Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 03:47 Wejdzcie na watek o UFOjudku !!! Czytalem te wypowiedzi i jestem za poloniaamerykanska,duzo tam bluzgow ale jednak racja po jej stronie,niestety.Pozdrowienia dla tej grupy ludzi obiektywnych !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABE ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 03:51 Trudno zeby zyd byl antysemita, a poloniamerykanska to zyd z dziadki, pradziadki, dziecko incest wiec nie ma watpliwosci ze jest Zyd 100%-towy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 03:56 juz sie obudzilas?Zydzi sie ciebie nie czepiaja to ty tez im daj spokoj ,OK??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 04:00 Ja juz od 8 godzin obudzona jestem, jojo. Zydzi mi strasznie dzisiaj nabluzgali i juz sobie na was wszystkich koleczki strugam. Bede nabijac na pal jeden po drugim. Ty siem pierwszy w kolejke ustawiaj bo chociaz moj ulubieniec jestes to jednak dzisiaj nic nie przejdzie po znajomosci. Kazdy jeden z was na PAL Odpowiedz Link Zgłoś
szczeniaczek Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca 04.08.04, 04:01 Gość portalu: ABE napisał(a): >Kazdy jeden z was na PAL Przyjemny zlego poczatek rzekla ABE wbijana na PAL hau hau hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Woof, woof, szczaniaku IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 04:03 kundle zlotko to ja w stawie topie, i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Szczeniaka to sie na siusiu WYSTAWIA za drzwi, a IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 04:41 nie wstawia, Krolowo ty moja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Szczeniaka to sie na siusiu WYSTAWIA za drzw IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 04:44 jej jezor krolowej dzyndzla nie warty jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczeniaczek Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca 04.08.04, 04:00 wszystkie zydy uzywaja krew polskich noworodkow do robienia macy paschalnej! Zra Polakow w pelnym tego slowa znaczeniu!! POLAKOZERCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ze im sie po tej macy niedobrze nie zrobi... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 04:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ze im sie po tej macy niedobrze nie zrobi... IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 04:13 oni zezra wszystko to co jest w korycie,po pijaku szczegolnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ALe kazdy Zyd to polakozerca IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 04:11 wstyd dla tych ze ta mace przezuwaja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Nie kazdy Polak jest antysemita 04.08.04, 04:12 jojo ryju swinski do lodzi sie nie wybierasz ? bo ja tu kastecik na ciebie probuje juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18 A zamknij morde, wypierdku Giertycha.I tak, lajzo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 04:37 kosooka, przez Mongola ci babcia jeb..na, za Aryjczyka nie ujdziesz. Heil! Odpowiedz Link Zgłoś