Dodaj do ulubionych

atmosfera na forum

IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 15:06
czytajac rozne wypowiedzi na wielu watkach nasuwa mi sie jedno pytanie. czy
zawsze na forum GW (jestem tu od paru miesiecy) panowala taka
zawziecie-wsciekla atmosfera podejzliwosci,rzucania wulgaryzmow i checi
wyrzucenia niektorych,niewygodnych forumowiczow?
niektorzy ludzie sa tutaj juz od paru lat i z ciekawosci pytam czy to forum
jest czyms zywym i przez to ciagle zmieniajacym sie dynamicznym tworem,czy od
dawna rzadzi tu stare prawo "albo jestes z nami,albo przeciwko nam"? musze
pwiedziec,ze ostatnie zalosne prowokacje niektorych kropek straszacych
donosicielstwem i stosujacych obrzydliwa intymidacje napawaja mnie o mdlosci.
ja mialam wizje tego forum jako miejsca spotkan przy kawce,gdzie kazdy kto
chce przychodzi i wychodzi aby przyjsc znowu i pogadac o czym chce. to co
zastalam jest raczej brutalne. nie tylko panuje tu bezmierne chmastwo i to
zarowno ze strony piszacych tu kobiet,lub zenskich nickow ale rowniez
eskalacja agresji,brak tolerancji i jakiejs kulurury obcowania z kims kto ma
inne poglady niz ludzie nalezacy do jakiejs tu piszacej grupy.
prosze o komentarze o historii tego forum bo ciekawi mnie czy taka atmosfera
zawsze tu panowala,czy to jest fenomen ostatnich czasow?
Obserwuj wątek
    • Gość: . "Straszacych donosicielstwem"? A KTO z niewinnych IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 15:11
      sie boi? I z jakiego to niby powodu? Ubrala sie Rachelka w ornat i ogonem na
      msze narodowo-socjalistyczna dzwoni, Cora Odyna. Hahahaha!!!

www.adl.org/hate_symbols/ThorsHammer.asp
      • Gość: rachelka Re: "Straszacych donosicielstwem"? A KTO z niewin IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 15:23
        Gość portalu: . napisał(a):

> sie boi? I z jakiego to niby powodu? Ubrala sie Rachelka w ornat i ogonem na
        > msze narodowo-socjalistyczna dzwoni, Cora Odyna. Hahahaha!!!

jak zwykle nie na temat,czytaj uwaznie o czym mowa w moim watku i nie smiec
        tutaj . wyzwiska zostaw podobnym sobie bo to twoj poziom. ogon to tez chyba
        twoja charakterystyka, ja go nie mam wiec i nie macham. poniewaz juz ci pisalam
        nie wiem kto to odyn,to ciezko byc jego cora.mam wlasnego ojca czego i tobie zycze.
    • Gość: dana33 Re: atmosfera na forum IP: *.broadband.actcom.net.il 13.08.04, 15:20
      droga rachelko szmatelko. przyprawiasz mnie ostatnio twoimi postami wrecz o
      rozrzewnienie i tkliwosc. ostatnio tez martwie sie ogromnie o twoj wzrok,
      kochanie. jakos ciuteczko zezujesz albo niedowidzisz. objezdzasz tu kazdego,
      kto nie po twojej stronie, ze wulgarny i chamski i bluzga i wogole, natomiast
      jeszcze nie zauwazylam, zebys skrytykowala tak kogos, kto bluzga straszliwie i
      cham do kwadratu, ale po twojej stronie. ale to to nicha. najgorsze, ze nie
      widzisz, jak ty bluzgasz, obrazasz i wyrazasz w chamskim stylu. no i oczywiscie
      wiekszosc tego pod moim adresem, ale to rozumiem, bo zalazlam ci dobrze za
      skore. nawet mi to sprawia przyjemnosc... :)
      a atmosfera na forum jest wprost bajeczna. mamy tu forumowiczow roznej masci,
      rasy i religii, nie mowiac juz o skomplikowanej historii forumowiczowskich
      przynaleznosci panstwowej. i wszyscy jestesmy szalenie zainteresowani we
      wszystkim.
      to juz drugi plebiscyt, ktory tu przeprowaszasz. jakie wyniki mialas z
      piewszego? czy bylo interesujace, bo nic nie podalas. a ostatecznie jak sie juz
      tu produkujemy z odpowiedziami dla ciebie, to i tylko fair, dac nam wyniki
      plebiscytu.
      a co do kawki..... wiec kto cie tymczasem zaprosil?
      • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 15:28
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> droga rachelko szmatelko. przyprawiasz mnie ostatnio twoimi postami wrecz o
        > rozrzewnienie i tkliwosc. ostatnio tez martwie sie ogromnie o twoj wzrok,
        > kochanie. jakos ciuteczko zezujesz albo niedowidzisz. objezdzasz tu kazdego,
        > kto nie po twojej stronie, ze wulgarny i chamski i bluzga i wogole, natomiast
        > jeszcze nie zauwazylam, zebys skrytykowala tak kogos, kto bluzga straszliwie i
        > cham do kwadratu, ale po twojej stronie. ale to to nicha. najgorsze, ze nie
        > widzisz, jak ty bluzgasz, obrazasz i wyrazasz w chamskim stylu. no i oczywiscie
        >
        > wiekszosc tego pod moim adresem, ale to rozumiem, bo zalazlam ci dobrze za
        > skore. nawet mi to sprawia przyjemnosc... :)
        > a atmosfera na forum jest wprost bajeczna. mamy tu forumowiczow roznej masci,
        > rasy i religii, nie mowiac juz o skomplikowanej historii forumowiczowskich
        > przynaleznosci panstwowej. i wszyscy jestesmy szalenie zainteresowani we
        > wszystkim.
        > to juz drugi plebiscyt, ktory tu przeprowaszasz. jakie wyniki mialas z
        > piewszego? czy bylo interesujace, bo nic nie podalas. a ostatecznie jak sie juz
        >
        > tu produkujemy z odpowiedziami dla ciebie, to i tylko fair, dac nam wyniki
        > plebiscytu.
        > a co do kawki..... wiec kto cie tymczasem zaprosil?

czytaj uwaznie swoje posty bo chyba jesli chodzi o chamstwo to tys tu krolowa,
        oprocz chalarki(okazala sie byc mezczyzna) i suraester. jesli boli cie moj jezyk
        prosze przytocz te moje slowa,ktore ciebie tak chamstwem uderzyly? poza tym
        jesli mozesz to odpowiedz na temat a jesli nie masz nic do powiedzenia to zaloz
        swoj wlasny watek. co do kawy parze ja sam przynajmniej wiem co pije.
        • Gość: dana33 Re: atmosfera na forum IP: *.broadband.actcom.net.il 13.08.04, 15:32
          alez rachelko szmatelko, ja ciagle otwieram nowe watki, co ty, i jakie
          powodzenie zawsze w ciagu pierwszych dziesieciu minut....., czasem naset
          dluzej...
          a co do twojego chamstwa, to od dzisiaj za kazdym razem ci pokaze, ok? bo nie
          mam cierpliwosci do szukania....
          a kawke, to masz racje. rob sama. a wogole to jest ktos, kto by ci zechcial
          zrobic?
          • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 15:36
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> alez rachelko szmatelko, ja ciagle otwieram nowe watki, co ty, i jakie
            > powodzenie zawsze w ciagu pierwszych dziesieciu minut....., czasem naset
            > dluzej...
            > a co do twojego chamstwa, to od dzisiaj za kazdym razem ci pokaze, ok? bo nie
            > mam cierpliwosci do szukania....
            > a kawke, to masz racje. rob sama. a wogole to jest ktos, kto by ci zechcial
            > zrobic?

alez dano czekam tak jak mirmil na przytoczenie tych strasznych
            profanacji,ktorymi cie tak obrzucam. tylko sie nie przepracuj w szukaniu,bo ja
            nie mialabym z twoimi profanacjami zadnego problemu. nawet w tym wpisie nie
            umiesz byc cywilizowana i rzucasz miesem.
          • krystian71 Re: atmosfera na forum 13.08.04, 15:54
            nowe watki? i 10 wpisow sureaster,a potem abigeil3,to pania rajcuje?
            Watek watkowi nie rowny
      • Gość: . Zostaw, dana, ten kennel: niech psy sie zbiegaja, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 15:28
        by sobie poujadac - juz sa dwa, bedzie wiecej...
      • Gość: Tomson ne telus Ale hucpa :))) IP: *.onhill.gda.pl 13.08.04, 15:39
        "jeszcze nie zauwazylam, zebys skrytykowala tak kogos, kto bluzga straszliwie i
        cham do kwadratu, ale po twojej stronie. ale to to nicha."

:)))
        • Gość: rachelka Re: Ale hucpa :))) IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 15:48
          Gość portalu: Tomson ne telus napisał(a):

> "jeszcze nie zauwazylam, zebys skrytykowala tak kogos, kto bluzga straszliwie i
          >
          > cham do kwadratu, ale po twojej stronie. ale to to nicha."
          >
          >
          > :)))

to niewiele widzisz musi byc gesta mgla na wybrzezu obronco prawiedliwosci.
          • Gość: Tomson ne telus Re: Ale hucpa :))) IP: *.onhill.gda.pl 13.08.04, 16:01
            Rachelko, przecież to nie jest cytat z Twojej wypowiedzi, więc o co chodzi?

Tego, co Ty piszesz, nie uważam za hucpę, a wręcz przeciwnie.
            • Gość: rachelka Re: Ale hucpa :))) IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 16:07
              Gość portalu: Tomson ne telus napisał(a):

> Rachelko, przecież to nie jest cytat z Twojej wypowiedzi, więc o co chodzi?
              >
              >
              > Tego, co Ty piszesz, nie uważam za hucpę, a wręcz przeciwnie.

to sorry,ale nie zauwazylam kto te madrosci wypowiedzial jako,ze nie ma adresu,
              myslalam,ze to twoje slowa. nu za duzo kofeiny czas na relax.
              • Gość: Tomson ne telus Re: Ale hucpa :))) IP: *.onhill.gda.pl 13.08.04, 16:12
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14888894&a=14889305
    • Gość: wszystkojednokto Re: atmosfera na forum IP: *.chello.pl 13.08.04, 15:22
      Rachelko,ja tu jestem od maja,rozne rzeczy obserwowalem,i zawsze sobie do oczu
      skakali,ale to bylo tak z humorem,nawet jadowicie,ale po polsku
      Roznymi rzeczami straszyli,nawet obiciem mordy ,ale nikt tu nie wchodzil z
      takimi chamskimi tekstami na temat wywiadu
      podkablowania,zabanowania,doniesienia gdzie trzeba
      Przed tym czlowiekiem cie ostrzegalem,jeszcze miesiac temu,bo choc dyskusja z
      przyglupem wiele radosci moze dostarczyc,to jednak niezrownowazony interlokutor
      pewna grozbe niesie
      Ale niech sie wypowiedza ci,ktozy dluzej tu egzystuja,co z takimi indywiduami
      robili i jak ich pogonili
      • Gość: alladyn blondyn Re: atmosfera na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:39
        nuuuuudy tu normalnie są i tyle ...
        jak w podrzędnej , małomiasteczkowej knajpie , muchy latają , stali bywalcy
        podnoszą łby , patrzą zamglonym wzrokiem na wchodzących , czasem ktoś rzuci
        coś obrażliwego do przyjezdnego , który kupuje coś naprędce i znika ,
        pozamykane , brudne okna , cerata na stołach do której przyklejają się starzy
        bywalcy ....
        przejechać szybko dalej , nie zatrzymywać się , no chyba że za potrzebą ,
        byle dalej , gdzie jest słońce , zieleń
        i normalni sympatyczni ludzie ...
        • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 15:46
          Gość portalu: alladyn blondyn napisał(a):

> nuuuuudy tu normalnie są i tyle ...
          > jak w podrzędnej , małomiasteczkowej knajpie , muchy latają , stali bywalcy
          > podnoszą łby , patrzą zamglonym wzrokiem na wchodzących , czasem ktoś rzuci
          > coś obrażliwego do przyjezdnego , który kupuje coś naprędce i znika ,
          >
          > pozamykane , brudne okna , cerata na stołach do której przyklejają się starzy
          > bywalcy ....
          > przejechać szybko dalej , nie zatrzymywać się , no chyba że za potrzebą ,
          > byle dalej , gdzie jest słońce , zieleń
          > i normalni sympatyczni ludzie ...

to mam na codzien mamisynku. czy kupiles sobie juz te lampke?
          • Gość: alladyn blondyn Re: atmosfera na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 16:05
            no wiem że chcesz sobie pogadać , ale wiesz co
            czasami trzeba sobie odpuścić , wystarczy tylko , tak czasami posiedzieć obok
            i tylko patrzeć w niebo , jak gwiazdy świecą , bez żadnych podejrzeń ,
            cisza ,
            refleksje same przychodzą do głowy , drugi człowiek jest blisko ...
            spokojna rozmowa sama się układa
            a wady i zalete , ciągle mamy , no pewnie że mamy

perspektywa tylko trochę inna , szersza , większa ...
            spróbuj kiedyś , wielki wóz jest naprawdę piękny .... pa

• Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 16:14
              Gość portalu: alladyn blondyn napisał(a):

> no wiem że chcesz sobie pogadać , ale wiesz co
              > czasami trzeba sobie odpuścić , wystarczy tylko , tak czasami posiedzieć obok
              > i tylko patrzeć w niebo , jak gwiazdy świecą , bez żadnych podejrzeń ,
              > cisza ,
              > refleksje same przychodzą do głowy , drugi człowiek jest blisko ...
              > spokojna rozmowa sama się układa
              > a wady i zalete , ciągle mamy , no pewnie że mamy
              >
              > perspektywa tylko trochę inna , szersza , większa ...
              > spróbuj kiedyś , wielki wóz jest naprawdę piękny .... pa
              >
              >
              oj alladynie ja ogladam i wielki woz i maly, jak niebo pozwala to i gwiazde
              polnocy i rozne konstelacje Orionowskie. w miesiacu sierpniu dobrze u nas widac
              spadajace meteoryty bo to i czas na to widowiskowe przedstawienie. lezy sie
              wtedy plackiem w nocy na tarasie,poduszka pod glowa, winko w reku i czeka sie az
              ktoras cholera spadnie,muszki fosforyzujace upiekszaja ci widowisko,cykady rzna
              wsciekla melodie jak glupie. niestety od czasu do czasu jakis skunks przejdzie i
              zakluci spokoj swym zapaszkiem. no ale coz natura ma swoje prawa:)
        • Gość: wszystkojednokto Re: atmosfera na forum IP: *.chello.pl 13.08.04, 15:51
          ty,to jest fajna obserwacja,jakby ze snu jakiego albo starego filmu,dzieki i
          wykorzystam,a zwlaszcza te lepiace sie ceraty bo takie pamietam
          • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 15:52
            Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):

> ty,to jest fajna obserwacja,jakby ze snu jakiego albo starego filmu,dzieki i
            > wykorzystam,a zwlaszcza te lepiace sie ceraty bo takie pamietam

to troche traci "popiolem i diamentem"
            • Gość: wszystkojednokto Re: atmosfera na forum IP: *.chello.pl 13.08.04, 15:56
              nic nie szkodzi rachelko,facet sie buja i kiwa w kregu nie do przekroczenia
              moze w takiej kawiarence internetowej siedzi
              • Gość: alladyn blond Re: atmosfera na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 16:19
                siedzę na wsi z laptopem na kolanach , sad dookoła , trawa ,
                o pies przyszedł , mój pies , taki czarny z białą łatką na szyji ,
                położył się obok , ona , bo to jest ona ...
                zawsze się tak kładzie obok mnie i szturcha mnie łbem
                no dobra powiem , co ona chce wam powiedzieć :
                - otwórzcie te więzienia głupcy , świat jest piękny i baaardzo duży
                miejsca starczy dla wszystkich ...

mądrego mam psa ? ale nie zawsze rozumiem co do mnie mówi , a szkoda ....
        • Gość: dana33 Re: atmosfera na forum IP: *.broadband.actcom.net.il 14.08.04, 00:40
          :)
          znow fantazja ci dala dobry nik.... :)
    • bigobserver Re: atmosfera na forum 13.08.04, 16:10
      Droga Rachelko,

zagladam na to forum juz od ponad trzech lat.
      Mysle, ze jest trudno i chyba nie ma potrzeby, by je jednoznacznie okreslic.
      W ciagu tych trzech lat pojawialy sie raz po raz wybitne indywidualnosci i to
      po obydwu "stronach", jak nazwalaby to Dana.
      Nie chce ich wymieniac, bo moglbym kogos pominac a byloby szkoda.
      Niezaleznie od tego gdzie nasze sympatie leza warto bylo zapoznac sie z tym co
      maja do napisania.
      To co mi zawsze przeszkadzalo to dzielenie na "strony", przyklejanie etykietek.
      Nawet wsrod ludzi dysponujacych bardzo szeroka wiedza zwykle bywalo nazwanie
      potencjalnego, godnego przeciwnika w dyskusji, "szmalcownikiem" czy "idiota" i
      juz mozna bylo dyskusji nie podejmowac a w zamian za to wyglaszac swoje "zlote
      mysli" bez koniecznosci konfrontowania sie kontrargumentami.
      Troche to malo ambitne ale wygodne.
      Wiekszosc piszacych to ludzie, ktorzy w okresie "przed netowym" smarowaliby na
      scianie w toalecie, by zostawic po sobie slad.
      Mysle, ze nikomu nie zabiera to wiele czasu by rozpoznac z kim ma sie do
      czynienia.
      Takich wystarczy nie czytywac i spokoj.

Jezeli bedziesz wybierac do czytania tylko posty ludzi, ktorzy miewaja cos do
      napisania to polubisz to forum.
      Jezeli bedziesz otwierac wszystko to zginiesz w fekaliach i bezgranicznej
      glupocie.
      • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 13.08.04, 16:23
        drogi bigobserverze (troche to zle po polsku wyglada)
        dziekuje za tak szczera odpowiedz. ja mam podobne swoje refleksje. ja rowniez
        zauwazylam niewypowiedzialna wprost chec wielu ludzi piszacych tutaj do
        ponizania drugiego ocego sobie czlowieka. nie wiem czym jest to spowodowane,
        pewnie wlasnymi niepowodzeniami,czy frustracja zyciowa. najbardziej cenie sobie
        ludzi,ktorzy maja humor i ten humor i jakas swoista pogode zycia zaszczepiaja innym.
        lubie twe celne riposty(teraz juz nie popelnie bledu jezykowego za ktory mnie tu
        zmyli). prosze o bis w smiesznych odpowiedziach,wierszach i rysuneczkach. swiat
        potrzebuje smiechu jako antidotum na to co dzieje sie wokol nas.
        • Gość: zbalansowany Re: atmosfera na forum IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 14.08.04, 02:54
          Rachelko.
          Ja trzymam sie prostej zasady, nie obrazac innych. Najgorszym epitetem ktorego
          uzylem byl chyba "kolezka sniegowy".

Tu jest takie smieszne powiedzonko:

"Never wrestle with a pig: You both grt all dirty, and the pig likes it"
    • Gość: totyle Re: atmosfera na forum IP: *.176.6.68.Dial1.Phoenix1.Level3.net 14.08.04, 03:46

> czytajac rozne wypowiedzi na wielu watkach nasuwa mi sie jedno pytanie. czy
      > zawsze na forum GW (jestem tu od paru miesiecy) panowala taka
      > zawziecie-wsciekla atmosfera podejzliwosci,rzucania wulgaryzmow i checi
      > wyrzucenia niektorych,niewygodnych forumowiczow?

Witaj.Ja tez jestem od paru miesiecy i zauwazylem ze forum dzieli sie na my i
      wy alby wy i my-w zaleznosci po ktorej stronie jestes syjonistycznego muru.

> niektorzy ludzie sa tutaj juz od paru lat i z ciekawosci pytam czy to forum
      > jest czyms zywym i przez to ciagle zmieniajacym sie dynamicznym tworem,czy od
      > dawna rzadzi tu stare prawo "albo jestes z nami,albo przeciwko nam"? musze
      > pwiedziec,ze ostatnie zalosne prowokacje niektorych kropek straszacych
      > donosicielstwem i stosujacych obrzydliwa intymidacje napawaja mnie o mdlosci.

Nie traktuj tylko mysle tego forum za powaznie a to wlasnie z tego wzgledu jak
      piszesz"jak nie jestes z nami jestes przeciw nam"Jest to oficyjalna doktryna
      polityki wogole pod hegemonia USA-wiec to juz wyklucza jakikolwiek pluralizm.
      Mozesz byc przyjacielem albo wrogiem-to wszystko.Mozna byc tez obojetnym i olac
      to forum.Ja kiedys tylko czytalem-zadnych wpisow nie robilem i dowiedzialem sie
      jak strasznie Zydzi nienawidza Polakow.W Polsce sie nigdy z tym nie spotkalem.
      To byl dla mnie szok.Zaczalem tez mniej wiecej w tym samym czasie byc
      propalestynski.A uwazalem ze Zydzi maja racje w Palestynie-dopoki sie nie
      dowiedzialem z innych zrodel kim oni naprawde sa.

> ja mialam wizje tego forum jako miejsca spotkan przy kawce,gdzie kazdy kto
      > chce przychodzi i wychodzi aby przyjsc znowu i pogadac o czym chce. to co
      > zastalam jest raczej brutalne. nie tylko panuje tu bezmierne chmastwo i to
      > zarowno ze strony piszacych tu kobiet,lub zenskich nickow ale rowniez
      > eskalacja agresji,brak tolerancji i jakiejs kulurury obcowania z kims kto ma
      > inne poglady niz ludzie nalezacy do jakiejs tu piszacej grupy.

Masz racje.Jestes osoba kultury jak najbardziej wiec cie respektuje ale taka
      sama osobe czyli ciebie juz "oni" nie respektuja.Nie jestes z nimi-wiec
      przeciwko nim-najwazniejsze to sie nie przejmowac ta farsa.Tylko nie probuj
      uzdrawiac tego forum bo to niemozliwe-cenzorka dolewa oliwy do ognia swym
      moderowaniem.Lecz daj znac o sobie jako osoba ktora nie da sobie w kasze
      dmuchac.

> prosze o komentarze o historii tego forum bo ciekawi mnie czy taka atmosfera
      > zawsze tu panowala,czy to jest fenomen ostatnich czasow?

Jakies poltora roku temu ja to forum czytalem.Bywal tu juz
      jojo,fredzio,wojo,niejaka helga z Wroclawia ze zdumieniem przypomina
      dane,bywali tu ludzie co podobnie pisza lecz nicki maja inne.To forum bylo
      takie same.Jest moze minimalna poprawa w kwesti cenzurowania Zydow.Przedtem nie
      spotkalem Zyda na oslej lawce.Traktuj to forum aby pogadac z tym co cie lubia.
      Ja to robie i doszedlem do wniosku ze na chama trzeba poltorea chama.
      Jednakze musze stwierdzic ze forum to jest prawdziwym odzwierciedleniem
      ludzkich instynktow i wlasciwie rzeczywistosci zakamuflowanej w powierzchownej
      nice personality.

• Gość: jojo Re: atmosfera na forum IP: *.proxy.aol.com 14.08.04, 03:55
        zaprzestan ublizac dla jojo,wojo ,fredziowi ,heldze i danie,a sam obelg z ich
        strony sobie zaoszczedzisz,to proste jak 1 minus 2 ! No nie ???
      • Gość: dana33 Re: atmosfera na forum IP: 192.114.44.* 14.08.04, 06:56
        WOW, WOW, WOW..... tyzero, nu, nie mam slow, to twoje zdanko: "uwazalem ze
        Zydzi maja racje w Palestynie-dopoki sie nie dowiedzialem z innych zrodel kim
        oni naprawde sa." to perelka z perelkowic. a poniewaz wreszcie nas
        zdemaskowales, wiec postanowilam przy swietej sobocie z samego rana, zanim
        wyjde z domu i pojade na wycieczke, w koncu przyznac ci racje:
        my, zydzi jestesmy strrrrraaaaaaszni!!!!! szczegolnie ja. czego wam dotychczas
        nie powiedzialam, a czuje, ze to tym zdanku jestem zobowiazana zdradzic: oprocz
        tych 300,5 kg mam jeszcze ogon, rogi, wyszczerzone kly, zakrecone pazury, z
        gardla zieje ogniem, i mam dwa specjalne kielki, ukradzione ostatniemu zyjacemu
        wampirowi. wiec uwaga, antysemici, szukam teraz pierwszej ofiary, ktorej wbije
        te kielki i zaczne wysysac krew. ta antysemicka.
        milego weekendu, tozero, post jest po prostu niezrownany.
    • abstrakt2003 Re: atmosfera na forum 14.08.04, 06:45
      FŚ to teren nieustającej walki wszystkich ze wszystkimi. Sojusze są mniej lub
      bardziej trwałe. Prawda i logika nie mają żadnego znaczenia. Liczy się tylko
      relacja z daniym nickiem "swój czy nie swój". Uważam że antysemityzm czy sprawa
      Izraela to tematy zastępcze - światna płaszczyzna do ostrego konfliktu!
      Bo o to większości chodzi!
      • Gość: dana33 Re: atmosfera na forum IP: 192.114.44.* 14.08.04, 07:00
        bardzo sie mylisz, abstrakcie. zaden israelczyk nie wszedl na to forum z idea
        klotni i konfliktu. dokladnie na odwrot. wszyscy weszli tutaj z nadzieja na
        mile rozmowy. no i dostali tzw. kopa w dupe. "uwazalem ze Zydzi maja racje w
        Palestynie-dopoki sie nie dowiedzialem z innych zrodel KIM ONI NAPRAWDE SA.
        sliczne, nie? milego dnia.
        • abstrakt2003 Re: atmosfera na forum 14.08.04, 07:10
          Dana z całym szacunkiem ale twoja wypowiedź jest odrobinę cyniczna.
          Nie wierzę że ktoś kto "wszyscy weszli tutaj z nadzieja na
          mile rozmowy" zostałby tu dłużej niż 1 dzień. Na forum dokonała się selekcja
          negatywna, ludzie przyzwoici uciekli stąd już dawno. Pozostali tylko sadyści i
          masochiści!
          P.S.
          Od pół roku zastanawiam się dlaczego ja tu jeszcze zaglądam, bardzo mnie to
          niepokoi.
          • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 14.08.04, 22:32
            abstrakt2003 napisał:

> Dana z całym szacunkiem ale twoja wypowiedź jest odrobinę cyniczna.
            > Nie wierzę że ktoś kto "wszyscy weszli tutaj z nadzieja na
            > mile rozmowy" zostałby tu dłużej niż 1 dzień. Na forum dokonała się selekcja
            > negatywna, ludzie przyzwoici uciekli stąd już dawno. Pozostali tylko sadyści i
            > masochiści!
            > P.S.
            > Od pół roku zastanawiam się dlaczego ja tu jeszcze zaglądam, bardzo mnie to
            > niepokoi.

nie zaliczam sie ani do sadystow ani masochistow. poznalam tu fajnych ludzi,z
            ktorymi lubie porozmawiac z reszta rozmawiac nie musze. co do ciebie to jestes
            czesto niezadowolony a to negatywnie odbija sie w przekazywaniu twoich mysli
            rowniez na forum.zycze samych pogodnich dni na forum i poza nim.
            • Gość: jojo Re: atmosfera na forum IP: *.proxy.aol.com 14.08.04, 22:39
              jak mi kiedys Jolka co jest u nas houskeeper corke urodzi,to dam jej na imie :
              Rachelka !!!
              • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 14.08.04, 22:47
                Gość portalu: jojo napisał(a):

> jak mi kiedys Jolka co jest u nas houskeeper corke urodzi,to dam jej na imie :
                > Rachelka !!!
                bardzo dobry wybor bo to i piekne imie,tylko uwazaj na Jolke
                • Gość: jojo Re: atmosfera na forum IP: *.proxy.aol.com 14.08.04, 22:53
                  ja na nia uwazam,tylko ona nie uwaza !!!
                  • Gość: rachelka Re: atmosfera na forum IP: *.twcny.rr.com 14.08.04, 22:56
                    Gość portalu: jojo napisał(a):

> ja na nia uwazam,tylko ona nie uwaza !!!
                    to jeszcze gorzej, bo jak u nas mowia 16 can get you 20,know what I'm
                    saying.kobity teraz jojo to wampirzyce ani sie obejrzysz i juz bidaku lezyz.have
                    a nice day bo musze uciekac:)
                    • Gość: jojo Re: atmosfera na forum IP: *.proxy.aol.com 14.08.04, 23:01
                      szkoda ze musisz uciekac,bo nie ma tu z kim gadac,eeeeh te czasy juz nie wroca
                      kiedy tu Helga byla i inni fajni koledzy...!!!
                      • ed_ Re: atmosfera na forum 15.08.04, 00:58
                        No właśnie, panie jojo, gdzie się podziała Ms Helga

• abstrakt2003 ? 14.08.04, 07:18
          "uwazalem ze Zydzi maja racje w
          > Palestynie-dopoki sie nie dowiedzialem z innych zrodel KIM ONI NAPRAWDE SA.
          Co to jest? Co to za cytat?
          Zypełnie nie rozumiem dlaczego pojawił sie on w poście adresowanym do mnie?

--

Mente et malleo!
          kropka.blox.pl/html
          • Gość: dana33 Re: ? IP: 192.114.44.* 14.08.04, 20:48
            wrocilam teraz z wycieczki, dlatego ci tak pozno odpowiadam. ten cytat to z
            postu totyle. zjawil sie w poscie do ciebie, jako przyklad, jak sie o nas
            pisze. oczywiscie ze nie to ty napisales. przeciez jest w cudzyslowie, czy nie
            zauwazyles?
            taak, ja tez sie zastanawiam. mam teraz przyjaciol z polski tutaj, wiec
            wschodze juz mniej na forum. potem bede 2 tygodnie w polsce. wiec moze w koncu
            kuracja odwykowa zadziala... bo naprawde to nie ma sensu pisac tutaj.
            • mirmilek Re: ? 15.08.04, 11:26
              jestes jedna z glownych odpowiedzialnych za zchamienie tego forum, wiec nie rob
              z siebie ofiary.

lepiej odwolaj swoje klamstwa, jakobym na ciebie bluzgal. uwaga cccp, ze
              bezinteresowne klamstwo powoduje odruch wymiotny, tyczy sie nie tylko jerzyny
              ale i ciebie.
              • Gość: dana33 Re: ? IP: 192.117.117.* 15.08.04, 11:55
                rzeczywiscie mirmilku? nie robie z siebie ofiary, nigdy nie robilam i nigdy nie
                zrobie. ofiara to jestes ty. ofiara glupoty, ofiara zasciankowego myslenia,
                ofiara stereotypow, ofiara brain washing i ofiara nie myslenia.
                • abstrakt2003 Re: ? 15.08.04, 11:57
                  "ofiara stereotypów"
                  Ktoś ostatnio napisał że Polacy to w większości szuje.
                  Czy to nie stereotyp jest?
                  • Gość: dana33 Re: ? IP: 192.117.117.* 15.08.04, 12:50
                    owszem, to rowniez stereotyp. ale do kazdego narodu mamy takie, nie? wiec nawet
                    jesli wierzysz w taki jeden "narodowy" stereotyp, to juz jestes jego ofiara.
                    rumun to zlodziej, tez z tej serii. nu, mirmilek wlasnie ma stereotyp zydowski.
                    • mirmilek Re: ? 15.08.04, 13:03

> jesli wierzysz w taki jeden "narodowy" stereotyp, to juz jestes jego ofiara.
                      > rumun to zlodziej, tez z tej serii. nu, mirmilek wlasnie ma stereotyp zydowski.

marne sobie wytlumaczenie znalazlas, marne...

tak pod rozwage ci napisze, zebys "zrewidowala swoje poglady na temat np
                      hitleryzmu i przestala sie kierowac stereotypami". pasuje? nie pasuje? no wlasnie.
                • mirmilek ale swojego klamstwa nie odwolujesz 15.08.04, 12:07
                  do czego jestes danusiu sie w stanie posunac? gdzie jest granica? jakiej rzeczy
                  nie zrobisz?

wiadomo juz, ze klamiesz.

wez przyklad z pana.scana, ktory odwolal i przeprosil.
                  • Gość: dana33 Re: ale swojego klamstwa nie odwolujesz IP: 192.117.117.* 15.08.04, 12:52
                    nie klamie, wiec nic nie odwoluje. a ty mirmilku, nawoluj dalej do przejscia na
                    islam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka