Dodaj do ulubionych

Obama bardzo lubi Wladka Putina...

11.08.13, 08:52
O tym jakos cicho na tym forum. -"Przyjaciele" Ameryki nie komentuja ostatnich , przedwakacyjnych wypowiedzi prezydenta Imperium Dobra ?
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 09:56
      ostatnio mówił o phony scandals ale wy o tym nie jesteście informowani to i nie ma czego komentować.
      • igor_uk felus. 11.08.13, 10:54
        A coz w tym nowego,ze w Stanach podsluchuja sie rozmowy telefoniczne? Obama,obiecujac zmiany w Patriot Act ,trzesie powietrze,tak samo,jak i w sprawie zamkniecia Guantanamo.
        Rzeczywiscie,o czym tu gadac?
    • superspec Socjaliści jak Obama lubią Putina. 11.08.13, 10:11
      Nie wiem czemu ale tak jest.
      • kaszebe12 Re: Socjaliści jak Obama lubią Putina. 11.08.13, 10:21
        - A co Obama ma wspolnego z socjalizmem , specu ?
        • brat_ramzesa Re: Socjaliści jak Obama lubią Putina. 11.08.13, 10:27
          A co Putin ma wspolnego?!!
          Skad te szpece sie biora
          • superspec Spece biorą się z punkowego chowu.:) 11.08.13, 10:35
            www.youtube.com/watch?v=75U6nVQNxmE
            www.youtube.com/watch?v=hxl4puRFhOE
        • superspec Sporo 11.08.13, 10:31
          Pakiet stymulacyjny,małżeństwa pedalskie,reforma służby zdrowia, mordowanie wierzących (muzułmanów), aborcja na życzenie.
          • igor_uk Re: Sporo 11.08.13, 10:40
            A co to ma wspolnego z socjalistami?
            To zasuga liberastow :-)
            • superspec To wrastanie socjalizmu w system kapitalistyczny. 11.08.13, 10:43
              pl.wikipedia.org/wiki/Eduard_Bernstein
              • igor_uk Re: To wrastanie socjalizmu w system kapitalistyc 11.08.13, 10:49
                Przeciez i pisze o liberastach.Wlasnie to i mialem na uwadze.
                Jak skrzyzowac osla z rumakiem,to potomek nie bedzie rumakiem,a tylko mulem. Tak i z polaczeniem kapitalizmu z socjalizmem :-)
                • superspec Ja się dziwię socjalistom że lubią Putina 11.08.13, 10:58
                  Przecież w dzisiejszej Rosji jest więcej kapitalizmu jak w USA.:) Przypuszczam że lewicowość to jakaś choroba psychiczna która jest nieleczona przez psychiatrów bo się boją.:) Wolą kurować takich spokojnych wariatów jak ja.:)
                  • igor_uk Nie dziw sie. 11.08.13, 11:04
                    Bo oni nie lubia Putina.

p.s. Odejdz od szablonow w ocenie Rosji.Ona jest osobnym Swiatem i miarki ,do ktorych przyzwyczail sie,do niej nie pasuja.
                    • superspec Dobra. 11.08.13, 16:01
                      Nie lubią Putina ale jeszcze o tym nie wiedzą?
                  • kaszebe12 Re: Ja się dziwię socjalistom że lubią Putina 11.08.13, 18:46
                    -Racja , specu...-anarchizm jest akceptowany jako lekkie uposledzenie , ale sprobuj sie przyznac do pogladow demokratycznych ! -Wtedy bedziesz mial przechlapane. -W najlepszym przypadku obrzuca Ciebie faszoantyseminazirewizjonizmem.
            • kaszebe12 Czyja zasluga ? 11.08.13, 10:55
              - Przestanmy sie oszukiwac.-W bajery o pseudosocjalizmie moze wierzyc jakis felusbaum czy franky,ktorzy na oczywistosc reaguja slowem "antysemityzm".-Niestety , przeszlosc i historie trudno "zmieniac" i falszowac , a ta wlasnie historia znowu sie powtarza..-I jeszcze raz pytam tych cmokow;- kto jest jest tworca i piewca "wszechliberalizmu" ? -Kto jest tworca "multi-kulti" ? -Kto otworzyl Europe islamowi ?-Kto tak aktywnie wspiera islamizacje Europy ?-Kto jest inicjatorem wojen kolonialnych , zamienienia Iraku czy Libii w spalona ziemie ? -Kto tak aktywnie zwalcza pojecia Narod , spoleczenstwo,jednosc , wspolnota, Rodzina, patriotyzm , Ojczyzna, Tozsamosc ?
              • superspec Żyjemy w epoce Żydowskiego Imperium 11.08.13, 11:04
                To jest fakt. Powstaje pytanie co z tym robić?
                • igor_uk Re: Żyjemy w epoce Żydowskiego Imperium 11.08.13, 11:06
                  Co z tym robic?

Przedewszystkim nie gloryfikowac zydostwa.Czym wy tu wszysci zajmujecie sie.
              • felusiak1 Re: Czyja zasluga ? 11.08.13, 18:03
                Wszystko co wymieniłeś (z wyjatkiem wojen kolonialnych-choć nie wiem co to takiego) to zasługa lewicy czyli socjalistów. brak wzrostu i rozdmuchane wydatki budzetowe to zasługa lewicy. lewica chce czynić dobro i zajmuje się głownie społeczną inzynierią i efekty są widoczne.
                • igor_uk Felus,nie musisz dziekowac:-) 11.08.13, 18:12
                  Napisales:
                  "z wyjatkiem wojen kolonialnych-choć nie wiem co to takiego"

Spiesze sie tobie z pomoca :
                  Wojna kolonialna - rodzaj wojny toczonych w koloniach danego państwa lub o kolonie z innymi państwami.

wiecej przeczytaj w wiki:
                  pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_kolonialna
                  • kaszebe12 Re: Felus ma racje... 11.08.13, 18:40
                    ... z tymi "socjalistami".-Cala ich fura wywodzi sie Poale Zion.-Jeszcze raz pozwalam sobie na zacytowanie Krivine'a (francuska Rewolucyjna Liga Komunistyczna)..."Dlaczego baronowie francuskiej Partii Socjalistycznej nie uzywaja jiddish? - Bo dookoptowali kilku Sefaradow". -Mam jednak powazne watpliwosci wobec istnienia Poale Zion w USA.- Wyobrazenie sobie Goldmana czy Lejmana w roli "socjalisty" jest dosyc trudne.
                    • felusiak1 Re: Felus ma racje... 11.08.13, 20:23
                      no widzisz... nie da się ukryć ześ atawistyczny antysemita wierzacy w żydowski spisek.
                      cokolwiek nie zdarzyłoby się ty zawsze wiesz jak wytłumaczyć i zawsze wychodzi, ze wszystkiemu winien jest żyd.
                      z drugiej strony to bardzo wygodn wiara. pozwala pozostawać we mgle i w poczuciu całkowitej racji
                      • igor_uk felus,mam pytanie. 11.08.13, 20:41
                        Dla czego kaszebe jest :"atawistyczny antysemita " ?
                        Antysemityzm wsrod Polakow jest dosc powszechnym zjawiskiem.
                        Moze dla tego,ze zbyt dobrze poznali kim sa Zydzi? Przeciez nie jeden wiek goscili ich.
                      • mara571 skoro jestes na forum Felusiak 11.08.13, 20:42
                        mam prosbe.
                        Wyjasnij mi historie z tymi darmowymi komorkami, smartfonami dla ubogich. Czy to prawda, ze finansuja je wszyscy oplacajacy gzecznie wlasne rachunki telefoniczne?
                        Jaka jest posdatwa prawna tej akcji dobroczynnej?
                      • kaszebe12 Re: Felus ma racje... 11.08.13, 20:49
                        Ja antysemita ? - Ja ich po prostu nie lubie , a tego zadne prawo mnie nie zabroni. - Mimo , ze slowo "antysemita" datuje sie od konca XIX -ego wieku , wypada przyznac , ze kazda ludzka cywilizacja , kazdy kraj "odwiedzany" przez Jedynych Sprawiedliwych byl "antysemicki".-Pewnie starozytni Assyryjczycy , Egipcjanie , Grecy , Rzymianie , a pozniej wszystkie kraje europejskie wierzyly,badz wierza, w zydowski spisek.-Pomijam wielkie umysly europejskiej cywilizacji ,w tym te zydowskiego pochodzenia...- jest tych "antysemitow" , co , felusbaum ?
    • lubat Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 16:14
      Lubi czy nie lubi - to nie ma większego znaczenia. Musi realizować swoją(?) imperialną politykę, w której
      "Waszyngton po 1990 roku nie potraktował Rosji jako partnera, ale jako przegranego, jako państwo do rozbiórki, jako wroga ideologicznego."

sol.myslpolska.pl/2013/08/strefa-tranzytowa-lotniska-szeremietiewo/
      • kaszebe12 Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 18:14
        Racja , lubat...kogo lubi ,a kogo musi lubiec, pozostaje bez znaczenia , oby wszystko odbywalo sie w/g programu wlascicieli zachodu.-Pamietasz , jak odpalil glupote o utworzeniu panstwa palestynskiego ? -Tego samego dnia zostal wezwany przed oblicza AIPAC-u na klapsa.
      • wojciech.2345 Re: Obama bardzo lubi Wladka Putina... 11.08.13, 19:05
        lubat napisał:

> Lubi czy nie lubi - to nie ma większego znaczenia. Musi realizować swoją(?) imp
        > erialną politykę, w której
        > "Waszyngton po 1990 roku nie potraktował Rosji jako partnera, ale jako prze
        > granego, jako państwo do rozbiórki, jako wroga ideologicznego."

------------------------------
        1. Nie potraktował Rosji jako partnera - prawda.
        2. Potraktował jako przegranego - prawda.
        3. Jako państwo do rozbiórki - hm, Waszyngton nie chce Kitajców na Uralu.
        4. Jako wroga ideologicznego - Rosja nie ma ideologii.
      • igor_uk Hitler rowniez uwazal sie za zwyciezce . 11.08.13, 19:19
        Ale nadszedl Stalingrad,a pozniej Kursk i .......po Hitlerze i jego 1000 - letniej Rzeszy.
        Na razie,wszystko na to wskazuje,mamy bitwe o Moskwe,ktora Hitler przegral,tak samo,jak i Stany .
        Do Stalingradu zostal sie zaledwie rok :-)
        • wojciech.2345 Re: Hitler rowniez uwazal sie za zwyciezce . 11.08.13, 19:27
          Igorku,
          to kiedy USA napadnie na Rosję?
          No i gdzie będzie ten drugi Stalingrad?

Jestem ciekaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka