Dodaj do ulubionych

16 Nametkina St., Moscow, Russian Federation.

13.08.14, 15:19
To dokladny adres,pod ktorym kijowska junta podpisze akt kapitulacji.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Kosz n/t 13.08.14, 15:28
      PF
      • 1-igor.uk Znow kosz? 13.08.14, 17:38
        Ty,pefcia,jeszcze poprzednich nie dostarczyles.
    • widz102 Nie pij już soku z jabłek. Metabolizm nie ten! 13.08.14, 15:29
      Nie pij już tyle soku z jabłek, proszę. Przecież wiesz, że wam, Prawdziwym Rosjanom, wolno bez szkody dla organizmu sok tylko z Wszechrosyjskiej Surowej Kartoszki. Jabłka i mleko wam od pokoleń szkodzą: metabolizm wam już za Stalina odwykł! A ty jak dziecko: nic, tylko jabłka i mleko... Toż to dla was trucizna i delirium już po ćwiartce!
      No ileż można tłumaczyć?
      Jak dzieci, normalnie jak dzieci! Zes...rają się, zdurnieją do reszty, ale na złość Zapadu wypiją!
      • 1-igor.uk A ty co za jeden? 13.08.14, 17:37
        Jestes po zyciu durny,czy to po cydru?
        • widz102 Re: A ty co za jeden? 13.08.14, 18:33
          W przeciwieństwie do ciebie, rosyjski nosicielu cywilizacji, ręce wycieram po ich umyciu a nie przed. To ci powinno wystarczyć, wizytówko rosyjskiej kultury na tym forum. Naprawdę nie płacą ci i tobie podobnym za robienie z Rosjan i Rosji troglodytów na tym forum? Coraz bardziej dziwne. Ktoś z twoich szefów w ogóle pomyślał co będzie z obrazem Rosji i Rosjan w Polsce, jak już po Putinie ni pucha ni piera nie zostanie? Tego w trzysta lat nie odrobicie. No chyba że o to ci chodzi: spaskudzić Polakom wizerunek Rosji i Rosjan po wiek wieków. Jeśli tak: dobrze służycie! ;)
          • taziuta Re: A ty co za jeden? 13.08.14, 19:06
            widz102 napisał:

> /.../ Ktoś z twoich szefów w ogóle pomyślał co będzie z obrazem Rosji i Rosjan w Polsce, jak
            > już po Putinie ni pucha ni piera nie zostanie? Tego w trzysta lat nie odrobicie. No chyba że o
            > to ci chodzi: spaskudzić Polakom wizerunek Rosji i Rosjan po wiek wieków. Jeśli tak
            > : dobrze służycie! ;)

Myślę, że jego szefowie też nie mają wyboru. Muszą realizować chore wytyczne, lub przestaną być szefami. A co do tego, że to co robi Putin jest chore, to tylko on i ogłupieni przez niego Rosjanie mają inne zdanie.
            • 1-igor.uk Taziuta. 13.08.14, 19:19
              A nie mogles sprawdzic,co to za adres,a dopiero pozniej gadac glupoty?
          • 1-igor.uk Nie wiem co robisz z rekami. 13.08.14, 19:18
            Ale to,ze jestes glupcem,to nie podlega dyskusji.Ale moze jedno ciebie ucieszy,ty nie jestes tu jedynym glupcem.
    • marko125 Striełkow ciężko ranny 13.08.14, 18:21
      www.novorosinform.org/news/id/6040
      • 1-igor.uk A co to ma do tematu watku? 13.08.14, 18:26
        Tym bardziej,ze:
        Предcтaвители oпoлчения нaзвaли бредoм cooбщения o рaнении Стрелкoвa.
        ria.ru/world/20140813/1019908864.html
        Некoтoрые СМИ рaнее cooбщили, чтo Стрелкoв рaнен и нaхoдитcя в тяжелoм cocтoянии. Пo cлoвaм предcтaвителя минoбoрoны ДНР, инфoрмaция oб этoм первoй пoявилacь нa "кaкoм-тo непoнятнoм фейкoвoм реcyрcе, coздaннoм cпециaльнo для вбрoca дезинфoрмaции".

Mareczek,miales zabrac glos dopiero po tym,jak banderowcy zdobeda Donieck i Lugansk.

Na razie masz zrec jablka i chlac cydr.I jeszcze - w twoim przypadku konieczne jest lizanie rowku Kalomojskiego.
        • marko125 A tu masz Igorku Słowiańsk 13.08.14, 18:36
          Zobacz jak Junta przegrywa

www.youtube.com/watch?v=PYpq8I6YKsE&feature=player_embedded
      • widz102 Re: Striełkow ciężko ranny 13.08.14, 18:36
        Nie chciał jeść grzybków? Czy rosyjskie jabłuszko zaszkodziło?
    • dupeteczek ? 13.08.14, 19:08
      Czy Ukraina jest w stanie wojny z Rosją? Skąd biorą ci się te brednie?
      • widz102 Re: ? 13.08.14, 19:12
        Wrogowie podrzucili!

:D
    • 1-igor.uk 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 19:21
      I okazalo sie,ze zaden z nich nie ma rozumu.
      Pod podanym w tytule watku adresu,miesci sie siedziba "Gazpromu" i wlasnie tam juz zaczynaja z Kijowa isc sygnaly,ktore swiadcza o tym,ze junta szykuje sie do kapitulacji.
      • widz102 Re: 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 19:29
        No wiesz, twoja rosyjska kultura o lata wyprzedza naszą. My jeszcze tak finezyjnie jak wy robić komuś na jego własny dywan nie umiemy:(. Za krótko czerpaliśmy wasze niedościgłe wzorce cywilizacyjne.
        • 1-igor.uk To prawda. 13.08.14, 19:55
          widz102 napisał:

> No wiesz, twoja rosyjska kultura o lata wyprzedza naszą .<

I tego starcze,reszta byla zbedna.
      • eva15 Re: 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 19:33
        Jakie sygnały, Igor?
        • 1-igor.uk Re: 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 19:57
          Ukraina probuje rozpoczac rozmowy,dotyczace splaty dlugu.Nareszcie do junty dotarlo,ze bez tego nie ma co rozmawiac o wznowieniu dostaw gazu.
          • marko125 I to jest ta kapitulacja Junty 13.08.14, 20:01
            Buhahah to jest kapitulacja Junty, bo odda wam kasę za gaz i podpisze kontrakt buhahaha oj to jednak będziecie musieli tej wrednej Juncie dostarczać gaz :)

Czyli Junta ma się coraz lepiej:) A podobno miała uciekać hehe
            • 1-igor.uk Mareczek. 13.08.14, 20:31
              Miales zabrac glos dopiero wtedy,jak twoi ukochane banderowcy zajma Donieck i Lugansk.
              A do tej pory masz lizac rowek Kalomojskiego.
              • marko125 Re: Mareczek. 13.08.14, 20:36
                Bedę zabieral głos kiedy mi się chce. To, że Junta zajmie Donieck i Ługańsk jest oczywiste. Ale Ty wtedy ogłosisz wielkie zwycięstwo bo Junta odda kasę zaległą Gazpromowi buhahahah :)
                • 1-igor.uk Nie,mareczek. 13.08.14, 21:05
                  masz lizac rowek Kalomojskiemu i musisz pospieszyc sie,jak slusznie zauwazyl Lubat.
          • eva15 Re: 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 20:45
            Nie wiem, Igor, zobaczymy. Ja jednak wątpię, ale wiem, że Ty jesteś optymistą. Jeszcze wczoraj pisałeś, że Moskwa dogadała się z juntą w sprawie konwoju:-)

Wg mnie Rosja z tą juntą na żaden temat się nie do gada, bo junta została pchnięta do władzy po to, by drażnić Rosję, prowokować, odcinać od Europy i osłabiać gospodarczo.
            Junta cały czas wywiązuje się z nałożonych jej zadań.
            • lubat Re: 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 20:56
              eva15 napisała:

> Nie wiem, Igor, zobaczymy. Ja jednak wątpię, ale wiem, że Ty jesteś optymistą.
              > Jeszcze wczoraj pisałeś, że Moskwa dogadała się z juntą w sprawie konwoju:-)
              >
              > Wg mnie Rosja z tą juntą na żaden temat się nie do gada, bo junta została pchni
              > ęta do władzy po to, by drażnić Rosję, prowokować, odcinać od Europy i osłabia
              > ć gospodarczo.
              > Junta cały czas wywiązuje się z nałożonych jej zadań.

Tu może być coś takiego, że Rosjanie rzeczywiście dogadali się ze stroną ukraińską, ale tam nie ma jednej strony . Tam pod dywanami trwa walka buldogów o władzę, kasę, a pewnie i o dostęp do ucha amerykańskich ojców chrzestnych. Jeśli więc Rosjanie dogadali się z tą instytucją, która w normalnych warunkach była by za to odpowiedzialna, to konkurencja "dla zasady" obali uzgodnienia.
              To przecież nie przypadek, że większość wypowiedzi najwyższych capo di tutti capi do narodu odbywa się po angielsku:)
              • 1-igor.uk Masz racje,Lubat. 13.08.14, 21:04
                Przeciwko konwoju caly czas wystepuje Awakow,ktory twierdzi,ze konwoj na Ukraine nie bedzie wpuszczony.Jak bedzie naprawde,zobaczymy.

p.s. W przypadku gazu junta jest atakowana z dwoch stron. Z tego co wiem,w Rosji nikt nie ma zamiaru,jak na razie,prowadzic rozmowy z Kijowem w tej sprawie.
              • eva15 Re: 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 21:07
                Zgoda, ale ostatecznie decydują Amis i oni koordynują ten bajzel. Gdyby nie ich trzymanie władz kijowskich za pysk, wszyscy już dawno rzuciliby się sobie do gardła. Julka byłaby pierwsza, a tak siedzi cicho pod US-buciorem.
      • volupte Re: 5 forumowicze zabralo glos. 13.08.14, 19:37
        Moskiewska junta?
        • marko125 Według Igorka 13.08.14, 20:22
          Kapitulacja Junty i wielka wygrana Putinka nastąpi gdy Junta odda zaległa kase laskawie Gazpromowi i może podpisze nową umowę gazową buhahah to Ci dopiero definicja kapitulacji. Ale już widać nowe wytyczne :)
          • 1-igor.uk Wedlug mnie,mareczek. 13.08.14, 20:32
            Twoim zadaniem jest lizanie rowka Kalomojskiego.
            Do roboty,payatzyk :-)
            • lubat Re: Wedlug mnie,mareczek. 13.08.14, 20:46
              1-igor.uk napisał(a):

> Twoim zadaniem jest lizanie rowka Kalomojskiego.

Być może, będzie się musiał pospieszyć, bo ponoć prokuratura (czytaj: konkurencja polityczna, szczególnie Poroszenko) dobierają się mu do doopska. Ponoć przekroczył nawet ukraińskie granice złodziejstwa, co jest wyczynem klasy światowej.
              O tej "groźbie" donosiły dzisiaj Vesti.
              Chociaż żydzior jest kuty na cztery łapy, to któraś się może potknąć:)
              • 1-igor.uk Re: Wedlug mnie,mareczek. 13.08.14, 21:01
                Kalomojski nie moze byc sadzony,on zbyt duzo wie.Stawiam na wypadek samochodowy lub ,i to barziej prawdopodobne,stanie ofiara "separatystow" .Przeciez nikt nie moze zabronic prorosyjskim separatystom ustrzelic Kalomojskiego.
                Tym nie mniej masz racje,mareczek musi spieszyc sie,chyba ze jest nekrofilem :-)
                • eva15 Re: Wedlug mnie,mareczek. 13.08.14, 21:09
                  Zawsze może dostać zawału serca w więzieniu, jak Miłosovic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka