hansii 28.07.13, 18:35 pl.wikipedia.org/wiki/Powszechna_Deklaracja_Praw_Cz%C5%82owieka rownosc wobec prawa rownosc praw kobiet i mezczyzn. komunizm upadl... fundamentalizm islamski pozostal... wydaje sie, ze nadal jest o co walczyc. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk jasiu . 28.07.13, 18:45 Zapomniales o rasizmie zydowskim. Przestan tyle chlac koszeru,bo pamiec calkowicie juz straciles.Przeciez przed chwila tobie nawklejalem kupe linkow w temacie. Co wazno,jasiek,rasizm zydowski jest ciasno powiazany z fundamentalizmem islamskim,to bardzo dobrze widac,obserwujac wydarzenia w Syrii. Dla tego twoja teza jest tylko w polowie sluszna.Trzeba bylo by napisac tak: "fundamentalizm islamski i rasizm zydowslki pozostali i dobrze wspolpracuja.... wydaje sie, ze nadal jest o co walczyc." Jak tylko tak napiszesz,to wstane do walki razem z toba,ramie w ramie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk jasiu,troche nie na temat. 28.07.13, 18:48 Grozisz wszystkim,pokazujesz,ze czegos jestes warty,a watek zalozyc pod wlasnym nickiem nie mozesz,poniewaz masz bana .To czego sa warte twoi znajomosci z czolowymi Zydami w Polsce?Widac,jasiu,ze nie uwazaja ciebie za koszernego.Bo chlasz za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Prawa Czlowieka ? 28.07.13, 19:08 Coz...-znamiennym jest to , ze ich najwieksi piewcy z taka latwoscia je depcza...a ze sa ludzie "nizsi" i ludzie "wybrani "- to inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bezczelny belkot... 28.07.13, 19:39 jak myslisz, kloopcze, dlaczego wontku pod wlasnym nickiem nie moge zalozyc ? Bo jako dzialacz "Solidarnosci" z czasow komuny nie mam zwyczaju dyskutowac z cenzura takze ta post-komunistyczna i odpowiadac na pytania: - "Czy Kopernik byl kobieta" ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiu,czego pienisz sie? 28.07.13, 19:42 Przeciez zglaszasz moi posty do kasacji,myslisz ze ja tego nie wiem? Wspolprace ze sluzbami specjalnymi masz we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k hloopcze... Tuwa cie gnebi... 28.07.13, 19:48 przecie tesz jest do kasacji - a Ty walnujeszsa :) A TUWA piekny kraj... bylo... minelo... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie tyle Tuwa,jasiek,mnie gnebi, 28.07.13, 19:53 Co Putin,ktory zlapal wlasnie tam wspaniala rybe. Moj rekord ,to l 14 kilogramowy sum,ktora zlapalem na Kamie niedaleko od Kazania,dokladnie w Soroczej Slobodzie,gdzie moj dziadek mial dacze. co do kasacji,to wiem,jasiu,przeciez ty bez tego,zeby nie donosic,dnia nie przezyjesz.Stare ubeckie zwyczaje trzymaja cie mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: bezczelny belkot... 28.07.13, 20:18 j-k napisał: i watek zalozyl ksztalcacy. > ty mnie do nauki zmuszasz. Odpowiedz Link Zgłoś