Gość: Tomasz Bladyniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:27 Gratulacje! Trzymajcie się chłopcy, przywróćcie blask polskiemu orężu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cichy popili se koty i pomordowali irakijczyków IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 29.07.04, 19:28 a mówiłem żeby im dać proce a nie karabiny, pijakom i bandytom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: Nauczyli sie na stocznowcach IP: *.chcg3.il.core.com 30.07.04, 00:32 Nauczcie sie znowu w Iraku jak niszczyc powstancow, przyda wam sie znowu przy atakowaniu stoczni i kopalni. Glupie wojsko zaciezne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajowa IP: *.chcg3.il.core.com 30.07.04, 00:37 to tez organizacja terorystyczna. A tyle zalu do niemcow ze ich nie zaprosili. Gdzie jest nasza polityczna logika? Oprocz przekupstwa i lapowkarstwa na najwyzszych szczeblach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czytac potrafii? Irakijczycy z Iranu (chyba ze to IP: *.range81-156.btcentralplus.com 30.07.04, 01:17 niedobitki gwardiejcow Hussaina, ktore na poczatku wojny tam sie zagubily)? I jeszcze jedno: zasmarkanej buzi sobie AK nie wycieraj. I ro -zgroza - w obronie gwardiejcow Hussaina czy innej AlKaidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomlee Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajow IP: *.pcmedia.com.pl 30.07.04, 15:53 Oswiec mnie- od kiedy AK organizowalo zamachy bombowe na silnie uczeszczanych przez cywili drogach? Pokaz jakis zamach AK w ktorym zginelo powiedzmy 40-50 cywili, ktory znalezli sie w niewlasiwym miejscu o niewlasciwej porze? Moze mnie uczyli innej histori, ale uwierz mi ze organizatorom 'partyzantki' w tym kraju nie zalezy na dobrze panstwa irackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajow IP: 207.7.195.* 30.07.04, 17:22 Polnisze szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jezeli Irakczycy to terorysci to Armia Krajow IP: *.arcor-ip.net 30.07.04, 17:47 Gość portalu: tomlee napisał(a): > Oswiec mnie- od kiedy AK organizowalo zamachy bombowe na silnie uczeszczanych > przez cywili drogach? Kto wie, co to za cywile i w jakim celu uczeszczaja. Jezeli np. chca sie meldowac do kolaborujacego wojska lub marionetkowej policji, to nic dziwnego, ze ich leja. > Pokaz jakis zamach AK w ktorym zginelo powiedzmy 40-50 > cywili, ktory znalezli sie w niewlasiwym miejscu o niewlasciwej porze? Inne czasy, inne bomby, zamiar ten sam: wykurzenie okupantow i zaglada kolaborantow. > Moze mnie uczyli innej histori, ale uwierz mi ze organizatorom 'partyzantki' > w tym kraju nie zalezy na dobrze panstwa irackiego. Dlaczego ma ci ktos uwierzyc, skotro sam nie jestes pewien, czego cie uczyli? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zdementowano.... IP: *.arcor-ip.net 30.07.04, 17:43 Korespondent Polskiego Radia w rozmowie dla Polsat potwierdzil, ze "mandat sil polskich nie obejmuje dzialan ofensywnych" a polscy zolnierze wcale nie brali udzialu w tej bijatyce lecz "obserwowali rozwoj wydarzen z bezpiecznej odleglosci". Belka leci do Busha. Slonce Teksasu krew zalewa, bo mu niby to sojusznik wlasnych szwejkow demotywuje, obserwujac rozwoj wypadkow z bezpiecznej odleglosci, gdy sie hamerykanska krewa leje. Oj, bedzie opier...l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West partyzantów / rebeliantów ??? IP: *.lv.lv.cox.net 30.07.04, 17:47 Gość portalu: Tomasz Bladyniec napisał(a): > Gratulacje! Trzymajcie się chłopcy, przywróćcie blask polskiemu orężu! --- "35 zabitych partyzantów i siedem ofiar po stronie irackich sił bezpieczeństwa... w rejonie na północ od as Suwajry znajduje się grupa licząca około 40 rebeliantów" Jak to w koncu jest? Partyzanci to czy rebelianci moze by sie tak zdecydowac, bo inaczej trudno jest okreslic tych polskich bojownikow czy walcza o wolnosc Iraku, czy napadli na niepodlegle panstwo i kradna zabijajac co sie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fo "TERRORYSCI" IP: *.mad.east.verizon.net 31.07.04, 14:46 www.nzherald.co.nz/storydisplay.cfm?storyID=3581491 tajnedokumenty.com/irak.html Ale geszeft panie Michnik Odpowiedz Link Zgłoś