kaszebe12 11.08.13, 08:52 O tym jakos cicho na tym forum. -"Przyjaciele" Ameryki nie komentuja ostatnich , przedwakacyjnych wypowiedzi prezydenta Imperium Dobra ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 09:56 ostatnio mówił o phony scandals ale wy o tym nie jesteście informowani to i nie ma czego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk felus. 11.08.13, 10:54 A coz w tym nowego,ze w Stanach podsluchuja sie rozmowy telefoniczne? Obama,obiecujac zmiany w Patriot Act ,trzesie powietrze,tak samo,jak i w sprawie zamkniecia Guantanamo. Rzeczywiscie,o czym tu gadac? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Socjaliści jak Obama lubią Putina. 11.08.13, 10:11 Nie wiem czemu ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Socjaliści jak Obama lubią Putina. 11.08.13, 10:21 - A co Obama ma wspolnego z socjalizmem , specu ? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Re: Socjaliści jak Obama lubią Putina. 11.08.13, 10:27 A co Putin ma wspolnego?!! Skad te szpece sie biora Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Spece biorą się z punkowego chowu.:) 11.08.13, 10:35 www.youtube.com/watch?v=75U6nVQNxmE www.youtube.com/watch?v=hxl4puRFhOE Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Sporo 11.08.13, 10:31 Pakiet stymulacyjny,małżeństwa pedalskie,reforma służby zdrowia, mordowanie wierzących (muzułmanów), aborcja na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Sporo 11.08.13, 10:40 A co to ma wspolnego z socjalistami? To zasuga liberastow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec To wrastanie socjalizmu w system kapitalistyczny. 11.08.13, 10:43 pl.wikipedia.org/wiki/Eduard_Bernstein Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: To wrastanie socjalizmu w system kapitalistyc 11.08.13, 10:49 Przeciez i pisze o liberastach.Wlasnie to i mialem na uwadze. Jak skrzyzowac osla z rumakiem,to potomek nie bedzie rumakiem,a tylko mulem. Tak i z polaczeniem kapitalizmu z socjalizmem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ja się dziwię socjalistom że lubią Putina 11.08.13, 10:58 Przecież w dzisiejszej Rosji jest więcej kapitalizmu jak w USA.:) Przypuszczam że lewicowość to jakaś choroba psychiczna która jest nieleczona przez psychiatrów bo się boją.:) Wolą kurować takich spokojnych wariatów jak ja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie dziw sie. 11.08.13, 11:04 Bo oni nie lubia Putina. p.s. Odejdz od szablonow w ocenie Rosji.Ona jest osobnym Swiatem i miarki ,do ktorych przyzwyczail sie,do niej nie pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Ja się dziwię socjalistom że lubią Putina 11.08.13, 18:46 -Racja , specu...-anarchizm jest akceptowany jako lekkie uposledzenie , ale sprobuj sie przyznac do pogladow demokratycznych ! -Wtedy bedziesz mial przechlapane. -W najlepszym przypadku obrzuca Ciebie faszoantyseminazirewizjonizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Czyja zasluga ? 11.08.13, 10:55 - Przestanmy sie oszukiwac.-W bajery o pseudosocjalizmie moze wierzyc jakis felusbaum czy franky,ktorzy na oczywistosc reaguja slowem "antysemityzm".-Niestety , przeszlosc i historie trudno "zmieniac" i falszowac , a ta wlasnie historia znowu sie powtarza..-I jeszcze raz pytam tych cmokow;- kto jest jest tworca i piewca "wszechliberalizmu" ? -Kto jest tworca "multi-kulti" ? -Kto otworzyl Europe islamowi ?-Kto tak aktywnie wspiera islamizacje Europy ?-Kto jest inicjatorem wojen kolonialnych , zamienienia Iraku czy Libii w spalona ziemie ? -Kto tak aktywnie zwalcza pojecia Narod , spoleczenstwo,jednosc , wspolnota, Rodzina, patriotyzm , Ojczyzna, Tozsamosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Żyjemy w epoce Żydowskiego Imperium 11.08.13, 11:04 To jest fakt. Powstaje pytanie co z tym robić? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Żyjemy w epoce Żydowskiego Imperium 11.08.13, 11:06 Co z tym robic? Przedewszystkim nie gloryfikowac zydostwa.Czym wy tu wszysci zajmujecie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Czyja zasluga ? 11.08.13, 18:03 Wszystko co wymieniłeś (z wyjatkiem wojen kolonialnych-choć nie wiem co to takiego) to zasługa lewicy czyli socjalistów. brak wzrostu i rozdmuchane wydatki budzetowe to zasługa lewicy. lewica chce czynić dobro i zajmuje się głownie społeczną inzynierią i efekty są widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Felus,nie musisz dziekowac:-) 11.08.13, 18:12 Napisales: "z wyjatkiem wojen kolonialnych-choć nie wiem co to takiego" Spiesze sie tobie z pomoca : Wojna kolonialna - rodzaj wojny toczonych w koloniach danego państwa lub o kolonie z innymi państwami. wiecej przeczytaj w wiki: pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_kolonialna Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Felus ma racje... 11.08.13, 18:40 ... z tymi "socjalistami".-Cala ich fura wywodzi sie Poale Zion.-Jeszcze raz pozwalam sobie na zacytowanie Krivine'a (francuska Rewolucyjna Liga Komunistyczna)..."Dlaczego baronowie francuskiej Partii Socjalistycznej nie uzywaja jiddish? - Bo dookoptowali kilku Sefaradow". -Mam jednak powazne watpliwosci wobec istnienia Poale Zion w USA.- Wyobrazenie sobie Goldmana czy Lejmana w roli "socjalisty" jest dosyc trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felus ma racje... 11.08.13, 20:23 no widzisz... nie da się ukryć ześ atawistyczny antysemita wierzacy w żydowski spisek. cokolwiek nie zdarzyłoby się ty zawsze wiesz jak wytłumaczyć i zawsze wychodzi, ze wszystkiemu winien jest żyd. z drugiej strony to bardzo wygodn wiara. pozwala pozostawać we mgle i w poczuciu całkowitej racji Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk felus,mam pytanie. 11.08.13, 20:41 Dla czego kaszebe jest :"atawistyczny antysemita " ? Antysemityzm wsrod Polakow jest dosc powszechnym zjawiskiem. Moze dla tego,ze zbyt dobrze poznali kim sa Zydzi? Przeciez nie jeden wiek goscili ich. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 skoro jestes na forum Felusiak 11.08.13, 20:42 mam prosbe. Wyjasnij mi historie z tymi darmowymi komorkami, smartfonami dla ubogich. Czy to prawda, ze finansuja je wszyscy oplacajacy gzecznie wlasne rachunki telefoniczne? Jaka jest posdatwa prawna tej akcji dobroczynnej? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Felus ma racje... 11.08.13, 20:49 Ja antysemita ? - Ja ich po prostu nie lubie , a tego zadne prawo mnie nie zabroni. - Mimo , ze slowo "antysemita" datuje sie od konca XIX -ego wieku , wypada przyznac , ze kazda ludzka cywilizacja , kazdy kraj "odwiedzany" przez Jedynych Sprawiedliwych byl "antysemicki".-Pewnie starozytni Assyryjczycy , Egipcjanie , Grecy , Rzymianie , a pozniej wszystkie kraje europejskie wierzyly,badz wierza, w zydowski spisek.-Pomijam wielkie umysly europejskiej cywilizacji ,w tym te zydowskiego pochodzenia...- jest tych "antysemitow" , co , felusbaum ? Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 16:14 Lubi czy nie lubi - to nie ma większego znaczenia. Musi realizować swoją(?) imperialną politykę, w której "Waszyngton po 1990 roku nie potraktował Rosji jako partnera, ale jako przegranego, jako państwo do rozbiórki, jako wroga ideologicznego." sol.myslpolska.pl/2013/08/strefa-tranzytowa-lotniska-szeremietiewo/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 18:14 Racja , lubat...kogo lubi ,a kogo musi lubiec, pozostaje bez znaczenia , oby wszystko odbywalo sie w/g programu wlascicieli zachodu.-Pamietasz , jak odpalil glupote o utworzeniu panstwa palestynskiego ? -Tego samego dnia zostal wezwany przed oblicza AIPAC-u na klapsa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 19:05 lubat napisał: > Lubi czy nie lubi - to nie ma większego znaczenia. Musi realizować swoją(?) imp > erialną politykę, w której > "Waszyngton po 1990 roku nie potraktował Rosji jako partnera, ale jako prze > granego, jako państwo do rozbiórki, jako wroga ideologicznego." ------------------------------ 1. Nie potraktował Rosji jako partnera - prawda. 2. Potraktował jako przegranego - prawda. 3. Jako państwo do rozbiórki - hm, Waszyngton nie chce Kitajców na Uralu. 4. Jako wroga ideologicznego - Rosja nie ma ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Hitler rowniez uwazal sie za zwyciezce . 11.08.13, 19:19 Ale nadszedl Stalingrad,a pozniej Kursk i .......po Hitlerze i jego 1000 - letniej Rzeszy. Na razie,wszystko na to wskazuje,mamy bitwe o Moskwe,ktora Hitler przegral,tak samo,jak i Stany . Do Stalingradu zostal sie zaledwie rok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Hitler rowniez uwazal sie za zwyciezce . 11.08.13, 19:27 Igorku, to kiedy USA napadnie na Rosję? No i gdzie będzie ten drugi Stalingrad? Jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś