Dodaj do ulubionych

Bitwa z udziałem Polaków w rejonie irackiej as ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:27
Gratulacje! Trzymajcie się chłopcy, przywróćcie blask polskiemu orężu!
Obserwuj wątek
    • Gość: cichy popili se koty i pomordowali irakijczyków IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 29.07.04, 19:28
      a mówiłem żeby im dać proce a nie karabiny, pijakom i bandytom!
    • Gość: kg Re: Nauczyli sie na stocznowcach IP: *.chcg3.il.core.com 30.07.04, 00:32
      Nauczcie sie znowu w Iraku jak niszczyc powstancow, przyda wam sie znowu przy
      atakowaniu stoczni i kopalni. Glupie wojsko zaciezne.
    • Gość: kg Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajowa IP: *.chcg3.il.core.com 30.07.04, 00:37
      to tez organizacja terorystyczna. A tyle zalu do niemcow ze ich nie
      zaprosili. Gdzie jest nasza polityczna logika? Oprocz przekupstwa i
      lapowkarstwa na najwyzszych szczeblach.
      • Gość: . Czytac potrafii? Irakijczycy z Iranu (chyba ze to IP: *.range81-156.btcentralplus.com 30.07.04, 01:17
        niedobitki gwardiejcow Hussaina, ktore na poczatku wojny tam sie zagubily)? I
        jeszcze jedno: zasmarkanej buzi sobie AK nie wycieraj. I ro -zgroza - w obronie
        gwardiejcow Hussaina czy innej AlKaidy
      • Gość: tomlee Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajow IP: *.pcmedia.com.pl 30.07.04, 15:53
        Oswiec mnie- od kiedy AK organizowalo zamachy bombowe na silnie uczeszczanych
        przez cywili drogach? Pokaz jakis zamach AK w ktorym zginelo powiedzmy 40-50
        cywili, ktory znalezli sie w niewlasiwym miejscu o niewlasciwej porze? Moze
        mnie uczyli innej histori, ale uwierz mi ze organizatorom 'partyzantki' w tym
        kraju nie zalezy na dobrze panstwa irackiego.
        • Gość: PP Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajow IP: 207.7.195.* 30.07.04, 17:22
          Polnisze szajs.
        • Gość: . Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajow IP: *.arcor-ip.net 30.07.04, 17:47
          Gość portalu: tomlee napisał(a):

> Oswiec mnie- od kiedy AK organizowalo zamachy bombowe na silnie uczeszczanych
          > przez cywili drogach?

Kto wie, co to za cywile i w jakim celu uczeszczaja. Jezeli np. chca sie
          meldowac do kolaborujacego wojska lub marionetkowej policji, to nic dziwnego,
          ze ich leja.

> Pokaz jakis zamach AK w ktorym zginelo powiedzmy 40-50
          > cywili, ktory znalezli sie w niewlasiwym miejscu o niewlasciwej porze?

Inne czasy, inne bomby, zamiar ten sam: wykurzenie okupantow i zaglada
          kolaborantow.

> Moze mnie uczyli innej histori, ale uwierz mi ze organizatorom 'partyzantki'
          > w tym kraju nie zalezy na dobrze panstwa irackiego.

Dlaczego ma ci ktos uwierzyc, skotro sam nie jestes pewien, czego cie uczyli?

.

• Gość: . Zdementowano.... IP: *.arcor-ip.net 30.07.04, 17:43
      Korespondent Polskiego Radia w rozmowie dla Polsat potwierdzil, ze "mandat sil
      polskich nie obejmuje dzialan ofensywnych" a polscy zolnierze wcale nie brali
      udzialu w tej bijatyce lecz "obserwowali rozwoj wydarzen z bezpiecznej
      odleglosci".

Belka leci do Busha. Slonce Teksasu krew zalewa, bo mu niby to sojusznik
      wlasnych szwejkow demotywuje, obserwujac rozwoj wypadkow z bezpiecznej
      odleglosci, gdy sie hamerykanska krewa leje. Oj, bedzie opier...l.
    • Gość: West partyzantów / rebeliantów ??? IP: *.lv.lv.cox.net 30.07.04, 17:47
      Gość portalu: Tomasz Bladyniec napisał(a):

> Gratulacje! Trzymajcie się chłopcy, przywróćcie blask polskiemu orężu!

---

"35 zabitych partyzantów i siedem ofiar po stronie irackich sił
      bezpieczeństwa... w rejonie na północ od as Suwajry znajduje się grupa licząca
      około 40 rebeliantów"

Jak to w koncu jest? Partyzanci to czy rebelianci moze by sie tak zdecydowac,
      bo inaczej trudno jest okreslic tych polskich bojownikow czy walcza o wolnosc
      Iraku, czy napadli na niepodlegle panstwo i kradna zabijajac co sie rusza.
    • Gość: fo "TERRORYSCI" IP: *.mad.east.verizon.net 31.07.04, 14:46
      www.nzherald.co.nz/storydisplay.cfm?storyID=3581491
      tajnedokumenty.com/irak.html
      Ale geszeft panie Michnik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka