Dodaj do ulubionych

czy Maurycy-kropka dlugo jeszcze spamowac bedzie

14.08.04, 12:13
przeciez widzisz,ze nikt z toba gadac nie chce,zwlaszcza jak brudne
nazistowskie strony kazdemu podsuwasz,czy chce tego czy nie

zle kropka -Maurycy trafiles i zle oceniles to towarzystwo
Mimo wszystko nie jestesmy az tak naiwni,by po paru dniach mitomana nie
rozpoznac
Poznaly sie na tobie nawet dziewczyny Biedronka i Rachelka,chociaz obie po
dwoch stronach barykady
Obserwuj wątek
    • abigeil4 Re: czy Maurycy-kropka dlugo jeszcze spamowac bed 14.08.04, 12:22
      nie podbijales jako Maurycy,bo az tak glupi nie jestes
      Schizofrenia tylko po polnocy cie dopada
      Ja w dalszym ciagu na twoje posty nie zamierzam wchodzic,choc ty nawet pod
      najglupszymi tytulami uwagi bedziesz szukal
      Dam ci przyklad,trzeba byc nieuleczalnym idiota by dyskusje z Biedronka
      prowadzic na watku pod tytulem GLUPI ANGOL KROPA LORD COX,I SPRAWIAC,BY TEN
      WATEK CIAGLE NA GORZE LADOWAL I O TWYM INTELEKCIE WSZYSTKICH INFORMOWAL
      • kropekuk To jest moj login, glupia cipo 14.08.04, 12:25
        Wyslij mi maila - odpisze z adresu w UK (platnego) - wprowadzajac blok na twoj
        adres, bo z nazistowskim lajnem nie chce sie kontaktowac.Przekonasz sie, cipo,
        ze z Jelenia Gora nic wspolnego nie mam.
        • abigeil4 lord-cipa-cox maniery stracil 14.08.04, 12:39
          i paluszek od filizanki mu odstaje
          Mailowac mam z kim,z takimi jak ty to strata czasu,a zwlaszcza jak grozisz
          Nie strasz nie strasz,bo sie zesrasz,a windykator juz puka do drzwi
    • maurycy Re: czy Maurycy-kropka dlugo jeszcze spamowac bed 14.08.04, 12:47
      Czego sie mnie czepiasz abigeil4. Nie spamuje, więc o co chodzi. Poruszam
      tematy, które niektórych interesują. Jak nie jesteś zainteresowany to nie
      czytaj. Proste jak drut. Nie jestem mitomanem, jak to przypuszczasz. Nie robie
      wycieczek pod Twoim adresem, więc zostaw mnie w spokoju. Interesuje mnie tylko
      rzeczowa dyskusja, a nie obrzucanie sie na wzajem błotem, co jest częstym
      zjawiskiem na tym forum.
      • abigeil4 Re: czy Maurycy-kropka dlugo jeszcze spamowac bed 14.08.04, 12:54
        dzieciaczku,a ktoz to w twoim imieniu tak odpowiedzial
        "Wyslij mi maila - odpisze z adresu w UK (platnego) - wprowadzajac blok na twoj
        adres, bo z nazistowskim lajnem nie chce sie kontaktowac.Przekonasz sie, cipo,
        ze z Jelenia Gora nic wspolnego nie mam."
        Za idiotow tu wszystkich masz kropka
        Nikt ci nie bedzie odpowiadal,wiec sie jeszcze ciesz,ze JA przez chwile takim
        popaprancem dyskusje prowadze

• Gość: . Nie wszystkich, tylko ciebie. Jestes durna, moja IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 12:58
          mala, i NIC do ciebie nie dociera
          • abigeil4 dociera,przestraszona kropko 14.08.04, 13:21
            Dociera ,jak juz abigeil_4 wymyslilas i abigAil4
            To wszystko swiadczy tylko o tym jak ci dopieklem smierdzacy prowoku,ze do
            takich metod sie uciekasz
            • abigail4 Sorki! Znow mi sie cos pokrecilo.To te zydy winne, 14.08.04, 13:29
              te zydowskie geny mego nieznanego parchatego tatusia.
              • Gość: wszystkojednokto czesc kropka-Maurycy IP: *.chello.pl 14.08.04, 13:34
                i znowu tu cie przydybalem kropko-Maurycy,
                podszywanie sie podcudzy nick ,to sa stare ubeckie metody
                Pewnie powiesz,ze to nie ty,ze nigdy sie bys takich metod nie chwycil
                Ale wszystko na ciebie wskazuje
                Dziewczyna do ciebie pije
                Ty sie nie umiesz odgryzc
                I takich parchatych metod sie lapiesz
                • abigeil4 Re: czesc kropka-Maurycy 14.08.04, 14:49
                  dzieki wszystkojednokto i kogo,ta sprochniala sfora mysli,ze sie wzyscy na ich
                  rewelacje nabiora
                  Tylko popatrz,jedna zmieniona litera a juz sie glupkowi zdaje,ze wszystko
                  zalatwil
                  Zalosna kreatura
                  • abigail4 Nie masz co macic zydowico! On i tak wie, kto 14.08.04, 14:54
                    mu laseczke pod stolem u Kiszczaka robil...
                    • abigeil4 :)))) 14.08.04, 14:59
                      podbijaj,podbijaj ten post glpui prowoku,przeciez nikt nie powie ,ze sama to
                      robie
                      • Gość: . Jasne, ze sama. Dowod: twoje durne wypowiedzi IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 15:07
                        na roznych dzisiejszych watkach - sama zobacz. Powiedz, czego sie nacpalas?
                        • Gość: wszystkojednokto Re: Jasne, ze sama. Dowod: twoje durne wypowiedzi IP: *.chello.pl 14.08.04, 15:17
                          kazdy widzi ,ze nie sama,
                          ale ty ,aby cos o tobie mowiono,wszystkojednoco,gotow jestes wlazic w jaknaj
                          glupsze watki.
                          (wybasz AbigEil 4) ale ta psychiczna jego choroba godna potepienia jest
                          • Gość: . Mowilem ci juz, maly czlowieczku, bys sobie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 15:22
                            nie leczyl kompleksow, wypowiadajac sie w imieniu WSZYSTKICH. Smieszny jestes,
                            jak kazdy mizantrop.
                          • krystian71 Re: Jasne, ze sama. Dowod: twoje durne wypowiedzi 14.08.04, 15:34
                            Nie martw sie,i ty abigEil tez sie nie martw,kazdy to widzi
                            Nota bene,wlazlem i znalazlem
                            ten moment o Sikorskim-
                            a to wredna zmija!!!
                            • Gość: . To ZACYTUJ. Czego sie boisz? Niech zobacza. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 15:38
                              • krystian71 zawsze przeczuwalem zes marna wesz 14.08.04, 15:49
                                co chcaes jeszcze prowokatorze uslyszec
                                Z takim kims uczciwy czlowiek nie rozmawia
                                • Gość: . BOISZ sie podac linkow, by twe opluskwianie sie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 15:50
                                  nie wydalo, arabskie nasienie?
                                  • Gość: wszysytkojednokto Re: BOISZ sie podac linkow, by twe opluskwianie s IP: *.chello.pl 14.08.04, 18:07
                                    a po co ci jakies linki
                                    w dyskusji z JK-2 byles b ardzo zalnteresowany tym tematem
                                    to ty szmaciarzu podaj linki by udowodnic zwiazek Sikorskiego z jakas zdrada
                                    aliantow
                                    • Gość: . Bylem ZAINTETESOWANY...I to ma byc zbrodnia? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 18:18
                                      Jestes smieszny, UBECKI OPLUSKWIACZU
                                      • Gość: wszystkojednokto byles BARDZO zainteresowany IP: *.chello.pl 14.08.04, 18:25
                                        kreciles,ze archiwa sa juz otwarte
                                        A zatem nic nowego przeczytac w nich nie mozna
                                        A jesli nie sa otwarte,bo takie mamy wiadomocsi nt dokumentow doyczacych
                                        Sikorskiego,to co i o czym to swiadczy
                                        Ze mial stosunki z hitlerowcami?
                                        Czy,ze raczej anglicy cos na sumieniu maja?
                                        I wszystkojedno co sie okaze,ty judzaca kropo i tak na smietniku wyladujesz
                                        • Gość: . Jesli mnie oszczerco nie zacytujesz, to ja to IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 18:31
                                          zrobie
                                          • Gość: WSZYSTKOJEDNOKTO Re: Jesli mnie oszczerco nie zacytujesz, to ja to IP: *.chello.pl 14.08.04, 18:42
                                            no i prosze to zrobic i przekonac sie,czyje lobby smierdzielu silniejsze
                                            Twoje,dluznikow sciganych i niewyplacalnych?
                                            Czy mojej zony,patriotow walczacych nie tylko o polska sprawe,
                                            I NIE TYLKO W POLSCE ZWOLENNIKOW MAJACE
                                          • Gość: wszystkojednokto ZAPOMNIALES MOJA OBIETNICE ? IP: *.chello.pl 14.08.04, 18:47
                                            przeciez ci obiecywalem ze za falszywe podejrzenia scigal ci bede i spokoju ci
                                            nie dam
                                            • Gość: . OSZCZERCO, blaznij sie dalej. Mnie mozesz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 18:59
                                              nagwizdac. Koncertowo. Maly, zalosny czlowieczku, snujacy sie za politykami z
                                              tzw. prawicy, niedowartosciowana acz ambitna politycznie mendo. Poczekaj,
                                              bigmacu, ja jeszcze twoje nazwisko ustale. Przez te niby zone niby z rodziny
                                              Sikorskiego.
                                              A Rattler bedzie mial sprawe karna (lub w jego zastepstwie GW) za posty na
                                              temat Maurycego. Jestesmy dwoma roznymi osobami z dwoch roznych krajow. I
                                              wyobraz sobie, mendo, zaden z nas nie jest Zydem, co zobaczysz na sali sadowej -
                                              wczasie w.w. sprawy.
                                              • Gość: wszystkojednokto ty sie nawet niespodziewasz IP: *.chello.pl 14.08.04, 19:13
                                                jakie tu smakowite twoje kaski skopiowalem,ot choc tak,zeby GW pomoc sie z
                                                toba rozprawic ty mala szujo
                                                Takie co nawet GW wykasowala,jako szowinistycne
                                                • abigeil4 Re: ty sie nawet niespodziewasz 14.08.04, 19:16
                                                  ja tez mam wszystkojednoktosiu swoje archiwum na ta mende,niech tylko sprobuje
                                                  podskoczyc,zaraz sie wszystkim odechce
                                                  To marny ,zle oplacany prowokator
                                                  • Gość: . Podskakuje, perelko! I co mi mozesz, nazistko? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 21:07
                                                  • abigeil4 tylko w gebe plunac za pomowienia,ale ty sie i tak 14.08.04, 21:25
                                                    wytrzesz i wstydu nie majac dalej bedziesz to forum odwiedzal ku mojej radosci
                                                    Daj mi przyklad na jakikolwiek moj nazistowski wyskok niedokapany ubeku
                                                  • Gość: wszystkojednokto Re: tylko w gebe plunac za pomowienia,ale ty sie IP: *.chello.pl 14.08.04, 21:42
                                                    nie doczekasz sie odpowiedzi,juz i tak nikt na jego watki nie wchodzi :)))
                                                    sam z soba z wymyslonym przez siebie ratLLerem i AbigAil rozmawia
                                                  • Gość: . Nie pomawiam o nazizm - ja go tylko udawadniam IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 21:58
                                                    Inna rzecz, ze ludzie na waszum poziomoe moga nie wiedziec, ze mowia prooza.
                                                    pardon, Hitlerem, Ivingiem i innym nazistowskim scierwem.
    • Gość: . Re: czy Maurycy-kropka dlugo jeszcze spamowac bed+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 14.08.04, 20:19
      Nu,widzicie panie dzieju!
      Archiwa zakladacie.
      Do rozprawy sie szykujecie.
      A tu mnie tlumavzyli:ze demokracja.
      Ze im wszystko wolno mowic.
      A szczegolnie na Zydow.
      A TU SIE OKAZUJE,ZE NIE!
      Granice trzeba znac.
      Bo tu tacy materialy zbieraja.
      Przewrot zrobia.
      A potem bedzie:
      Прощай лубимый город.