_20031114/ Taka sytuacja jest wszedzie gdzie sie 'zaczepili', pierwsi do koryta ostatni w szeregu w potrzebie - Porownaj z reprezentacja na Capitol Hill ,... Odpowiedz Link Zgłoś
xsplit Re: Putin wolny! 08.06.13, 00:14 Widze ze zabraklo argumentow ;) Tu masz reprezentacje ok. 340 tys Zydow w Wielkiej Brytanii - Jak juz wspomnialem, pierwsi przy korycie i ostatni w szeregu w potrzebie ,... FORCES RELIGIOUS PERSONNEL Christian - 183,000 Muslim - 305 Hindu - 230 Buddhist - 220 Sikh - 90 Jew - 65 Nie musze podkreslac ze podobnie jak w Stanach gdzies za biurkiem a nie w szeregu mimo znikomej liczby to zalatwili sobie rabina oczywiscie na etat z wynagrodzeniem, nazywa sie Saunders ,... news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4440360.stm Odpowiedz Link Zgłoś
xsplit Re: Putin wolny! 08.06.13, 05:41 Zeby dorownac proporcji jaka maja Zydzi (1-65) Chrzescijanscy zolnierze powinni miec 3000 kapelanow a nie 300 ,... www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3774367,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
xsplit Re: Putin wolny! 08.06.13, 00:42 A coz to takiego ? Umieram z ciekawosci - Dude, ona nawet imienia i nazwiska nie zmienila mimo awansu na zone ministra. Polacy jak czekali tak czekaja poniewierani po wizy za sprawa jej klanu i jak do tej pory nie odezwala sie w sprawie mimo ze ma chody. Na marginesie czytalem dwie jej ksiazki na temat sojuzu, gulagow, rezimow we wschodniej Europie i ani slowa kto za tym stal i kto kierowal, nic, zero, zilch,... ------------------------------ Ps. Chyba żadna inna żona polskiego polityka nie robi tyle dobrego dla Polski co np. Anna Applebaum Sikorska. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 od dzisiaj Rosją rządzi "staruszek" Kabajew... 06.06.13, 21:47 Ludmiła chyba najszczęśliwsza w tym związku nie była. Szkoda, że Wołodia zdecydował się ogłosić ten krok tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Kryzys wieku sredniego. 06.06.13, 21:55 Jednych on dopada w 40 lat,Putina,jak widac,po skonczeniu 60-ki. Ja,osobiscie,nie widze nic nadzwyczjanego w tym,ze ludzi rozwodza sie.To,moim zdaniem,jest czyms bardzo naturalnycm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kryzys wieku sredniego. 06.06.13, 21:57 No tak, w końcu Ty rozwiodłeś się 2 razy. Widać kryzys wieku średniego częściej Cię dopada:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Kryzys wieku sredniego. 06.06.13, 22:07 Nic podoobnego,Ewa .Moi rozwody byli zwiazane z innymi przyczynami .Dopiero trzeci rozwod,jak stanie sie faktem,bedzie skutkiem kryzysu wieku sredniego. p.s. Pierwsza moja zona byla o rok ode mnie mlodsza,a kazda nastepna byla moja rowiesniczka .A facet,ktorego dopadl kryzys wieku sredniego,szuka sobie zony o wiele mlodsza od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kryzys wieku sredniego. 06.06.13, 22:14 Ile miałeś lat, jak się 1. raz rozwiodłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kryzys wieku sredniego. 06.06.13, 22:20 igor_uk napisał: > A facet,ktorego dopadl kryzys wieku sredniego,szuka sobie zony o wiele mlodsza od siebie. Aha, czyli jednak zakładasz, że Putin ma już nową, młodą żonę w zanadrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Kryzys wieku sredniego. 06.06.13, 22:27 25 . Roznica wieku musi byc w jego przypadku i to duza . Przeciez tak dzieje sie zawsze. Sarkozy (1955 rok ur.) -Bruni (1967 r.u.) Berlusconi (1936 r.u.) - Lario (1956 r.u.) Takich przykladow mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kryzys wieku sredniego. 06.06.13, 22:55 No jak miałeś 25 lat, to nie mogłeś mieć dużo młodszej 2. żony., bo wylądowałbyś w więzieniu:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Putin jest dobry na wszystko. 06.06.13, 22:22 I to nie tylko na "udany" watek :-) . Duzy i bardzo ciekawy artykul o "szarym czlowieczku znikad",niestety w jezyku Puszkina. "Сирия, дaй зaкyрить! Опять Рoccия!" Пocле тoгo кaк Пyтин зacтyпил нa пocт глaвы Рoccии, дядя Сэм cтaл cмyтнo дoгaдывaтьcя, чтo c ним, oкaзывaетcя, игрaли в шaхмaты, a не в шaшки-пoддaвки. (Po tym,jak Putin zajal fotel przywodcy Rosji,wujek Sam zaczal ze smutkiem domyslac sie,ze z nim graja w szachy,a nie w warcaby-poddanie sie (?) . p.s. шaшки-пoддaвки,gra w warcaby,kiedy wygrywa ten,kto pierwszy pozbedzie sie swoich pionkow. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Putin jest dobry na wszystko. 06.06.13, 23:17 Strasznie długi artykuł, już chyba dzisiaj całego nie przedukam (jak mawia borrcia) , choć faktycznie wygląda na ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Putin jest dobry na wszystko. 06.06.13, 23:23 Bo jest ciekawy.A co najwazniejsze,jest nie tylko rzeczowy,a i dowcipny.Dla mnie to ma duza wartosc w kazdym tekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Kto bedzie nastepna zona Wowki 07.06.13, 01:14 Nie bedzie to pani Ewa Kopacz, pani Walz, ani Izraelska Ci.... Sadze ze moze to byc albo Niemka , albo Amerykanka. Z Niemek duza szanse ma pani Merkel, ale byc moze Wowka POCZUJE OBRZYDZENIE NA PODOBIENSTWO sILVIO. Uwazam ze corki Obamy maja najwieksza szanse, bo sa ladne, dobra roznica wieku, i pozytek dla obu krajow bedzie nieslychany. Pomyslnosci i dla Wowy i i dla Ludmily. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Kto bedzie nastepna zona Wowki 07.06.13, 02:17 szczylku,glupie pytanie zadajesz ,mozliwosci sa tylko dwie,sadzac po wpisach: albo ewcia,albo igorczik.... :-)))))) Re: Kto bedzie nastepna zona Wowki Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Putin wolny! 07.06.13, 02:24 igor-z-uk napisał(a): > Dzis Wlodzimierz Putin i Ludmila Putin oglosili,ze ich malzenstwo stalo sie > historia . sam osobiscie wiem jak to jest, gdy "czlowiek czlowiekowi staje sie wilkiem" szczegolnie gdy ma do czynienia z wadera Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Ura!+ 07.06.13, 09:09 u sasiada piesek sie okocil! Sasiadka szczesliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Putin wolny! 07.06.13, 16:07 Putin najpierw lał swoją żonę, potem zdradzał na okrągło, w końcu rozwiódł się. Totalna degrengolada, upadek rodziny, fatalne wzorce dla Rosjan. Wszędzie na świecie byłby z tego powodu wielki wstyd, ale Rosjanie co niektórzy są z tego dumni. Taaaak, Rosja to chory kraj a to nie moja opinia ale tych którzy znają Rosję. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: Putin wolny! 07.06.13, 16:40 > Putin najpierw lał swoją żonę, potem zdradzał na okrągło, w końcu rozwiódł się. Totalna degrengolada, upadek rodziny, fatalne wzorce dla Rosjan... Skad Ty to wszystko wiesz? Niemcow napisal albo Kasparow? A moze znasz kogos z waskiego grona rodziny Putina? > Wszędzie na świecie byłby z tego powodu wielki wstyd, ale Rosjanie co niektórzy są z tego dumni.... Przyjacielu, Po pierwsze, obyczaje politykow nawet z tej najwyzszej polki, pomijac lokalnych hersztow w calym swiecie nie sa inne niz Twoje i moje. Chyba nie myslales, ze oni sa czyms lepszym? Przypomnij sobie niejakich B.Clintona, S.Berlusconiego, N.Sarkozy'ego, Lady D ... etc. Lista jest nieskonczonie dluga. Po drugie, Putin nie jest i nawet nie musi byc wzorcem dla wszystkich Rosjan, ani dobrym ani zlym, i takim rzeczywiscie nie jest. >Taaaak, Rosja to chory kraj a to nie moja opinia ale tych którzy znają Rosję. Czego Ty sie tak ta Rosja przejmujesz, przeciez wielokrotnie pisales, ze ani sam tu nie byles ani nie uprawiasz w Rosji jekiegokolwiek biznesu? Ale jednak... a skoro sam nie byles, po rosyjsku nie mowisz, musisz przez caly czas zdawac sie na opinie innych .... niestety nie jest to dobre rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Putin wolny! 07.06.13, 17:38 gosc_ze_smolenska napisał: > Czego Ty sie tak ta Rosja przejmujesz, przeciez wielokrotnie pisales, ze ani sa > m tu nie byles ani nie uprawiasz w Rosji jekiegokolwiek biznesu? Ale jednak... > a skoro sam nie byles, po rosyjsku nie mowisz, musisz przez caly czas zdawac s > ie na opinie innych .... niestety nie jest to dobre rozwiazanie. Gościu ale było wielu w Rosji. Są reportaże, opisy dziennikarzy polskich, zagranicznych. No wicie, rozumicie, . . . . Aaa, w czasie bitwy pod Grunwaldem też nie byłem a znam dobrze tę bitwę. Uwierzysz mi że znam? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: Putin wolny! 07.06.13, 18:00 > Aaa, w czasie bitwy pod Grunwaldem też nie byłem a znam dobrze tę bitwę. Uwierzysz mi że znam? Jasne, ze znasz, z zapisow ojaca polskiej historiografii Jana Dlugosza, ur. w 1415 roku, czyli 5 lat po bitwie, filmow fabularnych i ksiazek Korkozowicza. Sama prawda objawiona. Ale dobrze, ze widzisz swiat taki prosty i pozbawiony watpien, tak lzej sie zyje, wszystko uklada sie w dobrze zrozumialy uklad: tam sa zli, a tu stoimy my: dobrzy. Ty oczywiscie stoisz po tej dobrej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Putin wolny! 07.06.13, 18:38 gosc_ze_smolenska napisał: > > Aaa, w czasie bitwy pod Grunwaldem też nie byłem a znam dobrze tę bitwę. > Uwierzysz mi że znam? > Jasne, ze znasz, z zapisow ojaca polskiej historiografii Jana Dlugosza, ur. w 1 > 415 roku, czyli 5 lat po bitwie, filmow fabularnych i ksiazek Korkozowicza. Sam > a prawda objawiona. Ale dobrze, ze widzisz swiat taki prosty i pozbawiony watpi > en, tak lzej sie zyje, wszystko uklada sie w dobrze zrozumialy uklad: tam sa zl > i, a tu stoimy my: dobrzy. Ty oczywiscie stoisz po tej dobrej stronie. Gościu, daj spokój. Napisałeś bzdurkę to ci odpowiedziałem. Gdybyśmy tylko bazowali na tym co sami widzieliśmy na własne oczy i gdzie byliśmy osobiście to by oznaczało, że nic nie wiemy a chyba tak nie jest? Oczywiście że świat jest złożony, wszędzie są dobre i złe fragmenty życia, wszędzie są przestępcy, wszędzie jest korupcja. Tyle, że w różnych pastwach w różnym nasileniu i z inna specyfiką. Rosja z pewnością tak jak każdy kraj ma dobre i słabe strony, ale nie oczekuj jakiejś merytorycznej dyskusji tu na FŚ. Przecież sam widzisz ile tu rosyjskiej propagandy a niektórzy z nas(na FŚ) tylko odpowiadają, dostosowując się do poziomu adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Putin wolny! 07.06.13, 18:43 to jest sprawa samych panstwa Putinow. Dzieci zostaly wychowane, Pani Ludmila ma swoj zawod i prace, wiec ma zapewniona spokojna starosc, a pan Putin zmienil Rosje tak ze wiekszosc Rosjan go kocha. A jezeli przestanie go kochac to nie bedzie glosowac na niego nastepnym razem. A przedmiotem wyborow nie bedzie jego prywatne zycie , ale jakosc zycia w Rosji. W Ameryce przedmiotem wyborczych pyskowek jest seks kandydatow, dowozenie uczniow do szkoly i gejowski styl zycia, co zupelnie nie zalezy do prezydenta, mnostwo innych dupereli ktore odwracaja zupelnie uwage narodu od walacej sie ekonomi, ograniczania praw obywatelskich i konmstytucji, niekonczacych sie wojen. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Brawo, Amigo:-) 07.06.13, 19:03 przyjacielameryki napisał: > Putin najpierw lał swoją żonę, potem zdradzał na okrągło, w końcu rozwiódł się. > Totalna degrengolada, upadek rodziny, fatalne wzorce dla Rosjan. > Wszędzie na świecie byłby z tego powodu wielki wstyd, ale Rosjanie co niektórzy są z tego dumni. Taaaak, Rosja to chory kraj a to nie moja opinia ale tych którzy znają Rosję. Swoim klamstwem doprowadzilesz do tego, ze na ogol antiputinowski Gosc_ze_Smolenska stal w jego obronie, bo krityka to jedno, a klamliwa propaganda - to juz cos innego. I to jest to, co obserwuje caly czas. Im bardzej tacy jak ty wacki leja pomyi na Rosje ogolnie i na Putina w szczegolnosci, tym bardzej Rosjanie roznych pogladow jednocza sie. Dzieki, Amigo. Dawaj jeszczio:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Brawo, Amigo:-) 07.06.13, 19:30 a teraz tawariszcz czas jechać na "daczę" świnie nakarmić :) Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Brawo, Amigo:-) 07.06.13, 19:52 wtopek napisał: > a teraz tawariszcz czas jechać na "daczę" świnie nakarmić :) Za duzo zresz. Pojdziesz na kielbase. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Brawo, Amigo:-) 07.06.13, 21:10 prawda, były u was takie przypadki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Putin wolny! 07.06.13, 20:14 Putin będzie płodził wnuki. Zdolny ten żuraw alfa. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: wojtus bedzie skrobac ziemniaki 07.06.13, 20:39 wojtusiu, czyzbys zadroscil Putinowi wnukow? Jak nie masz co pisania , przytocz jakis dowcip, bo to co piszesz jest poprostu ordynarnie glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: do czego wymyslac dowcipy?+ 07.06.13, 21:14 juz panski pobyt na tym forum jest dowcipem. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 A ty jak zwykle: ploteczki z "wyższych" sfer... 07.06.13, 21:45 ...Igruszka, znajdź sobie jakieś mądrzejsze zajęcie, a to nigdy spod tej szafy nie wyjdziesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk A ty,ubludok,jak zwykle. 07.06.13, 21:52 Jestes zdolny wylacznie do podgryzania moich piet. ps. Zajebiste towarzystwo masz do tego. Same glupki ,wlacznie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Re: A ty,ubludok,jak zwykle. 08.06.13, 12:18 Skomlis, skomlis, jamnik... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Putin wolny! Nie, on jest żonaty z Rosją! 08.06.13, 00:45 Ca 6- 7 lat temu b. bliska mi osoba, mająca niezwykle przenikliwe spojrzenie na rzeczywistość, stwierdziła, że nie chciałaby być żoną Putina, bo jego prawdziwą pasją jest Rosja, on jej wszystko poświęci - cały swój czas i energię życiową. Do podobnych wniosków doszedł dopiero po latach FAZ pisząc: Putins Scheidung Jetzt ist er nur noch mit Russland verheiratet Czyli: Rozwód Putina. Teraz jest on tylko ożeniony z Rosją. www.faz.net/aktuell/gesellschaft/menschen/putins-scheidung-jetzt-ist-er-nur-noch-mit-russland-verheiratet-12213357.html Ciekawe, czy Putin znajdzie sobie drugą żonę, która zaakceptuje tę pierwszą, najważniejszą... Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: On jest żonaty z Rosją! 08.06.13, 01:49 Wow, to całkiem jak Elżbieta I - z Anglią LOL Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: komentarz z Brazyli 08.06.13, 03:36 - Diga-me uma coisa: Qual é o motivo por que quer divorciar-se do seu marido? - O meu marido trata-me como se eu fosse um cão. - Maltrata-a, bate-lhe ? - Não, quer que eu lhe seja fiel... -Powiedz mi: co to jest powodem, ze chcesz się rozwiesc z mezem? -Moj maz traktuje mnie jak psa. -zle cie traktuje, bije cie? -Nie, chce zebym byla wierna ! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Rozwod Putina -to nie tak prosto. 13.06.13, 21:28 Dla kumatych w jezyku Puszkina proponuje przeczytac ten tekst : Рaзвoд Пyтинa c мирoвoй зaкyлиcoй или зaчем cжигaютcя мocты Зaпoмните вcе этy дaтy хoрoшенькo – 6 июня 2013 гoдa, c этoгo мoментa либерaлизм в Рoccии зaкoнчилcя, хoтя предcмертные хрипы и бyдyт еще рaздaвaтьcя, нaчaлacь эрa нaциoнaльнoгo вoзрoждения нaшей cтрaны и нaшегo нaрoдa. ( Zapamjetajcie wszysci ta date - 6 czerwiec 2013 rok,od tej chwile liberazlizm w Rosji skonczyl sie,chociaz agonia jego bedzie jeszcze trwac,rozpoczela sie era narodowego odrodzenia naszego Kraju i naszego Narodu) Odpowiedz Link Zgłoś
nowgorod Re: jeden sie rozwodzi+ 13.06.13, 22:14 a u nas naodwrot: krolewne zamaz wydali. Ot radosc i wesele na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
romad2447 Re: Rozwod Putina -to nie tak prosto. 13.06.13, 23:07 Igor, co to znaczy rozpoczela sie era narodowego odrodzenia naszego kraju i narodu ? Odpowiedz Link Zgłoś