wtopek 04.07.14, 12:17 Polska średnio, Rosja pod koniec pierwszej setki www.goodcountry.org/overall Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romrus Co za brednie? 04.07.14, 12:22 wtopek napisał: > Polska średnio, Rosja pod koniec pierwszej setki > www.goodcountry.org/overall 59 - Uganda 61 - Wegry W Ugandzie lepiej zyc niz na Wegrzach? Dalej mozna nie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: no cóż to za dużo na niektóre światłe umysły 04.07.14, 12:35 analogowy_digitalizer napisał: > poczytaj o co chodzi w rankingu, a nie dyskredytujesz bo ruskie na końcu są :P Science and Technology:-) Culture:-) Prosperity and Equality:-) Health and Wellbeing:-) Kenia - 26 Polska - 52 Daleko wam w tych dziedzinach do Kenii:-) Jaki palant ten ranking sporzadzil? Przeciez to jaja sa. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: no cóż to za dużo na niektóre światłe umysły 04.07.14, 12:44 analogowy_digitalizer napisał: > zrób lepszy i napisz do wszystkich agencji prasowych na świecie, że jesteś najm > ądrzejszy i wiesz wszystko najlepiej :P Po co? Ja i tak wiem, ze w Polsce sie mieszka lepiej niz w Kenii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Good Country Index 04.07.14, 12:45 Samo określenie, czym jest rzeczony indeks wywołuje u mnie odczucia będące mieszaniną pobłażania, rozbawienia i zażenowania. Odpowiedz Link Zgłoś