Dodaj do ulubionych

odebrane dziecko w GB

02.12.13, 20:57
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,15062467,Wielka_Brytania__Lekarze_wykonali_cesarskie_ciecie_.html?v=1&obxx=15062467#opinions
Dla mnie podwójny szok, pierwszy że to się w ogóle przydarzyło a drugi że ta kobieta walczy o swoje dziecko a ci którzy jej to zrobili są na wolności.
Obserwuj wątek
    • kylax1 Widać był jakiś powód 02.12.13, 21:05
      Może była narkomanką, lub istniały inne przesłanki dla takiej, a nie innej decyzji. Dobra dziecka jest ponad dobrem rodzica.
      • krzysiozboj Re: Widać był jakiś powód 02.12.13, 21:10
        Gdybyś nie był tak leniwy i przeczytał przynajmniej kilka zdań to głupich sugestii byś nie robił.

A ja spuentowałbym to tak - dobro ogółu ponad dobrem jednostki, jeśli gdzieś większość jakiejś grupy uzna że kylaxa trzeba za ... powiesić to dla dobra ogółu trzeba zrobić i już. Jak kylax podynda to może zrozumie że z odbieraniem podstawowych praw jednostki trzeba ostrożniej.
        • mara571 Re: Widać był jakiś powód 02.12.13, 21:25
          10/10 Krzysiozboju.
          I on opowiada nam bajki, ze ma troje dzieci!
          • kylax1 Dokładnie tak jest. 03.12.13, 00:22
            Zakładając teoretycznie, że krzywdziłbym swoje dzieci, to uważam, że powinno mi się je odebrać, dla ich własnego dobra.

I tyczy się to wszystkich ludzi.
    • mara571 upadek cywilizacji zachodniej w pelnej krasie 02.12.13, 21:17
      gdyby rzecz wydarzyla sie na wschod od Laby, powiedzialybym "Lekarze dostali w lape od bogatej bezdzietnej rodziny".
      A moze sie nie myle?
      Link do orginalu:
      www.telegraph.co.uk/news/uknews/10486452/Child-taken-from-womb-by-social-services.html
      • polski_francuz Ciagle trudno zrozumiec 02.12.13, 22:45
        Wloszka w Anglii, na kursie pracowniczym, troche "ten tego"...cos mi sie to wszystko kupy nie trzyma. Skad serwis socjalny wiedzial o niej i o jej dziecku? Jak mogli spowodowac cesarskie ciecie? Dziecko juz ma 15 miesiecy i co matka od tej pory robila?

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka