Dodaj do ulubionych

MALE zapytanie do KOKOSZA

28.07.04, 18:00
Czy moglobys mi laskawie odpowiedziec na pzynajmniej jedno z
ponizej przytoczonych 10 pytan?:

1. IS IT TRUE that in 1941 and again in 1942, the German Gestapo offered 1DM
for each Jew denounced by the Poles to Germans as a result of which over 500
thousand hitherto hidden Jews were denounced and consequently deported to
Majdanek and Treblinka?

2. IS IT TRUE that the AK leaders in issued a standing order to kill all the
Jewish partisans in Poland on sight?

3. IS IT TRUE that the the Polish Government in exile in London issued a
standing order to all patriots in occupied Poland to kill all the members of
AL on sight?

4. IS IT TRUE that Gestapo's officers applauded eagerness with which Polish
citizens in Lodz helped to round up Jews into Getto?

5. IS IT TRUE that in 1944, at the time of the Warsaw uprising Polish
government in Lublin issued a strict order not to hinder any German actions
against the Polish fighters?

6. IS IT TRUE that the same government handed over 10 thousand Poles to
Russian secret Police before 1945?

7. IS IT TRUE that during the height of the killings in the war, 270 Members
of the British Parliament proposed to drop food packages and arms to the
Polish partisans, but the Poles declined this offer fearing a trap?

8. IS IT TRUE that this offer was also rejected by the Polish government in
Exile in London?

9. IS IT TRUE that the Polish government was at the forefront of the
proponents for the invasion of Hungary in 1956 and again for the invasion of
Czechoslovakia in 1968?

10. IS IT TRUE that during entire history of the twentieth century not a
single Pole distinguished himself through anything but cowardice and
stupidity?

Obserwuj wątek
    • maek_karpinski Re: MALE zapytanie do KOKOSZA 28.07.04, 21:08
      No co tam, dlaczego nie widze zadnych odpowiedzi???
      • Gość: dana33 Re: MALE zapytanie do KOKOSZA IP: 192.114.44.* 28.07.04, 21:21
        nikt nie wie co jest grane... :)
        • Gość: KOKOSZ a co jest grane???... IP: 216.65.64.* 30.07.04, 21:06
          • rattler Re: a to jest grane !!!... Panie Kokosz 30.07.04, 21:20
            Pobudzam cwelowi wyobrazniem , jak juz nacionga to niech ciongnie grube rure a
            nie jakoms koszernom fujarkie z pol mniliona - To jest grane , panie Kokosz .

narazie
      • Gość: KOKOSZ co sie odwlecze, to nie uciecze... ;-))) IP: 216.65.64.* 30.07.04, 08:04
        Teraz juz je widzisz, zycze mile lektury i czekam na przemyslenia!!!!
    • Gość: Monika Re: MALE zapytanie do KOKOSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:32
      Panie Marku, niech Pan odpowie jeśli nie ma chętnego, Pan napewno wie, myślę,
      że podjąłby Pan polemikę, ale niech Pan to weźmie na siebie, pozdrowienia
      • maek_karpinski Re: MALE zapytanie do KOKOSZA 29.07.04, 04:48
        droga Moniko daj mi grosza
        ja tu czekam na kokosza
        siekiera, motyka, daj mi kaczke
        ja sie boje, on ma sraczke...
        • ufo_polka Re: MALE zapytanie do KOKOSZA 29.07.04, 15:15
          jistes wstretny provokatorem!
      • Gość: KOKOSZ Ej Pani Moniko IP: 216.65.64.* 30.07.04, 08:17
        Prosze sie wziac samej za przestudiowanie paru ksiazek historii Polski, a
        wowczas bedzie Pani mogla zdac sie na wlasne zdanie. ;-)))

Niestety, smutne to ale prawdziwe, jak roznej masci hieny i szuje zeruja na
        chronicznej u wielu Polakow niewiedzy wlasnej historii.
        • Gość: Monika Re: Panie KOKOSZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:47
          Nie proszę Pana, zupełnie mnie Pan nie zrozumiał, jestem w równym stopniu
          ciekawa tego co Pan ma do powiedzenia, oraz zdania przeciwnego, , proszę nie
          zarzucać mi niewiedzy i złej woli, ja "gromadzę" opinie, pozdrawiam Monika
          • Gość: KOKOSZ Re: Pani Moniczko, IP: 216.65.64.* 30.07.04, 09:27
            O nic Pania nie posadzalem, dziwi mnie tylko, ze chce Pani znac opinie kogos
            tak tandetnie i tendencyjnie falszujacego (przemilczajacego niewygodne fakty)
            historie, jak Rebbe Karpinski. On juz przeciez tymi swoimi "pytaniami"
            przedstawil Pani swoja opinie.
            Czy chce Pani, aby teraz, w zwiazku z tym co napisal, wyznal skruche i przyznal
            sie , ze jest squr*****m? To nie w stylu ludzi jego pokroju. Prosze sie raz
            jeszcze zastanowic nad jego 10 "pytaniem". No, a teraz juz wie Pani co mam na
            mysli?
            Pozdrawiam,
            K
        • Gość: rachelka Re: Ej Pani Moniko IP: *.twcny.rr.com 30.07.04, 14:54
          Gość portalu: KOKOSZ napisał(a):

> Prosze sie wziac samej za przestudiowanie paru ksiazek historii Polski, a
          > wowczas bedzie Pani mogla zdac sie na wlasne zdanie. ;-)))
          >
          > Niestety, smutne to ale prawdziwe, jak roznej masci hieny i szuje zeruja na
          > chronicznej u wielu Polakow niewiedzy wlasnej historii.
          >

ja w swoim zyciu to juz chyba ze 4 historie polski przerobilam.kazdy pisarz
          zarzekal sie ,ze pisze prawde a prawde wielu z nas polakow zna i bez tych
          swojskich ksiazek. moze ten prorok zaczalby pisac historie morderstw szarona,to
          bardzo ciekawa ,aczkolwiek dluga historia i tajemniczo przemilczana. jak tam
          panie karpiski? co to panskich pytan na szystkie mozna dac wspolna i jedna
          odpowiedz "nie". co do nudnej moniki,to ciesze sie,ze tak szybko wrocilas z
          podrozy,musiala byc bardzo owocna .
          • Gość: KOKOSZ Re: Ej Rachelko IP: 216.65.64.* 31.07.04, 01:11
            "nudnej Moniki"...? Widze, ze cos nie przepadasz za nasza pania Moniczka. ;-)))
            • Gość: Monika Re: Ej Rachelko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:32
              Rachelko miła, jak Ty to wyczułaś, że jestem (chwilowo) w Warszawie, życzę ci
              ciekawych i inteligentnych wątków, rozwijania stylu, walorów intelektualnych,
              ostrzenia pióra, dalszego nieustannego dokształcania się, (może by tak z piątą
              historię Polski od deski do deski przestudiować), bądź zdrowa Rachelko, dzielna
              reprezentantko polskiej nacji na zewnątrz, bystra komentatorko sprawy polsko-
              żydowskiej. Znikam znowu, na dalszą częśc moich wakacji, co do Ciebie: liczę,
              że nie będzie Ci NUDNO (pamiętasz? maleńka), bądź dzielna, tego od Ciebie
              oczekuje Polska i Historia, pa pa, Monika
    • Gość: KOKOSZ Nu, a u was bija murzynow... IP: 216.65.64.* 30.07.04, 07:53
      Mial odpowiedziec soviecki superkomputer na pytanie, kiedy w Sojuzie zapanuje
      demokracja.
      Tak, najlepsza forma obrony, jak zawsze, jest atak na pozycje przeciwnika. Ci z
      was, ktorzy graja Age of Empires, doskonale wiedza, co mam na mysli... ;-))))

Tak na powaznie, rebbe Karpinski, dlaczego uwazasz pan, ze powinienen
      odpowiedziec na twoje pytania, skoro ty nie raczyles sie ustosunkowac
      do „moich”. Ladnie to tak???
      Musze cie jednak zmartwic, tak, mysle, ze cie naprawde zmartwie, otoz z
      przyjemnoscia ci odpowiem. A uczynie to, aby pokazac, jaka jestes kanalia.

Pozwol szanowny adwersarzu, ze zaczne od tylu, nu tak po waszemu:

)10. IS IT TRUE that during entire history of the twentieth century not a
      single Pole distinguished himself through anything but cowardice and stupidity?

No coz, mysle, ze wlasciwa osoba, ktora moglaby odpowiedziec na to pytanie
      bylby prof. Bartoszewski i tysiace jemu podobnych ludzi, ktorzy podczas wojny,
      z narazeniem wlasnego zycia, ratowali tylki takim hienom, jak ty.
      Za to pytanie powinenes stracic swoje ostatnie juz zeby..

)9. IS IT TRUE that the Polish government was at the forefront of the
      proponents for the invasion of Hungary in 1956 and again for the invasion of
      Czechoslovakia in 1968?

Oczywiscie, co jest niezmiernie bolesne dla polskiego spoleczenstwa ze wzgledu
      fakt, iz byly to nasze niezalezne i nacjonalistyczne rzady polskie, zlozone w
      glownej mierze z bylych AK-owcow, ktorzy po rozprawie z Wegrami w 56 i Czechami
      w 68 r, planowali zbrojna napasc na ZSRR w roku 81, przed czym ostatecznie
      powstrzymal ich prezydent Reagan.
      Wstyd niedouczony matolku, ze tego wszystkiego nie wiesz. Tys zyd, a przecie
      durny jak Polak...

)8. IS IT TRUE that this offer was also rejected by the Polish government in
      Exile in London?

)7. IS IT TRUE that during the height of the killings in the war, 270 Members
      of the British Parliament proposed to drop food packages and arms to the Polish
      partisans, but the Poles declined this offer fearing a trap?

Na punkty 8 i 7 odpowiem jednoczesnie. Zechciej mi podac daty, nazwiska i
      dostepne zrodla informacyjne, tylko nie w jezyku hebrajskim, prosze.

)6. IS IT TRUE that the same government handed over 10 thousand Poles to
      Russian secret Police before 1945?

Jak najbardziej, lubelski rzad polskich patriotow i AK-owcow postanowil
      odprawic ponad 10K polskich komunistow i zydow, ktorym i tak lepiej bylo w
      komunistycznej Rosji. Szacuje sie, iz do 48 r. w ten sposub rozwiazano
      problem ponad pol miliona komuchow.
      Drobna dygresja, glupi shmucku. Moj dziadek pomagal takim jak ty podczas
      niemieckiej okupacji tylko po to, aby po wojnie wypelnic ta polmilionowa
      statystyke, jako rzekomy "obszarnik i wrog ludu".

)5. IS IT TRUE that in 1944, at the time of the Warsaw uprising Polish
      government in Lublin issued a strict order not to hinder any German actions
      against the Polish fighters?

Jaki interes mialby lubelski rzad AK-owcow, aby wspierac warszawska awanture
      band pijanych zydow i wyrostkow z AL? Sam pomysl chlopie...

)4. IS IT TRUE that Gestapo's officers applauded eagerness with which Polish
      citizens in Lodz helped to round up Jews into Getto?

Patrz odpowiedz do punktow 8 i 7.

)3. IS IT TRUE that the the Polish Government in exile in London issued a
      standing order to all patriots in occupied Poland to kill all the members of AL
      on sight?

Jesli byly soviecka agentura, zwalczjaca AK, to zapewne tak. Dlaczego nie, sam
      bym wydal takie rozporzadzenie.

)2. IS IT TRUE that the AK leaders in issued a standing order to kill all the
      Jewish partisans in Poland on sight?

W niektorych okolicznosciach tak, a wiesz dlaczego? Zydowscy partyzanci,
      ukryci w lasach wschodniej Polski, swoje dzialania ograniczali do do
      intensywnej wspolpracy z partyzantka sowiecka i do napasci na polskie wsie.
      Czy nazwy polskich wsi Naliboki i Koniuchy (miejsca niewatpliwej chwaly oreza
      zydowkich partyzantow), cos ci przypominaja?

"…The joint Soviet-Jewish assault on Naliboki occurred in small hours of May 8,
      1943. One hundred and twenty eight (128) innocent civilians, including women
      and children, were butchered in a heinous pogrom that lasted almost three
      hours. This surprise attack on Naliboki was carried out by the Stalin Brigade,
      under the command of Major Rafail Vasilevich, with the participation of the
      Bielski's and Zorin's detachments, who reported to him at that time.
      The Jewish factions who did most of the pillaging and murdering of entire
      families were the Bielski's "Jeruzalem" and Zorin's "Pobeda" units.
      Eyewitnesses confirmed later that the majority of the 128 people killed died at
      their hands. Nearly all of them were killed not in the skirmish, but in cold
      blood executions…"
      oraz:
      "Similar atrocity, being also investigated by Institute of National Memory,
      was committed in the village of Koniuchy, township of Bienakonie, county of
      Lida, Nowogrodek province, at the edge of the Rudniki Forest, where numerous
      Soviet partisan groups had their bases. Members of these groups frequently
      carried out raids against the nearby villages and settlements including
      Koniuchy. The Rudniki Forest partisans were under the command of the Central
      Staff of the Partisan Movement in Moscow. The massacre at Koniuchy was
      committed by a group of around 100-120 partisans from various units, including
      a Jewish partisan unit of about 50 people strong. The Jewish partisans in the
      Rudniki Forest, who had subordinated themselves to the Soviet partisan command,
      consisted of four divisions: "Death to Fascism" led by Jacob (Yaakov)
      Prenner; "Struggle" led by Avrasha Rasel; "To Victory" led by Shmuel Kaplinsky;
      and "Avenger" led by Abba Kovner. There were fifty partisans in each division,
      and the four divisions together formed the so-called Jewish Brigade, of which
      Abba Kovner was the commander. (Rich Cohen, "The Avengers" New York: Alfred A.
      Knopf, 2000)…"
      oraz:
      "…according to the perpetrators themselves, approximately 300 of Koniuchy's
      inhabitants were killed in this action. It would appear that this massacre of
      the defenceless people is quite often mentioned in various Jewish publications
      and presented as a glorious battle of the heroic Jewish and Soviet partisans
      against Nazis and so called Nazi collaborators, that is, unarmed farmers trying
      to defend their property. A very curious case of murderers who take pride in
      their crime. Let's look at few such testimonies: ‘The peasants ducked into
      houses. Partisans threw grenades onto roofs and the houses exploded into flame.
      Other houses were torched. Peasants ran from their front doors and raced down
      the streets. The partisans chased them, shooting men, women and children (See
      Rich Cohen, "The Avengers", New York, Alfred A. Knopf, 2000, 145)…"

W slowach jednego z zydowskich zbrodniarzy (Chaima Lazara "The Destruction and
      Resistance", New York: Shengold Publishers, 1985, 174-75) akcja pacyfikacji
      polskiej wsi przebiegla w nastepujacy sposob:

"The Brigade Headquarters decided to raze Koniuchy to the ground to set an
      example to others. One evening a hundred and twenty of the best partisans from
      all the camps, armed with the best weapons they had, set out in the direction
      of the village. There were about 50 Jews among them, headed by Yaakov Prenner.
      At midnight they came to the vicinity of the village and assumed their proper
      positions. The order was not to leave anyone alive. Even livestock was to be
      killed and all property was to be destroyed…
      The signal was given just before dawn. Within minutes, the village was
      surrounded on three sides. On the fourth side was the river and the only bridge
      over it was in the hands of the partisans. With torches prepared in advance,
      the partisans burned down the houses
      • Gość: sp;lit Re: Nu, a u was bija murzynow... IP: *.ipt.aol.com 30.07.04, 17:53
        No jak to KOKOSZ , on ci odpowiedzial tym postem ,... Zeby nie bylo zbyt
        oczywiste , to tobie zostawil zebys jego produkt ubral we wlasne slowa , co z
        przyjemnoscia stwierdzam , (patrzac na naglowek) zrobiles wiecej niz trafnie .

Stary traper do mlodego mawial
        Pamietaj synu gdzie trapy stawiasz

Niestety przy okazji podbijam to "dzielo" . Czuje sie jakbym zdechlego konia
        kopal :(

uklony

============================================================================

Tak na powaznie, rebbe Karpinski, dlaczego uwazasz pan, ze powinienen
        odpowiedziec na twoje pytania, skoro ty nie raczyles sie ustosunkowac
        do „moich”. Ladnie to tak???
        • Gość: Miluś Re: Nu, a u was bija murzynow... IP: 216.65.64.* 30.07.04, 19:06
          To symptomatyczne split, że tylko tyle masz na ten temat (a w zasadzie na
          poboczny temat) do powiedzenia. Ten koń jest calkiem żywy i nieźle wierzga.
          Pozdrowienia dla KOKOSZA, tak trzymać.

(Miluś-Smok)
        • Gość: KOKOSZ Re: Nu, a u was bija murzynow... IP: 216.65.64.* 30.07.04, 20:16
          Dzieki sp;lit za "uznanie". :-)))
          Wiesz, nie zgodze sie z Toba, co do tego "kopania zdechlego konia".
          Dlaczego nie? Otoz, calkowicie sobie zdaje sprawe, ze Rebbe Karpinski to nedzny
          prowokator, ale tym razem tymi swoimi kretynskimi pytaniami (vide pt.10)
          sam sie wystawil i nie chcialem zmarnowac okazji, zeby "koniowi Karpinskiemu"
          za to przykopac. ;-))))
          Z drugiej strony, pozostawiajac blazna bez odpowiedzi, pokazalbym, ze sie z nim
          zgadzam, albo nie mam pojecia o czym on pisze...
          Takie szuje jak one i ich prowakacje mozna jedynie zwalczac konkretnymi,
          zweryfikowanymi faktami.

P.S. Widze, ze pojawil sie tutaj niejaki Milus z tym samym IP. :-))) No coz,
          widze, ze nie tylka ja zdobywalem wiedze historyczna na komiksach Janusza
          Christy... ;-))))
          Pozdrawiam
      • Gość: . Zasypialem,ale pytania Karpinskiego mnie na chwile IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.07.04, 01:44
        rozbudzily (nie zagladalem do nich wczesniej), bo za 10 dalbym w pysk, choc
        genetycznie z Polska niewiele mnie laczy (no, 50% polskiej krwi mych synow, po
        mamie). Pomoge ci, Kokosz, w pnk 3 i 7/8
        3) O odezwie tez nie wiem (ale w Anglii latwo to sprawdzic), niemniej wiem o
        mordowaniu AK przez AL w roli agentur...hitlerowskich (scislej - chodzilo
        o "uklad" z Niemcami). Czytalem o tym w powaznej pracy historycznej,
        anglojezycznej, mam ja w domu - detali poszukam. Inna rzecz, ze sa tam wzmianki
        i o rewanzach, ale jakich - nie pamietam.

4)7/8 pewne zrzuty dokonywane prez RAF ponad wszelka watpliwosc byly - swiadcza
        o tym chocby groby brytyjskich lotnikow, zestrzelonych nad Polska w czasie
        zrzutow. Nb.parlament mogl sobie uchwalac, ale o operacji decydowalo wojskowe
        HQ i wzgledy bezpieczenstwa zrzutow - gdy bylo za duze ryzyko, za duze straty
        ludzi i maszyn, to je przerywano. Nb. w teorii rzad polski w Londynie nie byl
        w stanie uniewaznic decyzji parlamentu, bo jakim prawem? Jesli by uchwalono te
        pomoc, to by ona byla, czy to sie Polakom w L. podobalo, czy nie. Polacy mogli
        tylko na te decyzje wplywac poprzez lobby.
        A propos: Kokoszu, zarzucasz nam egoizm, ale to madry, pragmatyczny egoizm. I
        nie tylko w stosunku do Polakow. Wez w lape nasza broszurke antyterrorystyczna:
        pierwszym przykazaniem w niej jest:NAJPIERW ZATROSZCZ SIE O WLASNE
        BEZPIECZENSTWO, A POTEM RATUJ INNYCH. To nie egoizm, to pragmatyka - martwy
        Samarytanin niewielu pomoze. My myslimy w ten sposob, wy byscie sie na slepo
        rzucili w ogien w obronie blizniego i zgineli z nim pospolu..
        • Gość: KOKOSZ Re: Zasypialem,ale pytania Karpinskiego mnie na c IP: 216.65.64.* 31.07.04, 03:41
          Dzieki za wsparcie moralne. :-)))
          Zgadza sie, ze byly zrzuty RAFu, dlatego odpisalem Rebbe Karpinskiemu, zeby mi
          podal zrodla, na ktore moze sie powolac.

Z tym egoizmem, lub raczej zachowawcza postawa (brakiem ochoty do ewentualnych
          poswiecen dla innych, bo moze sie to wiazac z ryzykiem), to nie takie proste,
          vide Jalta.

No prosze, Ciebie tez ponioslo i juz chcesz nawet dawac w pysk!!! ;-)))) Za
          jakis czas, po lekturze kolejnych "perelek" SYJONAZIOLI, zaczniesz im bluzgac i
          w ten sposob nieuchronnie dolaczysz do grona wulgarnych antysemitow tego
          forum... :-))))
          Trzymaj sie,
          K
    • Gość: KOKOSZ Nu, a u was bija murzynow... C.D. IP: 216.65.64.* 30.07.04, 08:01
      contynuacja:
      "The Brigade Headquarters decided to raze Koniuchy to the ground to set an
      example to others. One evening a hundred and twenty of the best partisans from
      all the camps, armed with the best weapons they had, set out in the direction
      of the village. There were about 50 Jews among them, headed by Yaakov Prenner.
      At midnight they came to the vicinity of the village and assumed their proper
      positions. The order was not to leave anyone alive. Even livestock was to be
      killed and all property was to be destroyed…
      The signal was given just before dawn. Within minutes, the village was
      surrounded on three sides. On the fourth side was the river and the only bridge
      over it was in the hands of the partisans. With torches prepared in advance,
      the partisans burned down the houses, stables, and granaries, while opening
      heavy fire on the houses. Half-naked peasants jumped out of windows and sought
      escape. But everywhere fatal bullets awaited them. Many jumped into the river
      and swam towards the other side, but they too, met the same end. The mission
      was completed within a short while. Sixty households, numbering about 300
      people, were destroyed, with no survivors…"
      Jak widac, wspolczesne IDF z powodzeniem kontynuuje chlubna tradycje
      terorystycznych band zydowskich z okresu WWII.

>1. IS IT TRUE that in 1941 and again in 1942, the German Gestapo offered 1DM
      Majdanek and Treblinka?

We wszystkich panstwach europejskich znajdujacych sie pod niemiecka okupacja
      pojawialy sie rozne formy kolaboracji. Jednakze, z opracowania Lukasa i
      Daviesa ("Forgotten Holocaust", Hippocrene Books, New York, 2001, str. 117)
      wynika, ze w Polsce:
      "... the number (of Polish collaborators) does not appear to have loomed
      largein relation to the total population. EMMANUEL RINGELBLUM, the famous
      JEWISH CHRONICLER who lived through of this period, said that most of the
      denunciation was and informing in wartime Poland was done by the Volksdeutsch,
      who were considered traitors by the OVERWHELMING MAJORITY of Poles… Postwar
      statistics of the Israeli War Crime Commission indicated that only 7,000 Poles
      out of a population of over 20 million ethnic Poles collaborated with the
      Nazis…"
      oraz:
      "One report suggested that in the period January 1943 to June 1944, (Polish)
      underground authorities pronounced 2,015 death sentences on informers and
      collaborators…"

Zatem, moge ci szujo odpowiedziec, iz, w swietle powyzszych faktow, te twoje
      500K ofiar polskich kolaborantow jest tak samo stronniczo kosmiczne, jak
      pozostale twoje pytania. Sam sie nimi pograzyles...

W ksiazce "EUROPE A HISTORY",na str. 1022, Norman Davies podaje, iz w samych
      tylko Gliwicach:
      "...in 1945 every single commander and three-quarters of the local agents of
      the UB were of JEWISH origin; that ex-Nazi camps were refilled totally innocent
      civilians, especially Germans; and that torture, starvation, sadistic beatings,
      and murder were routine…"

Tak wiec, teraz ty, zechciej mi laskawie odpowiedziec na nastepujace pytanie:
      Ilu zydowskich zbrodniarzy z formacji UB zostalo skazanych przez wladze
      Izraela, lub chocby tylko wydanych wladzom III RP??? Badz tak laskaw, nie badz
      pan szuja, Rebbe Karpinski...

• Gość: Miluś Czekamy na reakcje pnie Karpiński IP: 216.65.64.* 30.07.04, 16:40
        • alan.saleski Re: Czekamy na reakcje pnie Karpiński 30.07.04, 16:47
          ja tez mam kilka pytan dla KOKOSZA/Milusia:

blizniakiem KOKOSZA jestes Milusiu?
          A moze siedzisz u niego na kolanach?
          A moze KOKOSZU masz rozdwojenie jazni?
          Nie poznajesz glupiej prowokacji?
          Ile czasu straciles odpowidajac na te zydowskie bzdury?
          Are you always this stupid? (Jackie Mason - Zyd)
          • Gość: Miluś Not as stupid as you Jackie... IP: 216.65.64.* 30.07.04, 17:03
            No więc odpowiem Ci prowokatorze:
            nie jestem KOKOSZEM wiec odpie####ol sie ode mnie.
            Tak sie zlozylo, ze uzywamy tego samego anonimowego
            servera.
            Jesli masz Jackie cos CIEKAWEGO do dodania serdecznie zapraszam do
            zamieszczenia swojej opinii. Jesli masz zamiar wylacznie zasilac nas
            rynsztokową treścią swoich przemysleń to zmień forum.

(Miluś-Smok)
            • Gość: KOKOSZ Re: Not as stupid as you Jackie... IP: 216.65.64.* 30.07.04, 20:35
              Spokojnie panie MILUS. Poradze sobie z nimi.
              WOW, widze, ze mamy taki sam IP, podobne poglady (na szczescie) no i...
              wychowalismy sie na tych samych komiksach. No niezle!!!! :-)))) Zawsze sie
              zastanawialem, jak wielu szczeniakow, oprocz mnie, fascynowalo sie w K&K... ;-
              ))) Nie wiesz, czy sa one jeszcze dzisiaj w Polsce dostepne??
              Pozdrawiam

P.S. Teraz juz tylko brakuje nam KAJKA!!! :-)))))
              • Gość: Miluś Kajko i Kokosz IP: 216.65.64.* 30.07.04, 21:31
                Komiksy Christy mozna kupić w Polsce, a jakże. Nawet ostatnio je wznowili.
                Chyba można je nawet gdzieś dostać wysylkowo w Internecie.

Pozdrawiam

(Miluś-Smok)
                • Gość: KOKOSZ Re: Kajko i Kokosz IP: 216.65.64.* 30.07.04, 21:53
                  Dzieki za informacje. Bede musial to sprawdzic.
                  Tak, to byly piekne czasy. Ech, lezka sie w oku kreci...
                  Pozdr.
                  K
          • Gość: KOKOSZ Re: Czekamy na reakcje pnie Karpiński IP: 216.65.64.* 30.07.04, 20:25
            Gdybys matolku przykladnie chodzil do szkoly, to teraz bys wiedzial, ze Milus
            byl smokiem KOKOSZA...
            Ile czasu stracilem na te zydowski bzdury? Hmm, to nie twoja sprawa, ja twojego
            czasu nie pilnuje. Swoja droga, pozostawic bez odpowiedzi te zydowskie pomyje,
            pokazalbym, ze ze sie z nimi zgadzam...
    • rattler Re: MALE zapytanie do KOKOSZA 30.07.04, 21:05
      Ej , karpinski ! Tylu zydow + 100 tys , Kastner za friko Eichmanowi oddal , bez
      paprania sie z papierkowa robota , na 'przybij' jak zyd z zydem geszeft zrobili

Rypnij Kokoszowi cos z grubej rury , tak zeby mu w te kokoszowe piety poszlo :-)

narazie
      • rattler Re: MALE zapytanie do KOKOSZA 30.07.04, 21:09
        Znaczy sie tylu + 100 tys :) 6 pelniutkich stadionow 10-ciolecia !

narazie

1. IS IT TRUE that in 1941 and again in 1942, the German Gestapo offered 1DM
        Majdanek and Treblinka?
      • Gość: KOKOSZ Re: MALE zapytanie do KOKOSZA IP: 216.65.64.* 30.07.04, 22:37
        Zgadza sie, Rudolf Kasztner pomogl Niemcom "zakonserwowac" ok 476,000 swoich
        wegierskich wspoplemiencow, ale (badzmy tutaj sprawiedliwi) uratowal za to 1600
        swoich SYJONAZIOLSKICH kumpli...
        Nie pomijajmy milczeniem tych, ktorych uratowal!!!!
        Pozdr.
        P.S. Dzieki za przypomnienie, ja w swojej odpowiedzi Rebbe Karpinskiemu
        skupilem sie na sprawach polskich.
    • Gość: KOKOSZ Rebbe Karpinski, szabas minal,... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 02:15
      a ty mi tu moich klamstw jakos nie chcesz prostowac...

Rebbe Karpinski, wrog-antysemita w granicach staje, a ty nie wstajesz?
      Rebbe Karpinski, skrzypka na dachu juz graja, a ty talmudu nie dobywasz?
      Rebbe karpinski!!!
      • polaczkowaty o nie kurczaczku, nie boj bidy 01.08.04, 02:18
        jak chciales do kurwy nedzy swiezego powietrza
        to trzeba bylo qrwa biec za autobusem.

Gość portalu: KOKOSZ napisał(a):

> a ty mi tu moich klamstw jakos nie chcesz prostowac...
        >
        > Rebbe Karpinski, wrog-antysemita w granicach staje, a ty nie wstajesz?
        > Rebbe Karpinski, skrzypka na dachu juz graja, a ty talmudu nie dobywasz?
        > Rebbe karpinski!!!
      • polaczkowaty przypominam kurczaczku ze jestem 01.08.04, 02:36
        i przyebie w razie potrzeby

wiec lapki na klawiaturke
        a najlepiej wsadz do rozporka
        sprawdzaj czy cie zle
        jeszcze nie obrzezalo
        • rattler Re: przypominam kurczaczku ze jestem 01.08.04, 03:02
          Przykrop ze Szwecji w calej okazalosci , czasem Viagra , czasem prozak nie
          dziala - Odstrzelic i oddac padline do Salvation Army , na drugie danie .

narazie
          • polaczkowaty ej ty 01.08.04, 03:05
            głupi huyu
            masz
            ustaw se lusterko

sperdalaj kmiocie
            • Gość: KOKOSZ bardzo prosze, patrz... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 03:45
              (_|_)
              • polaczkowaty smierdzi ci z ryja brojlerze 01.08.04, 03:47
                jak z namiotu indianskiego
                w okresie godowym
              • Gość: . Ladne. Talentu plastycznego sie po tobie nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 03:50
                spodziewalem.
                • Gość: KOKOSZ ??????? IP: 216.65.64.* 01.08.04, 03:59
                  nie rozumiem...
                  • Gość: . Ten realizm...Qrwa, to byl komplement!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:01
                    • Gość: KOKOSZ realizm czego? IP: 216.65.64.* 01.08.04, 04:02
                      • Gość: . Mozgu polaczkowatego...Sam nie wiesz, cos IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:04
                        stworzyl? Obie polkule widac jak na dloni.
                        • Gość: KOKOSZ Re: Mozgu polaczkowatego...Sam nie wiesz, cos IP: 216.65.64.* 01.08.04, 04:08
                          Angolski bralem za wzor, sam wiesz, ze nasz polaczkowaty, bylby duzo mniej
                          pekaty...

P.S. Dlaczego zwady ze mna szukasz?
                          • Gość: . Idz sie wyspac, cos mnie zle odbierasz. A kysz!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:32
                            Jak mi polaczkowaty dokopie, to zrozumiesz, co mialem na mysli...
                            • Gość: SORRY Re: Idz sie wyspac, cos mnie zle odbierasz. A kys IP: 216.65.64.* 01.08.04, 04:58
                              Fakt, zle cie zrozumialem. To dla tego, ze mi odpowiadales (z bluzgiem) podajac
                              jego dwuznaczna ksywe i istotnie dwuznacznie to zabrzmialo... :-))
                              No, a ze zmeczony juz jestem i moja percepcja wysiada, to tez prawda... ;-)))
                              Trzymaj sie,
                              K
                            • Gość: KOKOSZ cholera... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 05:21
                              Faktycznie, forma mnie opuscila do tego stopnia, ze tytul odpowiedzi "SORRY"
                              pomieszalem z moim pseudonimem... ;-))))
                              Tak, najwyzszy juz czas isc spac.
                              Bywaj,
                              K
                        • polaczkowaty masz jeszcze jakies zludzenia? 01.08.04, 04:10
                          przeciez to okazy skrajnego
                          zidiocenia umyslowego i ksenofobii
                          majacych sie za elite umyslowa
                          (naturalnie w piciu denaturatu)
                          odreagowujace na innych
                          swoje niepowodzenia zyciowe
                          wynikajace tylko z...
                          no wlasnie - czego?
                          ja wiem

karno-reedukacyjne obozy pracy na kolymie dla takich balwanow
                          • Gość: . O ile mi wiadomo, to na Kolymie byly takie same IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:34
                            "balwany" jak na Solowiowkach... Ja bym tam o nich raczej z szacunkiem...
                        • Gość: KOKOSZ P.S. poczatkowo myslalem, ze o cos innego... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 04:29
                          mnie posadzasz, a ty robisz tyle szumu o niewinna grafike klawiaturowa...
                          Ponad to, czego sie czepiasz, bluzgami mam chamom odpowiadac???

P.S. Wiesz, ktos kiedys mi zwrocil uwage, ze nieladnie jest przyjechac do
                          Anglii i puszczac angielskie bluzgi przy Anglikach. Mysle, ze w druga strone,
                          powinno to tez obowiazywac...
                          • Gość: . Mnie sie PODOBA ta grafika komputerowa. Bede IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:37
                            robil plagiaty,bo na to sam nie wpadlem. A mozna bluzgac po angielsku przy
                            Anglikach z wyczuciem kontekstu. Inna sprawa, ze cudzoziemcy - nawet ze
                            swietnym angielskim wlasnie na tym kontekscie wpadaja... I wychodzi cos nie tak.
                  • Gość: . PS.A Karpinskiego jak nie widac, tak nie widac... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:02
                    W Czekanie na Godota sie z nami bawi? Olac, chama.
                  • polaczkowaty regula oskubany brojlerze 01.08.04, 04:02
                    co do reki to do buzi
                    pierwsza zasada w szkole
    • Gość: KOKOSZ Rebbe Karpinski alias Mr.Bean alias Kropoczasty IP: 216.65.64.* 02.08.04, 21:38
      Pociesz sie szujo, ze juz nie czekam na twoje wymioty...
      SShalom
    • Gość: z NRW Re: MALE zapytanie do KOKOSZA IP: *.UNI-MUENSTER.DE 04.08.04, 12:12
      1. no
      2. no
      3. no
      4. it's possible
      5. no, they weren't able to help warsaw, because stalin didn't want it
      6. yes and no. the communist polish government didn't hand over poles to the
      NKWD, the NKWD got the Poles by themselves, but they were fightinig
      anti-communist partisans, who were still hiding in the forests, after 1945.
      7. no
      8. no
      9. yes
      10. no, i think people who ask those questions are the ones who show their stupidity

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka