Gość: Egon IP: 206.55.157.* 31.03.02, 06:01 Wyglada na to, ze objawil nam sie nowy, koszerny kurwiszon z odzysku. I nawet nadaje z ZYG(D)OLANDU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Popieram pisarstwo Kaśki! IP: *.waw.cdp.pl 31.03.02, 20:12 Oto przykład jej prozy: TO PRZEKAZALES MI WSPANIALA WIADOMOSC, PONIEWAZ JAK MOGLES SIE ZAPOZNAC ZE WCZESNIEJSZA MOJA WYPOWIEDZIA, PRZY INNYM WATKU, JA BYLAM ZA TYM ZEBY ZABIJAC CALA RODZINE TERRORYSTY POCZAWSZY OD DZIATKOW SKONCZYWSZY NA DZIECIACH JUZ OD 11 WRZESNIA 2001 ROK, NIEMOWLAKI ZABIERAC I WYCHOWYWAC JAKO IZRAELCZYKOW -ONE NIE SA JESZCZE SKARZONE. Wspaniały przykład myśli izraelskiej. Każdy normalny jak to przeczyta, to uświadamia sobie rozmiary barbarzyństwa izraelskiego i zaczyna popierać Palesyńczyków w ich walce o wolność. Tak więc Kasiu, do pióra. Bardzo spodobał się mi też postulat Kaśki, zgłoszony na którymś z wątków, aby Palestyńczyków, zamienić w niewolników i rozdać Izraelitom na pomoce domowe.' Droga Kasiu, tu także inspirujecie się myślą Adolfa Hitlera, który w czasie II wojny światowej rozał kilka milionów niewolników niemieckim kobietom, aby ulżyć im w ciężkiej pracy. Mam ndzieję, że Twój Izrael skończy jak III Rzesza. Pozdrowienia :o) P.s. Czy chodzisz rozerwać się do kawiarni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon niezle jest! IP: *.zapid.com 31.03.02, 21:04 Zapewne "Kasiek" przeklada swoje slowa na czyny: www.geocities.com/realwojo/criminal.html (ostatni obrazek na stronie). Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze HEIL SHARON!!! SIEG HEIL!!! 31.03.02, 21:33 Historia ma wielkie poczucie ironii. Nie ma pojedynczego pomyslu zwolennikow Sharona ktory nie byblby skopiowany z Mein Kamph. 1. Pomysl zabijania rodzicow, odbierania i indoktrynacji dzieci przez panstwo. 2. Koncept walki "wybranego" czlowieka przeciwko "podludzkim barbarzyncom" 3. Zbiorowa odpowiedzialnosc - 100 lub 1000 powinno byc zabitych za kazdego "wybranca" 4. Twierdzenie ze wszyscy powinni sluzyc "wybranym" ludziom 5. Tylko przewodnictwo "wybranyc" i calkowite podporzadkowanie sie im wszystkich "podludzi" moze przyniesc pokoj. 6. Wszyscy podludzie przeciwstawiajacy sie nam w jakikolwiek sposob powinni byc natychmiast wyeliminowani 7. Wygramy bo "Bog jest z nami" Az sie boje zaproponowac nastepny wielki koncept: Achtung!!! Achtung!!! Z powodu bomb-samobojcow zabijajacych bezczelnie wybrana rase, rozkazujemy wszystkim Muzulmanom nosic na ubraniu symbol Islamskiego Ksiezyca. Niepodporzadkowanie karane bedzie smiercia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: HEIL SHARON!!! SIEG HEIL!!! IP: *.waw.cdp.pl 31.03.02, 21:38 dwamiecze napisał(a): > Historia ma wielkie poczucie ironii. Nie ma pojedynczego pomyslu zwolennikow > Sharona ktory nie byblby skopiowany z Mein Kamph. > > 1. Pomysl zabijania rodzicow, odbierania i indoktrynacji dzieci przez panstwo. > 2. Koncept walki "wybranego" czlowieka przeciwko "podludzkim barbarzyncom" > 3. Zbiorowa odpowiedzialnosc - 100 lub 1000 powinno byc zabitych za > kazdego "wybranca" > 4. Twierdzenie ze wszyscy powinni sluzyc "wybranym" ludziom > 5. Tylko przewodnictwo "wybranyc" i calkowite podporzadkowanie sie im > wszystkich "podludzi" moze przyniesc pokoj. > 6. Wszyscy podludzie przeciwstawiajacy sie nam w jakikolwiek sposob powinni byc Prawdziwe, ale niekompletne. Trzeba dodać: 7. Getta zarządzane przez rzekomy samorząd podludzi, i otoczone z posterunkami strzelającymi do uciekinierów, 8. Numerowanie podludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze Re: HEIL SHARON!!! SIEG HEIL!!! 31.03.02, 22:04 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > 7. Getta zarządzane przez rzekomy samorząd podludzi, i otoczone z posterunkami > strzelającymi do uciekinierów, Hmm, byc moze glowny problem jaki Izrael mial z Arafatem to to ze nie dawal sie tak ladnie kontrolowac i przekupywac jak zydowskie Judenraty. Przypomnijmy - Judenrat - zydowskie rady gett. Zbierajace podatki dla Niemcow, organizujace policje gett, strzezace bramy wjazdowe, przygotowujace listy ludzi do wywozu, zbierajace lapowki za preferencyjne traktowanie i odkladanie dat wyjazdu do obozow itd. W nagrode wiekszosc czlonkow Judenratow dostala konfortowe wagony do Oswiecimia a nie krowie wagony jak reszta. ukar.org/ghepol01.jpg wielkieoczy.itgo.com/Documents/Judenrat_1942.htm www.kki.krakow.pl/piojar/polemiki/jedwabne/jedwab8.html ukar.org/mclell17.shtml kft.umcs.lublin.pl/stona/zamosc_judenrat.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: HEIL SHARON!!! SIEG HEIL!!! IP: *.waw.cdp.pl 31.03.02, 23:40 Dodam, że np. Żydzi w Łodzi pod wodzą Rumkowskiego aż do października 1944 wspierali wysiłek wojenny Hitlera. W nagrodę trafili do Oświęcimia. Taki los spotyka kolaborantów ze zbrodniarzami. Ku przestrodze Arafata - żadnych układów z Izraelem! Odpowiedz Link Zgłoś
normalna Re: Popieram pisarstwo Kaśki! 01.04.02, 20:01 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Oto przykład jej prozy: > TO PRZEKAZALES MI WSPANIALA WIADOMOSC, PONIEWAZ JAK MOGLES SIE > ZAPOZNAC ZE WCZESNIEJSZA MOJA WYPOWIEDZIA, PRZY INNYM WATKU, JA BYLAM ZA TYM > ZEBY ZABIJAC CALA RODZINE TERRORYSTY POCZAWSZY OD DZIATKOW SKONCZYWSZY NA > DZIECIACH JUZ OD 11 WRZESNIA 2001 ROK, NIEMOWLAKI ZABIERAC I WYCHOWYWAC JAKO > IZRAELCZYKOW -ONE NIE SA JESZCZE SKARZONE. > Wspaniały przykład myśli izraelskiej. Każdy normalny jak to przeczyta, to > uświadamia sobie rozmiary barbarzyństwa izraelskiego i zaczyna popierać > Palesyńczyków w ich walce o wolność. > Tak więc Kasiu, do pióra. > Bardzo spodobał się mi też postulat Kaśki, zgłoszony na którymś z wątków, aby > Palestyńczyków, zamienić w niewolników i rozdać Izraelitom na pomoce domowe.' > Droga Kasiu, tu także inspirujecie się myślą Adolfa Hitlera, który w czasie II > wojny światowej rozał kilka milionów niewolników niemieckim kobietom, aby ulżyć > > im w ciężkiej pracy. Mam ndzieję, że Twój Izrael skończy jak III Rzesza. > Pozdrowienia :o) > P.s. Czy chodzisz rozerwać się do kawiarni? Otoz to. A potem bedzie sie mowic , ze palestynscy kamikadze zabijaja w kawiarniach niewinne kobiety... Czy rzeczywiscie sa niewinne z takim oto mysleniem, jak ten babo-chlop KASIEK? Czy rzeczywiscie sa niewinne te, ktore glosowaly na Szarona i daly mu do reki narzedzie zbrodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kasiu, napisz coś jeszcze! IP: *.waw.cdp.pl 01.04.02, 16:52 Tak ładnie demaskowałaś zbrodniarzy izraelskich, proszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kasiu, żyjesz? IP: *.waw.cdp.pl 02.04.02, 19:28 Czy coś się stało z naszą ulubioną maskotką - Kaśkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kasiu, żyjesz? IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 02.04.02, 19:41 Chyba zle sie kobita starala i ja szariel odwolal. Odpowiedz Link Zgłoś