Dodaj do ulubionych

Powszechna deklaracja praw czlowieka ONZ. 1948

28.07.13, 18:35
pl.wikipedia.org/wiki/Powszechna_Deklaracja_Praw_Cz%C5%82owieka
rownosc wobec prawa
rownosc praw kobiet i mezczyzn.

komunizm upadl...
fundamentalizm islamski pozostal...
wydaje sie, ze nadal jest o co walczyc.

J.K.
Obserwuj wątek
    • igor_uk jasiu . 28.07.13, 18:45
      Zapomniales o rasizmie zydowskim.
      Przestan tyle chlac koszeru,bo pamiec calkowicie juz straciles.Przeciez przed chwila tobie nawklejalem kupe linkow w temacie.
      Co wazno,jasiek,rasizm zydowski jest ciasno powiazany z fundamentalizmem islamskim,to bardzo dobrze widac,obserwujac wydarzenia w Syrii.
      Dla tego twoja teza jest tylko w polowie sluszna.Trzeba bylo by napisac tak:
      "fundamentalizm islamski i rasizm zydowslki pozostali i dobrze wspolpracuja....
      wydaje sie, ze nadal jest o co walczyc."

Jak tylko tak napiszesz,to wstane do walki razem z toba,ramie w ramie.
      • igor_uk jasiu,troche nie na temat. 28.07.13, 18:48
        Grozisz wszystkim,pokazujesz,ze czegos jestes warty,a watek zalozyc pod wlasnym nickiem nie mozesz,poniewaz masz bana .To czego sa warte twoi znajomosci z czolowymi Zydami w Polsce?Widac,jasiu,ze nie uwazaja ciebie za koszernego.Bo chlasz za duzo.
        • kaszebe12 Prawa Czlowieka ? 28.07.13, 19:08
          Coz...-znamiennym jest to , ze ich najwieksi piewcy z taka latwoscia je depcza...a ze sa ludzie "nizsi" i ludzie "wybrani "- to inny temat.
        • j-k bezczelny belkot... 28.07.13, 19:39
          jak myslisz, kloopcze, dlaczego wontku pod wlasnym nickiem nie moge zalozyc ?

Bo jako dzialacz "Solidarnosci" z czasow komuny nie mam zwyczaju dyskutowac z cenzura
          takze ta post-komunistyczna i odpowiadac na pytania: - "Czy Kopernik byl kobieta" ?
          • igor_uk Jasiu,czego pienisz sie? 28.07.13, 19:42

Przeciez zglaszasz moi posty do kasacji,myslisz ze ja tego nie wiem?
            Wspolprace ze sluzbami specjalnymi masz we krwi.
            • j-k hloopcze... Tuwa cie gnebi... 28.07.13, 19:48
              przecie tesz jest do kasacji - a Ty walnujeszsa :)

A TUWA piekny kraj...
              bylo... minelo...
              • igor_uk Nie tyle Tuwa,jasiek,mnie gnebi, 28.07.13, 19:53
                Co Putin,ktory zlapal wlasnie tam wspaniala rybe.
                Moj rekord ,to l 14 kilogramowy sum,ktora zlapalem na Kamie niedaleko od Kazania,dokladnie w Soroczej Slobodzie,gdzie moj dziadek mial dacze.
                co do kasacji,to wiem,jasiu,przeciez ty bez tego,zeby nie donosic,dnia nie przezyjesz.Stare ubeckie zwyczaje trzymaja cie mocno.
          • rach.ell Re: bezczelny belkot... 28.07.13, 20:18
            j-k napisał: i watek zalozyl ksztalcacy.

> ty mnie do nauki zmuszasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka