Dodaj do ulubionych

Ciekawy wiesci dochodza z okolic Bialego Domu.

08.12.13, 01:51
Okazuje sie,ze Barack Obama posluzyl sie silami specjalnymi,zeby pozbyc sie swojej bylej kochanki,z ktora ma nieslubne dziecko.
Przynajmniej tak twierdzi Pastor James David Manning:

www.mrconservative.com/2013/12/28159-reverend-accuses-obama-of-having-the-mother-of-his-illegitimate-child-killed/
p.s. jak to okaze sie prawda,to skresle Obame z listy swoich przyjaciol :-)
Obserwuj wątek
    • kaszebe12 Re: Ciekawy wiesci dochodza z okolic Bialego Domu 08.12.13, 09:23
      -Obamba przestanie byc Twoim przyjacielem ? -Nieduza to strata , skoro nasz forumowy intelektualista kylax kocha sie w wysokich brunetach.
      • igor_uk kaszebe. 08.12.13, 09:36
        Dla mnie to jest problemem.
        Bo trudno rozczarowac sie w kim kolwiek,a tym bardziej w przyjacielu :-)
    • igor_uk A w tym czasie wladze New Yorku 08.12.13, 09:26
      Zwrocili sie do miedzynarodowych kompanii,sponsorow Soczy 2014 , z apelem zeby te wystapili przeciwko przyjetemu w Rosji prawy,ktore ich zdaniem jest antypedalskie.
      Przypominam,ze w Rosji przyjeta zostala ustawa o zabronie reklamowania zachowan pedalskich wsrod nieletnich.
      To zdaniem wladz Hew Yorka jest lamaniem swpbod obywatelskich .
      • kaszebe12 Re: A w tym czasie wladze New Yorku 08.12.13, 09:31
        -Dla kylaxow wiek "przystojnych, wysokich brunetow" jest nieistotny...
        • kaszebe12 O tym meanstream "zapomnial"... 08.12.13, 09:34
          -We Francji tez wszystkie media rzucily sie na "homofobie" Pucia "zapominajac" zupelnie o tym , ze chodzilo o ochrone maloletnich...
          • igor_uk pedalstwo w natarciu. 08.12.13, 09:39
            Efektem bedzie to,ze nawet ci,komu nie przeszkadzaja zwiazki gejowskie,zaczna na nich patrzec z obawa.
            Wiem to po sobie.Kiedys mnie absolutnie nie przeszkadzalo to,ze sa ludzi,ktore kochaja inaczej.
            Ale od czasu,kiedy ich dzialania stali sie nie prosto nachalne,a i agresywne,moj stosunek do nich zmienil sie.
          • kylax1 Czy Wy dyskutujecie sami ze sobą? 08.12.13, 10:02
            Uwielbiam te towarzystwo wzajemnej, kremlowskiej adoracji.

Świat ma w głębokim poważaniu zdanie kremlowców i całej Rosji.

Jak powiedział Marx:
            "Polityka Rosji jest niezmienna, co przyznał oficjalny historyk moskiewski Karamzin. Jej metody, jej taktyka czy manewrowanie, mogą się zmieniać, ale gwiazda polarna tej polityki – opanowanie świata – jest gwiazdą stałą."

Na szczęście matuszka nie jest w stanie opanować nawet własnego terytorium...
            • igor_uk A z kim mamy dyskutowac? 08.12.13, 10:06
              Z toba? Z idiota i homobolszewikiem?
      • kylax1 Cały świat pragnie imigrować do Rosji... 08.12.13, 09:58
        Tak, tak igorku, cały świat marzy by zamieszkać w matuszce...

Rosja to syf i każdy to wie, nawet czarni w RPA:
        www.youtube.com/watch?v=2FMZuR4Z8G4
        • igor_uk kylax,napewno juz zapamjetales to, 08.12.13, 10:01
          co felus napisal o tobie,dla tego powtarzac nie bede.
          Co do tego,ze Rosja jest rajem dla milionow emugrantow,to akurat jest prawda.
          Rosja jest drugim,po USA,Krajem na swiecie,do ktorego emigranci pchaja sie oknami i drzwiami.Ale skad by ty o tym mogl wiedziec .
          • kylax1 Wszyscy się pchają, zwłaszcza igorek... 08.12.13, 10:03
            Dlaczego siedzisz w UK? Nadal nie odpowiedziałeś mi na to pytanie?
            • igor_uk kila x,tematem watku jest Obama, 08.12.13, 10:05
              i zaklamane wladze New Yorku.
              Czy masz cos do gadanie w tym temacie?Czy potrafisz gadac tylko o Rosji?
    • eva15 Re: Ciekawy wiesci dochodza z okolic Bialego Domu 08.12.13, 12:06
      Mam wrażenie, że te rewelacje o Obamie i jego kochance są tyle samo warte co rewelacje o tym, że Putin to gej.
      • igor_uk A ja ,Ewa,jestem pewien tego, 08.12.13, 12:13
        ze to zwykle klamstwa,ktore maja za zadanie oczernic Obame za to,ze szuka porozumienie z Iranem.
        Ewa,zwroc uwage na to,ze krytyka obamacare ustala i ja wiem dla czego.Nosze sie z zamiarem zalozyc o tym watek,ale nie wiem,czy oprocz plucia jadem przez felusia ktos w watku udzieli sie.
        Teraz szukaja kolejnego tematu,zeby z obamy zrobic gnide.
        Znamienne jest to:
        www.tvn24.pl/mur-wokol-obamy-jest-gorszy-od-obu-bushow,377874,s.html
        • j-k bzdety anty-amerykanskie... 08.12.13, 12:18
          to zdaje sie twoja rola, Goria ?

Republikanie sa w rozsypce
          Demokraci zreszta tesz...

i juz tylko z tej przyczyny zaden anty-obamowski alians nie ma z czego powstac.
          • igor_uk jasiu,czemu nie sluchasz madrzejszych od siebie? 08.12.13, 12:19
            Przeciez napisalem do ciebie : idz spac.
            • j-k Belkot fantasty anty-amerykanskiego. 08.12.13, 12:27
              Pojedz, hloopcze, do USA

wpadnij chociaz w pare miejsc...

(osobiscie kocham San Diego)

a potem wynurzaj sie tu na foro.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
        • mara571 zaloz ten watek 08.12.13, 12:30
          i nie zapomnij, ze Obamacare ma juz przeciwnikow w partii demokratycznej.
          W listopadzie 2014 sa znowu wybory i demokraci boja sie gniewu ludu, ktory bedzia musial placic skladki wyzsze o kilkadziesiat procent. W wielu przypadkach nawet wiecej.
        • felusiak1 Re: A ja ,Ewa,jestem pewien tego, 08.12.13, 15:35
          sorokin napisało: Ewa,zwroc uwage na to,ze krytyka obamacare ustala i ja wiem dla czego.

krytyka ustała? ty chyba żyjesz w słoiku po marynowanych sledziach.
          otóż nie ustała a przybrała na sile. od 1 stycznia ponad 10 mln ludzi będzie bez ubezpieczenia.
          to dopiero początek kataklizmu.
          • igor_uk felusbaum. 08.12.13, 15:42
            Krytyka ustala w mediach i to jest fakt,ktoremu nie mozesz zaprzeczyc (przypomnij sobie,co dzialalo sie w mediach,chociaz by 2 miesiaca temu).
            Co bedzie po 1 stycznia,to sie okaze.Ty,felusbaum,nigdy nie wykazales sie tym,ze mozesz przywidziec przyszlosc.Wydajac swoi zachcianki za fakty dokonane.
            • igor_uk I jeszcze,felusbaum. 08.12.13, 15:46
              Poczytaj to:

finance.fortune.cnn.com/2013/12/06/obamacare-vision-dental/?section=money_topstories
              Artykul dosc sensowny i w niczym nie przypomina tych wrzaskow,ktore mozno bylo czytac jeszcze miesiac temu..
              • felusiak1 Re: I jeszcze,felusbaum. 08.12.13, 15:58
                nic nie poradzę, że ty wiesz wszystko lepiej a nawet jeszcze lepiej.
                zapewne ogladasz na codzień amerykańską telewizję i słuchasz amerykańskiego radia i generalnie mieszkasz w ameryce i ciebie te rzeczy dotyczą. zatem jeśli ty mówisz, że krytyka ustała to ja od dzisiaj ci wierzę.
                You're quintessential mook.
                • igor_uk felusbaum. 08.12.13, 16:04
                  A wiesz,ze bardzo mozliwe,ze tak i jest.
                  Ja przynajmniej 3 godziny dziennie czytam amerykanskie portale informacyjne dla zabicia czasu w prace.Czy ty rowniez tyle czasu poswiecasz temu?
        • gosc88 igor, spoko, spoko 08.12.13, 16:55
          igor_uk napisał:

> ze to zwykle klamstwa,ktore maja za zadanie oczernic Obame za to,ze szuka poro
          > zumienie z Iranem.

Tak, to nawet brzmi logicznie. Ale ten news o Obamie tylko idioci przyjma za natychmistowa prawde. "Jedna jaskolka nie czyni wiosny". Duzo wody musi uplynac w np. Wisle zanim ten news zasluzy na powazne traktowanie.
          • igor_uk A przeciez do idiotow on i byl skierowany. 08.12.13, 16:59
            Wejdzi na Osla lawke i ppoczytaj,co kylax z yurkiem wyprawiali w poprzednim watku w tym temacie.

forum.gazeta.pl/forum/w,396,148432937,148432937,Obama_morderca_matki_swojego_dziecka_.html
            • gosc88 Re: A przeciez do idiotow on i byl skierowany. 08.12.13, 17:24
              igor_uk napisał:

> Wejdzi na Osla lawke i ppoczytaj,co kylax z yurkiem wyprawiali w poprzednim wa
              > tku w tym temacie.

igor, moze to zrobie ale w nastepnej 5-cio latce.
              • igor_uk Rozumiem Ciebie,gosciu. 08.12.13, 17:28
                To na pewno zadna przyjemnsc czytac wypociny tych dwoch inteligentnych calkiem inaczej.
    • bywszy1 Re: Ciekawy wiesci dochodza z okolic podworkowych+ 08.12.13, 13:17

pan ajgor jest zainteresowany problemami rowerowymi.
      A jak wiadomo,
      Знaет (чyет) кoшкa, чье мяco cъелa,
      to wg.tej zasady,kto glosnie o pedalach wypomina,sam jest
      pedalem.
      Tylko to glosnie,paskuda,ukrywa i na innych zrzuca.
      Chociaz bycie pedalem w niczym czlowiekowi nie uwlacza.
      Co innego byc siodelkiem(ajgor czasami w niego sie przepmienia),o ktore kazdy,kto chce wyciera swoje d.pska.

Pozatym pan ajgor czesto szafuje terminem "ubludok"
      A tutaj podam,co na temat ubludka-kacapa mowi jeden z najtezszych umyslow zeszlego wieku:
      "КАЦАПЫ
      "Нет в этoм мире мельче, cвoлoчнее и хaмoвитее ocoби, чем кaцaп. Рoждённый в нaциcтcкoй cтрaне, вcкoрмленный прoпaгaндoй нaцизмa, - этoт yблюдoк никoгдa не cтaнет Челoвекoм. У егo cтрaны нет дрyзей - либo хoлyи, либo врaги. Егo cтрaнa cпocoбнa тoлькo yгрoжaть, yнижaть и yбивaть. И зa coхрaнение этoгo cтaтyca Рaccеей рядoвoй кaцaп гoтoв пoжертвoвaть coбcтвеннoй жизнью, жизнями cвoих рoдителей и детей, кaчеcтвoм жизни coбcтвеннoгo нaрoдa. Вoиcтинy: кaцaпы - звери. Лютые, крoвoжaдные, нo... cмертные".
      А. Сoлженицин
      • igor_uk fuj. 08.12.13, 14:43
        Znow czosnek.
        • bywszy1 Re: fuj.+ 08.12.13, 17:04

"КАЦАПЫ
          "Нет в этoм мире мельче, cвoлoчнее и хaмoвитее ocoби, чем кaцaп. Рoждённый в нaциcтcкoй cтрaне, вcкoрмленный прoпaгaндoй нaцизмa, - этoт yблюдoк никoгдa не cтaнет Челoвекoм. У егo cтрaны нет дрyзей - либo хoлyи, либo врaги. Егo cтрaнa cпocoбнa тoлькo yгрoжaть, yнижaть и yбивaть. И зa coхрaнение этoгo cтaтyca Рaccеей рядoвoй кaцaп гoтoв пoжертвoвaть coбcтвеннoй жизнью, жизнями cвoих рoдителей и детей, кaчеcтвoм жизни coбcтвеннoгo нaрoдa. Вoиcтинy: кaцaпы - звери. Лютые, крoвoжaдные, нo... cмертные".
          А. Сoлженицин
          • igor_uk Czosnek,przestan opluwac wielkiego Rosjanina. 08.12.13, 17:11
            On nigdy tych slow nie napisal i nie wypowiedzial.
            To falszywka,ktora wrzucili zydki,tacy jak ty,zeby Wielkiego Rosjanina oczernic w oczach rodakow.
            I tak wy swolczy robicie na okraglo -klamiecie i macicie.
            • bywszy1 Re: Czosnek+ 08.12.13, 17:36

balda!

Ja nie pluje,a na takich,kacapie,ja ...
              Mozgownica panu juz
              nawala.
              " I tak wy swolczy robicie na okraglo -klamiecie i macicie."
              Jezeli ja swolocz,to pan z pewnoscia jest k.tas.
              A co tam w twoje macice jest,to mnie,
              kacapie,
              g.wno obchodzi.
            • bywszy1 Re: diadienka,ja nie pluju+ 08.12.13, 17:59
              to Wielki Rosjanin pokazuje prawdziwe oblicze kacapow.
              Panu sie cos popir....!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka