Dodaj do ulubionych

Nie kazdy Polak jest antysemita

IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 03:47
Wejdzcie na watek o UFOjudku !!! Czytalem te wypowiedzi i jestem za
poloniaamerykanska,duzo tam bluzgow ale jednak racja po jej
stronie,niestety.Pozdrowienia dla tej grupy ludzi obiektywnych !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ABE ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 03:51
      Trudno zeby zyd byl antysemita, a poloniamerykanska to zyd z dziadki,
      pradziadki, dziecko incest wiec nie ma watpliwosci ze jest Zyd 100%-towy.
      • Gość: jojo Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 03:56
        juz sie obudzilas?Zydzi sie ciebie nie czepiaja to ty tez im daj spokoj ,OK???
        • Gość: ABE Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 04:00
          Ja juz od 8 godzin obudzona jestem, jojo. Zydzi mi strasznie dzisiaj nabluzgali
          i juz sobie na was wszystkich koleczki strugam. Bede nabijac na pal jeden po
          drugim. Ty siem pierwszy w kolejke ustawiaj bo chociaz moj ulubieniec jestes to
          jednak dzisiaj nic nie przejdzie po znajomosci. Kazdy jeden z was na PAL
          • szczeniaczek Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca 04.08.04, 04:01
            Gość portalu: ABE napisał(a):

>Kazdy jeden z was na PAL
            Przyjemny zlego poczatek rzekla ABE wbijana na PAL
            hau hau hau!
            • Gość: ABE Woof, woof, szczaniaku IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 04:03
              kundle zlotko to ja w stawie topie, i juz.
              • Gość: . Szczeniaka to sie na siusiu WYSTAWIA za drzwi, a IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 04:41
                nie wstawia, Krolowo ty moja...
                • Gość: jojo Re: Szczeniaka to sie na siusiu WYSTAWIA za drzw IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 04:44
                  jej jezor krolowej dzyndzla nie warty jest !!!
        • szczeniaczek Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca 04.08.04, 04:00
          wszystkie zydy uzywaja krew polskich noworodkow do robienia macy paschalnej!
          Zra Polakow w pelnym tego slowa znaczeniu!!
          POLAKOZERCY!!!
          • Gość: . Ze im sie po tej macy niedobrze nie zrobi... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 04:08
            • Gość: jojo Re: Ze im sie po tej macy niedobrze nie zrobi... IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 04:13
              oni zezra wszystko to co jest w korycie,po pijaku szczegolnie !!!
          • Gość: jojo Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 04:11
            wstyd dla tych ze ta mace przezuwaja !!!!
    • wesoly3 Re: Nie kazdy Polak jest antysemita 04.08.04, 04:12
      jojo ryju swinski
      do lodzi sie nie wybierasz ?
      bo ja tu kastecik na ciebie probuje juz
      • Gość: 18 A zamknij morde, wypierdku Giertycha.I tak, lajzo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 04:37
        kosooka, przez Mongola ci babcia jeb..na, za Aryjczyka nie ujdziesz. Heil!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka