Dodaj do ulubionych

ciekawe czy webbrygadzista melord odszczeka?

18.05.14, 20:06
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15985679,Krymski_emir_wcale_nie_apelowal_o_swieta_wojne_w_Polsce_.html?
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Wiesz ze mialem zamiar to samo napisac...:-))) 18.05.14, 20:33
      melord,odszczekuj wroga propagande....
      Chociaz od razu pisalem, ze w/g moich zrodel,o dzihadzie w Polsce, to przez pomylke...
    • romrus Michnik dostal kopa z centrali:-) b/t 18.05.14, 20:38
      gringo68 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15985679,Krymski_emir_wcale_nie_apelowal_o_swieta_wojne_w_Polsce_.html?
    • tojabogdan też ci utną głowę, jeśli nie jesteś obrzezanym 18.05.14, 21:55
      muzułmaninem. A więc się nie pocieszaj, że to jakiś błąd tłumacza.
      Każdy niewierny jest wrogiem śmiertelnym.
    • polski_francuz Wypada mi 18.05.14, 22:43
      wziac melorda w obrone. Nie nalezy do webbrygady i zyje w Australii. Zyciowe doswiadczenie jego rodziny zrobily go ukrainofobem i rusofilem.

Zdarza sie

PF
      • blue.skay Wielu z nas mialo rozne doswiadczenia ... 18.05.14, 23:30
        Wielu z nas mialo skrecony przez historie kregoslup ... Wektory tych doswiadczen sa czesto przeciwstawne.

To nie tedy droga ... W tym wszystkim najbardziej liczy sie osobowosc czlowieka, bo ona decyduje o naszym wizerunku. To kim jestem nie wynika li tylko z rodzinnych doswiadczen. Bardzo wiele czynnikow decyduje o tym jak mnie inni postrzegaja.

• polski_francuz Dodaj 19.05.14, 08:04
          ze wizja innych na forum jest wizja niepelna. Znamy sie wirtualnie czasami pozostaje w pamieci tylko jeden z naszych wpisow czy tylko jeden z naszych pogladow.

Ale znajac kogos, nawet wirtualnie, blisko 10 lat, mozna sobie wyrobic opinie na czyjs temat, tym niemniej.

Tak sadze przynajmniej.

Good day

PF
      • przyjacielameryki Re: Wypada mi 19.05.14, 08:31
        polski_francuz napisał:

> wziac melorda w obrone. Nie nalezy do webbrygady i zyje w Australii. Zyciowe do
        > swiadczenie jego rodziny zrobily go ukrainofobem i rusofilem.
        >
        > Zdarza sie
        >
        > PF

Tylko dlaczego on prezentuje na każdym kroku rosyjską a nie polską rację stanu.? A jego nienawiść do USA i do naszej współpracy z USA też wynika z "życiowych doświadczeń"? A nienawiść do "Solidaruchów", nieustanna krytyka Polski niepodległej, Warszawy, z jednoczesnym brakiem jakiejkolwiek krytyki Putina, Rosji imperialnej, matactw rosyjskich? Itd., itd.,itd.
        Dla mnie on, jorl, szczery uśmiech grabarza(to merold), szwampuch, to kremlowscy propagandyści podszywający się pod Polaków. Nie wymieniam innych oczywistych jak Eva15.

Mam wrażenie, że wielu dało się nabrać tu na forum. Znam wielu Polaków żyjących za granicą, moi znajomi znają i nigdy jeszcze nie słyszeliśmy o Polakach prezentujących rosyjską racje stanu i nienawidzących Polski niepodległej.

• melord Re: Wypada mi...dzieki ale bylo to zbyteczne 19.05.14, 09:59
        polski_francuz napisał:

> wziac melorda w obrone. Nie nalezy do webbrygady i zyje w Australii. Zyciowe do
        > swiadczenie jego rodziny zrobily go ukrainofobem i rusofilem.
        >
        > Zdarza sie
        >
        > PF
        wyjasniam...nie jestem ukrainofobem,jedynie nie akceptuje cholubienia przez polski Rzad jak rowniez czesc forumowiczow wylazacych z nor banderowcow ,jak rowniez reaktywowania zbrodniczej organizacji UPA na Ukrainie...do Ukraincow jako calosci mam stosunek ambiwalentny ,to jednak b.daleko do fobi

rusofilem rowniez nie czuje sie, choc jak juz poprzednio pisalem,odpowiednik Putina(silna reka i osobowosc) przydalby sie Polsce...Australii rowniez.
        Co by o Putinie nie pisac to trzeba przyznac,ze Rosje stawia/postawil? na nogi po okresie anrarchii wiecznie pijanego Jelcyna.
        to rowniez b. daleko do bycia rusofilem

• polski_francuz Dwa czy trzy lata temu 19.05.14, 21:06
          poddali w watpliwosc moj honor webbrygadzisci a glownie typek o ksywie Igor. Stanales w obronie mojego honoru. I tego nie zapomnialem.

Co do reszty: roznimy sie bardzo w ocenie sytuacji politycznej Polski w stosunku do Rosji. Wytlumaczeniem tego bylo dla mnie przezycia Twojej rodziny.

Ze Putin jest inteligentny to nie jest dla mnie "good news". Inteligentni wladcy Rosji przysparzaja Polsce wieksze problemy.

A mnie Polska wlasnie bardziej interesuje niz Rosja. Blizsza koszula cialu.

Pozdro

PF
    • przyjacielameryki Re: Wypada mi 19.05.14, 08:50
      analogowy_digitalizer napisał:

> niestety wyglada na to, że łatwy zarobek skusił wielu do prostytucji ;)

Nie tylko to. Różne służby i media u nas ale i np. w Niemczech bębnią od pewnego czasu o zmasowanej akcji rosyjskich szpiegów i propagandystów, również w internecie. To chyba taki fragment ofensywy Putina w odbudowywaniu imperium. U nas, w Niemczech, w Wlk. Brytanii jest zalew prorosyjskich opinii na różnych forach odnośnie min. Ukrainy i już wiadomo że to nie opinie miejscowych a rosyjska propaganda.

Moim skromnym zdaniem za polską emigracją, głównie po 2004 r.(ale pewnie i wcześniej) przemieścili się do Wlk. Brytanii, Niemiec, . . . . . . znający j. polski, Polskę i pracujący wcześniej w rosyjskiej ambasadzie w Polsce jacyś Rosjanie(niektórzy podszywają się pod Polaków) którym powierzono min. zadanie siania stosownej propagandy, oczerniania tej emigracji, krytykowania UE i Polski , itp.

• melord dzieki towarzysze gringo,amigo analogowy i inni za 19.05.14, 09:39
      "wyjatkowo" wnikliwa ocene postu ktory zmiescliem jak rowniez wyrazy uznania za dzialalnosc w szeregach webbrygady...spasiba

teraz posluchajcie oszolomy....powtarzam to juz 5-6 raz i zarazem ostatni
      link,ktory zamiescilem pochodzil z polskiego poratlu internetowego Onet.pl
      wieczorem ukazalo sie "sprostowanie" w poratlu GW czyli w najbardziej wiargodnym z wiarygodnych,ze niby pomylka dziennikarza PAP??
      Onet nie dementuje,PAP,GW zamilkla ,.....absolutna cisza
      Czy naprawde wierzycie,ze cenzura PAP,nastepna cenzura ONet przeoczyla ta niby roznice wypowiedzi tego Tatara...agencja,portal ktore sa tak uczulone na wszelkie wiadomosci anty-ukrainskie czy anty-tatarskie??

Czy straszyl czy nie, to nie moj problem...jesli jednak? to bedzie dotyczyl was mieszkajacych w Polsce, nie mnie

ps. jednemu juz zwrocilem na to uwage
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,151027021,151027451,Re_Te_Radio_Wolna_Europa.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka