Dodaj do ulubionych

Ukraińskie cuda techniki

25.04.14, 15:18
fakty.interia.pl/raport-zamieszki-na-ukrainie/aktualnosci/news-ukraina-eksplodowal-ostrzelany-przez-snajpera-smiglowiec,nId,1415092
A ja na Discovery widziałem odcinek "Pogromców mitów" w którym faceci strzelali do zbiornika paliwa ze wszystkiego, z czego daje się strzelać i... nic. Ani się nie zapalił, ani nie wybuchł.
Obserwuj wątek
    • vladexpat Re: Ukraińskie cuda techniki 25.04.14, 15:58
      zgred-zisko napisał:

> A ja na Discovery widziałem odcinek "Pogromców mitów" w którym faceci strzelali
      > do zbiornika paliwa ze wszystkiego, z czego daje się strzelać i... nic. Ani si
      > ę nie zapalił, ani nie wybuchł.

"Ministerstwo obrony Ukrainy poinformowało tymczasem, że helikopter na lotnisku w Kramatorsku został zaatakowany przez "nieznanych ludzi", którzy strzelali z granatnika. Według służb prasowych resortu, które cytuje agencja Interfax-Ukraina, do ataku doszło, gdy śmigłowiec był już w powietrzu."

Pogromcy mitów strzelali z granatnika do lecącego helikoptera? Nie widziałem tego odcinka.
      • zgred-zisko Re: Ukraińskie cuda techniki 25.04.14, 16:35
        Nie, Strzelali do stojącego samochodu z odkrytym (widocznym) zbiornikiem. Podziurawili go ja sito, paliwo sikało na wszystkie strony i... nic.
        No i oczywiście nie z granatnika, bo po takim strzale nie byłoby co obserwować.

Na Ukrainie helikopter zzosta ostrzelany przez snajpera
    • wojciech.2349 Re: Ukraińskie cuda techniki 25.04.14, 16:05
      Zgredzie,
      o ile mi wiadomo, to Ukraina produkuje sporo sprzętu
      wojskowego dla Kacapii. Bez produkcji ukraińskich
      hut Kacapia nie miałby czołgów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka